اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

برق سه فاز-مشکلی عجیب و زیانبار (کمک فوری)

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : برق سه فاز-مشکلی عجیب و زیانبار (کمک فوری)

نوشته اصلی توسط سعید باقرانی
    جهت آسانسور ارت الزامی ه و اتش نشانی تاییدیه نمیده
    حتی شرکت برق هم برای فروش کنتور اول به چاه ارت نگاه می کنه و توی قوانین نچندان جید پر کردن چاه ارت رو هم شرکت برق یه شرکت مخصوص معرفی میکنه

نلو زمانی که کلید یا مینیاتوری اصلی دارای نول ه میشه ازش استفاده کرد
    یهنی موقعی نول قطع شده که سهفاز قطع شده باشه
    در غیر این صورت در برق 3 فاز به هیچ وجه نباید نول رو قطع کنید یا کلید سر راهش بزاریم

دستگاه سه فازه برق تکفاز براش بردی :redface:

ارت رو به نول زمانی که سیستم ارت نیاز داشته باشه پل می کنن
    توی انشعابات مسکونی نیاز به این کار نیست و توی ترانس هوایی یا زمینی این کار رو انجام دادن
    برای اطلاعات بیشتر به انتهای کتاب " مبحث 13 مقررات ملی ساختمان " رجوع کنید

در مورد فیوز مینیاتوری از نوعی هست که فاز و نول باهم مجتمع شدند و با هم ارتباط دارن
    دستگاه سه فاز هم برق سه فاز میخواد این که طبیعی هستش. منظورم این بود که از برق سه فازی که به این دستگاه رفته قبل از رسیدن به تابلوی دستگاه، انشعاب گرفتم واسه برق مصرفی در داخل واحد.
    چاه ارت رو هم فک کنم سازنده با شیرینی و شکلات و ... دهن استاندارد و شهرداری و ... رو شیرین کرده. البته من تو پروژه هایی که داشتم کلا کار این ساختمون بسیار عجیب و بزن دررویی بود و حتی تو کارهای من هم سایر اکیپ ها دستکاری و خرابکاری می کردن.
    به شیرین کاری های این سازنده بخوام اشاره کنم یکیش اینه که بعد از اتمام سنگکاری ها و سنگ کف تصمیم گرفت تا کنتورهای گاز رو به زیرزمین انتقال بده و ماجرایی بود اینکار. یا اینکه یه روز رفتیم دیدیم بالکن رو کلا حذف کرده و شکل سالن رو عوض کرده که باعث شد مکان روشنایی های سقفی ما تغییر کنه که البته بعد از انجام کارهای سنگکاری کف بوده و کلی کارای جالب دیگه. بالاخره بعضی کارا به این شکل هم واسه پیمانکارها پیش میاد که فقط میشه ارزوی صبر کرد.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط vahidabd
      با تایید نظر دوستان منم مطلبی به ذهنم رسید شاید مفید باشه و اون هم -قطعی نول کنتور و ایجاد اتصالی فاز به فازه که سبب افزایش ولتاژ فاز سالم می شه. این اتقاق ممکنه وقتی که نول ضعیف باشه یعنی قاومتش زیاد باشه یا اتصال موثر نباشه اتفاق بیفته.به نظر من یه چاه ارت بزنی و نول رو ارت کن
      البته تصدیق میکنید که الان امکان زدن ارت وجود نداره. و دیگه اینکه اتفاقات گاهی وقتها و نه همیشه اتفاق می افته ( از سه ماه پیش تقریبا سه بار در کل ساختمان).
      من با برق منطقه حرف زدم و اونها نکته ای رو عنوان کردن که واسم جالب بود. اینکه اون منطقه که ساختمون در اونجا واقع شده به لحاظ ظرفیت شبکه بسیار ضعیف هستش و طرحی هست تا ظرفیت برق منطقه رو افزایش بدن.
      به نظر شما این نکته با مشکل من ارتباطی میتونه داشته باشه؟

