اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

راهنمایی در مورد برق ساختمان

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : راهنمایی در مورد برق ساختمان

سلام دوستان
    طاعات و عبادات قبول حق :agree:
    یه مدت خیلی سرم شلوغ بود نبودم سر چند تا پروژه .
    سر پروژه ساختمان سوال برام پیش امد که
    1- برای روشنایی راه پله چراغ سقفی بهتره یا دیواری اگه سقفی بهتره که با سنسور راه پله کنترل میشه چند تا چراغ بزارم و کجای راه پله ها مثلا ابتدای پا گرد و انتهای پا گرد ؟
    2- میخوام کولر گازی نصب کنم دوستان فیلم اموزشی فارسی و گام به گام نصبش را ندارن یا سی دی اونو . ؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط سمیراا
      سلام دوستان
      1- برای روشنایی راه پله چراغ سقفی بهتره یا دیواری اگه سقفی بهتره که با سنسور راه پله کنترل میشه چند تا چراغ بزارم و کجای راه پله ها مثلا ابتدای پا گرد و انتهای پا گرد ؟
      2- میخوام کولر گازی نصب کنم دوستان فیلم اموزشی فارسی و گام به گام نصبش را ندارن یا سی دی اونو . ؟

سلام طاعات و عبادات شما هم قبول و امیدوارم روز به روز موفقتر از قبل باشید .
      افرادی مثل شما باعث استقلال این مملکت می شوند و نور امید آینده کشور هستند .

1 - به نظر من سقفی بهتره برای راه پله اونم هم توی هر طبقه و هم توی پاگرد راهپله ها .
      2 - :surprised: خداییش شما چه کارا که نمی کنی سمیرا خانوم ؟! به قول همشهریاتون " ببین کارادا " :icon_razz:
      من متاسفانه چیزی در این زمینه ندارم ولی یه سرچی زدم هم چیز خوبی گیرم نیومد قفط یه سایتی پیدا کردم که آموزش نصب رو بصورت یک روزه گذاشته بود . اینم لینکش .
      http://www.*****gostaran.com/edu-class/air-conditioners-learning/

ولی نصبش زیاد کار سختی نباید باشه احتمالا دوستان دیگه همین جا بهتون آموزش می دن . امیدوارم که موفق باشید .
      - به دنبال فرصت عمری تباه کردم ! فرصت جوانی ام بود من اشتباه کردم .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مرد نامرئی

سلام طاعات و عبادات شما هم قبول و امیدوارم روز به روز موفقتر از قبل باشید .
        افرادی مثل شما باعث استقلال این مملکت می شوند و نور امید آینده کشور هستند .

1 - به نظر من سقفی بهتره برای راه پله اونم هم توی هر طبقه و هم توی پاگرد راهپله ها .
        2 - :surprised: خداییش شما چه کارا که نمی کنی سمیرا خانوم ؟! به قول همشهریاتون " ببین کارادا " :icon_razz:
        من متاسفانه چیزی در این زمینه ندارم ولی یه سرچی زدم هم چیز خوبی گیرم نیومد قفط یه سایتی پیدا کردم که آموزش نصب رو بصورت یک روزه گذاشته بود . اینم لینکش .
        http://www.*****gostaran.com/edu-class/air-conditioners-learning/

ولی نصبش زیاد کار سختی نباید باشه احتمالا دوستان دیگه همین جا بهتون آموزش می دن . امیدوارم که موفق باشید .
        سلام و ممنون که جواب بیشتر پرسش های من را شما و تعدادی از دوستان دادن که واقعا تو انجمن فعال هستین راستش اگه شما هم جواب نمیدادین به جایی نمیرسیدم شما هم در کار هاتون موفق باشین
        درسته طبق استاندارد فکر کنم همون سقفی درست باشه
        در مورد کولر گازی من فقط میخوام بدونم ایا برای اتصال دوتا یونیت که اسپیلت دار هست یونیت داخلی و خود اسپلیت باید وکیوم تخلیه هوا داشته باشم تا بتونم دوتا لوله های ارتباطی را بهم وصل کنم و گاز دورنش شارژ کنم اگه جواب مثبت هست اینا را از کجا گیر بیارم ؟؟؟

راستش اینقدر این پروژ های ساختمون وقتم را گرفته که نمیرسم حتی به کار های روزمره برسم .
        به غیر از برق ساختمون که تقریبا داره تموم میشه البته لوله گذاری هاش . راستش دارم روی نصب اسانسورش هم کار میکنم تا الان چاه اسانسور تموم شده و اتاقک موتور خونه را هم تموم کردم فقط مونده سکوی نصب موتور و سقف چاه اسانسور اگه دوستان کمک کنن . فقط میخوام بدونم سقف چاه اسانسور را چطوری اجرا کنم باید با فنداسیون کامل و شنارژ باشه خود سکو چه ابعادی داره ؟؟؟
        اهن کشی اون بعد از تموم کردن و شاغول کردن داخل چاه انجام بدم یا نه قبلش باید اجام شده باشه . اهن کشی را تا اندازه ای میدونم ولی اگه دوستان متخصص کمک کنن برای یه ظرفیت 5 نفره نبشی چند نیاز داره ؟؟؟
        :nerd: :nerd: :nerd:

