اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

آموزش ساخت خازنه ولتاژ بالا خانگی+فیلم و تصویر از "seeto"خازن های ولتاژ

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : آموزش ساخت خازن ه ولتاژ بالا خانگی+فیلم و تصویر از "seeto"

نوشته اصلی توسط Mahdi_Vaziri
    یک استوانه فرض بکن با سی و پنج یا چهل سانتی متر طول. خازن انقدر طولش باشه. قطر لوله هم تا چهار سانتی متر هم زیاد بشه به نظرت دو میکرو میشه؟ اگه بشه عالیه. سه تا موازی بشه میشه 6 میکرو. (حالا من این سری 6 میکرو نیاز دارم گیر دادم به این عدد 6 ) یه خازن شمش 2.2 میکرو حدود ششصد هفتصد تومان پولشه . البته اگر پیدا بشه. فاراد داشت که میگفت تک بخری نهصد میدم بهت.
    ارزونترین خازن این تیپی که تا حالا خریدم 18 تومان بوده. 2.2 میکرو 400 ولت. که تا 30 امپر بیشتر تحمل نکرد (ده کیلو هرتز). البته خازنهای جریان بالاتری هم هستن تو بازار. kp6 روی 100 نانو دو کیلو ولتش تونست حدود شصت هفتاد امپر تحمل بکنه (تست از 80 تا 240 کیلوهرتز).
    اگه مشکل خازن و هزینه هاش حل بشه خیلی مانورها رو کوره میشه داد. متاسفانه هزینه تست برای توان بالا انقدر بالاس که اگه سفارش نباشه تو اون زمینه نمیصرفه خودمون هزینه بکنیم و بعد تست بندازیمش یه گوشه.
    این خازن تا 50 شصت تومان هم اگه جواب بده میصرفه روش هزینه کرد. یعنی 6 میکرو بشه 150 تومان.
    حساب کردم برای خازن 6 میکرو فاراد که بین صفحات مثلا کاغذ باشه(ثابت کاغذ رو 3.85 گرفتم) و 0.5 میل فاصله بین دو فویل باشه (فویل ها هم کلا 0.2 میل ) 174 متر فویل دوبل با عرض 35 سانت نیازه oo: اگه 2 میکرو بخوای میشه 58 متر . 14.5 لیتر حجمش میشه که اگه بخوایم استوانه ای بپیچیمش در میاد استوانه ای با ارتفاع 35 و شعاع 11.5 سانتی متر :agree: البته نمیدونم برای 2 کیلوولت چه میزان فاصله نیازه بین صفحات :rolleyes:
    برای دی الکتریک هم اگه روغن یا ماده خوبی پیدا بشه خیلی معرکه میشه :wow: و سایزمون کوچیک در میاد.
    لطفا سوالات فنی رو به جای پیام خصوصی در انجمن مطرح کنید.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط محسن محمدشاهی
      حساب کردم برای خازن 6 میکرو فاراد که بین صفحات مثلا کاغذ باشه(ثابت کاغذ رو 3.85 گرفتم) و 0.5 میل فاصله بین دو فویل باشه (فویل ها هم کلا 0.2 میل ) 174 متر فویل دوبل با عرض 35 سانت نیازه oo: اگه 2 میکرو بخوای میشه 58 متر . 14.5 لیتر حجمش میشه که اگه بخوایم استوانه ای بپیچیمش در میاد استوانه ای با ارتفاع 35 و شعاع 11.5 سانتی متر :agree: البته نمیدونم برای 2 کیلوولت چه میزان فاصله نیازه بین صفحات :rolleyes:
      برای دی الکتریک هم اگه روغن یا ماده خوبی پیدا بشه خیلی معرکه میشه :wow: و سایزمون کوچیک در میاد.
      محسن جان نیم میلیمتر خیلی زیاده. برو رو 0.1 یا 0.15 میل.
      دی الکتریک پلیمری هم خیلی دوام بیشتری نسبت به کاغذ داره. مسلما خیلی بیشتر عایقه و میشه فاصله رو کم کرد. درسته ثابتش کمتره ولی وقتی ضخامت کم بشه هم حجم کم میشه و هم ظرفیت خازن زیاد میشه. چون فاصله کم شده.
      حیف از من خسته- حیف از همین چن خط
      به اصل و به ذات و- به باعثت لعنت

