پاسخ : توان اکتیو و راکتیو
من نظرم برای قسمت اول جواب شما اینه : من نگفتم جریانی که موتور داره میکشه از لامپ میگزره ! همانطور که هادی عزیز گفت جریان برابر باید باشه قاعدتا تو شبکه سری ! بعد تو شبکه 3 فازه حتما نباید جریان هر شاخه برابر باشه که ! هر شاخه می تونه جریان جدا گانه ای داشته باشه بر حسب باری که روش سوار که مبحث بار نا متعادل پیش میاد ! که در این صورت جریان هر بار در یک شاخه با بار دیگری از همون شاخه برابر میشه ولی با شاخه دیگه اختلاف جریان پیدا می کنه که همین موجب میشه تو محاسبه توان کل روش معادلاتمون عوض بشه ( توان هر شاخه تک تک محاسبه میشه در این صورت و بعد جمع میشن) ! و اگر شبکه سری باشه مقاومت های اهمی جمع میشه و و بر حسب مقاومت معادل هر شاخه جریان برای هر شاخه از شبکه کشیده میشه !
ولی این شبکه سری موازی بوده و از طرفی متاسفانه یسری اصول رعایت نشده ( قسمتی از روشنایی ها با تاسیسات سری بوده !!!!! )
همین عوامل و عدم تعادل بار موجب شده تا زمان وصل مجدد برق جریان اضافی که کشیده شده به صورت نا متعادل پخش بشه و اول از همه میزنه روشنایی سری رو داغون می کرد .
در مورد قسمت دوم هم درسته منم نگفتم جریان رو کم میکنه ! گفتم خاصیت سلفی رو تا حدودی کم می کنه ( با همون تامین بخشی از جریان دریافتی تاسیسات )
نوشته اصلی توسط elec-boy
ولی این شبکه سری موازی بوده و از طرفی متاسفانه یسری اصول رعایت نشده ( قسمتی از روشنایی ها با تاسیسات سری بوده !!!!! )
همین عوامل و عدم تعادل بار موجب شده تا زمان وصل مجدد برق جریان اضافی که کشیده شده به صورت نا متعادل پخش بشه و اول از همه میزنه روشنایی سری رو داغون می کرد .
در مورد قسمت دوم هم درسته منم نگفتم جریان رو کم میکنه ! گفتم خاصیت سلفی رو تا حدودی کم می کنه ( با همون تامین بخشی از جریان دریافتی تاسیسات )
دیدگاه