اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ساخت ژنراتور مغناطیس دائم (برای توربین بادی - آبی - پدالی)

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : فرق موتور با ژنراتور دارای مغناتیس دائم

آقا سینا خیلی ممنون توضیحات و تصاویر شما خیلی عالی بود من تا بفهمم استاد که شما باشید این طوری شده :cry2:
    یک سوال دیگه
    چرا باید یک سیم پیچ را در جهت عقربه بست دیگری را در خلاف جهت چه تفاوتی داره.

در مورد اهنربا هم اگه بشه یک آهنربای قوی و مناسب را با قیمت 2000خرید به نظر من خوبه چون من الان آمدن آهنربای هارد را بشکنم دیدم کار ساده ای نیست و چون کاملا شکل مستطیلی ندارد . در آخر بازده را کم میکند و بعد از کلی زحمت شاید بزنه تو ذوق آدم .البته به شرطی 2000تومان برای هر آهنربا باید پول داد که دقیقا همان آهنربایی باشه که نیاز داریم نه اینکه اهنربای گرد بخریم و ببوریم راستی شما میدانید دقیقا اسم این نوع آهنربای مورد نیاز در این پروژه چیه منظورم اینه که آهنربایی که مکعب مستطیل باشه و قطبهاش در طول باشه نه در مقطع عرض؟؟؟؟؟؟؟؟آیا شما اهنربای مورد نیاز برای این کار را تهران پیدا کردید ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟اصفهان که نبود.
    قیمت چین را دارید برای این نوع آهنربا؟؟؟؟میخواهم بدانم در ایران گران است یا کلا قیمتش بالا است.
    کسی که به کشورش به درستی خدمت کند،نیازمند تکیه به خاطره ی گذشتگانش نخواهد بود
    ولتر

دیدگاه

نوشته اصلی توسط deremel400
      من خیلی موافق با این سیستم ثبت اختراع ایران نیستم .اما به نظر من یک ایده هرچند کوچک و پیش پا افتاده باشد. ارزشمند است چون بین چند میلیارد نفر این ایده شاید فقط به فکر آن فرد رسیده باشد .این لینک که در تاپیک قلیان گذاشتم اینجا هم قرار میدهم:http://www.rasekhoon.net/News/Show-68569.aspx
      فکری که دنبال متفاوت بودن نسبت به دیگران باشه فکری است خلاق و با ارزش که آقا سینا خداوند آن را در اختیار شما قرار داده و شما را با چند میلیارد نفر انسان متفاوت کرده حال از این چیزها بگذریم گفتید آفتابه یک اتفاق را برای شما تعریف کنم:
      خدا را شکر چند روز پیش بیمار خانواده ما که خداوند بیماری را از همه دور کند عمل موفقیت آمیزی داشت رفته بودم گلاب به روتون از این توالت فرنگی هایی که روی توالت ایرانی قرار میگیره بخرم تا رفتم مغازه فروشنده گفت مدل ساده داریم یک مدل هم داریم پایه هاش بهتره و ثبت اختراع شده من داشتم از خنده میمردم =)) گفتم همین مدل را بدید که ثبت اختراع شده تا آوردش روش یک برچسب زده بود و نوشته بود با شماره فلان ثبت شده
      پس خدارو شکر عمل موفقیت آمیز بود , انشا... که بهترند...
      :mrgreen: بله من بهتون گفتم که بیشتر اختراعات ایرانیها در زمینه سرویس بهداشتی , شما باور نکردید

اضافه شده در تاریخ :
      من این طرحها را دیدم به نظر شما جواب میده چون طرحهای متفاوتی است و مشکل تغییر جهت باد را ندارد .البته فکر نکنم زیاد قوی باشه.نظر شما چیه
      بله حق با شماست
      ساخت این نوع برای ما امکانپذیرتر است , تا نوع افقی