K.Show

دیدگاه

ماده منعطفی سراغ ندارید که دی الکتریکش بالا باشه. پیدا هم بشه.
        داداش از این لیف های فایبر گلاس که تو مثلا قایق سازی ها استفاده میشه فکر کنم خوب باشه ها :redface: خیلی هم نرم و منعطفه. نازک هم هست به اندازه کافی. اگه به بدن بگیر به خاطر ریز تار های شیشه ای داغونت میکنه تازه خوبی دیگه ای هم که داره اینه که میتونی از چسب پلیمری مخصوصش استفاده کنی که فضا های هوایی بین پارچه رو بگیره و اونو رول کنی اینظوری محکم میشه بد جور :biggrin: اما نمیدونم قیمتش چقدر دربیاد ولی فکر کنم زیاد نشه

محسن جان نیم میلیمتر خیلی زیاده. برو رو 0.1 یا 0.15 میل.
        دی الکتریک پلیمری هم خیلی دوام بیشتری نسبت به کاغذ داره. مسلما خیلی بیشتر عایقه و میشه فاصله رو کم کرد. درسته ثابتش کمتره ولی وقتی ضخامت کم بشه هم حجم کم میشه و هم ظرفیت خازن زیاد میشه. چون فاصله کم شده.
        خوب به همون نسبت به صورت خطی کمتر میشه :biggrin: برا 0.1 حجممون 1/5 میشه. ثابت کاغذ رو 3.85 که بگیریم برای مواد مختلف بایس پیدا کنیم عددش رو.
        لطفا سوالات فنی رو به جای پیام خصوصی در انجمن مطرح کنید.

دیدگاه

پاسخ : آموزش ساخت خازن ه ولتاژ بالا خانگی+فیلم و تصویر از \"seeto\"

http://fa.wikipedia.org/wiki/%DA%AF%D8%B0%D8%B1%D8%AF%D9%87%DB%8C_%D9%86%D8%B3% D8%A8%DB%8C
          اینو ببین. اخری 250 هزاره
          با اینا ور رفتم. البته واس ما اینشکلی نبود. همون کاغذ خوبه ها!!. ولی عایقیش کمه. + اینکه باید با یه روغنی چیزی سیر بشه تا هم ثابتش بره بالا هم عایق تر بشه. ولی عمرش کم میشه. باید بسته بندیش کنی. (روغنه دیگه. چکه میکنه و ... تازه اگه بسته بندی نشه کاغذ بعد مدتی خشک میشه و کلا کاغذ همر کمی خواهد داشت. تغییرات دمایی روش تاثیر میذاره. تو کوره دووم نمیاره. البته یه چیزی همین الان مسط تایپ کردن به ذهنم رسید. اونم اینه که بعد از اینکه پیچیدیم و تموم شد بزاریمش تو یه قالب تقریبا تو سایز خودش و روش رزین بریزیم. اینطوری دیگه هیچوقت نه بخار میشه نه چکه میکنه. تو کاغذ فقط عایقی کمش ریسک کاره. البته بازم میگم ولتاژ ما نهایتش میشه 3 کیلو ولت. اینجا خازنهایی که با یک ورق نازک پلاستیک ساخته شده تا 10 کیلو هم تحمل کرده.

اضافه شده در تاریخ :
          ورق میکل تو ظخامتهای 0.1 تا 0.5 میلیمتر پیدا میشه. به ازای هر 1 میلیمتر 15 کیلو ولت عایقه. یعنی اگر 0.15 میل بزنیم میشه 2250 ولت. 0.2 بزنیم میشه 3 کیلو ولت. (البته dc)
          همونطور که میدونی خازنهای لوله ای به دلیل اینکه از هر دو طرف بار ذخیره میکنن کلا ظرفیتشون بالاتر از خازنهای صفحه ایه. یعنی عملا هر یک لایه میکا و یک لایه رسانا (مس یا الومنیوم) حکم یک صفحه رو داره. تو صفحه ای هر دو لایه رسانا و یک لایه عایق حکم خازن رو داره.
          اگر یک خازن تخت داشته باشیم ظرفیتش 1 میکرو باشه همون رو لول کنیم ظرفیت زیاد میشه.

