اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

راهنمایی در مورد برق ساختمان

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : راهنمایی در مورد برق ساختمان

نوشته اصلی توسط meena
    با تشکر از پاسختون
    میشه منبع را ذکر بفرمایید.
    منبع خاصی نداره این مقادیر همش تجربی هست

دیدگاه

نوشته اصلی توسط سمیراا
      سلام
      دوستان در مرحله نصب سیستم اضطراری هستم فقط برای روشنایی .
      کسی از دوستان میدونه چطوری و برای روشنایی راه پله ها و پارکینگ و غیره باید سیستم راه اندازی بشه . ایا میتونم از UPS استفاده کنم یا این که خودم یه برق اضطراری مثلا 3 کیلو وات درست کنم جواب گو هست . :nerd: :nerd:
      درود برشما
      البته استفاده از ups راحتر و اسان تر هست ولی هزینه ان نسبت به ساخت یک منبع تغذیه اظطرای خیلی بالاتر است شما میتوانید با یک شارژر اتوماتیک که رله خروجی خودکار دارد و چند عدد باطری و یک اینورتر 12 ولت به 220 یک منبع اظطراری بسازید

دیدگاه

سلام

بیزحمت برام بگین که چطور باید پریزهای LAN یه ساختمون رو به هم دیگه وصل کنم که اشکالی توی شبکه کردن و ... سیستمها پیش نیاد؟؟

مثلا" شاید یه نفر بخواد کابل Straight تویه یه اتاق و یه نفر دیگه کابل Crossover تویه یه اتاق دیگه وصل کنه !!

یا کل اتاقها از یه روش استفاده کنن چطور؟

با سپاس فراوان
        تخیل مهمتر از دانش است
        علم محدود است اما تخیل دنیا را دربر میآ‌گیرد
        آلبرت انیشتین

دیدگاه

نوشته اصلی توسط meena
          من یه مقدار گیج شدم
          شما این محاسبات رو بر چه مبنایی انجام میدین؟ تجربی؟ مثلا الان با توضیح شما من نفهمیدم 80 متری چه طوری میشه
          کار من هنوز تو فاز اجرایی نرفته و من میخوام با نقشه ای که دارم لیست اقلام مورد نیاز رو به طور دقیق در بیارم برای کابل و سیم نمیدونم چطوری میشه؟
          مثلا میخوام دقیق در بیارم برای مدار روشنایی سیم nyaf چه قدر لازم دارم یا از همین سیم برای پریز چه قدر لازم میشه. برای مدار اعلام حریق چه قدر nyy لازم میشه ؟ کابل cat 6 برای شبکه چه قدر لازم میشه؟...
          ببینید شما هیچ وقت نمیتوانید از روی نقشه مقدار دقیق سیم و کابل را در بیاورید همه این اعداد و ضریب های که دوستان گفتند به صورت تجربی و تقریبی هست چون در زمان اجرا نحوه اجرای غلاف گذاری عوامل اجرای سازه و شکل ساختمان و خیلی عوامل دیگر که روی نقشه مشهود نیست باعث میشود که متراز شما افزایش یا کاهش پیدا کند مخصوصا در سیستم اجرایی ما که هیچ چیز مشخص نیست وبیشتر سلیقه ای هست مثلا یک استاد کار برق موقعی که لوله های داخل دیوار را میگذارد همه زانویی ها را نسبت به دیورار عمود میگذارد بعد موقع اجرای لوله کف مجبور است که لوله هارا قوس بیشتری بدهد تا درون زانو برود این خودش باعث میشود مصرف سیم شما افزایش پیدا کند یا اینکه برای اجرای لوله سقف برای عبور لوله به طرف بالای سقف به یک تیر فلزی یا تیر بتونی برخورد میکنی اجبارا باید لوله از یک محل دیگر عبور دهی که این خود با عث افزایش طول سیم کشی میشود یا مثلا زمانی که لوله کف را اجرا میکنی ممکن است چندین لوله بر روی هم قرار گیرد و این باعث شود ارتفاع لوله های برق از کف مجاز بالاتر بزند مجبور میشوی که لوله را از مسیر دیگری اجرا کنی واین هم باعث افزایش طول سیم کشی میشود و خیلی عوامل دیگر

دیدگاه

نوشته اصلی توسط سمیراا
            سلام
            نه فقط برای روشنایی راه پله ها و داخل اسانسور نیاز دارم . برای واحد ها نمیخوام استفاده کنم .
            چند روز پیش نامه از طرف اتش نشانی امد که از سیستم اضطراری امپر بالا و 12 ولت که قابلیت شارژ اتومات را داشته باشد برای روشنایی استفاده شود .
            راستش میخوام خودم درستش کنم در حد 3 کیلو واتش را . :nerd: :nerd:
            فعلا که نقشه ای پیدا نکردم .