دیدگاه

خواهش می کنم . من و بقیه دوستان فرقی نمی کنه . هر کس هر چی در توانش و در حد سواد و علمش باشه رو در اینجا در خدمت دیگران قرار میدیم .

در مورد کولر گازی و آسانسور من خودم شخصا چون تا بحال نصب نکردن اظهار نظری نمی کنم . اطلاعاتم فقط در حد دیدن بوده است . بهر حال ببخشید و امیدوارم موفق باشید . در ضمن اگر دیگر دوستان راهنمایی کنن من هم استفاده خواهم کرد . ممنون

دیدگاه

سلام
            بنظر من اسپیلت و اسانسورو به نصابش بسپارید مخصوصا اسانسور چون خیلی خطرناکه و با جون ادم سر و کار داره.هر دوی اینا کلاسای اموزشی خودشو داره که حتی شما با کلاس تنها هم اگه سراغ نصبش برید قطعا با مشکل مواجه میشید چون تئوری با عملی فرقش زیاده و خیلی چیزا تو کار پیش میاد که تو کلاس بهتون نمیگن.بعد از مدتی کار عملی قلقش دستتون میاد.
            وکیوم یکی از ابزارهائی است که متاسفانه خیلی از تعمیر کاران و نصابان کولر گازی با آن قهر هستند و اکثرا تنبلی میکنند و سیستم را وکیوم نکرده و به هواگیری بسنده میکنند اما این کار اول (وکیوم کردن کولر گازی)به نفع خود نصاب یا تعمیرکار بوده بعد به نفع مشتری شماست زیرا بعد از نصب کولر گازی، شما سیستم را وکیوم را میکنید و اگر نشتی داشته باشد برطرف کرده و گاز بیهوده تخلیه نمیشود و مشتری شما نیز سالها نیاز به شارژ گاز ندارد.

اما وکیوم چکار میکند:
            ۱- تخلیه هوای داخل سیستم
            ۲- تخلیه رطوبت سیستم
            ۳- مشخص کردن نشتی سیستم(هنگامی که خلاء شکسته شود).
            به این سایت هم سری بزنید:http://www.zamanianco.com/modules/InsGuidkoler.aspx

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mdf123
              سلام
              بنظر من اسپیلت و اسانسورو به نصابش بسپارید مخصوصا اسانسور چون خیلی خطرناکه و با جون ادم سر و کار داره.هر دوی اینا کلاسای اموزشی خودشو داره که حتی شما با کلاس تنها هم اگه سراغ نصبش برید قطعا با مشکل مواجه میشید چون تئوری با عملی فرقش زیاده و خیلی چیزا تو کار پیش میاد که تو کلاس بهتون نمیگن.بعد از مدتی کار عملی قلقش دستتون میاد.
              با جناب MDF123 کاملا موافقم . موفق باشید

خدای نکرده ما نمی خواهیم بگوییم که شما از پس این کار بر نمی آیید . نه ! منظور این است که هر کسی را بهر کاری ساخته اند . بزارید هر کاری رو متخصص اون کار انجام بده و شما نظارت کنید . گاهی اوقات از نظر اقتصادی هم صرف نمی کنه که ما خودمان کاری را انجام بدیدم در نهایت مشخص میشود که با هزینه کمتری این کار حتی سریعتر توسط متخصص اون کار قابل انجام بود .

اگر هم برای یادگیری باشه بهتر کار اول را بزارید دیگران انجام بدن و شما با دقت بیشتر نگاه کنید و بدون هیچ هزینه ای برای آموزش همون جا بعنوان کارفرما در کنارش باشید و یادبگیرید و حتی سوال کنید .
              این نظر شخصی من بود . خودتان تصمیم بگیرید . ولی یادگرفتید من و امثال منو هم یادتون نره ها قشنگ بیاین یه پست بزنید و از اولش تا آخرش آموزش بدید همراه با عکس . :mrgreen:
              موفق و سربلند باشید .