K.Show

دیدگاه

البته خازن شما ولتاژش خیلی بالاست. من به همچین ولتاژی نیاز ندارم. 10 نانو اصلا به کار من نمیاد. حداکثر نیاز من شاید در 15 سال اینده بشه 3 یا چهار کیلو ولت. تصور کن یه کوره 4 کیلو ولت روی کویلش باشه. شیشه خیلی خوبه. ایرادهایی که به شیشه وارده یکی اینکه انعطاف نداره و نمیشه رولش کرد. دو اینکه شیشه نازک پیدا نمیشه و شیشه های ضخیم درسته ولتاژ بالاتری دارن ولی ظرفیتشون کم میشه. اگر بشه همین ساختار سیلیسیمی شیشه رو به صورت منعطف و خیلی نازک (مثل همون پلاستیک جلد کتاب) داشته باشیم تو حجم های کم میشه خازنهای ظرفیت بالاتر و جریان بالاتر و خیلی با کیفیت تر داشت. ولی متاسفانه شیشه انعطاف نداره. حتی اگر همین شیشه ها به صورت تخت هم پیدا بشن میشه به شکل مکعبی خازن رو ساخت . ولی ظرفیت کمه.
            ماده منعطفی سراغ ندارید که دی الکتریکش بالا باشه. پیدا هم بشه.
            مطمئنا اگر امکانات و ساپورت مالی وجود داشته باشه با تحقیقات یا مهندسی معکوس و زوم روی موادی که شرکت های قدر در این زمینه به عنوان عایق دی الکتریک استفاده میکنند در زمینه ساخت انواع خازن میشه نتیجه خوبی گرفت
            دست کمش اینه که بخشی از نیاز بازار داخلی رو با تولیدات داخلی حمایت میشه کرد

خازن روسی 2.2 میکروفاراد 4کیلو ولت صفحه قبل رو دیدید :
            این خازن ها و یکسری دیود های مصارف نظامی رو از وارد کننده خریدم یه چیزایی بود که دیدم کف کردم:
            مثل:

خازن های مورد بحث

10 000 MOhms
            اون خازن عایق دی الکتری کی که بین صفحات استفاده شده مقاومت 10.000مگا اهم داره

Operating Temperature Range -60 to +100 C
            تاب و تحمل سرما -60درجه و گرما 100+ سانتی گراد هست

Warranty lifetime > 12 000 hours
            12.000ساعت مینیموم زمان عمر کاریش هست

و یکی از مهمترین چیزها هم فرکانس دشارژش یکم زیادی بالاست فکنم 1500نانو ثانیه باشه

گفتم مقاومت دی الکتریکی رو بگم دلم نیومد باقی دیتاشیت رو نگم

""""""""&q uot;"""""""&quo t;"""""""" """"""""&q uot;"""""""&quo t;"""""""" """"""""&q uot;

شیشه گزینه مناسبی برای خازنهای پرقدرت های ولتاژ نیست
            فقط برای بالا بردن ولتاژ خازن کار برد داره که از شیشه بهتر هم زیاد داریم

یکی از بهترین عایق برای خازن های ولتاژ متوسط فکر میکنم برخی فراورده های پتروشیمی باشه
            البته مواد زیادی هستند که میتونند مناسب باشند

یکی از نکته های مهم در کار کرد خوب خازن و جلوگیری از فروپاشی عایق دی الکتریک "یکنواخت بودن عایق دی الکتریک مورد استفاده در همه جای سطوح رسانای خازن

و البته که هواگیری و کیپ کیپ بودن صفحات رسانا و نارسانا هم خیلی مهمه

یکم اگر امکانات در کشور فراهم باشه ساخت خازن خیلی جا برای تحقیق داره و نتایج عالی میشه گرفت

-------------------------------------------------------
            خازن خوشک ساخته من اولین خازن های دست ساز من بود ولی با اینحال در ولتاژ کم هم تست کردمش"در ویدئو پارات میبینید" لینک در صفحه اول - توی اون ویدئو خازن خشک رو با ولتاژ نزدیک به 1000ولت در شروع کار تست کردم
            حتی آرک ولتاژ اگر نیم میلیمتر و کمتر از این هم باشه خازن ذخیره سازی و دشارژ رو انجام میده.

