اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

تاپیک جامع سیستم مدیریت ساختمان BMS و خانه هوشمند

Collapse
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : تاپیک جامع سیستم مدیریت ساختمان BMS و خانه هوشمند

نوشته اصلی توسط کنجکاو!
    خب قاعدتا کسی نمیاد برگ برنده (از نظر خودش) سیستم خودش رو اینجا مطرح کنه!
    اما صحبت اصلی اینجاس، ایده و طرح اولیه BMS و Smart Home رو همه میدونن. اون نحوه ی پیاده سازیه که باعث برتری یه شرکت یا محصول نسبت به دیگران میشه!
    حالا دیگران راضی ان که نحوه کارشون رو توضیح بدن؟

موفق باشید
    راستش من میخواستم تو یکی دو پست قبل این قضیه رو مطرح کنم گفنتم شاید زود باشه
    قضیه ای که دوستمون عنوان میکنن درست
    این مسئله فقط یک راه کارداره اونم اینه که این بحث جای مطرح بشه که همه دوستان به یک انداز منتفع بشن
    مثلا اگر میشد انجمن دسترسیش محدود میشد یا این بحث یک جای دیگه ادامه پیدا میکرد و افراد خاصی دسترسی بهش داشتن

چون واقعا نمیشه تمام تجربیاتی که داری بسته بندی بذاری اینجا بعد طرف هم که میاد از استفاده میکنه حتی اون دکمه اون بالارو نمیزنه ازش رد میشه
    این مشه که ارزش کارم میاد پایین
    من فکر میکنم یکی از دلایلی که این موضوع خیلی رون پیش نمیره همین مسئله هست

آنان که خاک را به نـــــظر کیمیا کنند
    آیا بود که گوشه چشمی به ما کنند

دیدگاه

نوشته اصلی توسط TSSOP54
      تا چند ساعت پیش این تاپیک 58 تا پاسخ داشت، حالا یک دفه شده 46 تا :eek:!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      پس بقیش کو oo:؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

پاسخ های از 8 آبان تا حالا؟؟؟؟؟؟

بابا اینجا چه سانسورک چی های خفنی داره :applause:!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      بنا به درخواست استارتر تاپیک ، ارسال های بی محتوا پاک شدند ... :bye
      - اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج -
      ارتباط با من : ir02x6
      طراحی و ساخت انواع منابع تغذیه سوئیچینگ - SMPS Designer

دیدگاه

لینک دانلود خراب است

دیدگاه

منظورتون کدوم لینک هست ؟ چک شد . مشکلی نبود.
          تاپیک جامع سیستم مدیریت ساختمان BMS و خانه هوشمند Smart Home
          دانلود مجموعه آموزشی شرکت Altium ا (Altium Training)
          مقالات و فایل های آموزشی نرم افزار Labview
          حل مشکل درایور و راه اندازی FT232 های غیراورجینال

دیدگاه

ُسلام. دوستان در مورد پروتکل Lon چیزی میدونید در اختیار من قرار بدید؟؟

دیدگاه

سلام آقای محمد عزیز،
              من امروز با تاپیک شما آشنا شدم. هنوز کاملا مطالعش نکردم. صفحه اول رو خوندم. چون دیدم از دوستان گلایه کردین که چرا نظری نمیدن و فقط دانلود میکنن گفتم قبل از این که از مطالب بسیار مفیدتون استفاده کنم و تو این تاپیک پستهای مرتبط با این موضوع رو بذارم ازتون تشکر کرده باشم بابت این موضوع جذاب و اطلاعات بسیار خوبی که حتما براشون خیلی وقت گذاشتین. از نوع شروع بحث هم بسیار خوشم اومد. دسته بندی خیلی خوبی داشت. درحالی که تو کمتر تاپیکی چه در این سایت خوب و چه سایتهای دیگه چنین دسته بندی خوبی ندیده بودم. امیدوارم بتونم باعث رونق دوباره این تاپیک بشم، چون خیلی وقته که کسی پستی نگذاشته.
              من بسیار علاقه مند به موضوع خانه های هوشمند هستم و امیدوارم با تاپیک شما بتونم جواب سوالاتمو بگیرمو وارد این صنعت جذاب و پرکاربرد بشم.
              با تشکر از شما.

