اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کمک در مورد ساخت المنت و محاسبه توان آن

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : کمک در مورد ساخت المنت و محاسبه توان آن

نوشته اصلی توسط adb.org نمایش پست ها
    با سلامبا تشکر از اطلاعات مفیدتون یک سوال دارم در اتو های کنترل الکترونیکی سنسوری وجود نداره که دما رو سنس کنه کسی از دوستان میدونه چجوری ممکن شده
    سلام و درود،
    اتو های کنترل الکترونیکی،سنسوری وجود نداره
    یا
    اتوها،کنترل الکترونیکی وسنسوری وجود نداره
    منظورتون کدوم یکی هست؟

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

نوشته اصلی توسط کاکو نمایش پست ها
    با درود
    شاید فکر میکنند کورونا داره این تاپیک های قدیمی
    بیا فکر کنیم یکی همین امروز پرسیده ...
    جزز اینکه در ذهن ما سوالی ایجاد بشه و اطلاعاتی رد بدل بشه هیچ ضرری نداره
    مگه ما میایم این تاپیک ها رو قاب بگیریم
    هدف فقط پرسش و پاسخ و هیچ کاربرد دیگه ای ندارن تاپیک ها
    همین که الکترون های این تاپیک ها جا به جا میشن .. خون تو رگ های انجمن جریان پیدا میکنه
    با شما موافقم ،
    به نظرم بهتره یه تاپیک در این مورد ایجاد بشه تا همه به یه نتیجه
    قانع کننده برسیم.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط HS1386 نمایش پست ها
      سلام و درود،
      اتو های کنترل الکترونیکی،سنسوری وجود نداره
      یا
      اتوها،کنترل الکترونیکی وسنسوری وجود نداره
      منظورتون کدوم یکی هست؟

با شما موافقم ،
      به نظرم بهتره یه تاپیک در این مورد ایجاد بشه تا همه به یه نتیجه
      قانع کننده برسیم.
      با درود
      به نتیجه ای نمیرسیم
      چون نظرات افراد مختلف و پارامتر های گوناگونی رو در نظر میگیرن
      اون چیزی که برای من مهم شاید برای دیگرری مهم نباشه و بلعکس
      و همیشه با افراد جدیدی مواجه هستیم که قوانین نمیدونن ..
      بهترین کار این بگذاریم همه نظرشونو بگن و هر جور دوست دارن عمل کنن و احساس ازادی کنن
      بنظر من ما فقط باید شبیه خودمون رفتار کنیم
      اینجا یک مکان عمومی و مخاطبین در سنین و روحیات مختلف و نمیشه چیزی رو کنترل کرد و قانونی رو ساخت
      مهم این ما شبیه خودمون عمل کنیم
      هر جایی لازم دوسنستیم پاسخ بدیم و هر تاپیکی دوست داشتیم بالا بیاریم و به چیز دیگه دقت نکنیم
      دیگرانم هر جوری که دوست داشتن عمل کنن
      اینجا فقط دو چیز مهم هست .. پرسش و پاسخ و دیگه هیچ چیز دیگه ای مهم نیست
      اینجا مثل یک شهر می مونه با هزاران روحیه .. عیسی به دین خودش و کاکو هم به دین خودش

دیدگاه

با سلامتوی اتو هایی که ترموستات ندارن مثل اکثر اتو های مو برای سنس مقدار گرمای المنت اصلا سنسوری وجود نداره به عنوان مثال اتوی مو مارک بنیتا که حدود ۱۵ میلیون هم قیمت داره یا بیشتر اتو مو های خارجی من چیزی در کنار المنت مثل pt1000 0r pt100 یا چیز دیگری وجود ندارد فقط ۲ سیم المنت و تمام حتی هویه رو میزاری روی اتو تا اتو رو روشن میکنی حرارت رو میزنه

راستش میخواستم تایپیک جدا بزن ولی چون جدید توی اینجا ثبت نام کردم سیستم گفت باید ۳ تا پیام بدم بعد میتونم اقدام کنم

