اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

سیستم کنترل برق ساختمان بصورت خودکار

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : سیستم کنترل برق ساختمان بصورت خودکار

نوشته اصلی توسط ^^BEHZAD^^
    این حرف شما هم حرف به جایی هست ولی یکم قابل بحث هستش
    نکته ی اول : اگه به قول شما لامپ کم مصرفی ببندیم که زود روشن بشه ، یک مشکل حل شده ولی بازم به علت روشن و خاموش شدن های مکرر عمره لامپ کم میشه!
    برای لامپ ال ای دی هم میتونم بگم ما کاری به مضر بودن نورش نداریم چون داخل راه پله زیاد مدت طولانیی نیستیم ولی حالا که گفتین یادم اومد که من یه مطلبی خوندم در باره ی مضر بودن نور ال ای دی ها ، که داخل پرانتز عرض میکنم.
    اونجا ذکر شده بود: نوره ال ای دی یک نوره مصنوعی هست و همینطور نوری هست که بدن انسان با قرار گرفتن زیره اون نور واکنش میده و تولیده ملاتونین بدن پایین میاد! پس نوره ال ای دی هم احتمال ابتلا به سرطان رو افزایش میده!
    اما اول گفتم که واسه راه پله زیاد مهم نیس چون مدتش کمه ولی خب راستش من لامپ ال ای دی ندیدم که بشه داخله چراغ راه پله بست
    بازم اگه شما همچین لامپی با نوره کافی سراغ دارین بگین که بدرده من و بقیه دوستانی که خبر ندارن میخوره
    اولا که بنظر شما علت پایین اومدن عمر لامپ های کم مصرف چیه . مثلا بعضی وقتا می شنویم که لامپ کم مصرف 5 سال عمر می کنه ولی می بینیم که در عمل سر یک سال فاتحه اونو می خونیم !! یکی از مهمترین علت هاش اینه که ما زمانیکه برق رو وصل می کنیم (کلید رو می زنیم) نمی دونیم که در کجای شکل موج سینوسی جریان وارد لامپ میشه . اگه در مینیمم و صفر باشه مشکلی نیست ولی اگه توی ماکزیمم باشه چطور ؟
    اینو گفتم که بگم زیاد روشن و خاموش شدن مهمه ولی بعضی وقتا یه عوامل دیگه ای هم مهمه .
    ثانیا در مورد لامپ ال ای دی باید بگم شاید اینکه یه هزینه زیاد انجام بدیم برای یه جایی مثل راهرو کار دور از ذهنی بنظر برسه ولی مزایایی که برای اون لامپ شمرده از جمله مصرف کم و عمر بالا (مخصوصا عمر بالا) باعث میشه آدم یه گوشه چشمی هم به اون داشته باشه .
    ثالثا نکته ای که در مورد ضرر لامپ ال ای دی گفتی رو من اولین بار هست که می شنوم . لطفا اگه میشه یه منبع معرفی کن تا بطور کامل در موردش اطلاعات بدست بیارم . ممنون میشم .
    رابعا لامپ ال ای دی هایی توی بازار اومده که از لحاظ ظاهری مشابه لامپ های رشته ای هستند (منتهی با قیمتی حدود 10 برابر اون !!) که اون مدلی که من دیدم ساخت شرکت AEG هستش . واتش هم 3 ، 4 ، 7 و 10 واتش رو دارند . اگه تهران باشی می تونی از امجد تهیه کنی .
    امروز زندگی را آغاز کن !
    امروز مخاطره کن !
    امروز کاری کن !
    نگذار که به آرامی بمیری !
    پابلو نرودا

دیدگاه

متسفانه به دلیل کمبود وقت فرصت نشد نظرات عزیزان رو بخونم ولی شما میتونید به یکی از همین چشمی های دزگیرهای اماکن به راحتی این کار رو بکنید این چشم ها با توجه به تشخیص حرکت در محل یک رله را سویچ میکننه خب دیگه حل هست بقیش رو دیگه یهدونه تریاک یا یه ترانزیستور و رله و یا ... انجام دیند هیچ پردازنده ایهم نیاز ندارید فقط به یاد داشته باشید لامپ رو حبابی بگذارید نه کم مصرف چون کم مصرفا اگه زیاد خاموش و روشن بشند زود می سوزند
      گویند سنگ لعل شود در مقام صبر اری شود ولی به خون جگر شود
      همیشه آخر همه چیز خوبه، اگر هم هنوز خوب نشده پس هنوز آخرش نشده(چارلی چاپلین)