دیدگاه

سلام آقای محمد م.
                بابت پست هایی که گذاشتید ممنون. من تازه م یخوام bms کار کنم و تازه کارم. حجم مطالبی که گذاشتید خیلی زیاده و من نمی دونم از کدوم قسمت شروع کنم. اگه میشه یه فهرستی از مطالبی که در ابتدای کار لازمه و یه دید کلی در رابطه با سیستم ها و نوع پروتکل ها است بزارید. تا بعد خودم وارد جزئیات بشم.
                ممنون
                دنیا آنقدر وسیع هست که برای همه مخلوقات جایی باشد پس به جای آنکه جای کسی را بگیریم تلاش کنیم جای واقعی خود را بیابیم

دیدگاه

با سلام
                  از مطالب قسمت Learning استفاده کنید . محتویات این قسمت بیشتر جنبه آموزش و آشنایی رو دارند.
                  با تشکر

دیدگاه

مهندس جان
                    سلام
                    ممنون از اطلاعاتی که روی سایت گذاشتید
                    دو تا مطلب می خواستم بپرسم :
                    1- دانلود بخش کاتالوگ ها ایراد داره . فایل قابل دانلود با پسوند .exe هست که بعد از دانلود کار نمیکنه
                    2- تو حیطه ی کار طراحی نقشه های تاسیسات برقی ساختمان که با نرم افزار اتوکد انجام میشه و پلان های مختلفی از نقشه های روشنایی و پریزها و اعلام حریق و رایزر دیاگرام ها و ... داده میشه ، چطور میشه نقشه های سیستم های هوشمند رو ارائه داد.
                    به عبارت دیگه چه مواردی رو باید در این نقشه ها نمایش داد.
                    برای کسی که می خواهد نقشه ارائه بده ،آیا آشنایی با بخش نرم افزاری کار هم مهمه؟
                    اصلاً جایی (دوره آموزشی یا کلاس و ...) هست که بشه با این سیستم آشنا شد تا نقشه های مربوطه رو به کارفرما ارائه داد؟

دیدگاه

سلام
                      1- فایل ها با پسوند EXE گذاشته شده و در اصل فشرده هست تا در هر سیستمی باز بشه. پسورد هم www.eca.ir هست. مطمئنا فایل ها درست هستند چون تا الان این همه دانلود شدند و مشکلی نبوده.
                      2- مطمئنا قبل از پیاده سازی یک پروژه باید ابتدا توسط نقشه از پیش طراحی شده توسط طراح و با رعایت اصول طراحی ، جانمایی سنسورها / عملگرها / دستگاه های مختلف مشخص بشه تا به بهترین عملکرد رسید. سپس با توجه به نوع تجهیزاتی که قرار هست در سیستم قرار داده بشه باید برنامه نویس به پیاده سازی قسمت کنترل و اجرایی سیستم بپردازه تا روی سیستم قرار بگیره و در نهایت هم پیاده سازی فیزیکی.
                      معمولاً شرکت های ارائه دهنده محصولات هوشمندسازی ، دوره های مخصوص خودشون رو میذارند و غیر از اون ها هم موسسات خصوصی هم این کلاس ها رو ارائه میدن.

دیدگاه

آقای مهندس
                        ممنون از جوابتون
                        در مورد فایل .exe مشکل اینه که آنتی ویروس ها اون فایل رو به عنوان ویروس ، بلاک می کنند.
                        در مورد دوره های برگزار شده هم سوالم اینه که این دوره ها تا چه حد به درد طراحی می خورن؟ آیا نرم افزار نویسی رو آموزش میدهند یا نقشه کشی رو ؟
                        اگه شما مرکز خاصبی رو میشناسید ممنون میشم جهت برگزاری دوره بهم معرفی کنید .

