اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

راهنمایی در مورد برق ساختمان

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : راهنمایی در مورد برق ساختمان

سلام
    برای محاسبات تقریبی و احتمالی این فرمول رو در نظر بگیرید:به ازاء متراژ هر واحد 2 برابر لوله و سیم و نصف متراژ کلید پریز و زانویی به اندازه متراژ
    سوال اخرو متوجه نشدم.

دیدگاه

نقشه ای که من دارم نقشه ی یک برج می باشد پس با فرمول شما هر فضایی که نیاز به کابل کشی داره اینطور محاسبه میشه؟ یا فقط برای واحد های مسکونی اینطوره؟ و اینکه میزان کابل و سیم مورد نیاز برای مدار روشنایی با مدار فن کوئل یا پریز یا شبکه فرق داره چطور این تفکیک رو انجام میدید؟
      برای مشخصات سینی کابل و زانویی و ..چه نکاتی را باید در نظر بگیرم مثلا در نقشه عرض سینی کابل 20*50 cm است حالا چه تجهیزات جانبی نیاز داره ؟برای سیستم ارتینگ و صاعقه گیر هم اگر تجهیزات مورد نیاز رو بفرمایید ممنون میشم.
      سوال بعدیم این بود که مثلا برای مدار روشنایی یه میزان سیم و کابل مورد نیاز است و برای مدار پریز یه مقدار دیگه ، برای هرکدوم جداگانه باید در نظر بگیرم؟ خودم فکر میکنم جداگانه باید در نظر بگیرم.
      از انجائیکه تابلو های برق جداگانه سفارش داده میشوند هزینه انها چگونه محاسبه میشه؟
      با تشکر فراوان

دیدگاه

سلام
        بله با همین فرمول محاسبه کنید.یه کار دیگه هم میتونید بکنید امار یک واحد رو دقیقا در بیارید بقیه واحد ها رو هم مثل همون در نظر بگیرید(اگه بزرگتر بود چند متر بیشتر اگه کوچیکتر بود کمتر)
        فعلا چیزی رو نمیشه تفکیک شده بدست اورد چون ما داریم با متراژ احتمالی کار میکنیم بعد از سفارش در حین کار باید این تفکیک ها رو انجام بدید.
        برای سینی کابل از این سایتها کمک بگیرید:
        http://arashk-co.com/Default.aspx?PageID=104&NewsID=39
        http://www.cabletray.ir/index.php?option=com_content&view=article& id=80:nasbe-sinikabl&catid=36:today-news&Itemid=67
        برای ارت و صاعقه گیر هم مطلب تو انجمن زیاده یه سرچ کنید اطلاعات زیادی بدست میارید.
        بله باید جدا باشه.
        خوب با توجه به تعداد و اندازش دیگه.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mdf123
          فعلا چیزی رو نمیشه تفکیک شده بدست اورد چون ما داریم با متراژ احتمالی کار میکنیم بعد از سفارش در حین کار باید این تفکیک ها رو انجام بدید.
          ببخشید این قسمت رو متوجه نشدم، منظورتون اینه که مثلا اگه واحدی 70 متر است و 140 متر کابل مورد نیاز است که می تواند به مصارف مختلفی برسه یا نه 140 متر برای روشنایی، 140متر برای پریز و ...

دیدگاه

سلام
            140 برای کلش.

دیدگاه

خوب نوع و مقطع کابل برای مدارات مختلف فرق میکنه کدام را مبنا در نظر بگیرم؟
              در ضمن خیلی سپاسگزارم بخاطر پاسخ هاتون

دیدگاه

سلام
                روشناییو 2 برابر پریزها بگیرید چون هم کف داره هم سقف.یعنی بین 35 تا 40 برای پریزها 90 تا 100 متر برای روشنایی(این برای برق واحد).شبکه و تلفن رو هم بعدا میگم چون باید برم.