دیدگاه

سلام
                اینطوری که متوجه شدم مشکل شما در تغذیه واحدها می باشدمحل کشیدن کابلتغذیه واحدها در پلان مشخص هست
                در پلان جایی بنام داکت می باشد این مسیر جهت کشیدن کابل تغذیه سیستم ارتباطی در بازکن ....می باشدشما اگه پلان ساختمان رو بارگذاری کنی بیشتر میشه راهنمایی کرد
                برای آسانسور یک کابل 5×10 از کنتور به اتاقک آسانسور کشیده میشود
                می تونید برای پارکینگ سیستم مدار بسته سیم کشی کنید

برای راه پله بستگی داره بخودتون یا از سیستم رله راهپله استفاده کنید یا از سنسور استفاده کنید
                در داکت کابل تغذیه باید در هر طبقه باکس بزارین جهت دسترسی اضطراری

سوال داشتی بپرس بیشتر راهنماییت کنم
                تا نگاه میکنی وقت رفتن هست + ناگهان چه زود دیر میشود = تشکر یادت نره!

دیدگاه

سلام دوستان
                  ببخشید که دیر پاسخ میدم چون یه مدتی هست سر همین پروژه ها و کلاس بودم و وقت امدن به انجمن را نداشتم . در هر صورت ممنون از همه دوستان . درسته برای نصب اسانسور باید کلاس میرفتم که همون موقع ثبت نام کردم و الان در حال گذراندن دوره هستم و بعد از دوره میام خودم کاملا از اهن کشی تا نصب درب و ریل ها و موتور گذاری و کامل انجام میدم البته سفارش خرید قطغات را دادم که کلا تا حالا شده 30 میلیون و یه هفته دیگه کلاس هام تموم میشه و میام و اسانسور هم راه میندازم
                  اما در مورد کولر گازی بدون وکیوم هم مگه میشه هوا گیری کرد . این طریقه هوا گیری اصلا چطوری انجام میشه ؟؟؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط سمیراا
                    سلام دوستان
                    ببخشید که دیر پاسخ میدم چون یه مدتی هست سر همین پروژه ها و کلاس بودم و وقت امدن به انجمن را نداشتم . در هر صورت ممنون از همه دوستان . درسته برای نصب اسانسور باید کلاس میرفتم که همون موقع ثبت نام کردم و الان در حال گذراندن دوره هستم و بعد از دوره میام خودم کاملا از اهن کشی تا نصب درب و ریل ها و موتور گذاری و کامل انجام میدم البته سفارش خرید قطغات را دادم که کلا تا حالا شده 30 میلیون و یه هفته دیگه کلاس هام تموم میشه و میام و اسانسور هم راه میندازم
                    اما در مورد کولر گازی بدون وکیوم هم مگه میشه هوا گیری کرد . این طریقه هوا گیری اصلا چطوری انجام میشه ؟؟؟
                    وکیوم کردن کمپروسورمیخواد و گیج اونم از بابت هزینه بصرفه نیست واستون خودتون انجام بدین
                    البته کاری نداره فقط یه کممرسور میخواد بعدش شیر رفتو برگشتو باز میکنید
                    تا نگاه میکنی وقت رفتن هست + ناگهان چه زود دیر میشود = تشکر یادت نره!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ali98916
                      وکیوم کردن کمپروسورمیخواد و گیج اونم از بابت هزینه بصرفه نیست واستون خودتون انجام بدین
                      البته کاری نداره فقط یه کممرسور میخواد بعدش شیر رفتو برگشتو باز میکنید
                      سلام
                      ظاهرا شما تو این کار واردین میشه بیشتر توضیح بدین اگه با تصویر باشه .و خود کمرسور را از کجا تهیه کنم ایا نیاز هست ؟

