اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

آموزش ساخت خازنه ولتاژ بالا خانگی+فیلم و تصویر از "seeto"خازن های ولتاژ

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : آموزش ساخت خازن ه ولتاژ بالا خانگی+فیلم و تصویر از "seeto"

خازن شیشه ای با قدرت "نانو فاراد "کمتر و تاب ولتاژی بیشتر و همینطور فرکانس دشارژ بیشتر

تصویر خازن:

تصویر از لحضه کار خازن دست ساز شیشه ای با مدار zvs:

فاصله پراپها در تصویر زیر حدود16میلیمتر هست که تا 25میلیمتر به پیش بردم

تصویر کار کرد " capacitor homed - خازن خانگی "در حد اکثر توان خروجی مدار :

--------------------------------------------------------
    تصاویر تست خازن خشک با همان مدار zvs با ولتاژ چند ده هزار ولتی و آرک قدرتمند خازنها:

یکم استقبال ببینم oo:ویدئو هارو بعد کنورت کردن پ میکنم براتون

تنها راهی که به شکست می انجامد، تلاش نکردن است """کوروش کبیر""""

دیدگاه

من این همه وقت میگذارم تصویر و فیلم کنورت و پ میکنم چقدر استقبال از سمت دوستان هست
      یک نفر بعد عمری همت ساخت به خرج داد که اون هم معلوم نشد نتیجه تونست بگیره یا نه!
      :cry:

دیدگاه

سلام
        عالیه مستر فیلمت هم دیدم :applause: :applause: :applause: :applause: :applause: :applause: :applause: :applause: :applause:
        مستر وحید من امتحاناتم شروع شده ولی سر حرفم هستم :rolleyes: البته یه چیزم فهمیدم که اگه از کاغذ برشمان که مورد استفادش تو سیم پیچی هاس استفاده کنم عایق خیلی خوب تا4000ولت هس :eek:تاپیک رو صفحه مونیتورم بالاس هر چند وقتی نگاه میکنم :nice: :nice: :nice: :nice: :nice: :nice: :nice: :nice: :nice: :nice: :nice: :nice: :nice: :nice: :nice: :nice: :nice: :nice: :nice:
        بگذارید و بگذرید
        ببینید و دل مبندید
        چشم بیاندازید ودل مبازید که
        دیر یا زود باید گذاشت و گذشت... حضرت علی(ع)

دیدگاه

خیلی جالبه.
          به نظرتون خازن در حد دو کیلو ولت و شیش هفت میکرو چقدر حجمش میشه؟ البته هزینه ش خیلی کمه. خازنهای جریان بالا قیمتهای عجیبی دارن. واسه یه کوره دیگه هیچی نخوایم باید دویست سیصد تومن خازن بگیریم. قیمتش یه طرف. کمبود رنج خازنها هم یک طرف.
          چند روز دیگه بعد امتحانا اگه توجیه داشته باشه که روش وقت بزارم و بصرفه میرم سمت ساختنش. البته یه خازن که بتونه جریان بالا شاید حدود 600 امپر رو تو ه پونزده کیلوهرتز تحمل بکنه.
          حیف از من خسته- حیف از همین چن خط
          به اصل و به ذات و- به باعثت لعنت

K.Show

دیدگاه

بازم سلام :mrgreen:
            یه چیز دیگه یه چیز دیگه
            فیبرهای دورو با قطر خیلی نازک فایبرگلاس هس حالت عادی خودش خازنه چندتاشو رو باهم موازی کنیم میشه یه خازن گنده تر
            بگذارید و بگذرید
            ببینید و دل مبندید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط MOJTABAV
              بازم سلام :mrgreen:
              یه چیز دیگه یه چیز دیگه
              فیبرهای دورو با قطر خیلی نازک فایبرگلاس هس حالت عادی خودش خازنه چندتاشو رو باهم موازی کنیم میشه یه خازن گنده تر
              موبایل دوربین دار که دم دست داری تونستید یه عکس بگیرید بگذارید ببینیم راجب چی صحبت میفرمائید
              میتونید در گوگل قسمت تصاویر سرچ کنی و لینک تصویر رو بگذاری

خوب فیبر زیاد داریم نام تجاری این فیبر که میگی چیه؟ موارد مصرف توی چه کار هایی داره؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط VAHID وحید
                موبایل دوربین دار که دم دست داری تونستید یه عکس بگیرید بگذارید ببینیم راجب چی صحبت میفرمائید
                میتونید در گوگل قسمت تصاویر سرچ کنی و لینک تصویر رو بگذاری

خوب فیبر زیاد داریم نام تجاری این فیبر که میگی چیه؟ موارد مصرف توی چه کار هایی داره؟
                منظورشون فیبر مدار چاپیه. همونایی که روشون pcb چاپ میشه.
                از جنس فایبر گلس هستن. ضخامت های مختلف هم دارن. دو رو که باشه میشه دو لایه مس که وسطش فایبرگلس هست.