دیدگاه

با سلامتوی اتو هایی که ترموستات ندارن مثل اکثر اتو های مو برای سنس مقدار گرمای المنت اصلا سنسوری وجود نداره به عنوان مثال اتوی مو مارک بنیتا که حدود ۱۵ میلیون هم قیمت داره یا بیشتر اتو مو های خارجی من چیزی در کنار المنت مثل pt1000 0r pt100 یا چیز دیگری وجود ندارد فقط ۲ سیم المنت و تمام حتی هویه رو میزاری روی اتو تا اتو رو روشن میکنی حرارت رو میزنه

راستش میخواستم تایپیک جدا بزن ولی چون جدید توی اینجا ثبت نام کردم سیستم گفت باید ۳ تا پیام بدم بعد میتونم اقدام کنم
          در این سیستم،چون المنت در جریان سیال قرار نمیگیرد و دقت هم
          چندان مهم نیست، دمای المنت با دیمر کنترل میشود.

با درود
          به نتیجه ای نمیرسیم
          چون نظرات افراد مختلف و پارامتر های گوناگونی رو در نظر میگیرن
          اون چیزی که برای من مهم شاید برای دیگرری مهم نباشه و بلعکس
          و همیشه با افراد جدیدی مواجه هستیم که قوانین نمیدونن ..
          بهترین کار این بگذاریم همه نظرشونو بگن و هر جور دوست دارن عمل کنن و احساس ازادی کنن
          بنظر من ما فقط باید شبیه خودمون رفتار کنیم
          اینجا یک مکان عمومی و مخاطبین در سنین و روحیات مختلف و نمیشه چیزی رو کنترل کرد و قانونی رو ساخت
          مهم این ما شبیه خودمون عمل کنیم
          هر جایی لازم دوسنستیم پاسخ بدیم و هر تاپیکی دوست داشتیم بالا بیاریم و به چیز دیگه دقت نکنیم
          دیگرانم هر جوری که دوست داشتن عمل کنن
          اینجا فقط دو چیز مهم هست .. پرسش و پاسخ و دیگه هیچ چیز دیگه ای مهم نیست
          اینجا مثل یک شهر می مونه با هزاران روحیه .. عیسی به دین خودش و کاکو هم به دین خودش
          خب اگه بخوایم اینطوری فکر کنیم،
          انتخابات و نظر سنجی زحمتی بیهوده هست...
          و دموکراسی هم معنی نداره...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط HS1386 نمایش پست ها
            در این سیستم،چون المنت در جریان سیال قرار نمیگیرد و دقت هم
            چندان مهم نیست، دمای المنت با دیمر کنترل میشود.

خب اگه بخوایم اینطوری فکر کنیم،
            انتخابات و نظر سنجی زحمتی بیهوده هست...
            و دموکراسی هم معنی نداره...
            با درود
            دقیق متوجه منظورتون نشدم
            ولی دموکراسی یعنی مردم سالاری .. یعنی کاربر سالاری .. یعنی اینکه کاربران احساس ازادی کنن و در چهار چول تفکرات دیگران زندانی نشن
            شاید من اعتقاد داشته باشم نباید تاپیک های قدیمی بالا اورد و زیرا خشم خدا باعث خشکسالی میشه
            خب نظر و تفکر من نباید برای دیگران خللی ایجاد کنه

وقتی هسته اصلی این انجمن این پرسش و پاسخی رد و بدل بشه .. دیگه مشکلی پیش نمیاد
            هیچ وقت نمیشه همه رو راضی نگه داشت .. چون تفکرات مختلف
            اینکه ما تاپیکی ایجاد کنیم و در مورد برخی قوانین نظر سنجی کنیم و یا لایحه ای رو تصویب کنیم در هر صورت ازادی از برخی ها گرفته میشه
            و اینکه مگر چند نفر میخوان اون تاپیک بخونن و یا حتی بهش عمل کنن
            روزانه ما اینجا کاربر جدید داریم که حتی نمیتونن یه عکس درج کنن و اشنایی ندارن
            کی میخواد هر روز به این ها قوانین متذکر بشه

ولی اگر ما فقط روی هسته اصلی انجمن تمرکز کنیم دیگه هیچ چیزی نمیتونه خللی ایجاد کنه
            اگر توجه کنید کشور های پیشرفته به شهروندان ازادی میدن و همه کشور های غیر ازاد حسرت زندگی توی همچین کشور های رو میخورن
            بستگی داره ما به چه چیزی تمرکز کنیم ؟ علم یا مسائلی که مهم نیستن و یا تبطق علایق و سلایق دیگران شکل میگیرن
            مثلا کشور المان تمرکزشون روی علم و کاری به این ندارن کی روسری پوشیده و کی نپوشیده
            در مقابلش افغانستان رو داریم و غیره که همه دارن از کشور خودشون فرار میکنن

