اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

منبعی برای ساخت اینورتر سوئیچینگ

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : منبعی برای ساخت اینورتر سوئیچینگ

نوشته اصلی توسط Me-Ma Group
    خوب پس با این اوصاف ساخت اینورتر کاملا غیر عقلانی و دیوانگی محضه oo: . مگه نه؟
    خوب این نیروگاه های گازی که فرمودین باید طراحی بشن یا آمادن ؟؟ قیمتشون چه قدر در می یاد ؟؟؟

اگه سوالاتم مسخرص واسه اینه که در این شاخه تازه کارم به بزرگی خودتون ببخشد :job:
    والا خیلی اطلاعات اینجوری ندارم چون قسمت نشد یکی بخرم برای خودم کسی هم که یادمون نمیده پس منم از اینجا ببعدش بیسوادم...

ولی یهدفه اومدم سعی کردم ببینم میشه ساخت. دیدم 1 موتور پژو 405 برای 24 واحد کافی بود...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط سعید باقرانی
      اصلا چرا میخای اینورتر بزاری ؟؟؟

10 واحد هر کدوم یک کنتور 32 آمپر تکفاز = 5 کیلو وات
      در نهایت 50 کیلو وات
      چرا 1.5 مگا وات

باید بررسی کنی ببینی واقعا نیاز به اینورتر داری یا نه

در مورد واتش اشتباه می کردم ولی نمی خواد انشعاب برق بگیره می خواد هم هزینه انشعاب و کنتور نده هم هزینه برق
      اگه خدا بخواهد می شه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط arvinfx
        والا خیلی اطلاعات اینجوری ندارم چون قسمت نشد یکی بخرم برای خودم کسی هم که یادمون نمیده پس منم از اینجا ببعدش بیسوادم...

ولی یهدفه اومدم سعی کردم ببینم میشه ساخت. دیدم 1 موتور پژو 405 برای 24 واحد کافی بود...
        خیلی هم ممنون که تا این جا اطلاعاتتون را در اختیارم قرار دادین
        اگه خدا بخواهد می شه

دیدگاه

در مورد واتش اشتباه می کردم ولی نمی خواد انشعاب برق بگیره می خواد هم هزینه انشعاب و کنتور نده هم هزینه برق
          بالاخره اینورتر یه برق ورودی میخاد
          برای تامین اون نیاز به انشعا ب برق دارید
          در غیر این صورت نیاز به دیزل برای منبع برق دارید
          اگه از دیزل استفاده کنید نیاز به اینورتر ندارید

اگه مردم می دونستن زمان چقدر با ارزشه دیگه هیچ وقت کفش بند دار نمی خریدن البرت انیشتن

دیدگاه

فقط یه راه داره شمع روشن کنه و به سبک 100 سال پیش زندگی کنه

دیدگاه

در این صورت ترکیب دیزل و اینورتر گزینه مطلوبی خواهد بود چون پاتمان مسکونی هست و میزان مصرف در تمام ساعات یکسان نیست
              بهتره دیزل بعنوان شارژر اتوماتیک باطری عمل کنه و بعد از شارژ به حالت استندبای بره وقتی ولتاژ تا مقدار مشخصی افت کرد روشن بشه.
              و اینورتر برق مصرفی رو از باطری تامین کنه .
              در عمل ریزه کاری های زیادی داره و چالشهایی وجود داره که باید برطرف بشه.