K.Show

دیدگاه

ای فیبرهای مدار چاپی هس از اون باکیفیتاش :agree:نوع دورو یعنی دوطرفش مسی با قطر0.5میلیمتر از هم عایق شده اند.این فیبرها خیلی محکم هستن به این راحتی هم نمیشکونند
                  بفرمایید البته این که من گذاشتمش فک کنم یه رو هس 2رو هم مشابه همینه :rolleyes:
                  http://s3.picofile.com/file/8192888234/FHB569HFB7FPNHQ_MEDIUM.jpg
                  بگذارید و بگذرید
                  ببینید و دل مبندید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط MOJTABAV
                    ای فیبرهای مدار چاپی هس از اون باکیفیتاش :agree:نوع دورو یعنی دوطرفش مسی با قطر0.5میلیمتر از هم عایق شده اند.این فیبرها خیلی محکم هستن به این راحتی هم نمیشکونند
                    بفرمایید البته این که من گذاشتمش فک کنم یه رو هس 2رو هم مشابه همینه :rolleyes:
                    http://s3.picofile.com/file/8192888234/FHB569HFB7FPNHQ_MEDIUM.jpg
                    با سلام

باید عرض کنم تقریبا هر ماده نارسانا "رسانائی کم" از کاغذ -پلاستیک- روغن-حتی-آب یا هوا رو میشه به عنوان یک عایق دی الکتریک در ساخت خازن بین دوصفحه رسانا قرار داد که نتیجه ها میتونه متفاوت باشه

در تصویر ارسالی شما هم یک پوسته رسانا"مسی" هست که روی یک لایه نارسانا قرار گرفته

اگر میخوایید برای ساخت خازن تست کنید این صفحات رو حتما باید دست کم به اندازه یک بند انگوشت از کناره های مسی ئر گوشه های فیبر مسی کم بشه و کناره ها فقط عابق باشه بدون فیبر
                    چون اگر غیر از این انجام بدید روشنه که براحتی فاصله چند میلیمتری بین صفحات بالا و پایین خازن" مثبت و منفی" آرک میزنه
                    و باعث عدم نتیجه میشه

دقیقا طبق آموزش خازن خشک باید پیش رفت حالا با هر مقدار لایه دی الکتریک

به نظر من پوسته دی الکتریک ضعیف هست و باید تقویت بشه "با تست به بهترین نتیجه میتونید برسید"

دیدگاه

نوشته اصلی توسط MOJTABAV
                      سلام
                      عالیه مستر فیلمت هم دیدم :applause: :applause: :applause: :applause: :applause: :applause: :applause: :applause: :applause:
                      مستر وحید من امتحاناتم شروع شده ولی سر حرفم هستم :rolleyes: البته یه چیزم فهمیدم که اگه از کاغذ برشمان که مورد استفادش تو سیم پیچی هاس استفاده کنم عایق خیلی خوب تا4000ولت هس :eek:تاپیک رو صفحه مونیتورم بالاس هر چند وقتی نگاه میکنم :nice: :nice: :nice: :nice: :nice: :nice: :nice: :nice: :nice: :nice: :nice: :nice: :nice: :nice: :nice: :nice: :nice: :nice: :nice:
                      سلامت باشید
                      ویدئو خازن شیشه ای واقعا دیدنی هست
                      بزودی براتون با کیفیت اصلی پلود میکنم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Mahdi_Vaziri
                        خیلی جالبه.
                        به نظرتون خازن در حد دو کیلو ولت و شیش هفت میکرو چقدر حجمش میشه؟ البته هزینه ش خیلی کمه. خازنهای جریان بالا قیمتهای عجیبی دارن. واسه یه کوره دیگه هیچی نخوایم باید دویست سیصد تومن خازن بگیریم. قیمتش یه طرف. کمبود رنج خازنها هم یک طرف.
                        چند روز دیگه بعد امتحانا اگه توجیه داشته باشه که روش وقت بزارم و بصرفه میرم سمت ساختنش. البته یه خازن که بتونه جریان بالا شاید حدود 600 امپر رو تو ه پونزده کیلوهرتز تحمل بکنه.
                        خیلی جالبه.
                        آقای وزیری من قبلا یادم میاد یه بار واسه یه خازن حساب کرده بودم خیلی زیاد میشه حجم مدار. 6 میکرو خیلی زیاده اونم برای 2 کیلوولت و 600 آمپر. یه خازن پلی استر 3.3 میکرو 400 ولت بزرگ رو باز کردم فاصله بین صفحات خیلی کم و تعداد دور فویلش خیلی زیاد بود نا امید شدم :rolleyes: البته اینا دی الکتریکشون کم خاصیته. باید یه تستی زد.
                        بعد از 1 تیر ماه که وقت آزاد داشتم با چند نوع روغن یا گیریس تست میکنم ببینم چه میشه. خودمم خازن های ولتاژ نیاز دارم.
                        لطفا سوالات فنی رو به جای پیام خصوصی در انجمن مطرح کنید.

