اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

تاپیک جامع سیستم مدیریت ساختمان BMS و خانه هوشمند

Collapse
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : تاپیک جامع سیستم مدیریت ساختمان BMS و خانه هوشمند

سلام و درود بر شما آقای ( محمد م ) عزیز و دوستان گرامی. :bye
    تشکر می کنم از این لطفی که به همه ی هم وطنان و عزیزان کرده اید و این اطلاعات رو در اختیارمان قرار داده اید.
    من تازه کارم در زمینه برق ساختمان ، دوربین ، اعلان حریق و خلاصه هرچی که مربوط به برق ساختمانه :nerd:
    کاردانی گرفتمو رفتم خدمتو الان شیش ماه تو این کارم و به هوشمند سازی ساختمان علاقه زیادی دارم :wow:
    چون از مطالب شما دانلود کردم بر خودم وظیفه دونستم از شما و دوستان تشکر و قدردانی کنم :applause:
    با آرزوی موفقیت روز افزون برای شما و دوستان ، در پناه ایزد منان :nice:
    برا منم دعاکنین موفق شم تو کارم :icon_razz:
    یا حق :job:
    خوشبختی یک سفر است، نه یک مقصد.
    هیچ زمانی بهتر از
    همین لحظه
    برای شاد بودن وجود ندارد.
    زندگی کنید و از زمان حال لذت ببرید.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط محمد م
      سلام
      بهتون پیشنهاد می کنم تاپیک جداگانه ای برای سوالاتی که مطرح کردید بزنید.
      با تشکر :
      1- ارائه دیتاشیت، Manual ، آموزش و یا هر فایل دیگه در رابطه با BMS و یا خانه هوشمند Smart Home. (لطفاً فایل رو در پلودسنترهایی مثل PersianGig Cloud پلود کنید تا در آینده در دسترس باشند)

2- ارائه اطلاعات فنی در این زمینه .
      باتوجه به موارد بولد شده فکر کردم جواب اینجور سوالا رو هم میدین. اخه این سوالا رو فقط کسی که کار کرده میتونه جواب بده.

دیدگاه

[quote author=Homayon link=topic=93200.msg641879#ms)

در مورد سوال دوم باید بگم که ما هم باید مثل شرکت های خارجی باید یک لایه سخت افزاری و نرم افزاری مشخص برای خودمون ثبت کنیم و دستگاه های خودمون رو با این استاندارد طراحی کنیم این کار را بخواهیم انجام دهیم دستگاه های طراحی شده توسط همه ی ما می توانند در کنار یک دیگر کار کنند و برای گشترش این سیستم ها نیاز به طراحی مجدد نیست. به نظر من بهترین لایه سخت افزاری برای این کار RS485 چون با محدودیت طول سیم مواجه نمیشیم و سیم کشی بسیار ساده ای داره. برای لایه نرم افزاری هم مدباس استفاده کنیم. برای قسمت ازتباط بی سیم اصولا Zigbee فوق العاده هست ولی قیمت خیلی بالایی داره. بعد از Zigbee تنها گزینه های روی میز wifi , nrf24 هست.
        [/quote]
        این قسمت رو توضیح بیشتر میدید دوستان!

دیدگاه

سلام
          من هم در حال طراحی یه سیستم روشنایی خودکار برای خونه ی خودمون هستم.
          توی اکثر سیستم ها از سنسور PIR استفاده می کنند امااین سنسور فقط حرکت رو تشخیص می دهند.
          مثلا یکی میاد تو اتاق یه ساعت میشنه باید هد دقیقه تکون بخوره تا سیستم حضورشو تشخیص بده وگرنه لامپ رو خاموش می کنه یا با توجه به نحوه پوشش سنسور نقاط کوری تو اتاق وجود داره که باعث ایجاد مشکل میشه.
          به نظر شما چطور می تونم این مشکلات را رفع کنم.
          با تشکر

دیدگاه

لطفا این پست حذف شود
            جدیدترین ویرایش توسط m-madani; ۲۱:۱۶ ۱۳۹۵/۰۵/۰۹.
            تاپیک جامع سیستم مدیریت ساختمان BMS و خانه هوشمند Smart Home
            دانلود مجموعه آموزشی شرکت Altium ا (Altium Training)
            مقالات و فایل های آموزشی نرم افزار Labview
            حل مشکل درایور و راه اندازی FT232 های غیراورجینال