اضافه شده در تاریخ :
      سوال را از این جهت پرسیدم که اگر ما قسمت مرکز سیم پیچ را کوچک کنیم مشکلی دارد.یعنی سیم پیچ را در واقع پهن کنیم؟؟؟؟؟؟؟؟و سیم پیچ سوراخ کوچکی داشته باشد.
      نکته ای که هست محمد جان قسمت مرکزی کوئل (همان رینگ لاستیک :mrgreen را آن قدر کوچک نکنید که دو اهنربا به هم بچسبند...
      آهنربای دیسک دوم باید قطب مخالف دیسک اول داشته باشد؟(در یک زمان Nدیسک اول روبروی Sدیسک دوم قرار گیرد؟؟؟؟)
      بله , فکر کنم

اضافه شده در تاریخ :
      چرا باید یک سیم پیچ را در جهت عقربه بست دیگری را در خلاف جهت چه تفاوتی داره.
      این را دقیق نمیدانم محمد جان و هیچ جا دقیق توضیح نداده بودند ..اما انگار برای تولید موج سینوسی پشت سر هم باشد ( اگر شکل موج سینوسی را دیده باشید که یکی زیر و دیگری روست و فکر کنم دلیل این باشد)....
      محمد جان چند سال پیش داشتم یک مقاله در مورد سلف که ساده ترین سازه سیمپیچ است میخواندم
      آنقدر فرمول و نکته داشت که مغذم سوت کشید :mrgreen:
      دقت کرده باشید دوستانی که رشته دانشگاهیشان برق بوده و در مدارج بالا هستند (یکی داماد ما) همه واحدی در رابطه با موتور و
      ژنراتور داشتند , ولی یکی از انها حتی یک کلمه از درسهایش را یادش نیست
      که بیان این موضوع است که این مبحث بسیار پیچیده و سخت است
      فقط میتوان از کسانی که استاد آزمایشگاه و کارگاه موتور در دانشگاه هستند (که هر روز با آن سرو کار دارند) سوال کرد....

اضافه شده در تاریخ :
      بیینید محمد خان آهنربا آهنی 3 نوع در بازار موجود میباشد که قویترین آن آهنربای آهنی نئودیمیوم (NdFeB) است که در
      بازار الکترونیک به نام سوپر مگنت فروخته میشود و من فقط نوع گرد آن را دیدم
      که در موتور یاعت و هدفونهای جدید هم کاربرد دارد
      اما نوع مستطیلی را اگر به فارسی سرچ کنید در سایتهای فروش انلاین میتوانید ببینید...
      آهنربای هارد هم باید با کمک دو انبر دست و یا یک گیره و انبر دست یا اره آهنبر برش دهید

راستش من این چند وقت بیمار بودم و بعد از بهبود گرفتار بودم و نتونستم سری به بازار بزنم
      اما همین که ما میتوانیم یک ژنراتور با اهنربای دائم بسازیم که در حد یک ژنراتور سیمپیچی (مثل دینام ماشین)
      کارایی داشته باشد , مدیون آهنربا های NdFeB هستیم که قدرتی حداقل 100 برابر آهنرباهای سیاه دارند
      و تقریبا کار روتورهای سیمپیچ را که قدرتی مغناتیسی بسیار بالا دارند انجام میدهد...
      آموزش ساخت دستگاه برف ساز خانگی : https://www.eca.ir/forums/thread55009.html
      مقاله آموزشی 11 پروژه با AVR و بسکام: https://www.eca.ir/forums/thread31760.html
      _*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡_

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sina1359
        پس خدارو شکر عمل موفقیت آمیز بود , انشا... که بهترند...
        :mrgreen: بله من بهتون گفتم که بیشتر اختراعات ایرانیها در زمینه سرویس بهداشتی , شما باور نکردید
        بله عمل خوب بده اما حالا دوران بعد عمل خودش کلی استرس و درد داره اما انشا الله به لطف دعای شما و دوستان بهترند