اگر شاد بودی آرام بخند تا غم بیدار نشود

دیدگاه

نوشته اصلی توسط سعید باقرانی
                بالاخره اینورتر یه برق ورودی میخاد
                برای تامین اون نیاز به انشعا ب برق دارید
                در غیر این صورت نیاز به دیزل برای منبع برق دارید
                اگه از دیزل استفاده کنید نیاز به اینورتر ندارید

خوب ورودی اینورتر را خودم قصدا داشتم با سلول خورشیدی و باطری تامین کنم . حالا که موتور دیزل اومد وسط با تلفیقی از این ها برای اطمینان از این که همیشه برق داشته باشیم
                نوشته اصلی توسط arvinfx
                فقط یه راه داره شمع روشن کنه و به سبک 100 سال پیش زندگی کنه
                اتفاقا این فامیلمون به زندگی روستایی بیش تر اعتقاد داره و به خاطر بچه هاش می خواد پاشه بره کرج پارتمان بسازه :nice:
                نوشته اصلی توسط Ghasede del
                در این صورت ترکیب دیزل و اینورتر گزینه مطلوبی خواهد بود چون پاتمان مسکونی هست و میزان مصرف در تمام ساعات یکسان نیست
                بهتره دیزل بعنوان شارژر اتوماتیک باطری عمل کنه و بعد از شارژ به حالت استندبای بره وقتی ولتاژ تا مقدار مشخصی افت کرد روشن بشه.
                و اینورتر برق مصرفی رو از باطری تامین کنه .
                در عمل ریزه کاری های زیادی داره و چالشهایی وجود داره که باید برطرف بشه.
                اینم که با این اوصاف ترکیبی از سلول خورشیدی ، موتور دیزل و باطری می زاریم :eek:
                اگه خدا بخواهد می شه

دیدگاه

به نظر من برای رسیدن به جواب اول باید صورت مساله درست باشه

اگه این ساختمان به شبکه برق تزدیک نیست پس خارج شهره کسی تو خارج شهر 10 طبقه نمیسازه .........اگه داخل شهره که خوب ارزون ترین روش به دست آوردن برق همون استفاده از شبکه سراسری است

مگه مساحت هر واخد چند متره که قراره دوتا کولر 90 هزار کار کنه؟؟؟؟؟؟؟؟داخل فروشگاه های بزرگ که دائما ئربش باز و بسته میشه یدونه 90 هزار کافیه

و......................و سوالات و علامت تعجب های دیگه

chpهم تا اون جایی که من اطلاع دارم هم سفارشی ساخته میشه هم آمادش هست قیمتش هم زمان دلار 900تومن من یک بار قیمت گرفتم اگه اشتباه نکنم موتور هوندا ژاپن 10کیلو وات حدود 20 میلیون بود ........در مجموع اینها اطلاعات فنی سطح بالا است که فکر نکنم از بچه های فعال سایت تا حالا کسی روش کار کرده باشه یا حتی این chpها را در حال کار جایی از نزدیک دیده باشه

نوشته اصلی توسط arvinfx

فکر نکنم کسی از بچه های سایت اطلاعاتی داشته باشه که بخواهد در اختیار شما قرار بده یک کار بین رشته ای پیچیده است

اما محاسبات توانتون که به نطر اشتباه است

یک موتور 405 روی دور 6000 حداکثر 100 اسب قدرت داره البته توجه داشته باشید رو این دور کار کردن موتور ماشین سریع مرخصش می کنه

حالا 100اسب در 740میشه 74 کیلو وات بازده تبدیل انرژی فکر نکنم به 50درصد هم برسه حالا با فرض همون 50 حالا نه 60 :biggrin:میشه حدود 44کیلو که هر کنتور 5 کیلو حدود 8 واحد را برق میده و این محاسبات تازه خیلی دست بالا بود در حالت واقعی شاید 5 واحد هم برق نده مخصوصا اگه موتور ساخت ایران لگن سازان باشه
                  کسی که به کشورش به درستی خدمت کند،نیازمند تکیه به خاطره ی گذشتگانش نخواهد بود
                  ولتر

دیدگاه

نوشته اصلی توسط deremel400
                    به نظر من برای رسیدن به جواب اول باید صورت مساله درست باشه

اگه این ساختمان به شبکه برق تزدیک نیست پس خارج شهره کسی تو خارج شهر 10 طبقه نمیسازه .........اگه داخل شهره که خوب ارزون ترین روش به دست آوردن برق همون استفاده از شبکه سراسری است