راستی برای صاعقه گیر یا برق گیر دارم یه دونه میله ارت را با کابل 16 نصب میکنم که یه( سکشن دکل ) که هر سکشن برابر 3 متر هست نوع دکل هم مهاری G35 را نصب کردم روی پشت بام و مجموعه میله ارت و کابلشو که خود میله ارت 3 متر هست دقیقا وصل کردم بالای دکل نوک دکل . .فکر میکنید برای صاعقه گیری خوب باشه . :nerd:
            یعنی صاعقه گیر شما همین میله ارت هست بهتر نیست از نوع الکترونیکی با شعاع جذب مناسب استفاده کنید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط محسن z
              یعنی صاعقه گیر شما همین میله ارت هست بهتر نیست از نوع الکترونیکی با شعاع جذب مناسب استفاده کنید
              سلام
              خوب همونطور که اطلاع دارید برق گیر ها دو نوع هستن
              1- اکتیو یا فعال
              2- پسیو یا غیر فعال
              خوب این نوع که من دارم نصب میکنم فقط یه میله ارت شماره 14 هست که طولش 3 متره و با کابلش به چاه ارت میره
              که تقریبا 2 متر بالاتر از سقف موتور خانه هست و اگه صاعقه بخواد برخورد کنه فکر کنم اول میزنه به همین میله
              فکر کنم با توجه به این که ساختمون هم زیاد ارتفاع نداره همین هم زیاد باشه .
              نظر شما چیه ؟ :nerd:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط محسن z
                درود برشما
                البته استفاده از ups راحتر و اسان تر هست ولی هزینه ان نسبت به ساخت یک منبع تغذیه اظطرای خیلی بالاتر است شما میتوانید با یک شارژر اتوماتیک که رله خروجی خودکار دارد و چند عدد باطری و یک اینورتر 12 ولت به 220 یک منبع اظطراری بسازید
                سلام اقا محسن
                اگه شما تو این کار هستید یا مداری از اینورتر یا همون منبع اضطراری دارید.
                لطف کنید راهنمایی کنید یا مداری در اختیارم بزارید که کامل باشه .
                ممنون :nerd: :nerd:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط سیـــــــــم
                  سلام

بیزحمت برام بگین که چطور باید پریزهای LAN یه ساختمون رو به هم دیگه وصل کنم که اشکالی توی شبکه کردن و ... سیستمها پیش نیاد؟؟

مثلا" شاید یه نفر بخواد کابل Straight تویه یه اتاق و یه نفر دیگه کابل Crossover تویه یه اتاق دیگه وصل کنه !!

با سپاس فراوان
                  عزیزم شما باید یه جایی رو برای نصب سوئیچ در نظر بگیرید و از هر پریز یک کابل رو مستقیم برای سوئیچ بیارید و هر کدام جدا به سوئیچ وصل میشن و هیچ کدوم به هم متصل نیستند و از طریق سوئیچ این کار مدیریت میشه .
                  - به دنبال فرصت عمری تباه کردم ! فرصت جوانی ام بود من اشتباه کردم .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط سمیراا
                    سلام
                    خوب همونطور که اطلاع دارید برق گیر ها دو نوع هستن
                    1- اکتیو یا فعال
                    2- پسیو یا غیر فعال
                    خوب این نوع که من دارم نصب میکنم فقط یه میله ارت شماره 14 هست که طولش 3 متره و با کابلش به چاه ارت میره
                    که تقریبا 2 متر بالاتر از سقف موتور خانه هست و اگه صاعقه بخواد برخورد کنه فکر کنم اول میزنه به همین میله
                    فکر کنم با توجه به این که ساختمون هم زیاد ارتفاع نداره همین هم زیاد باشه .
                    نظر شما چیه ؟ :nerd:
                    سلام
                    تو نصب صاعقه گیر یه چیز رو در نظر بگیرید و اون هم نوع اب و هوای اصفهان هست.اگه میزان بارندگی و رعد وبرق زیاده نوع الکترونیکی مناسبتره اگه نه همون نوع پسیو که کار کردید جواب میده.نصب صاعقه گیرو خودتون پیشنهاد دادید؟

دیدگاه

سلام به خانوم یا اقای meena
                      زمین پروژه چند متره؟واحدها چند مترین؟ تعداد طبقات پروژه؟کجا ها قراره تحت پوشش اینترنت و اعلام حریق باشه؟دوربین و دزد گیر هم دارید؟احتمالا از ماهواره مرکزی هم استفاده میکنید درسته؟سیستم گرمایشی و سرمایشی فقط فن کوئله؟برق اضطراری هم دارید؟پروژه مسکونیه یا تجاری؟
                      درباره شبکه میتونید برای سبکتر شدن کارتون اونو به یه مهندس شبکه هم بدید.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط سیـــــــــم
                        سلام