نوشته اصلی توسط sina1359
        این را دقیق نمیدانم محمد جان و هیچ جا دقیق توضیح نداده بودند ..اما انگار برای تولید موج سینوسی پشت سر هم باشد ( اگر شکل موج سینوسی را دیده باشید که یکی زیر و دیگری روست و فکر کنم دلیل این باشد)....
        محمد جان چند سال پیش داشتم یک مقاله در مورد سلف که ساده ترین سازه سیمپیچ است میخواندم
        آنقدر فرمول و نکته داشت که مغذم سوت کشید :mrgreen:
        دقت کرده باشید دوستانی که رشته دانشگاهیشان برق بوده و در مدارج بالا هستند (یکی داماد ما) همه واحدی در رابطه با موتور و
        ژنراتور داشتند , ولی یکی از انها حتی یک کلمه از درسهایش را یادش نیست
        که بیان این موضوع است که این مبحث بسیار پیچیده و سخت است
        فقط میتوان از کسانی که استاد آزمایشگاه و کارگاه موتور در دانشگاه هستند (که هر روز با آن سرو کار دارند) سوال کرد....
        بله این مباحث الکترومغناطیس میشه که همه دانشجوها ازش وحشت دارند شنیدم فوق العاده درس سختیه.البته فکر کنم اکثر استادها هم فقط فرمول حفظ کردن در عمل هیچی بلد نیستند

اضافه شده در تاریخ :
        نوشته اصلی توسط sina1359
        بیینید محمد خان آهنربا آهنی 3 نوع در بازار موجود میباشد که قویترین آن آهنربای آهنی نئودیمیوم (NdFeB) است که در
        بازار الکترونیک به نام سوپر مگنت فروخته میشود و من فقط نوع گرد آن را دیدم
        که در موتور یاعت و هدفونهای جدید هم کاربرد دارد
        اما نوع مستطیلی را اگر به فارسی سرچ کنید در سایتهای فروش انلاین میتوانید ببینید...
        آهنربای هارد هم باید با کمک دو انبر دست و یا یک گیره و انبر دست یا اره آهنبر برش دهید

راستش من این چند وقت بیمار بودم و بعد از بهبود گرفتار بودم و نتونستم سری به بازار بزنم
        اما همین که ما میتوانیم یک ژنراتور با اهنربای دائم بسازیم که در حد یک ژنراتور سیمپیچی (مثل دینام ماشین)
        کارایی داشته باشد , مدیون آهنربا های NdFeB هستیم که قدرتی حداقل 100 برابر آهنرباهای سیاه دارند
        و تقریبا کار روتورهای سیمپیچ را که قدرتی مغناتیسی بسیار بالا دارند انجام میدهد...
        بله حق با شماست زیاد هم نباید بلند پروازی کرد و انتظار داشت یک چیزی مثل مدل های صنعتی از کار در بیاد مخصوصا من این لینک را دیدم فهمیدم بهترین کار همان استفاده از هارد است.برای 16 تا آهنربا 134دلار در چین:
        http://www.aliexpress.com/product-gs...olesalers.html

اضافه شده در تاریخ :
        به نظر دوستان چگونه باد یک چنین توربینی با این تیغه ها را می چرخاند
        http://image.made-in-china.com/2f0j0...v-LSV-5KW-.jpg
        به نظر میرسه ساختن یک چنین پره هایی خیلی ساده تر از پره های پنکه ای است اما چرا در هیچ سایتی به صورت دست ساز اینها ساخته نشده؟
        ولتر

دیدگاه

باعرض سلام خدمت دوستان عزیزم.
          دیشب من نتونستم کانکت بشم ولی شماها خوب تاپیک پیش بردید.خسته نباشید.
          من توی کپسول گوشی تلفنهای قدیمی (که البته هنوزم توبازار زیاد گیرمیاد) یک آهنربای دایره ای قوی دیدم و فکر کنم بتونم تا چند روز آینده عکسشم براتون بزارم. فکرمیکنم این آهنربا خیلی راحت گیر بیاد و ارزان.چون ابن کپسولها سالمش 1500 تومنه و خرابشم که مجانیه.
          ولی فکر کنم باید برای سیمپیچهاش بصورت دایره ای پیچیده بشه.
          وقتی همه نیروهای جسمی و ذهنی متمرکز شوند توانایی فرد برای حل مشکلات به طور حیرت انگیزی چند برابر می شود .
          نرمن وینسنت پیل

دیدگاه

چون اینا یک انحنای عرضی خاصی هم دارند که نمیشه با دست زد
            فیلم شرکت ای ویند رو بدقت ببینید