دیدگاه

نوشته اصلی توسط meran asadi نمایش پست ها
              سلام
              توی اکثر سیستم ها از سنسور PIR استفاده می کنند امااین سنسور فقط حرکت رو تشخیص می دهند.
              مثلا یکی میاد تو اتاق یه ساعت میشنه باید هد دقیقه تکون بخوره تا سیستم حضورشو تشخیص بده وگرنه لامپ رو خاموش می کنه یا با توجه به نحوه پوشش سنسور نقاط کوری تو اتاق وجود داره که باعث ایجاد مشکل میشه.
              با تشکر
              سلام و درود این نقصی رو که شما متوجه ش شدید با استفاده از سنسورهای پیشرفته تری شامل حرارتی مدل سیستم های امنیتی قابل حل است یا اینکه از پردازش تصویر کمک بگیرد اما توصیه من استفاده از برنامه و ساختار سیستم های حفاظتی فعال با سنسورهای ارزون خودتونه به این صورت که در قسمت ورود به هر اتاق یا بیرون ساختمان یه سنسور pir بذارید و درون هر اتاق هم یکی دیگه بعد از ورود هر نفر به اتاق از طریق در (مگه راه دیگه ای برا ورود باشه که اشتباه بشه) سنسور اول پیام می ده و با فعال شدن سنسور دوم یعنی فرد درون اتاقه و در صورت خروج اول سنسور دوم و بعد سنسور اول به کار می افته برای نفرات مختلف نیاز به ایجاد تابع پشته ای البته از نوع پویا و خود ایجاد شونده به تعداد زیاد با کد نویسی داره موفق باشید
              جدیدترین ویرایش توسط mohamad hg; ۱۵:۱۵ ۱۳۹۷/۰۶/۱۱.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mohamad hg نمایش پست ها
                سلام و درود این نقصی رو که شما متوجه ش شدید با استفاده از سنسورهای پیشرفته تری شامل حرارتی مدل سیستم های امنیتی قابل حل است یا اینکه از پردازش تصویر کمک بگیرد اما توصیه من استفاده از برنامه و ساختار سیستم های حفاظتی فعال با سنسورهای ارزون خودتونه به این صورت که در قسمت ورود به هر اتاق یا بیرون ساختمان یه سنسور pir بذارید و درون هر اتاق هم یکی دیگه بعد از ورود هر نفر به اتاق از طریق در (مگه راه دیگه ای برا ورود باشه که اشتباه بشه) سنسور اول پیام می ده و با فعال شدن سنسور دوم یعنی فرد درون اتاقه و در صورت خروج اول سنسور دوم و بعد سنسور اول به کار می افته برای نفرات مختلف نیاز به ایجاد تابع پشته ای البته از نوع پویا و خود ایجاد شونده به تعداد زیاد با کد نویسی داره موفق باشید
                با سلام

دوست عزیر وقتی 3 نفر با هم بیان داخل و یکی بعد چند دقیقه بره بیرون سیستم خاموش میکنه و وقتی نفر دوم خارج میشه بازهم در صورت روشن بودن خاموش میکنه و کلی مشکل دیگه.
                بچه بغلت باشه بیای داخل روشن میکنه و هر کدوم بیان بیرون خاموش میکنه.
                بهتره از سنسورهای مربوطه یا اینکه مدت زمان روشن بودن و حساسیت زیاد برای اون مکان گذاشته بشه که طرف اگه بعد مدت زیادی تکون نخورد خاموش کنه - که حتما یا بیرون رفته یا خوابش برده که بهتره چراغ خاموش بشه تا از خوابش لذت ببره

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

نوشته اصلی توسط sanup2006 نمایش پست ها
                [quote author=Homayon link=topic=93200.msg641879#ms)

در مورد سوال دوم باید بگم که ما هم باید مثل شرکت های خارجی باید یک لایه سخت افزاری و نرم افزاری مشخص برای خودمون ثبت کنیم و دستگاه های خودمون رو با این استاندارد طراحی کنیم این کار را بخواهیم انجام دهیم دستگاه های طراحی شده توسط همه ی ما می توانند در کنار یک دیگر کار کنند و برای گشترش این سیستم ها نیاز به طراحی مجدد نیست. به نظر من بهترین لایه سخت افزاری برای این کار RS485 چون با محدودیت طول سیم مواجه نمیشیم و سیم کشی بسیار ساده ای داره. برای لایه نرم افزاری هم مدباس استفاده کنیم. برای قسمت ازتباط بی سیم اصولا Zigbee فوق العاده هست ولی قیمت خیلی بالایی داره. بعد از Zigbee تنها گزینه های روی میز wifi , nrf24 هست.
                این قسمت رو توضیح بیشتر میدید دوستان![/QUOTE]
                با سلام

از نظر تاثیرات امواج بر انسان و مشکلاتی که جوامع پزشکی و آماری میدند آیا استفاده از وایرلس درست هستش و آماری از کشورهای دیگه در این ضمینه دارید؟