هر کسی باید شبیه خودش رفتار کنه .. شبیه علایقش و سلایقش

دیدگاه

سلام
              ۱- به نظرم اینجا یک محفل علمی است تا فرهنگی تأدیب همدیگه رو لطفا در تایپیک دیگری لطف بفرمایید تا زود تر به نتیجه برسیم .
              ۲- همونطور که دوستمان فرمودن درسته که این مدارها با دیمر یا البته با ترایاک کنترل میشن و دقتی حدود ۵ درجه که دقت کمی هست دارن ولی وقتی دستگاه رو مثلا با هویه اول گرم میکنید بعد روشن میکنین سریع درجه حرارت اتو رو مینویسه
              ۳- اون روش کنترل که شما گفتین اصلا ربطی به مقدار مصرف انرژی نداره که بتونه حرارت رو به نسبت مصرف انرژی حول یک مقدار دلخواه ثابت نگه داره.
              اگر از دوستان کسی دوست داشت میتونم عکس برد های حداقل ۲ مدل رو بزارم

دیدگاه

سلام
                ۱- به نظرم اینجا یک محفل علمی است تا فرهنگی تأدیب همدیگه رو لطفا در تایپیک دیگری لطف بفرمایید تا زود تر به نتیجه برسیم .
                ۲- همونطور که دوستمان فرمودن درسته که این مدارها با دیمر یا البته با ترایاک کنترل میشن و دقتی حدود ۵ درجه که دقت کمی هست دارن ولی وقتی دستگاه رو مثلا با هویه اول گرم میکنید بعد روشن میکنین سریع درجه حرارت اتو رو مینویسه
                ۳- اون روش کنترل که شما گفتین اصلا ربطی به مقدار مصرف انرژی نداره که بتونه حرارت رو به نسبت مصرف انرژی حول یک مقدار دلخواه ثابت نگه داره.
                اگر از دوستان کسی دوست داشت میتونم عکس برد های حداقل ۲ مدل رو بزارم
                درود،
                در این روش با اندازه گیری مقاومت المنت،
                دمای المنت نمایش داده میشه.
                یعنی بعد هر چند ثانیه،برای چند دهم ثانیه
                ولتاژی که به المنت اعمال میشه قطع میشه
                و مقدار مقاومت المنت اندازه گیری میشه و
                به میکرو کنترلر فرستاده میشه و بعد از
                محاسبه ،دما نمایش داده میشه.
                عیب این روش این هست که در صورت
                اختلال در عملکرد ترایاک،
                امکان ورود ولتاژ220 به میکرو و در نتیجه سوختن
                میکروکنترلر زیاد هست.
                ضمنا PT100تنها سنسور دمای موجود در جهان نیست
                و PTC ,NTC هم نوعی سنسور دما حساب میشه.
                جالبه بدونین میشه از تمامی دیود ها به عنوان
                سنسور دما استفاده کرد.
                موفق و پیروز باشید

دیدگاه

سلام دوستان برای کسی که اطلاعات علمی نیاز داره که تاپیک جدید کهنه نداره وقتی اطلاعات خوبی توش باشه قدیمی باشه
                  حالا یه سوال من از کجا میتونم یه سیمی گیر بیارم که مقاومتش زیاد نباشه و بشه باهاش المنت ۱۲ ولت ساخت تاجایی که میدونم هر چی قطرش بیشتر باشه مقاومت کم میشه سیم هایی که برای تلمنت ۲۲۰ هستش را تقریبا ۵ یا هم ۸ سانتش بیشتر با ۱۲ ولت سرخ نمیشه اطفا راهنمایی کنید چکار میتونم بکنم المنت توان بالای ۱۲ ولت داشته باشم که گرمای قابل قبولی داشته باشه