اضافه شده در تاریخ :
            نوشته اصلی توسط javad1354
            باعرض سلام خدمت دوستان عزیزم.
            دیشب من نتونستم کانکت بشم ولی شماها خوب تاپیک پیش بردید.خسته نباشید.
            من توی کپسول گوشی تلفنهای قدیمی (که البته هنوزم توبازار زیاد گیرمیاد) یک آهنربای دایره ای قوی دیدم و فکر کنم بتونم تا چند روز آینده عکسشم براتون بزارم. فکرمیکنم این آهنربا خیلی راحت گیر بیاد و ارزان.چون ابن کپسولها سالمش 1500 تومنه و خرابشم که مجانیه.
            ولی فکر کنم باید برای سیمپیچهاش بصورت دایره ای پیچیده بشه.
            ایا قطبیتشون رو هم ارزمایش کردین؟ عرضی هست یا طولی؟

دیدگاه

قطبهاش رو آزمایش نکردم ولی اگه در دوسطحش باشه عالی میشه و راحت میشه ازش استفاده کرد . تا آخر هفته بدستم میرسه و میتونم آزمایش کنم .

اضافه شده در تاریخ :

راستی آقا سینا شما آهنرباهای جیرجیرک مغناطیسی رو دیدین؟
              همون آهنرباهائیکه بچه ها بصورت جفتی دارن ومیندازن هوا صدا میده. خیلی هم قوی هستند و جفتشم 600 تومنه . فقط مشکلش ثابت نگه داتنشون روی روتوره.

وقتی همه نیروهای جسمی و ذهنی متمرکز شوند توانایی فرد برای حل مشکلات به طور حیرت انگیزی چند برابر می شود .
              نرمن وینسنت پیل

دیدگاه

خب ماهم قبلا که جزو بچه ها بودیم دی: یکی از اینا رو شکوندم توش یک تیکه به اندازه یکی دوتا عدس بود به رنگ سفید

دیدگاه

علی آقا یعنی همون تیکه های خیلی کوچیک مغناطیسش بودن؟

اضافه شده در تاریخ :

1- آقا سینا توی این عکس جنس روتور از چیه ؟
                  2- میشه جنس روتور رو آهن انتخاب کرد؟
                  3- اون بولبرینگی که گذاشته باعث میشه محور از روتور جدا بچرخه پس احتمالا به پشت روتور یه پولی وصل کرده که محور ثابت باشه و روتور بوسیله پولی روی محور بچرخه ؟
                  4- اگه با دقت به تصویر نگاه کنیم بنظر میاد که حد اکثر 5 عدد سیم پیچ براش در نظر گرفته شده که هر کدوم احتمالا 3 ولت تولید خواهند داشت و درمجموع 15 ولت خروجی میده و قطر سیم ها هم از 0.5 بیشتر بنظر میرسه.
                  نظر شما چیه؟
                  نرمن وینسنت پیل

دیدگاه

روش ساخت پره یک توربین بادی با چوب:
                    http://www.otherpower.com/bladecarving.shtml

روش ساخت یک توربین بادی به صورت کامل که از آهنربای هارد استفاده کرده است
                    http://fieldlines.com/board/index.ph...topic=138725.0

یک سوال دارم مگه قرار نیست ما در روتور آهنرباهای nوsرا کنار هم قرار دهیم برای چی برداریم اهنربای هارد را از وسط جدا کنیم و NوSها را از هم جدا کنیم؟
                    ولتر

