اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

راهنمایی در مورد سیستم اعلام حریق

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : راهنمایی در مورد سیستم اعلام حریق

کلین دتکتور ها آدر پذیر یا متعارف 6 تا پین دارن
    4 تا ورودی خروجی 1 دونه هم مربوط به ال ای دی سردرب 1 دونه هم بدون اتصال
    نوع ادرس پذیر دقیقا کد اون دتکتور که عمل کرده رو برات نشون میده
    آژیر ، شستی و ... در آدرس پذیر توی لوپ میاد و به عنوان یه دیواس شناخته می شه و می تونه هر جای لوپ باشه

در آدرس پذیر کابل 2 رشته شیلد دار تغذیه رو انجام می ده و از همون کابل دیتا هم ارسال و دریافت می شه

سیستم مرکزی توی هیچ کدوم نمیشه حذف بشه

الان آدرس پذیر و متعارف رو با هم قاطی کردی
    اگه ممکنه هر کدوم که منظورته رو جلوش بنویس

اگه مردم می دونستن زمان چقدر با ارزشه دیگه هیچ وقت کفش بند دار نمی خریدن البرت انیشتن

دیدگاه

سلام

ببخشید دیر اومدم، توی متعارف هر دتکتور یه مقاومتی داره که موقعی که اون دتکتور عمل میکنه اون مقاومته کم میشه و جریان زیاد و سیستم مرکزی بر اساس اون اعلام حریق میکنه، و چون تمام دتکتورها با هم موازی هستند، هر کدوم که تو یه زون باشن و عمل کنن چراغ اون زون روشن میشه روی سیتم مرکزی هم هر زون یه ترمینال داره، این از چیزایی که من میدونم.

حالا من 4 تا سوال دارم:

چرا یه پایه بدون اتصال گذاشتن؟
      چه جوری دو رشته سیم میتونه هم تغذیه رو انجام بدن و هم دیتا رو دریافت و ارسال کنه؟
      یعنی تفاوت آدرس پذیر با متعارف فقط توی کابل شیلد داره؟
      این اینترفیس که به آدرس پذیر وصل شده، چه جوری به سیستم مرکزی وصل میشه؟

خیلی ممنون از جوابتون، کاشکی میشد چند بار تشکر رو زد

دیدگاه

برای آینده شاید توی یه دتکتوری بخان ازش استفاده کنن و شاید هم برای ذخیره
        اون توی آدرس پذیره و استفاده از این کار راحته یک فیلتر می تونه براحتی اون کار رو انجام بده
        توی دستگاه مرکزی و دتکتور ها و اصلن کلن سیستم ها با هم فرق داره
        مثل یه دتکتور معمولی

البته توی برند های مختلف ممکنه اون تغییر کنه و مثلن برای بعضی از دتکتور ها نیاز به اینترفیس نباشه

البته در متعارف فقط دتکتور آخر مقاومت رو داره
        بنابراین هر زون فقط یک مقاومت

باید حواست باشه دتکتور آدرس پذیر با متعارف زمین تا آسمون فرق داره و حتی از تجهیزات انها هم نمیشه توی دیگری استفاده کرد

اگه مردم می دونستن زمان چقدر با ارزشه دیگه هیچ وقت کفش بند دار نمی خریدن البرت انیشتن

دیدگاه

اول ممنون از جوابتون، با هر جواب یه سوال جدید بوجود میاد :mrgreen:

من یه نتیجه گیری میکنم از صحبت ها، شما ببین درست میگم یا نه:

اگه از تفاوت در تجهیزات بگذریم، در نحوه سیم کشی هر دو سیستم مانند هم هستن با این تفاوت که در سیستم آدرس پذیر باید از کابل شیلد دار استفاده بشه، یعنی دوتا ورودی داریم، دوتا خروجی، اگر دتکتور از نوع شعله ایی یا گازی باشه نیاز به تغذیه کمکی داره پس با در نظر گرفتن منفی مشترک بین تغذیه اصلی و کمکی یه رشته سیم برای این نوع دتکتورها باید اضافه در نظر بگیریم.

در تجهیزات نیز علاوه بر متفاوت بودن دیوایزها، در سیستم آدرس پذیر دستگاهی به اسم اینترفیس وجود دارد که دو رشته سیم ورودی از هر زون ابتدا به اینترفیس رفته و از آن به پنل مرکزی میروند.