دیدگاه

توی این دوره ها معمولا به طور تخصصی هر برند توضیحات لازم رو میده. از توضیحات اولیه تا پیاده سازی.معمولا به همین صورت هست. البته بعضا اگر قصد گرفتن نمایندگی محصول رو داشته باشید این دوره ها به صورت پیشرفته و رایگان هست.
                          برای طی دوره ها ابتدا یک برند برای خودتون انتخاب کنید و برای کلاس ها با نمایندگی اون شرکت تماس بگیرید.

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : تاپیک جامع سیستم مدیریت ساختمان BMS و خا

عالی

دیدگاه

سلام.باتوجه به این موضوع در مرحله ابتدایی چند سوال داشتم.1)برای مدیریت یه خانه هوشمند، به یک کامپیوتر نیاز داریم و تعدادی سنسور. این سنسور ها رو چجوری باید به کامپیوتر وصل بشه؟؟
                              البته این سوال یه نفر دیگه هست و من بهش پیشنهاد دادم که اینکارو با برنامه ریزی میکرو کنترلرها انجام بده.یعنی همون برنامه توی کامپیوتر رو بریزه تو میکرو.آیا این جواب درسته؟
                              2)آیا میکرو میتونه برای مدیریت یک خانه استفاده بشه؟؟یعنی اونهمه توانشو داره؟؟
                              3)تو برخی مسابقات رباتیک تلویزیون دیدم که در کنار زمین مسابقه ، افراد با لپتاپ کار میکردن.آیا از طریق لپتاپ کنترل میکردن اون رباتها رو؟مگه با ریموت کنترلر نمیشه کنترل کرد؟و کلا چجوری تو این موارد کامپیوتر به قطعه ای که باید کاری انجام بده(در اینجا ربات، و در مورد قبلی سنسورهای یک خانه منظورمه) متصل میشه؟؟از چه طریقی؟؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط tonrar
                                سلام.باتوجه به این موضوع در مرحله ابتدایی چند سوال داشتم.1)برای مدیریت یه خانه هوشمند، به یک کامپیوتر نیاز داریم و تعدادی سنسور. این سنسور ها رو چجوری باید به کامپیوتر وصل بشه؟؟
                                البته این سوال یه نفر دیگه هست و من بهش پیشنهاد دادم که اینکارو با برنامه ریزی میکرو کنترلرها انجام بده.یعنی همون برنامه توی کامپیوتر رو بریزه تو میکرو.آیا این جواب درسته؟
                                2)آیا میکرو میتونه برای مدیریت یک خانه استفاده بشه؟؟یعنی اونهمه توانشو داره؟؟
                                3)تو برخی مسابقات رباتیک تلویزیون دیدم که در کنار زمین مسابقه ، افراد با لپتاپ کار میکردن.آیا از طریق لپتاپ کنترل میکردن اون رباتها رو؟مگه با ریموت کنترلر نمیشه کنترل کرد؟و کلا چجوری تو این موارد کامپیوتر به قطعه ای که باید کاری انجام بده(در اینجا ربات، و در مورد قبلی سنسورهای یک خانه منظورمه) متصل میشه؟؟از چه طریقی؟؟
                                سلام
                                بهتون پیشنهاد می کنم تاپیک جداگانه ای برای سوالاتی که مطرح کردید بزنید.
                                با تشکر :

پی نوشت :
                                پست هایی که در این تاپیک قرار می دهید در رابطه با موضوعات زیر باشه و از ارائه هر بحث حاشیه ای خودداری کنید، (این کار جهت حفظ انسجام تاپیک ضروری هست)

1- ارائه دیتاشیت، Manual ، آموزش و یا هر فایل دیگه در رابطه با BMS و یا خانه هوشمند Smart Home. (لطفاً فایل رو در پلودسنترهایی مثل PersianGig Cloud پلود کنید تا در آینده در دسترس باشند)

2- ارائه اطلاعات فنی در این زمینه .

3- ارائه سایت هایی که اطلاعات کاملتری در این زمینه ارائه می دهند.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X