با سپاس فراوان
                        تو نصب سویچ این موارد رو لحاظ کنید:تعداد یوزرها-سرعت سویچ و کارت شبکه یوزرها-مشخصات سخت افزاریه سرور اصلی(در صورت مدیریت یوزرها)-سرعت اینترنت.
                        کابل straight برای ارتباط بین دو دستگاه متفاوت مثل pc به مودم ولی cross برای دو تا مشابه مثل دو تا pc
                        اگه امکان کابل کشی ندارید بهتره از تجهیزات وایر لس مثل مودم-اکسس پوینت و...استفاده کنید.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mdf123
                          سلام
                          تو نصب صاعقه گیر یه چیز رو در نظر بگیرید و اون هم نوع اب و هوای اصفهان هست.اگه میزان بارندگی و رعد وبرق زیاده نوع الکترونیکی مناسبتره اگه نه همون نوع پسیو که کار کردید جواب میده.نصب صاعقه گیرو خودتون پیشنهاد دادید؟
                          سلام
                          خوب پس همون غیر فعالش را نصب میکنم
                          راستش نامه از طرف شهرداری و اتش نشانی برامون اومده که نصب صاعقه گیر و خیلی از موارد را ذکر کردن .
                          هر وقت کار نصب صاعقه گیر هم تموم شد . عکس میگیرم و اپ میکنم تا اگه موردی از نظر شما داشت . اگاهم کنین
                          ممنون میشم . :nerd: :nerd:

دیدگاه

با سلام
                            اگه در نقشه روشنایی 10 تا چراغ مثلا پارکی با فواصل 30 متر از هم باشند کابلی به طول 600 متر میخریم؟کابل از نوع Nyy بوده که بنا به صلاح دید غلاف پلی اتیلن شده است

دیدگاه

قراره تو یه ساختمون 10 واحده غیر از اسانسور برای تمام واحدها برق سه فاز کشیده بشه.
                              1.مالک باید دو تا کنتور سه فاز سفارش بده؟
                              2.ایا بهتر نیست تو تابلو برق ساختمون برای هر واحد دو تا فیوز سه فاز گذاشته بشه یکی برای روشنایی-پریز و... و یکی برای دستگاه سه فاز؟
                              3.در صورتیکه تو یه ساختمون دستگاه سه فازی استفاده نشه چرا بعضی مالکان برای واحدها هم برق سه فاز سفارش میدهند؟ایا برق سه فاز نسبت به تک فاز مشکلات بعدی نظیر اتصالی-اتش سوزی و...رو برای ساکنین به دنبال نداره؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط power110
                                قراره تو یه ساختمون 10 واحده غیر از اسانسور برای تمام واحدها برق سه فاز کشیده بشه.
                                1.مالک باید دو تا کنتور سه فاز سفارش بده؟
                                2.ایا بهتر نیست تو تابلو برق ساختمون برای هر واحد دو تا فیوز سه فاز گذاشته بشه یکی برای روشنایی-پریز و... و یکی برای دستگاه سه فاز؟
                                3.در صورتیکه تو یه ساختمون دستگاه سه فازی استفاده نشه چرا بعضی مالکان برای واحدها هم برق سه فاز سفارش میدهند؟ایا برق سه فاز نسبت به تک فاز مشکلات بعدی نظیر اتصالی-اتش سوزی و...رو برای ساکنین به دنبال نداره؟
                                درود بر شما
                                1-اگر واقعا در واحد ها احتیاج به برق سه فاز هست باید اینکار را بکنه شاید هم از لحاظ مصرف یک کنتور تک فاز جوابگو نیست که مجبور هست سه فاز استفاده کنه وگرنه به هیچ وجه مقرون به صرفه و صلاح نیست اینکار را بکند
                                2- بهتره فیوز اصلی را سه فاز بگذاره اگر از محافظ جان استفاده کند بهتر است بعد برای دستگاه سه فاز یک فیوز سه فاز قرار دهند و اگر خود دستگاه کنترل فاز نداارد باید حتما برای محافظت ان از یک کنترل فاز و یک کنتاکتور مناسب با جریان نامی دستگاه استفاده شود و برای رو شنایی و پریز ها همان فیوز تک فاز کفایت میکند جون اگر اتصالی رخ دهد فیوز همان قسمت قطع میشود نه کل مجموعه
                                3- این کار اصلا صلاح نیست چون اتصالی های بین دوفاز به مراتب خطر ناک تر از اتصالی بین فاز نول است و همین طور خطر برق گرفتگی

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X