دیدگاه

خیلی جالبه.

هیف ایران امکانات "و حمایت" نیست یه بوره ای جوون با استعداد دارند هیف میشن :cry: :cry: :nerd: :nerd:

خاازنهای روغنی دیسکی با ظزفیت سی کیلو ولت و 20 نانو دست کم 50.000تومان باید هزینه کرد

دیدگاه

نوشته اصلی توسط محسن محمدشاهی
                            آقای وزیری من قبلا یادم میاد یه بار واسه یه خازن حساب کرده بودم خیلی زیاد میشه حجم مدار. 6 میکرو خیلی زیاده اونم برای 2 کیلوولت و 600 آمپر. یه خازن پلی استر 3.3 میکرو 400 ولت بزرگ رو باز کردم فاصله بین صفحات خیلی کم و تعداد دور فویلش خیلی زیاد بود نا امید شدم :rolleyes: البته اینا دی الکتریکشون کم خاصیته. باید یه تستی زد.
                            بعد از 1 تیر ماه که وقت آزاد داشتم با چند نوع روغن یا گیریس تست میکنم ببینم چه میشه. خودمم خازن های ولتاژ نیاز دارم.
                            یک استوانه فرض بکن با سی و پنج یا چهل سانتی متر طول. خازن انقدر طولش باشه. قطر لوله هم تا چهار سانتی متر هم زیاد بشه به نظرت دو میکرو میشه؟ اگه بشه عالیه. سه تا موازی بشه میشه 6 میکرو. (حالا من این سری 6 میکرو نیاز دارم گیر دادم به این عدد 6 ) یه خازن شمش 2.2 میکرو حدود ششصد هفتصد تومان پولشه . البته اگر پیدا بشه. فاراد داشت که میگفت تک بخری نهصد میدم بهت.
                            ارزونترین خازن این تیپی که تا حالا خریدم 18 تومان بوده. 2.2 میکرو 400 ولت. که تا 30 امپر بیشتر تحمل نکرد (ده کیلو هرتز). البته خازنهای جریان بالاتری هم هستن تو بازار. kp6 روی 100 نانو دو کیلو ولتش تونست حدود شصت هفتاد امپر تحمل بکنه (تست از 80 تا 240 کیلوهرتز).
                            اگه مشکل خازن و هزینه هاش حل بشه خیلی مانورها رو کوره میشه داد. متاسفانه هزینه تست برای توان بالا انقدر بالاس که اگه سفارش نباشه تو اون زمینه نمیصرفه خودمون هزینه بکنیم و بعد تست بندازیمش یه گوشه.
                            این خازن تا 50 شصت تومان هم اگه جواب بده میصرفه روش هزینه کرد. یعنی 6 میکرو بشه 150 تومان.