من نانومتر قسمت خازن اهمترم درست کار نمیکنه وگرنه براحتی میشد قدرت دشارژ یک متر مربع خازن رو حساب کرد و بر حسب اون مرجع و نیاز مورد استفاده خازن مورد نیاز رو تولید کرد
            تنها راهی که به شکست می انجامد، تلاش نکردن است """کوروش کبیر""""

دیدگاه

اوفففف دیود. اینا رو چند خریدی؟
              نظر من بیشتر روی ساخت خازنهای خاصه. چون در داخل خازنهای پر مصرف به قیمت مفت تومان وارد میشه و اصلا صرفه تولید و تخقیق رو نداره. خازنهای خاص هم کم مصرف میشن و باز هم به دلیل تقاضای کم صرفه تولید ندارن. ولی برای کاربردهای خودمون میصرفه. خازن صفحه ای که شما عکسش رو گذاشتید ولتاژش بالاست. اتصالاتش هم میگن جریان بالایی رو هم تحمل میکنه. ولی تو این ظرفیت با این قیمت اصلا صرفه خرید نداره و مسلما محصولی تولیدی که قراره اینها درش استفاده بشن هم صرفه تولید نداره. ولی اگر بشه تو رنج یک میکرو و 3 کیلو ولت خازن ساخت حتی کمی بزرگتر و زمخت تر از خازنهای بازار به دلیل دوام بالاتر و هزینه کمتر و مخصوصا سفارشی شده از نظر سایز خیلی خوبه.
              متاسفانه ما سر یه کار گاهی نصف روز خرید کل سفارش رو انجام میدیم و یک روز فقط دنبال خازن میدویم.

K.Show

دیدگاه

پاسخ : آموزش ساخت خازن ه ولتاژ بالا خانگی+فیلم و تصویر از \"seeto\"

نوشته اصلی توسط محسن محمدشاهی
                گرچه حساب شما خوبه ولی کشکی و از راه بصری نمیشه به نتیجه درست رسید

شما استاد مایی چشه مایی با اجازتون :
                شما اول باید خازن خشک رو بسازی در ابعاد مرجع که مصلا همون30 سانتیمتر در30 سانتیمتر
                عایق هم کاغذ برای خازن خشک مناسب نیست"خازنی که درست میشه نشتی داره بخاطر سوراخ های ریزبسار کوچک که در کاغذ هست" همون پلاستیک شفاف ایده آل هست
                اگر بتونید تحت پرس دوصفحه رسانارو با نارسانا هواگیری کنی که صبها بعد میتونی صفحه ها رو رول و لوله کنی
                و در آخر دور تا دور خازن رو با یه نارسانا آب بندی کنی

ابعاد رو که داری میتونی وزنش هم اندازه بگیری
                حالا وقت اندازگیری قدرت خازنه قدرت که معلوم شد مثلا میگیم 10نانو فاراد اون وقت همه چی دقیق معلوم میشه

6000نانو نیاز داری تقسیم بر 10 میشه که 600 میمونه

600هم ضزبدر 30سانتیمتر میشه که میشه سانتیمتر18000 - یا 180 متر "طول صفحات خازن مورد نیازتون هست" البته اگر اشتباه نگفته باشم

چون این 180متر رول میشه جای زیادی نمیگیره /شما فقط باید قطر صفحات روی هم خازن اولی رو که ساختید و رول کردید بگیرید و بعد هرچی بود ضربدر 1200 کنی عرض خازن مشخص میشه طول هم مشخصه 30 سانتیمتر
                وزن اون نمونه اول30میلیمتری هرچی بود ضربدر 600کنید وزن نهایی بدست میاد

البته ولتاژ قابل تحمل این خازن خانگی چندین برابر نیازتون هست

انشاالله بچه ها دستبکار ساخت میشن و روش کار انجام و نتیجه ایده آل میرسیم
                نگفتی 6میکروفاراد 2هزار ولت برای چه مداری نیازدارید؟ کوره؟؟

اضافه شده در تاریخ :
                http://fa.wikipedia.org/wiki/%DA%AF%D8%B0%D8%B1%D8%AF%D9%87%DB%8C_%D9%86%D8%B3% D8%A8%DB%8C
                اینو ببین. اخری 250 هزاره
                با اینا ور رفتم. البته واس ما اینشکلی نبود. همون کاغذ خوبه ها!!. ولی عایقیش کمه. + اینکه باید با یه روغنی چیزی سیر بشه تا هم ثابتش بره بالا هم عایق تر بشه. ولی عمرش کم میشه. باید بسته بندیش کنی. (روغنه دیگه. چکه میکنه و ... تازه اگه بسته بندی نشه کاغذ بعد مدتی خشک میشه و کلا کاغذ همر کمی خواهد داشت. تغییرات دمایی روش تاثیر میذاره. تو کوره دووم نمیاره. البته یه چیزی همین الان مسط تایپ کردن به ذهنم رسید. اونم اینه که بعد از اینکه پیچیدیم و تموم شد بزاریمش تو یه قالب تقریبا تو سایز خودش و روش رزین بریزیم. اینطوری دیگه هیچوقت نه بخار میشه نه چکه میکنه. تو کاغذ فقط عایقی کمش ریسک کاره. البته بازم میگم ولتاژ ما نهایتش میشه 3 کیلو ولت. اینجا خازنهایی که با یک ورق نازک پلاستیک ساخته شده تا 10 کیلو هم تحمل کرده.