دیدگاه

باسلام.
                    برای ساخت المنت باید از رسانا با مقاومت زیاد استفاده کرد تا به اصطلاح توان تلفاتی سیم بالاتر برود(این توان برابر حاصل ضرب جریان عبوری در اختلاف ولتاژ 2 سر سیم میباشد).به این خاطر معمولا از سیم نازک با طول زیاد استفاده میشود تا مقاومت سیم حداکثر گردد و بالطبع گرمای بیشتری ایجاد کند.میتوانید از مفتول های آهنی نازک به صورتی که به دور یک عایق مانند سرامیک پیچیده شده است استفاده نمایید.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط A.I.E نمایش پست ها
                      باسلام.
                      برای ساخت المنت باید از رسانا با مقاومت زیاد استفاده کرد تا به اصطلاح توان تلفاتی سیم بالاتر برود(این توان برابر حاصل ضرب جریان عبوری در اختلاف ولتاژ 2 سر سیم میباشد).به این خاطر معمولا از سیم نازک با طول زیاد استفاده میشود تا مقاومت سیم حداکثر گردد و بالطبع گرمای بیشتری ایجاد کند.میتوانید از مفتول های آهنی نازک به صورتی که به دور یک عایق مانند سرامیک پیچیده شده است استفاده نمایید.
                      با درود
                      اختلاف رسانایی اهن با مس چندان زیاد نیست
                      الیاز المنت ویژگی ها و پارامتر های خاص خودشو داره مثلا حجم و کمتر .. اکسید نشدن .. ذوب نشدن .. تبدیل انرزی به حرارت .. مقاومت الکتریکی بیشتر
                      حالا در اینده به الیاژ های برمیخوریم که با مصرف برق کمتر حرارت بیشتری تولید میکنند

نوشته اصلی توسط essi71 نمایش پست ها
                      سلام دوستان برای کسی که اطلاعات علمی نیاز داره که تاپیک جدید کهنه نداره وقتی اطلاعات خوبی توش باشه قدیمی باشه
                      حالا یه سوال من از کجا میتونم یه سیمی گیر بیارم که مقاومتش زیاد نباشه و بشه باهاش المنت ۱۲ ولت ساخت تاجایی که میدونم هر چی قطرش بیشتر باشه مقاومت کم میشه سیم هایی که برای تلمنت ۲۲۰ هستش را تقریبا ۵ یا هم ۸ سانتش بیشتر با ۱۲ ولت سرخ نمیشه اطفا راهنمایی کنید چکار میتونم بکنم المنت توان بالای ۱۲ ولت داشته باشم که گرمای قابل قبولی داشته باشه
                      با درود
                      ادم ها قبلا با این مشکل رو به رو شدن و المنت 12 ولت رو تولید کردن و شما زحمت بکشید و المنت 12 ولت خریداری کنید

دیدگاه

[QUOTE=کاکو;739856]با درود
                        الیاز المنت ویژگی ها و پارامتر های خاص خودشو داره مثلا حجم و کمتر .. اکسید نشدن .. ذوب نشدن .. تبدیل انرزی به حرارت .. مقاومت الکتریکی بیشتر
                        حالا در اینده به الیاژ های برمیخوریم که با مصرف برق کمتر حرارت بیشتری تولید میکنند

با درود
                        ادم ها قبلا با این مشکل رو به رو شدن و المنت 12 ولت رو تولید کردن و شما زحمت بکشید و المنت 12 ولت خریداری کنید[/QUOTE
                        ممنون از لطفتون دوست عزیز ولی خیلی به خودتون زحمت دادین من اگر اونا که ساختن به درد به خور بود دنبال ساخت نبودم متاسفانه چیزی که من تونستم گیر بیارم و تو بازار هم هست متاسفانه فقط اسمش ۱۲ ولته و اصلا گرمایی نداره وقتی به ۲۰ ولت میرسه تقریبا گرماش بهتر میشه ولی یه مدل تابشی هست که فقط در انحصار بعضی ها هست که اصلا تمایل به فروش ندارن بخاری ۱۲ ولت ساختن که وقتی خراب هم بشه باید بفرستی فقط خودشون تعمیر کنن حلا بفرمایید چی میشه کرد