ممنون
                دوست عزیز اگه مفید بود روی تشکر بزن

دیدگاه

نوشته اصلی توسط david24 نمایش پست ها
                  با سلام

دوست عزیر وقتی 3 نفر با هم بیان داخل و یکی بعد چند دقیقه بره بیرون سیستم خاموش میکنه و وقتی نفر دوم خارج میشه بازهم در صورت روشن بودن خاموش میکنه و کلی مشکل دیگه.
                  بچه بغلت باشه بیای داخل روشن میکنه و هر کدوم بیان بیرون خاموش میکنه.
                  بهتره از سنسورهای مربوطه یا اینکه مدت زمان روشن بودن و حساسیت زیاد برای اون مکان گذاشته بشه که طرف اگه بعد مدت زیادی تکون نخورد خاموش کنه - که حتما یا بیرون رفته یا خوابش برده که بهتره چراغ خاموش بشه تا از خوابش لذت ببره

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

این قسمت رو توضیح بیشتر میدید دوستان!
                  با سلام

از نظر تاثیرات امواج بر انسان و مشکلاتی که جوامع پزشکی و آماری میدند آیا استفاده از وایرلس درست هستش و آماری از کشورهای دیگه در این ضمینه دارید؟

ممنون[/QUOTE]

دوست عزیز من حالت ساده شده رو گفتم وگرنه نیاز به الگوریتم عملکردی هست و برای اینکه پست رو طولانی نکنم اونو خلاصه گفتم وگرنه برا حالتی که گفتید راه حلش اینه که هر پشته تایمر داشته باشه و در ضمن شما توجه نکردید که گفتم برای درب ورودی هم سنسور گذاشتیم و تعداد افراد وارد شده به خانه رو هم داریم پس با تعداد سیگنال خروجی برای هر اتاق می دانیم چه تعداد اونجا هستند و فقط برا حالتی که بچه بغل کردیم به قول شما باید بگم مهندسین فکر بکنند در ضمن با داشتن تایمر برای هر پشته در صورت ورود چند نفر ( به فرض که نمی دونیم از تعداد کل چند نفر وارد فلان اتاق شده اند ) و خروج یک نفر زمان سنج هردو سنسور اگر فرد خوابی هم باشه تشخیص می ده سوالی داشتی بپرس تا راهنمایت کنم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mohamad hg نمایش پست ها
                    با سلام

ممنون
                    دوست عزیز من حالت ساده شده رو گفتم وگرنه نیاز به الگوریتم عملکردی هست و برای اینکه پست رو طولانی نکنم اونو خلاصه گفتم وگرنه برا حالتی که گفتید راه حلش اینه که هر پشته تایمر داشته باشه و در ضمن شما توجه نکردید که گفتم برای درب ورودی هم سنسور گذاشتیم و تعداد افراد وارد شده به خانه رو هم داریم پس با تعداد سیگنال خروجی برای هر اتاق می دانیم چه تعداد اونجا هستند و فقط برا حالتی که بچه بغل کردیم به قول شما باید بگم مهندسین فکر بکنند در ضمن با داشتن تایمر برای هر پشته در صورت ورود چند نفر ( به فرض که نمی دونیم از تعداد کل چند نفر وارد فلان اتاق شده اند ) و خروج یک نفر زمان سنج هردو سنسور اگر فرد خوابی هم باشه تشخیص می ده سوالی داشتی بپرس تا راهنمایت کنم[/QUOTE]
                    با سلام

دوست عزیز وقتی 3 تا با هم وارد میشن را سنسور پیر چجوری تشخیص میده ؟ میشه همون بچه در بغل و 3 نفر نزدیک هم را 1 نفر حساب میکنه و در زمان خروج منتظر خروج تک-تک روشن میمونه.
                    یا مثلا وقتی 3 تا شخص قبل از ورود به اتاق و زمان تشخیص توسط سنسور ورودی چند دقیقه ای به ایستند و همان زمان یک نفر چهارمی وارد اتاق بشه و سنسور دومی یک نفر را محاسبه میکنه و بعد که این 3 نفر وارد میشن سنسور اولی برای این 3 نفر فعال نشده و برای نفر چهارمی بوده و محاسبات اشتباه میشه و کلی دیگه که همانطور که گفتم برای محاسبات و امیت در کار از سنسورهای مربوطه باید استفاده کرد و سنسور حرکت بدرد این کار نمی خوره
                    موفق باشید
                    جدیدترین ویرایش توسط david24; ۱۶:۳۱ ۱۳۹۷/۰۶/۱۱.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط meran asadi نمایش پست ها
                      سلام
                      با تشکر
                      و اگه دنبال هزینه پائین هستید میتونید از مادون قرمز استفاده کنید:
                      چطور؟
                      با فاصله کمی از هم 2 تا تشخیص رد شدن از در را نصب کنید - یکی برای ورود و یکی برای خروج و البته این باید مکمل سنسور پیر شما باشه که به کمترین خطا برسید - برای وجو شخص همون بیشتر کردن زمان روشن بودن چراغ و حساسیت و برای شمردن از مادون قرمز که مکمل هم بشند خیلی کاملتر میشه و هزینش کمتره .
                      البته سنسورها و روشهای دیگه را هم میتونید موازی این قرار بدید تا به نتیجه ای قابل قبولتر و با کیفیت تری برسید.

موفق باشید

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                      X