اضافه شده در تاریخ :
                ورق میکل تو ظخامتهای 0.1 تا 0.5 میلیمتر پیدا میشه. به ازای هر 1 میلیمتر 15 کیلو ولت عایقه. یعنی اگر 0.15 میل بزنیم میشه 2250 ولت. 0.2 بزنیم میشه 3 کیلو ولت. (البته dc)
                همونطور که میدونی خازنهای لوله ای به دلیل اینکه از هر دو طرف بار ذخیره میکنن کلا ظرفیتشون بالاتر از خازنهای صفحه ایه. یعنی عملا هر یک لایه میکا و یک لایه رسانا (مس یا الومنیوم) حکم یک صفحه رو داره. تو صفحه ای هر دو لایه رسانا و یک لایه عایق حکم خازن رو داره.
                اگر یک خازن تخت داشته باشیم ظرفیتش 1 میکرو باشه همون رو لول کنیم ظرفیت زیاد میشه.

دوستان و اساتید محترم ;کمی تعجب کردم از اینکه یک دفعه انقدر استقبال شما زیاد شد-منکه از پست جاموندم :applause:
                ----------------------------------------------
                توی فهرست کنار صفحه >گذردهی نسبی"الکتریسیته-مغناطیس" برخی مواد در دمای اتاق در بسامد۱ کیلوهرتز[۱] (متناظر به طول موج ۳۰۰ کیلومتر)<

کلسیم مس تیتانات:
                25000

ولی هوارو ندیدی مثل اینکه:

۱.۰۰۰۵۸۹۸۶

----------------------------------------------------------------
                اطلاعات خوبیه ولی در سطح آزمایشگاهی و ساخت تجاری

یه چیزایی که در جدول هم با ارقام اشاره شده مثل اینکه کاغذ قویتر میشه یا آب نمک یا پلاستیک یا شیشه رو خوب میدو نستیم

اگر به یه خازن ولتاژ بالا مثلا بگیم 1000ولت ولتاژ نامیش رو بدیم و فاصله پراپ هارو در حد اکثر فاصله قابل تحمل خازن قرار بدیم تا خازنها بعد شارژ در فاصله دو پایه دشارژ بشه در مواردی تا 8000هزار ولت و حتی بیشتر هم اعمال کردم و خازن بخوبی کار کرده و یه هیچ عنوان نسوخته
                البته با وجود یک مقاومت چندین مگا اهمی بین دوپایه خازن"اهم باید بقدری بالا باشه که مانع آرک بین پایه ها نشه " وعلا خازن رو خفه میکنه و دشارژ نمیشه

رسانائی کاغذ با روغن اشباه شده زیادی زیاده فکر نمیکنم جواب چشمگیری شه گرفت قبل ساخت این خازنها روی خازن با لایه کاغذکار کردم همینطور کاغذ چرب"روغن زیتون" :biggrin:
                در خازن خشک پلاستیک خیلی بهتره

--------
                در خازنهای دست ساز
                رول کردن صفحات کمک میکنه خازن جای کمتری بگیره
                همینطور کمک میکنه تا صفحات به هم بچسبند و هواگیری بشن
                و همینطور به نظر من رول کردن صفحات با عث القای معناطیسی صفحات دو طرف دایره میشه و یه جورایی در اثر جریان القایی بیشتر خروجی تقویت میشه

دیدگاه

چند فراد هستش این خازن هایی که درست کردی؟

دیدگاه

اخه تا حالا فکر نمیکردم بشه به این روش خازن ساخت. ولی الان دو به شک شدم. باید بعد امتحانا یه تستی بزنم.
                    بله کاربرد بنده تو کوره و منابع تغذیه س. البته این مورد تو کوره خیلی کاربرد داره.
                    دقت بکنید که خازن صفحه ای که مثلا 10 نانو فاراد ظرفیت داره رو اگر بخوایم لول بکنیم ظرفیتش زیاد میشه. البته یه لایه عایق دیگه باید روش بچسبه.تو صفحه یک لایه عایق و دو لایه رسانا داریم. ولی تو لوله دو لایه عایق و دو لایه رسانا داریم. که البته دو به دو با جلویی و عقبی روی هر دو تشکیل خازن (میدان) میده و ظرفیت میره بالاتر.