نوشته اصلی توسط سعید باقرانی

البته در متعارف فقط دتکتور آخر مقاومت رو داره
          بنابراین هر زون فقط یک مقاومت
          مگه در آدرس پذیر هر دتکتور یه مقاومت جداگانه هم داره؟
          اصلاً چه جوری همه دتکتور در حالی که به وصل هستن، به صورت جداگانه فقط با دو رشته سیم خودشون رو به اینترفیس معرفی میکنن؟

ما گفتیم در آدرس پذیر اینترفیس به سیستم مرکزی وصل میشه، از یه طرف هم میگیم در نوع آدرس پذیر هر دتکتوری که عمل کرد، آژیر همون بخش صداش درمیاد، در صورتی که از پنل اصلی فقط یه خروجی واسه آژیرها وجود داره و آژیرها هم در طبقات با هم موازی میشن، پس چه جوری میشه که مستقل عمل میکنن اگه قراره دستورشون از همون پنل اصلی باشه؟

ببخشید اینهمه سوال پرسیدما، ایشالا زود این بحث به نتیجه میرسه که هم شما از شر سوال پرسیدنای من راحت میشی، هم بعداً یکی اگه خواست بتونه استفاده کنه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط آریانژاد
            مگه در آدرس پذیر هر دتکتور یه مقاومت جداگانه هم داره؟
            اصلاً چه جوری همه دتکتور در حالی که به وصل هستن، به صورت جداگانه فقط با دو رشته سیم خودشون رو به اینترفیس معرفی میکنن؟
            ما گفتیم در آدرس پذیر اینترفیس به سیستم مرکزی وصل میشه، از یه طرف هم میگیم در نوع آدرس پذیر هر دتکتوری که عمل کرد، آژیر همون بخش صداش درمیاد، در صورتی که از پنل اصلی فقط یه خروجی واسه آژیرها وجود داره و آژیرها هم در طبقات با هم موازی میشن، پس چه جوری میشه که مستقل عمل میکنن اگه قراره دستورشون از همون پنل اصلی باشه؟ :
            ببخشید اینهمه سوال پرسیدما، ایشالا زود این بحث به نتیجه میرسه که هم شما از شر سوال پرسیدنای من راحت میشی، هم بعداً یکی اگه خواست بتونه استفاده کنه :
            در آدرس پذیر اصلن مقاومت نداریم

در آدرس پذیر چون هر دیوایس دارای یک آدرس هستش میشه هر جوری بخای برنامه ریزی کنی مثلن میشه چند تا از دتکتور ها رو از مدار خارج کنی
            مثلن شاید بخای شستی یک جای خاص رو قطع کنی
            یا تعریف کنی اگه هر دتکتوری که دوست داری عمل کرد آزیر نگهبانی بصدا در بیاد

دیدگاه

پس اینجوری که من فهمیدم، هر دیوایز(حتی آژیر وشستی) خودشون رو با یه کد شناسه به اینتر فیس معرفی میکنن و خط تغذیه در کنار کار اصلیش، مثل یه باس هم عمل میکنه، درسته؟

اینترفیس به تعداد زون ها ورودی و به همون تعداد خروجی واسه پنل اصلی داره؟

یعنی اگه سیستم آدرس پذیر باشه، مقاومت انتهای خط نداریم؟

تفاوت در سیم کشی های این دو سیستم فقط در نوع شیلد دار بودن یا نبودن کابل هاست؟

یعنی اینترفیس رو برنامه ریزیش میکنن؟ با چی؟

باور کن اگه جواب این 5 تا سوالو بدی، اول تشکر میکنم، بعدش هم دیگه بی خیال میشم، چون اصلن فکر نمکنم چیزی بمونه :mrgreen:

بازم تشکر

دیدگاه

نوشته اصلی توسط آریانژاد
                پس اینجوری که من فهمیدم، هر دیوایز(حتی آژیر وشستی) خودشون رو با یه کد شناسه به اینتر فیس معرفی میکنن و خط تغذیه در کنار کار اصلیش، مثل یه باس هم عمل میکنه، درسته؟

اینترفیس به تعداد زون ها ورودی و به همون تعداد خروجی واسه پنل اصلی داره؟

یعنی اگه سیستم آدرس پذیر باشه، مقاومت انتهای خط نداریم؟

تفاوت در سیم کشی های این دو سیستم فقط در نوع شیلد دار بودن یا نبودن کابل هاست؟

یعنی اینترفیس رو برنامه ریزیش میکنن؟ با چی؟

باور کن اگه جواب این 5 تا سوالو بدی، اول تشکر میکنم، بعدش هم دیگه بی خیال میشم، چون اصلن فکر نمکنم چیزی بمونه ::

بازم تشکر ::

هنوز در مورد سیستم اعلام حریق خیلی اطلاعات کم داری توی آدرس پذیر دستگاه مرکزی با اینترفیس فرق داره

اینترفیس دستگاه ی که از یک طرف به دتکتور شعله یا گاز وصل میشه و از طرف دیگه به عنوان یک دیوایس توی لوپ قرار می گیره و به دستگاه مرکزی وصل میشه
                اینترفیس 2 تا سیم ورودی 2 تا سیم خروجی + 2n سیم برای n برابر زون های مربوط به دتکتور های شعله و گاز داره
                ........... دتکتور شعله هر کدوم دونهای 600 هزار تومنه و خیلی کم استفاده می شه توی فاصله 10 متری اگه یک کبریت روشن کنی اون می بینه
                در سیستم آدرس پذیر مقاومت انتهای خط نداریم و کابل رو باید تا دستگاه بیاریم
                البته طول بیشتر از 1000 متر در آدرس پذیر
                تعداد بیشتر از 20 تجهیز در متعارف
                ولی توی متعارف بعضی ها بجای کابل سیم هم می کشن