K.Show

دیدگاه

یک استوانه فرض بکن با سی و پنج یا چهل سانتی متر طول. خازن انقدر طولش باشه. قطر لوله هم تا چهار سانتی متر هم زیاد بشه به نظرت دو میکرو میشه؟ اگه بشه عالیه. سه تا موازی بشه میشه 6 میکرو. (حالا من این سری 6 میکرو نیاز دارم گیر دادم به این عدد 6 ) یه خازن شمش 2.2 میکرو حدود ششصد هفتصد تومان پولشه . البته اگر پیدا بشه. فاراد داشت که میگفت تک بخری نهصد میدم بهت.
                              ارزونترین خازن این تیپی که تا حالا خریدم 18 تومان بوده. 2.2 میکرو 400 ولت. که تا 30 امپر بیشتر تحمل نکرد (ده کیلو هرتز). البته خازنهای جریان بالاتری هم هستن تو بازار. kp6 روی 100 نانو دو کیلو ولتش تونست حدود شصت هفتاد امپر تحمل بکنه (تست از 80 تا 240 کیلوهرتز).
                              اگه مشکل خازن و هزینه هاش حل بشه خیلی مانورها رو کوره میشه داد. متاسفانه هزینه تست برای توان بالا انقدر بالاس که اگه سفارش نباشه تو اون زمینه نمیصرفه خودمون هزینه بکنیم و بعد تست بندازیمش یه گوشه.
                              این خازن تا 50 شصت تومان هم اگه جواب بده میصرفه روش هزینه کرد. یعنی 6 میکرو بشه 150 تومان.
                              من دو وجب در دو وجب خازن خونگی ساختم 20- 40کیلو ولت با جریان بالا هم بهش اعمال کردم که بسیار عالی جواب گرفتم
                              تصاویر رو میبینید فیلم هارو هم بعدا میگذارم ببینند دوستان
                              نتیجه براورد بصری حدودی من از قدرت خازن چند تا چند ده ناند هست شاید10
                              حالا اگر یک رول کامل فویل آلمینیومی رو با حوصله درست کنیم که اصلا جای آنچنانی هم نمیگیره چون رول میشه ببینید نتیجه کار برابر چند صد هزار تومانپوله" کنایه به قیمت خازنی با همون ولتاژ و ظرفیت در بازار"

آقا ما داریم اینجا نابود میشیم یکی بیاد کشفمون کنه :nice:

روی این خازن خیلی میشه کار کرد
                              مواد مختلف با ضخامت های مختلف نتیجه های متفاوتی میده

در پارک علم و فناوری مطلبی دیدم که همکاران محققان گرامی :biggrin: با مهندسی معکوس تونستند خازن های های ولتاژ فرکانس بالا که تکنولوژی ساختش دست 2-3 کشور جهان اول بوده رو بسازند
                              که ساخته های ایرانی حتی بازار مصرف در اتحادیه ارو پا هم داره

البته هر چی گشتم نه تصویری دیدم نه فروشگاهی
                              حتما به تولید تجاری نرسیدند هنوز

اگر کشور خارجی بودیم با اون امکانات اطلاعات و سرمایه گذارها ی در دسترس واقعا راه چندین ساله ایران رو تو چند ماه میشود رفت "بیخود نیست هرکسی توان و موقعیت مهاجرت داره میره"

دیدگاه

البته خازن شما ولتاژش خیلی بالاست. من به همچین ولتاژی نیاز ندارم. 10 نانو اصلا به کار من نمیاد. حداکثر نیاز من شاید در 15 سال اینده بشه 3 یا چهار کیلو ولت. تصور کن یه کوره 4 کیلو ولت روی کویلش باشه. شیشه خیلی خوبه. ایرادهایی که به شیشه وارده یکی اینکه انعطاف نداره و نمیشه رولش کرد. دو اینکه شیشه نازک پیدا نمیشه و شیشه های ضخیم درسته ولتاژ بالاتری دارن ولی ظرفیتشون کم میشه. اگر بشه همین ساختار سیلیسیمی شیشه رو به صورت منعطف و خیلی نازک (مثل همون پلاستیک جلد کتاب) داشته باشیم تو حجم های کم میشه خازنهای ظرفیت بالاتر و جریان بالاتر و خیلی با کیفیت تر داشت. ولی متاسفانه شیشه انعطاف نداره. حتی اگر همین شیشه ها به صورت تخت هم پیدا بشن میشه به شکل مکعبی خازن رو ساخت . ولی ظرفیت کمه.
                                ماده منعطفی سراغ ندارید که دی الکتریکش بالا باشه. پیدا هم بشه.

K.Show

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X