K.Show

دیدگاه

پاسخ : آموزش ساخت خازن ولتاژ بالا که در بازار پیدا نمیشه برای مدار های HI VOLTAZHتسلا

نوشته اصلی توسط امیر حیدری
                      با سلام
                      دوست عزیز
                      خازن 400 ولت که تو بازار فت و فراوونه
                      خوب اگه 10 تا خازن 400 ولتی رو سری کنی میتونه 4 کیلو ولت تحمل می کنه
                      ظرفیت خازن هات هم باید 33 نانو فاراد باشه
                      خلاصه راه حلت سری کردن خازن هاس
                      موفق باشین :nerd:
                      جناب حیدری دیگه فعالیتی از شما دیده نمیشه به اون صورت متعجبم

یکی از دوستان برای ساخت حشره کش صنعتی خازن های ولتاژ پلی استر حدود 200عدد خازن 1600ولت 33نانو خریداری کرده بودند که دیگه لازم نداشتند و به من دادند که با موازی کردن تعدادی تستس انجام شده:

در تصویر زیر حدود 30عدد خازن 333 = 33نانوفاراد وا ولتاژ1600 سری شده
                      مداری که استفاده شده همون ZVSهست آرک رو میبینید:

قیمت این خازن ها در بازار حدود 2000تومان است وبیشتر برای حشره کش صنعتی دیدم مورد استفاده دارند
                      30X2000=60.000
                      قیمت تمام شده 60.000تومان "البته همونطور که میدونید سری کردن خازنها باعث افول قدرت دشارژ میشه پس خروجی دوسر که آرک میزنه 33نانو نیست و کمتره

دوستان پیشنهادی برای این خازنهای ندارید "چکارهایی میشه باهاش انجام داد"
                      البته حشره کش صنعتی راحت میتونم بسازم تنها دلیلی که نساختم اون دوسفحه مربعی - و+ هست که در دست رس ندارم و هیچ چیزی مناسب پیدا نکردم
                      البته قاپ هم میخواد که میشه به نجاری سفارش ساخت سینی داد یا و همینطور میشه به کانال سازای های کولر سفارش ساخت داشت

اضافه شده در تاریخ :
                      نوشته اصلی توسط mahdi1989z
                      سلام
                      برق دخیره شده در خازن رو چطوری میشه کم کم استفاده کرد؟

منظورم اینه یکدفعه تخلیه نشه؟

آیا ترانسفورماتور میتونه کمک کنه؟چطوری؟

در یوتیوب و سایتهای خارجی مداری دیدم که با استفاده از چند عدد سلف -خازن-و ترانزیستور-و مقاومت و یک لامپ رشته ای 220 ولت و وصل کردن همه اینها به هم مداری پدید آمده بود که با وصل کردن دوسر وسطی و کناری لامپ به برق 220ولت
                      و شارژ شدن برق در خازن ها و سلفها با نوسان کردن ترانزیستور بعد قطع کردن برق در مدار چرخه ای بوجود میآمد که ساعت ها لامپ روشن میموند .
                      یادم نمیاد اسم مدار چیبود ولی چیز جالبی بود

اضافه شده در تاریخ :
                      اخه تا حالا فکر نمیکردم بشه به این روش خازن ساخت. ولی الان دو به شک شدم. باید بعد امتحانا یه تستی بزنم.
                      بله کاربرد بنده تو کوره و منابع تغذیه س. البته این مورد تو کوره خیلی کاربرد داره.
                      دقت بکنید که خازن صفحه ای که مثلا 10 نانو فاراد ظرفیت داره رو اگر بخوایم لول بکنیم ظرفیتش زیاد میشه. البته یه لایه عایق دیگه باید روش بچسبه.تو صفحه یک لایه عایق و دو لایه رسانا داریم. ولی تو لوله دو لایه عایق و دو لایه رسانا داریم. که البته دو به دو با جلویی و عقبی روی هر دو تشکیل خازن (میدان) میده و ظرفیت میره بالاتر.
                      تو چه بی صواطی :biggrin: هستی که امتحان میدی oo: oo:

سلام رفیق من هم اگر بلخره موفق شدم واین خازنهارو ساختم به خاطر تفکر و تست کردن موارد و شکل های مختلف و آزمون و خطا بوده کلی هم تحقیقات داشتم ولی در کل با تفکر بود که نتیجه ای که باید به دست آمد البته خازن دلستریم اوایل کار نمیکرد چون بجای استوانه داخل بطری بک میخ گذاشته بودم که داخل محلول آب نمک بود و باکمک یکی از دوستان متوجه شدم سطح مقطع میخ بسیار کمه و مناسب نیست بعد با ابتکار خودم از استوانه لول شده با عابق استفاده کردم که نتیجه هم گرفتم.

در صفحه 2 که آموزش ساخت خازن خشکرو گذاشتم هم گفتم در توضیحات بعدی در صفحات بعد هم گفتم که:

فویل رو شرو میکنیم از همون سمت که سیم رو چسبوندیم لوله کردن "خیلی منظم و بدون شکستگی و خم شدگی" همینطور تا انتها لوله میکنیم
                      چون صفره رو کوچیکتر بریدیم فویل دور تا دور در سطح بیرونی روگرفته و لوله شده
                      چسب نواری رو میزنیم تا لوله باز نشه

دورتا دور پوسته بیرونی خازن دست سازمونرو با عایق دی الکتریکمون "پلاستیک" میپوشونیم که نشتی به بیرون نداشته باشه و احتمال برق گرفتگی کم بشه و نتیجه کار تقویت بشه

اضافه شده در تاریخ :
                      اوفففف دیود. اینا رو چند خریدی؟
                      نظر من بیشتر روی ساخت خازنهای خاصه. چون در داخل خازنهای پر مصرف به قیمت مفت تومان وارد میشه و اصلا صرفه تولید و تخقیق رو نداره. خازنهای خاص هم کم مصرف میشن و باز هم به دلیل تقاضای کم صرفه تولید ندارن. ولی برای کاربردهای خودمون میصرفه. خازن صفحه ای که شما عکسش رو گذاشتید ولتاژش بالاست. اتصالاتش هم میگن جریان بالایی رو هم تحمل میکنه. ولی تو این ظرفیت با این قیمت اصلا صرفه خرید نداره و مسلما محصولی تولیدی که قراره اینها درش استفاده بشن هم صرفه تولید نداره. ولی اگر بشه تو رنج یک میکرو و 3 کیلو ولت خازن ساخت حتی کمی بزرگتر و زمخت تر از خازنهای بازار به دلیل دوام بالاتر و هزینه کمتر و مخصوصا سفارشی شده از نظر سایز خیلی خوبه.
                      متاسفانه ما سر یه کار گاهی نصف روز خرید کل سفارش رو انجام میدیم و یک روز فقط دنبال خازن میدویم.
                      باسلام
                      اون دیود بزگه 50.000ولتی 2.5 آمپر رو میگی "گرونه برای چی میپرسی میخوای تو سر کسی بزنیش؟"

دوستان گرام هر قطعه کم یاب یا نایاب یا وارداتی داشتید اگر نتونستید گیر بیارید پیام بدید .

اون دیود بزرگ "-diode -2cl 15/2.5-15Kv-2.5A har adad " 1150.000ت

--------------------------------------------------------
                      ساخت تجاری خازن اسپانسر مالی"سرمایه گذار"و تجهیزات زیادی برای تحقیقات ساخت میخواد .

الان که کل دنیا دست به دست هم دادند و یا ایران رو تحریم کردند یا تلکه با این تحریم ها ی چندین ساله کارت ویزا و.. که حتی یه خرید از فروشگاه های این قطعات الکترونیکی بین المللی نمیشه کرد

معلومه که پیشرفت چندانی نیمیشه داشت

افسوس چه حاصل..........

