اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

راهنمایی در مورد سیستم اعلام حریق

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : راهنمایی در مورد سیستم اعلام حریق

از نصب بگذریم، ادرس پذیر تو سیم کشی تفاوتش با متعارف در اینه که کابلمون شیلد دار باید باشه و از آخرین دیوایس باید برگردیم توی پنل اصلی و یه تفاوت دیگه این که تو تمام مسیر از کابل دو رشته ایی استفاده میکنیم، شد 3 تفاوت در سیم کشی، درسته؟

دیدگاه

سلام

این هم فایل pdf ضوابط طراحی ونصب سیستم های کشف واعلام حریق

http://up.iranblog.com/images/3pll9nsa155buiofodxb.pdf

این هم PDF استاندارد BS 5839 Part8 برای اعلام حریق

http://up.iranblog.com/images/d3kfqvrlyp6n70b141.pdf

دیدگاه

سلام
        کلیه دتکتورهای دود و حرارت در سیستم های اعلام حریق با دو سیم بصورت حلقه (موازی) به هم وصل می شوند. که طریق وصل شدن آنها در کاتالوگ هر سازنده مشخص شده که مثلا سیم مثبت (قرمز) ورودی به کدام پایه و سیم مثبت خروجی از کدام پایه گرفته شود و سیم منفی (مشکی )نیز به همین صورت اما سیم سوم مربوط به چراغ ال ای دی سر در می باشد که معمولا از منفی تزدیکترین دتکتور به چراغ سر در و پایه دیگر که در این نقشه شماره 3 بود گرفته میشود حالا اگر در یک واحد مسکونی بیش از چند دتکتور دود و حرارت باشد باید هر کدام از دتکتورها که فرمان داد علاوه بر چراغ ال ای دی روی خود دتکتور چراغ ال ای دی سر در نیز روشن شود تا مشخص شود حریق در این واحد بوده برای این منظور پایه شماره 3 تمام دتکتورهای داخل آن واحد تاکید میکنم فقط دتکتورهای داخل آن واحد را به هم وصل میکنیم و به چراغ سر در می دهیم

دیدگاه

سلام
          اگه سیم کشی اعلام حریق زیر کار صورت بگیره میشه از خرطومی pvc استفاده کرد یا باید لوله های فولادی استفاده شه؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mdf123
            سلام
            اگه سیم کشی اعلام حریق زیر کار صورت بگیره میشه از خرطومی pvc استفاده کرد یا باید لوله های فولادی استفاده شه؟
            اگه کابلی که استفاده کردین از نوع ضد حریق باشه، با تبصره میشه استفاده کرد ولی اگه نوع کابلتون ضد حریق نباشه حتماً باید از لوله فولادی استفاده نمایید.

دیدگاه

چون شما لوله هاتون در کف طبقه بالا قرار میگیرد نیازی به لوله ی فولادی نیست

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Benefic.H
                اگه کابلی که استفاده کردین از نوع ضد حریق باشه، با تبصره میشه استفاده کرد ولی اگه نوع کابلتون ضد حریق نباشه حتماً باید از لوله فولادی استفاده نمایید.
                سلام
                میشه استاندارد یا آدرس استاندارشو بدید؟
                ممنون
                یه شمع روشن با روشن کردن شمعهای خاموش چیزی از روشنیش خودش کم نمیکنه.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hamid40
                  سلام
                  ممنون
                  دوست عزیز در یک سیستم اعلام حریق پایدار یکی از مهمترین مسایل این است که خود سیستم بر اثر حریق عملکردش دچار مشکل نشه بر این اساس سیسم کشی اعلام حریق باید از حریق در امان باشه. من سعی میکنم بند دقیق این موضوع رو از استانداردها استخراج کنم و بهتون اطلاع بدم.

موفق باشید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hamid40
                    سلام
                    ممنون
                    دوست عزیز من بررسی کردم و دیدم استاندارد NFPA 72 عنوان میکنه، زمانیکه قرار است سیسم کشی روکار انجام بشه استفاده از لوله فلزی الزامی هست. پس این میگه اگه سیم کشی توکار باشه میشه از لوله های غیر فلزی هم استفاده کنیم.

دیدگاه

سلام
                      برای یه انبار مبل که ارتفاع سقفش حدودا 10 متره چه دتکتوری نصب کنم؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mdf123
                        سلام
                        برای یه انبار مبل که ارتفاع سقفش حدودا 10 متره چه دتکتوری نصب کنم؟
                        با توجه به متریال موجود دود جزء اولین نشانه های حریق خواهد بود. باید به برند مورد نظر نگاه کنید اگه ارتفاع 10 متر رو پوشش میداد می تونید از دیتکتورهای پوینت (Point Smoke Detector) معمولی استفاده نمایید اگه نه بهتر از بیم دیتکتور (Beam Detector or Fire Ray) استفاده نمایید.

البته چوب و پارچه که عمده مواد تشکیل دهنده مبل هستند بسیار آتش زا هستند اگر اهمیت مکان خیلی بالاست حتماْ از دیتکتورهای مکنده دود (Aspirating Smoke Detector) استفاده کنید که احتمال حریق را بشدت کاهش داده و سرعت تشخیص رو بسیار بالا ببرید.

در ضمن استفاده از اطفاء اتوماتیک هم در این محل الزامی هستش.

باز هم اگه نکته ای بود مطرح نمایید.

دیدگاه

من برای سنسور های اعلام حریق یک ساختمان 120 متری از 2تا سیم 0.75 استفاده کردم و برای سیم سوم دتکتورهای آشپزخانه هم از یک سیم 1.5 استفاده کردم.
                          به نظرتون کارم قابل قبوله وگرنه چقدر اشکال داره؟
                          ممنون

دیدگاه

با عرض سلام خدمت دوستان و همکاران
                            من تو زمینه سیستم های ادرس پذیر (نکات نصب و اجرا را نمیخوام).نحوه کار کردن این سیستمها ، پروتکلی که کار میکنند را میخوام هرچی تو اینترنت و کتاب فروشیها گشتم چیزی پیدا نکردم.کسی میتونه کمکم کنه
                            ممنون

دیدگاه

با سلام
                              نمونه ای از یک دتکتور گذاشتم.چه جوری باید در زمانیکه تو مدار نیست بهش تغذیه وصل کرد وامتحانش نمود؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط bigili نمایش پست ها
                                من برای سنسور های اعلام حریق یک ساختمان 120 متری از 2تا سیم 0.75 استفاده کردم و برای سیم سوم دتکتورهای آشپزخانه هم از یک سیم 1.5 استفاده کردم.
                                به نظرتون کارم قابل قبوله وگرنه چقدر اشکال داره؟
                                ممنون
                                با سلام:
                                استاندارد سیم سیستم اعلام و اطفاء حریق سیم نمره 1.5 می باشد.
                                علم را در آزمایشگاه باید یاد گرفت نه در دانشگاه
                                نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است. (ادیسون)

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X