دیدگاه

نوشته اصلی توسط javad1354

1- آقا سینا توی این عکس جنس روتور از چیه ؟
                      2- میشه جنس روتور رو آهن انتخاب کرد؟
                      3- اون بولبرینگی که گذاشته باعث میشه محور از روتور جدا بچرخه پس احتمالا به پشت روتور یه پولی وصل کرده که محور ثابت باشه و روتور بوسیله پولی روی محور بچرخه ؟
                      4- اگه با دقت به تصویر نگاه کنیم بنظر میاد که حد اکثر 5 عدد سیم پیچ براش در نظر گرفته شده که هر کدوم احتمالا 3 ولت تولید خواهند داشت و درمجموع 15 ولت خروجی میده و قطر سیم ها هم از 0.5 بیشتر بنظر میرسه.
                      نظر شما چیه؟
                      سلام جواد جان خوبید؟ فکر کنم تیغه کند شده فرز یاشه (از یک فروم گرفتم که فقط عکس های پشت سر هم داشت و توضیحی ننوشته بود اما جای دیگر دیدم که از تیغه فرز یا چوب و یا تلق CD استفاده شده بود...)
                      من فکر نکنم بشه از آهن برای روتور استفاده کرد (در اون چراغ قوه هم از چدن استفاده کرده بود)
                      آموزش ساخت دستگاه برف ساز خانگی : https://www.eca.ir/forums/thread55009.html
                      مقاله آموزشی 11 پروژه با AVR و بسکام: https://www.eca.ir/forums/thread31760.html
                      _*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡_

دیدگاه

دقیقا نمیدونم
                        مال من یک بار که با سرعت زیاد خورد به هم شکست
                        اون موقع تو خط ساخت ژنراتور نبودم که بررسی کنم!!

اضافه شده در تاریخ :
                        روش ساخت پره یک توربین بادی با چوب:
                        http://www.otherpower.com/bladecarving.shtml

روش ساخت یک توربین بادی به صورت کامل که از آهنربای هارد استفاده کرده است

یک سوال دارم مگه قرار نیست ما در روتور آهنرباهای nوsرا کنار هم قرار دهیم برای چی برداریم اهنربای هارد را از وسط جدا کنیم و NوSها را از هم جدا کنیم؟
                        با نصف کردن اهنربا قطب هاش جدا نمیشه
                        بلکه برای هر کدا دو قطب جدید بوجود میاد به عکسی که کشیدم دقت کنید
                        در واقع هر اتم آهن خودش یک آهنربای کوچک است
                        اینو هم حتما دقت کنید که دو تیغه شکسته شده رو باید با جهت درست قرار بدین به هم یعنی هم دو قطعه قطب های هم نام بالا باشند که در اینصورت کمی رانش ایجاد میشه و آهنربا ها همدیگرو دفع کنن که میشه با چسب قطره ای روی استاتور ثابتشون کرد

دیدگاه

نوشته اصلی توسط علی علی پور ریکنده
                          با نصف کردن اهنربا قطب هاش جدا نمیشه
                          بلکه برای هر کدا دو قطب جدید بوجود میاد به عکسی که کشیدم دقت کنید
                          در واقع هر اتم آهن خودش یک آهنربای کوچک است
                          اینو هم حتما دقت کنید که دو تیغه شکسته شده رو باید با جهت درست قرار بدین به هم یعنی هم دو قطعه قطب های هم نام بالا باشند که در اینصورت کمی رانش ایجاد میشه و آهنربا ها همدیگرو دفع کنن که میشه با چسب قطره ای روی استاتور ثابتشون کرد
                          هر آهنربای هارد خودش در واقع دوتا آهنربای به هم متصل است که ما جدا میکنیم در این مورد مشکلی نیست
                          ولتر

دیدگاه

هر آهنربای هارد خودش در واقع دوتا آهنربای به هم متصل است که ما جدا میکنیم در این مورد مشکلی نیست
                            پس 4 تا قطب داره؟ 2 تا در وسط؟

دیدگاه

این لینک را ببینید کاملا ساختار آهنربای هارد دستتان میاد:
                              http://www.reuk.co.uk/Hard-Disk-Driv...d-Turbines.htm

راستی شکستن آهنربای هارد زیاد هم سخت نیود بایک آهنربای دیگر باید حوزه آهنربایnوsرا مشخص کرد باید اره آهن بر خط انداخت و باید سیم چین یا دم قیچی ورق بر شکستش اما
                              ولتر

دیدگاه

آقا سینا توی این لینک که محمد جان زحمت کشیدن و گذاشتن روتور را از دوصفحه ساخته و درواقع آهنربا در دوطرف سیمپیچها واقع شدن . آیا حتما برای ساخت باید این در نظر گرفته شود و یا از یکطرف هم میشود آهن ربا داشته باشه و جواب بده.
                                نرمن وینسنت پیل

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X