اضافه شده در تاریخ :
                      ویدئو خازن شیشه ایرو ویرایش کردم و آماده پلوده

ولی نمیدونم چرا پارات اجازه نمیده وارد صفحه پلود بشم!
                      پارات محدودیت حجمی یا تعدادی برای پلود ویدئو داره؟

دیدگاه

پاسخ : آموزش ساخت خازن ولتاژ بالا که در بازار پیدا نمیشه برای مدار های HI VOLTAZHتسلا

نوشته اصلی توسط VAHID وحید

در یوتیوب و سایتهای خارجی مداری دیدم که با استفاده از چند عدد سلف -خازن-و ترانزیستور-و مقاومت و یک لامپ رشته ای 220 ولت و وصل کردن همه اینها به هم مداری پدید آمده بود که با وصل کردن دوسر وسطی و کناری لامپ به برق 220ولت
                        و شارژ شدن برق در خازن ها و سلفها با نوسان کردن ترانزیستور بعد قطع کردن برق در مدار چرخه ای بوجود میآمد که ساعت ها لامپ روشن میموند .
                        یادم نمیاد اسم مدار چیبود ولی چیز جالبی بود
                        سلام
                        مستر وحید اون فیلم تقلب تو کارش بود oo:از سیم های بسیار نازکی که کنارش رد شده استفاده کرده :redface:من خودم شخصا فیلم تقلبی بودنش رو دیده ام
                        بگذارید و بگذرید
                        ببینید و دل مبندید
                        چشم بیاندازید ودل مبازید که
                        دیر یا زود باید گذاشت و گذشت... حضرت علی(ع)

دیدگاه

نوشته اصلی توسط MOJTABAV
                          سلام
                          مستر وحید اون فیلم تقلب تو کارش بود oo:از سیم های بسیار نازکی که کنارش رد شده استفاده کرده :redface:من خودم شخصا فیلم تقلبی بودنش رو دیده ام
                          سلام موسیو مجتبی
                          اون فیلم که عرض کردم رو با کیفیت اچ دی دارم اگر سیمی در کار بود 100% میدیدم
                          احتمالا دوفیلم متفاوت از دو ویدئو مختلف در کار هست
                          اگر امکانش هست براتون لینک بدید
                          البت که فقط اون یک ویدئو نیوده ویدئو های مختلفی در رابطه با اینگونه مدارها دیدم همه هم خارجی بوده

اضافه شده در تاریخ :
                          [quote author=MOJTABAV link=topic=86104.msg714263#msg714263 date=1434201972]

آقا مجتبی یا سایر دوستان اگر پلود سنتری ایرانی یا غیر ایرانی که فیفیل :biggrin: نباشه سراغ دارید که میشه +100مگ ویدئو پ کرد بگو برات پ میکنم چون خاطرم نیست با چه اسمی از یوتیوب دانلود کردم

دیدگاه

پاسخ : آموزش ساخت خازنه ولتاژ بالا خانگی+فیلم و تصویر از "seeto"خازن های ولتاژ

بلخره با یه ترفند مشکل پارات رو حل کردم و تونستم به صفحه پلود برم وویدئو تست خازن شیشه ای رو براتون شیر کنم

دانلود و تماشای کلیپ خفن خازن من
                            http://www.aparat.com/v/DKdzW

دیدگاه

پاسخ : آموزش ساخت خازنه ولتاژ بالا خانگی+فیلم و تصویر از "seeto"خازن های ولتاژ

شماتیک مدارت رو میتونی بزاری برامون؟

دیدگاه

پاسخ : آموزش ساخت خازن ولتاژ بالا که در بازار

[quote author=VAHID وحید link=topic=86104.msg714387#msg714387 date=1434261957]
                                سلام موسیو مجتبی
                                اون فیلم که عرض کردم رو با کیفیت اچ دی دارم اگر سیمی در کار بود 100% میدیدم
                                احتمالا دوفیلم متفاوت از دو ویدئو مختلف در کار هست
                                اگر امکانش هست براتون لینک بدید
                                البت که فقط اون یک ویدئو نیوده ویدئو های مختلفی در رابطه با اینگونه مدارها دیدم همه هم خارجی بوده

اضافه شده در تاریخ :
                                [quote author=MOJTABAV link=topic=86104.msg714263#msg714263 date=1434201972]
                                سلام
                                بروی چشم آقا وحید پیداش کنم.
                                برا پلود سنتر سعی خودمو میکنم :rolleyes: ولی قول نمیدم :redface:
                                بگذارید و بگذرید
                                ببینید و دل مبندید
                                چشم بیاندازید ودل مبازید که
                                دیر یا زود باید گذاشت و گذشت... حضرت علی(ع)

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X