دیدگاه

درود بر همگی
                  درمورد محاسبه طول لوله و سیم کشی متراز لوله کشی برابر است با متراژ زیر بنا ضرب عدد 2 در مورد سیم 1.5 متراژ زیر بنا ضرب عدد 4.2 در مورد واحد های مسکونی برا محاسبه متراژ سیم 1.5 در مشاعات متراژ مشاعات ضرب عدد 1 میشود و برای محاسبه سیم 2.5 متراژ زیر بنا ضرب عدد 2.8 و در مشاعات ضرب عدد 0.3 می شود البته بستگی به نوع لوله کشی دارد و اینکه این ساختمان شامل چه تجهیزاتی است و این محاسبه شامل سیم ارت هم میشود

دیدگاه

نوشته اصلی توسط محسن z
                    درود بر همگی
                    درمورد محاسبه طول لوله و سیم کشی متراز لوله کشی برابر است با متراژ زیر بنا ضرب عدد 2 در مورد سیم 1.5 متراژ زیر بنا ضرب عدد 4.2 در مورد واحد های مسکونی برا محاسبه متراژ سیم 1.5 در مشاعات متراژ مشاعات ضرب عدد 1 میشود و برای محاسبه سیم 2.5 متراژ زیر بنا ضرب عدد 2.8 و در مشاعات ضرب عدد 0.3 می شود البته بستگی به نوع لوله کشی دارد و اینکه این ساختمان شامل چه تجهیزاتی است و این محاسبه شامل سیم ارت هم میشود
                    با تشکر از پاسختون
                    میشه منبع را ذکر بفرمایید.

دیدگاه

سلام
                      و اما شبکه تلفن و فن کویل
                      مقداره لوله گذاری و داکت کشیه شبکه باید جدا از لوله گذاری برق محاسبه بشه(اگه قراره از تجهیزات بیسیم استفاده بشه کمتر اگه با سیم بیشتر و نوع کابل هم cat5 یا cat6 و تلفیق بیسیم و باسیم بهتره)
                      برای تلفن و ایفون هم مقدار کابل جدا محاسبه میشه.تعداد زوج های کابل ایفون هم به تعداد واحدها و نوع ایفون بستگی داره.مثلا سیم کشی داخل واحد برای تلفن تو واحد 70 متری شما بین 10 تا 15 متر میشه.البته این مقدار با توجه به تعداد و مسیر پریزها امکان داره کم و زیاد بشه.10 تا 15 متر برای یه واحد 70 متری به سه پریز تلفن(پذیرایی و دو تا خواب)و مسیریکه پیچ و خم زیاد نداره.مقدار کابل ورودی هم بستگی به تعداد طبقات و جعبه تقسیمی که تو راه پله میزارید داره.
                      برای فن کویل بهتره از سیم 4 استفاده کنید و مقدار سیمی هم که استفاده میشه از جعبه فیوز داخل واحد تا محل نصبش حساب کنید و این مقدار و به تمام واحدها تعمیم بدید.
                      فعلا چیز دیگه ایی به ذهنم نمیرسه اگه اومد خدمتتون میگم.

دیدگاه

سلام
                        دوستان در مرحله نصب سیستم اضطراری هستم فقط برای روشنایی .
                        کسی از دوستان میدونه چطوری و برای روشنایی راه پله ها و پارکینگ و غیره باید سیستم راه اندازی بشه . ایا میتونم از UPS استفاده کنم یا این که خودم یه برق اضطراری مثلا 3 کیلو وات درست کنم جواب گو هست . :nerd: :nerd:

دیدگاه

سلام
                          ups تمیز تر و نگهداریش راحتره.از ups های فاراتل استفاده کنید.میتونید برای پارکینگ و راه پله یدونه و برای هر واحد یدونه.مقدار توان خروجی هم با وتجه به تعداد لامپها محاسبه بشه.ضمنا لامپ های امرجنسی هم گزینه خوبیه و هزینتون خیلی پایین تر میاد.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mdf123
                            سلام
                            و اما شبکه تلفن و فن کویل
                            مقداره لوله گذاری و داکت کشیه شبکه باید جدا از لوله گذاری برق محاسبه بشه(اگه قراره از تجهیزات بیسیم استفاده بشه کمتر اگه با سیم بیشتر و نوع کابل هم cat5 یا cat6 و تلفیق بیسیم و باسیم بهتره)
                            برای تلفن و ایفون هم مقدار کابل جدا محاسبه میشه.تعداد زوج های کابل ایفون هم به تعداد واحدها و نوع ایفون بستگی داره.مثلا سیم کشی داخل واحد برای تلفن تو واحد 70 متری شما بین 10 تا 15 متر میشه.البته این مقدار با توجه به تعداد و مسیر پریزها امکان داره کم و زیاد بشه.10 تا 15 متر برای یه واحد 70 متری به سه پریز تلفن(پذیرایی و دو تا خواب)و مسیریکه پیچ و خم زیاد نداره.مقدار کابل ورودی هم بستگی به تعداد طبقات و جعبه تقسیمی که تو راه پله میزارید داره.
                            برای فن کویل بهتره از سیم 4 استفاده کنید و مقدار سیمی هم که استفاده میشه از جعبه فیوز داخل واحد تا محل نصبش حساب کنید و این مقدار و به تمام واحدها تعمیم بدید.
                            فعلا چیز دیگه ایی به ذهنم نمیرسه اگه اومد خدمتتون میگم.
                            من یه مقدار گیج شدم
                            شما این محاسبات رو بر چه مبنایی انجام میدین؟ تجربی؟ مثلا الان با توضیح شما من نفهمیدم 80 متری چه طوری میشه
                            کار من هنوز تو فاز اجرایی نرفته و من میخوام با نقشه ای که دارم لیست اقلام مورد نیاز رو به طور دقیق در بیارم برای کابل و سیم نمیدونم چطوری میشه؟
                            مثلا میخوام دقیق در بیارم برای مدار روشنایی سیم nyaf چه قدر لازم دارم یا از همین سیم برای پریز چه قدر لازم میشه. برای مدار اعلام حریق چه قدر nyy لازم میشه ؟ کابل cat 6 برای شبکه چه قدر لازم میشه؟...

دیدگاه

البته اینم اضافه کنم که من با روابط و فرمول های تاسیساتی و در نظر گرفتن افت ولتاژ در حد 1.5 درصد و ضرایب همزمانی تونستم در بیارم اما خیلی زمان بر و طولانیه این راه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mdf123
                                سلام
                                ups تمیز تر و نگهداریش راحتره.از ups های فاراتل استفاده کنید.میتونید برای پارکینگ و راه پله یدونه و برای هر واحد یدونه.مقدار توان خروجی هم با وتجه به تعداد لامپها محاسبه بشه.ضمنا لامپ های امرجنسی هم گزینه خوبیه و هزینتون خیلی پایین تر میاد.
                                سلام
                                نه فقط برای روشنایی راه پله ها و داخل اسانسور نیاز دارم . برای واحد ها نمیخوام استفاده کنم .
                                چند روز پیش نامه از طرف اتش نشانی امد که از سیستم اضطراری امپر بالا و 12 ولت که قابلیت شارژ اتومات را داشته باشد برای روشنایی استفاده شود .
                                راستش میخوام خودم درستش کنم در حد 3 کیلو واتش را . :nerd: :nerd:
                                فعلا که نقشه ای پیدا نکردم .

راستی برای صاعقه گیر یا برق گیر دارم یه دونه میله ارت را با کابل 16 نصب میکنم که یه( سکشن دکل ) که هر سکشن برابر 3 متر هست نوع دکل هم مهاری G35 را نصب کردم روی پشت بام و مجموعه میله ارت و کابلشو که خود میله ارت 3 متر هست دقیقا وصل کردم بالای دکل نوک دکل . .فکر میکنید برای صاعقه گیری خوب باشه . :nerd:

دیدگاه

لطفا صبر کنید...