دیدگاه

نوشته اصلی توسط arnic
        اولا که بنظر شما علت پایین اومدن عمر لامپ های کم مصرف چیه . مثلا بعضی وقتا می شنویم که لامپ کم مصرف 5 سال عمر می کنه ولی می بینیم که در عمل سر یک سال فاتحه اونو می خونیم !! یکی از مهمترین علت هاش اینه که ما زمانیکه برق رو وصل می کنیم (کلید رو می زنیم) نمی دونیم که در کجای شکل موج سینوسی جریان وارد لامپ میشه . اگه در مینیمم و صفر باشه مشکلی نیست ولی اگه توی ماکزیمم باشه چطور ؟
        اینو گفتم که بگم زیاد روشن و خاموش شدن مهمه ولی بعضی وقتا یه عوامل دیگه ای هم مهمه .
        ثانیا در مورد لامپ ال ای دی باید بگم شاید اینکه یه هزینه زیاد انجام بدیم برای یه جایی مثل راهرو کار دور از ذهنی بنظر برسه ولی مزایایی که برای اون لامپ شمرده از جمله مصرف کم و عمر بالا (مخصوصا عمر بالا) باعث میشه آدم یه گوشه چشمی هم به اون داشته باشه .
        ثالثا نکته ای که در مورد ضرر لامپ ال ای دی گفتی رو من اولین بار هست که می شنوم . لطفا اگه میشه یه منبع معرفی کن تا بطور کامل در موردش اطلاعات بدست بیارم . ممنون میشم .
        رابعا لامپ ال ای دی هایی توی بازار اومده که از لحاظ ظاهری مشابه لامپ های رشته ای هستند (منتهی با قیمتی حدود 10 برابر اون !!) که اون مدلی که من دیدم ساخت شرکت AEG هستش . واتش هم 3 ، 4 ، 7 و 10 واتش رو دارند . اگه تهران باشی می تونی از امجد تهیه کنی .
        سلام

عوامل زیادی میتونه در طول عمر لامپ کم مصرف موثر باشه مثه ولتاژ راه اندازی، عیب های در حین تولید،تغییرات ولتاژ،ضربه های مکانیکی،دوره ی تناوب روشن و خاموش شدن،جهت قرار گیری لامپ ، درجه حرارت محیط و میزان رطوبت هوای محیط
        حالا اینکه 5 سال عمر میکنه یا یه سال به میزان مصرف و این عواملی که عرض کردم بستگی داره
        بهتره بگیم لامپ کم مصرف به طور متوسط بین 6000 تا 15000 ساعت کار میکنه (حدودا همون 5 سال به طور متوسط) که با توجه به عوامل بالا این مدت تغییر میکنه!
        درباره ولتاژ راه اندازی نمیتونم نظره علمی و معتبری بدم چون چیزایه زیادی در باره ی این مسئله و هارمونی های ایجاد شده خوندم ولی فقط10% چیزی فهمیدم :icon_razz:
        راستش الان که گفتی یادم اومد یه سری لامپ ال ای دی که سر پیچ "ای27" داشته باشه دیدم ولی قیمت ندارم، شاید هم به قول شما صرف داشته باشه ولی باید نوره لازم رو هم تامین کنه. البته جوری نشه که دونه ای 50هزار تومن در بیاد oo:
        اون قضیه ی نور ال ای دی هم بهتره اینطوری بگم که هر نوره مصنوعی واسه بدن مضر هست مخصوصا اینکه جالبه بدونی همین نوره سفید مایل به ابی که خیلی زیاده بیشترین ضرر رو داره ، یعنی نورهای مصنوعی سفید،آبی و صدفی نورهایی هستن که بدن رو به اشتباه میندازن و بدن دیگه ساعت شبانه روز رو تشخیص نمیده
        اتفاقا مطالب زیادی در این باره خوندم فایل پی دی اف هم دارم که نمدونم چطوری بهت بدم :angry:
        یه مطلب از روزنامه جام جم هم خوندم که جالب بود( از خودشون نبود از آمریکا بود :biggrin: )
        این جا یه سر بزن:
        http://www.jamejamonline.ir/papertext.aspx?newsnum=100818262438
        نکته ی آخر هم بگم که اگه وقت نداشتی بگردی در جریان باشی
        با اینکه ال ای دی های ابی رنگ خیلی مضر هستن؛ با ال ای دی ها میشه ترکیبی از نور ساخت که ضرره بسیار کمی روی بدن داشته باشه و با کناره هم گذاشتن ابی و قرمز و زرد سفید به میزانه مشخصه خودش (اگه درست یادم باشه) ، میتونیم نوره بسیار خوبی درست کنیم
        خب دیگه الان احتمالا داری تو دلت بد و بی راه میگی بهم که اینقد پر حرفی کردم :redface:
        بازم خوشحال میشم اگه در این باره چیزه جدیدی یاد بگیرم چون این حرفایی که میزنم از همین جور بحث ها جمع شده
        موفق باشی

دیدگاه

لطفا صبر کنید...