دیدگاه

لطفا بعد از دوره آسانسور . یه وقتی بزارید و آموزش نصب اون رو از ابتدا تا انتها بگید . البته اگر تاپیکش جدا باشه بهتر میشه ولی یه لینک اینجا بدید که ما از دستمون نره . !
                        در ضمن چون از ابتدای کار خودتون دارید روش کار می کنید می تونید از تمام مراحل کار تصویر هم بگیرید . از طرف همگی از قبل تشکر میکنم . :mrgreen:
                        ببخشید اگر پررویی کردم . :redface:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مرد نامرئی
                          لطفا بعد از دوره آسانسور . یه وقتی بزارید و آموزش نصب اون رو از ابتدا تا انتها بگید . البته اگر تاپیکش جدا باشه بهتر میشه ولی یه لینک اینجا بدید که ما از دستمون نره . !
                          در ضمن چون از ابتدای کار خودتون دارید روش کار می کنید می تونید از تمام مراحل کار تصویر هم بگیرید . از طرف همگی از قبل تشکر میکنم . :mrgreen:
                          ببخشید اگر پررویی کردم . :redface:
                          البته تا حد توان انشالله این کار را خواهم کرد :redface:
                          ولی اسانسور و نحوه راه اندازی واقعا بحث گستردهای داره و در حد 100 الی بیشتر از پست را اشغال میکنه . البته فقط تئوریش . بیشتر کار اسانسور فقط تو عمل هست که یک نفر فقط میتونه یاد بگیره که چه کار کنه و گرنه اگه عملی نباشه . عمرا کسی بتونه یه اسانسور را نصب و راه اندازی کنه . و فرمول های خواص خودش را داره جهت انتخاب مو تور ها درب ها گاورنرها پاراشوت ها کابین و غیره نحوه ایجاد چاهک و چاله نحوه اهن کشی و انواع ان ایجاد موتور خانه و ابعاد ان . همش فرموله و 80 درصد عملی . که اصلا فکر کنم خودش یه انجمن نیاز داره . :mrgreen:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط سمیراا
                            سلام دوستان
                            درود برشما
                            بهتر برای راه پله ار چراغ سقفی استفاده شود برای هر پاگرد یک عدد کافیه اونم وسط سقف هر پاگرد در حال حاضر بیشتر از چراغ های سنسور دار که هر کدام برای خود سنسور حرکتی مستقل دارند استفاده میشود اینکار باعث میشه هزینه برق کمتر شود چون هر چراغ با عبور فرد روشن میشود ودیگر چراغ ها روشن نمیشوند و اینکه طول لوله کشی و سیم کشی به حداقل میرسد
                            منظور شما نصب اسپیلیت هست فکر کنم اکثر فروشندگان اسپلییت نصب رایگان دارند بهتر برای اجرای گارانتی هم که شده خود نصاب نصب کند
                            اگر میخواهید خودتان اسانسور را نصب کنید حتما به گواهی استاندارد ان هم فکر کنید تا گواهی استاندارد اسانسور نباشد به شما پایان کار ساختمان را نمیدهند

دیدگاه

نوشته اصلی توسط محسن z
                              درود برشما
                              بهتر برای راه پله ار چراغ سقفی استفاده شود برای هر پاگرد یک عدد کافیه اونم وسط سقف هر پاگرد در حال حاضر بیشتر از چراغ های سنسور دار که هر کدام برای خود سنسور حرکتی مستقل دارند استفاده میشود اینکار باعث میشه هزینه برق کمتر شود چون هر چراغ با عبور فرد روشن میشود ودیگر چراغ ها روشن نمیشوند و اینکه طول لوله کشی و سیم کشی به حداقل میرسد
                              منظور شما نصب اسپیلیت هست فکر کنم اکثر فروشندگان اسپلییت نصب رایگان دارند بهتر برای اجرای گارانتی هم که شده خود نصاب نصب کند
                              اگر میخواهید خودتان اسانسور را نصب کنید حتما به گواهی استاندارد ان هم فکر کنید تا گواهی استاندارد اسانسور نباشد به شما پایان کار ساختمان را نمیدهند
                              سلام به همگی
                              بله درسته اسانسور یه طرفه قضیه هست و طرف دیگش استاندارد هایی هست که باید رعایت بشه از اهن کشی تا نصب درب و ریل ها و خود موتور و ابعاد موتورخانه و کابین .
                              البته عرض کردم دارم دوره اونو میبینم که همه دروس طبق استاندارد هست . و بعد از این کلاس ها و در هنگام نصب از هر مورد که ذکر کردم بازرس مربوطه برای تمامی مراحل اعزام میشه تا روند کار را طبق استاندارد بررسی کنه و انوقت هست که ادامه مراحل بدی را منوت میکنه به تایید مراحل قبل . الان که اینو دارم میتایپم فقط 4 روز مونده تا کلاس هم تموم بشه . :biggrin:

دیدگاه

با سلام خدمت مهندسان عزیز
                                از آنجائیکه این تاپیک خیلی فعاله سوالمو اینجا میپرسم.
                                * برای براورد میزان کابل و سیم مصرفی در یک ساختمان چه باید کرد. منظورم اینه که نقشه طراحی شده و شما در فاز اجرائی قراردارین و میخواهید میزان کابل و سیم را محاسبه کنین طول کابل از نقشه مشخص نیست و دفترچه محاسبات هم در دسترس نیست.
                                منظورم از کابل هم کابل برای روشنائی و شبکه و تلفن و فن کوئل و ... بود یعنی در حالت کلی.
                                * و تجهیزات دیگه برای نصب کابل مانند زانویی و لوله و نردبان و سینی کابل ، شرایط استفاده و نوع انتخاب آنها رو هم بفرمایید.
                                *برای کابل کشی مدارات مختلف و لوله گذاری برای هر مدار جدا باید میزان هرکدوم را محاسبه کرد؟
                                با تشکر از وقتی که میزارید، منتظر جوابتون هستم

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X