نوشته اصلی توسط A.I.E نمایش پست ها
                        باسلام.
                        خیر دوست عزیز این چیزی که شما فرمودین اصلا عملی نیست و نمیشه هر سیم آهنی وصل کرد به برق و بگیم المنته چون رسانایی زیادی داره و باعث اتصال کوتاه میشه باید سیمی باشه که مقاومت داشته باشه ولی مقاومتش کمتر از المنت های ۲۲۰ ولت باشه که با ۱۲ ولت کار کنند سیم مقاومت دار باشه ولی مقاومت هر سانت خیلی کمتر باشه از بقیه سیم ها

دیدگاه

[QUOTE=essi71;739986]
                          با درود

با درود
                          ادم ها قبلا با این مشکل رو به رو شدن و المنت 12 ولت رو تولید کردن و شما زحمت بکشید و المنت 12 ولت خریداری کنید[/QUOTE
                          ممنون از لطفتون دوست عزیز ولی خیلی به خودتون زحمت دادین من اگر اونا که ساختن به درد به خور بود دنبال ساخت نبودم متاسفانه چیزی که من تونستم گیر بیارم و تو بازار هم هست متاسفانه فقط اسمش ۱۲ ولته و اصلا گرمایی نداره وقتی به ۲۰ ولت میرسه تقریبا گرماش بهتر میشه ولی یه مدل تابشی هست که فقط در انحصار بعضی ها هست که اصلا تمایل به فروش ندارن بخاری ۱۲ ولت ساختن که وقتی خراب هم بشه باید بفرستی فقط خودشون تعمیر کنن حلا بفرمایید چی میشه کرد

خیر دوست عزیز این چیزی که شما فرمودین اصلا عملی نیست و نمیشه هر سیم آهنی وصل کرد به برق و بگیم المنته چون رسانایی زیادی داره و باعث اتصال کوتاه میشه باید سیمی باشه که مقاومت داشته باشه ولی مقاومتش کمتر از المنت های ۲۲۰ ولت باشه که با ۱۲ ولت کار کنند سیم مقاومت دار باشه ولی مقاومت هر سانت خیلی کمتر باشه از بقیه سیم ها
                          سلام و درود،
                          یک راه این هست که المنت 220 ولت رو به تکه
                          های ریز تقسیم کنیم و اونها رو باهم موازی کنیم.
                          اینجوری المنت 12 ولت با توان بالا به دست میاریم.

دیدگاه

[QUOTE=essi71;739986]
                            با درود

با درود

با درود
                            البته دوستمون هم گفتن سیم اهنی با قطر کم و طول زیاد .. وقتی میگن طول زیاد یعنی به اندازه ای که اتصال کوتاه ایجاد نشه
                            و یک مثال زدن برای شرایط ی که شما ازش حرف میزنید
                            من با دو تکه اهن ابگرمکن جنگی ساختم و اتصال کوتاه هم نشد

راستش شما از کجا میدونید همه المنت های 12 ولت اینگونه هستن ؟ ایا این که دادن دست شما قلابی بدرد نخور نبوده ؟ ایا شما اگاهی و اطلاعات لازم داشتید ؟
                            یا رفتید تو دیجی کالا و اولین المنت 12 ولت خرداری کردید ؟ بعد میگید 12 ولتا اینجورن ؟
                            من قبلا در همین مورد سرج داشتم و انواع اقسام المنت ها 12 ولت دیدم و میدونم به اندازه کافی وجود داره
                            و در اخر ؟ ایا شما هنگام خرید به توان المنت توجه کردید ؟ وت میگید اصلا گرم نمیشه یعنی یا قلابی بوده یا توانش کم بوده
                            المنت ها به اندازه توانش گرما ایجاد میکنن

دیدگاه

سلام
                              من برای اندازه گیری دمای المنت سیمی سیلیکونی دچار مشکلم این المنت ها به شکل سیم هستن یه چیزی شبیح سیم ۱/۵ برق و نمیدونم چطوری میشه با چه دماسنجی حرارتی که تولید میکنه رو اندازه گیری کنم کسی ایده ای داره ممنون میشم با من به اشتراک بزاره

دیدگاه

سلام
                                من برای اندازه گیری دمای المنت سیمی دچار مشکل هستم این المنت ها دقیقا شبیح سیم ۱/۵ برق هستن ایده ای ندارم برای اینکه بتونم اندازه گیری کنم دمای اون رو

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X