توی دستگاه مرکزی برنامه می ریزن و با کامپیوتر البته از قبل برنامه ریزی شده است و فقط بعضی از پارامتر هایی که گفتم رو میشه تغییر داد

اگه سوالی داری در خدمتیم :mrgreen:

دیدگاه

مثل اینکه راست میگی، اطلاعاتم هنوز کمه :read:

در سیستم آدرس پذیر مقاومت انتهای خط نداریم و کابل رو باید تا دستگاه بیاریم
                  یعنی از آخرین دتکتور برمیگردیم به اینترفیس یا همین جوری ولش میکنیم؟

اینتر فیس با چندتا سیم به سیستم مرکزیش وصل میشه؟ از اون به بعد چی میشه؟

البته طول بیشتر از 1000 متر در آدرس پذیر
                  تعداد بیشتر از 20 تجهیز در متعارف
                  این یعنی چی؟ دارم گیج میشم کم کم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط آریانژاد
                    مثل اینکه راست میگی، اطلاعاتم هنوز کمه :read:
                    یعنی از آخرین دتکتور برمیگردیم به اینترفیس یا همین جوری ولش میکنیم؟
                    اینتر فیس با چندتا سیم به سیستم مرکزیش وصل میشه؟ از اون به بعد چی میشه؟
                    این یعنی چی؟ دارم گیج میشم کم کم
                    بابا اون اثینتر فیس رو ولش کن
                    دستگاه مرکزی با اینتر فیس فرق داره
                    توی سیستم اعلام حریق بجای زون لوپ درایم
                    هرلوپ اول و آخرش به دستگاه مرکزی وصل میشه
                    اینترفیس هم بستگی داره به مدلش که چند زون خروجی داشته باشه

دیدگاه

مهندس آخه مگه نگفتی تو سیستم ادرس پذیر هم دستگاه مرکزی داریم و هم اینترفیس؟ اینا چه جوری به هم مرتبط میشن؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط آریانژاد
                        مهندس آخه مگه نگفتی تو سیستم ادرس پذیر هم دستگاه مرکزی داریم و هم اینترفیس؟ اینا چه جوری به هم مرتبط میشن؟
                        گفتم ولی سیستم مرکزی رو با اینترفیس اشتباه نگیر
                        حتی ریپیتر هم که کار دستگاه مرکزی رو تقریبن انجام میده نباید با دستگاه مرکزی اشتباه بگیری

هر تجهیزی که توی لوپ قرار بگیره به عنوان یه دیوایس میشناسن
                        اینترفیس هم توی لوپ قرار می گیره و به عنوان یه دیواس هستش ول چند تا آدرس می ده که بستگی به اون زون های خروجی اش داره
                        سیستم ادرس پذیر خیلی از این صحبت ها بیشتر توانایی داره که واقعن بشه توی چند خط آورد
                        خود استاندارد آتش نشانی هم خیلی مهم ه
                        اگه کارت طراحی باشه تمام اونا رو باید بلد باشی
                        اگه نه اطلاعاتی باید داشته باشی که بدونی قابلیت و توانایی اون چیه و چه موقع باید از چه سیستمی استفتاده کنی و چرا ؟؟؟

دیدگاه

ببخشید دیر اومدم، و اگه دنبال یه منبع واسش باشم که یه توضیح خوب وکامل داده باشه، اون منبع چی میتونه باشه؟

فکر کردم تو این تایپیک جواب سوالهام رو میگیرما :sad:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط آریانژاد
                            ببخشید دیر اومدم، و اگه دنبال یه منبع واسش باشم که یه توضیح خوب وکامل داده باشه، اون منبع چی میتونه باشه؟

فکر کردم تو این تایپیک جواب سوالهام رو میگیرما :sad:
                            نمیدونم اصلن منبع وجود داره یا نه
                            تازه بغیر از لین سیستم بحث فواصل دتکتور - شستی و آزیر و محاسباتش به همین راحتی نیست
                            ولی اکثر اونا تجربیه و به زیبایی محیط نگاه می کنه
                            این که بدونی چه جایی چه نوع سیستم و دتکتور استفاده کنی هم تجربیه
                            در هر حال اگ
                            به هر موقه سوالی داشتی من در خدمتم

دیدگاه

شما خودت نمیتونی یه توضیح مختصر مفید بدین؟

راجع به نحوه سیم کشی و نصب، میدونم توقع زیادیه، اگه نشد هم تا همینجا که جواب دادین متشکرم

دیدگاه

اختیار دارین
                                عرض کردم مطلب اونقدر گسترده است شاید نشه اون رو تایپ کرد و اینجا نوشت
                                ولی شاید کتابی توی بازار باشه ( که حتمن هست و من دنبالش نبودم ) که اون مطالب رو توضیح داده باشه
                                شما اگه هر مششکلی راجع به سیستم اعلام حریق داشتید من در خدمتم
                                اگه مطلبی رو هم ندونم حتمن از فروشنده های تجهیزات اعلام حریق و همچنین منابع صحیص و اساتید کار سوال می کنم

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X