دیدگاه

سلام
        ضعیف بودن شبکه همون کاهش ولتاژه؟
        اگه منظورتون اینه این نمی تونه لامپها رو بپرونه
        به نظر من مشکل در یک قسمت سیم کشی و نول ست.
        شاید چک کرردن اتصال سیم نول و یا افزایش سطح مقطع سیم نول موثر باشه

دیدگاه

از همه دوستان که زحمت کشیدن و با نظرهاشون به من کمک کردن تشکر میکنم. مشکل من همچنان حل نشده هرچند که خبری هم از اتفاقاتی که قبلا می افتاد نیستش و همه چی به فراموشی سپرده شده.
          در هر صورت تمامی نظرات یه تجربه و نکته ای بود که یه جایی بالاخره به درد همه خواهد خورد.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط amingol
            در مورد فیوز مینیاتوری از نوعی هست که فاز و نول باهم مجتمع شدند و با هم ارتباط دارن
            دستگاه سه فاز هم برق سه فاز میخواد این که طبیعی هستش. منظورم این بود که از برق سه فازی که به این دستگاه رفته قبل از رسیدن به تابلوی دستگاه، انشعاب گرفتم واسه برق مصرفی در داخل واحد.
            چاه ارت رو هم فک کنم سازنده با شیرینی و شکلات و ... دهن استاندارد و شهرداری و ... رو شیرین کرده. البته من تو پروژه هایی که داشتم کلا کار این ساختمون بسیار عجیب و بزن دررویی بود و حتی تو کارهای من هم سایر اکیپ ها دستکاری و خرابکاری می کردن.
            به شیرین کاری های این سازنده بخوام اشاره کنم یکیش اینه که بعد از اتمام سنگکاری ها و سنگ کف تصمیم گرفت تا کنتورهای گاز رو به زیرزمین انتقال بده و ماجرایی بود اینکار. یا اینکه یه روز رفتیم دیدیم بالکن رو کلا حذف کرده و شکل سالن رو عوض کرده که باعث شد مکان روشنایی های سقفی ما تغییر کنه که البته بعد از انجام کارهای سنگکاری کف بوده و کلی کارای جالب دیگه. بالاخره بعضی کارا به این شکل هم واسه پیمانکارها پیش میاد که فقط میشه ارزوی صبر کرد.
            از این دست خرابکاری ها در شرکت های پیمانکاری زیاده. یه نفر که ناظر هست تعریف می کرد یه گروهی ابتدا زمین رو به اندازه 2 متر کندند و کابل های برق و شبکه و لوله آب رو رد کردن و روشو پوشوندن. بعد یادشون اومد باید در عمق 4 متری کابل مخابرات رو می ذاشتن. پس همه رو کندن و دوباره از اول انجام دادن. جالب اینه که می گفت این قبیل اشتباهات در پیمانکاری ها دیگه عادی شده.
            ...............................................

آسایش دو گیتی تفسیر این دو حرف است
            Ctrl+C , Ctrl+V
            .................................................. ....

دیدگاه

دوست عزیز
              اگر درست فهمیده باشم شما در مسیر نول فیوز مینیاتوری قرار داده اید
              با جذف آن مشکل برطرف خواهد شد هر چند بهتر ب*د مصارف تک فاز هر واحد رو فقط از یک فاز میگرفتین .

دیدگاه

احتمالا نول قطع شده
                سر راه نول نباید فیوز باشه
                در صورت نیاز هم باید از نوعی باشه که همزمان با سه فاز نول قطع بشه و به تنهایی نشه اونو قطع کرد .
                قطع نول به تنهایی باعث خرابکاری میشه و مصرف کننده های متصل به فاز کم مصرف ، ولتاژشون بالا میره و آسیب میبینند
                جدیدترین ویرایش توسط mohsen++; ۱۸:۰۶ ۱۳۹۹/۱۱/۳۰.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                X