مگه مساحت هر واخد چند متره که قراره دوتا کولر 90 هزار کار کنه؟؟؟؟؟؟؟؟داخل فروشگاه های بزرگ که دائما ئربش باز و بسته میشه یدونه 90 هزار کافیه

و......................و سوالات و علامت تعجب های دیگه

chpهم تا اون جایی که من اطلاع دارم هم سفارشی ساخته میشه هم آمادش هست قیمتش هم زمان دلار 900تومن من یک بار قیمت گرفتم اگه اشتباه نکنم موتور هوندا ژاپن 10کیلو وات حدود 20 میلیون بود ........در مجموع اینها اطلاعات فنی سطح بالا است که فکر نکنم از بچه های فعال سایت تا حالا کسی روش کار کرده باشه یا حتی این chpها را در حال کار جایی از نزدیک دیده باشه

فکر نکنم کسی از بچه های سایت اطلاعاتی داشته باشه که بخواهد در اختیار شما قرار بده یک کار بین رشته ای پیچیده است

اما محاسبات توانتون که به نطر اشتباه است

یک موتور 405 روی دور 6000 حداکثر 100 اسب قدرت داره البته توجه داشته باشید رو این دور کار کردن موتور ماشین سریع مرخصش می کنه

حالا 100اسب در 740میشه 74 کیلو وات بازده تبدیل انرژی فکر نکنم به 50درصد هم برسه حالا با فرض همون 50 حالا نه 60 :biggrin:میشه حدود 44کیلو که هر کنتور 5 کیلو حدود 8 واحد را برق میده و این محاسبات تازه خیلی دست بالا بود در حالت واقعی شاید 5 واحد هم برق نده مخصوصا اگه موتور ساخت ایران لگن سازان باشه
                    خوب این زمین تو کیانمهره کرجه حاشیه شهر
                    هر واحد 200 متریه که از دوبخش تشکیل می شه . می خواهد جوری ساختمون را بسازه که اگه خواست طرف چپ و راست هر طبقه را جداکنه ( تیغخ بزاره ) بشه تو هر طبقه 2 تا واحد درست کرد .
                    خودشون فعلا بدون داماد و عروس 8 نفرن . می خواد واسه بچه هاشم خونه بسازه

این فامیلمون خدا را شکر برعکس ما خدا براش کم نذاشته . تخمین زده فقط ساخت خونه را بیش تر از 1 ملیارد :eek: می خواد خرج کنه ( البته وقتی بم گفت کف کردم ) ( البته واسه این زمین خارج از شهره چون که از شلوغی خوشش نمی یاد و این زمینم داشته )
                    گفت هزینه اینورتر و مخلفاتش تا 200 ملیون اشکال نداره . :surprised:
                    می خواد هم پول انشعاب برق نده هم پول کنتر و هم بعد پول برق : می گه من مصرفم بالاس این هزینه را بکنم بعد برام بر می گرده
                    اگه خدا بخواهد می شه

دیدگاه

یه نکته هم یادم رفت . بحث موتور را اون مطرح نکرد تو این جا دوستان پیشنهاد دادند
                      اگه خدا بخواهد می شه

دیدگاه

عزیز اینورتور و پنل خورشیدی و...........کلا تو ایران محلی که برق هست یعنی فقط ضرر

chpهم اگه در محلی که برق هست سود داشت الان نصف ساختمانهای ایران chpبود خوب یا بد برق تو ایران قیمتش مفته از طرفی موتورها استهلاک دارند و هزینه کم هم نیست شما یک ماشین معمولی را در نظر بگیرید حالا فرض کنید موتوری 10 برابر پر قدرت تر و بزرگتر اونم شبانه روز روشن دیگه برآورد هزینه هاش با خودتون .................نهایت ایشون خیلی رفتن برق براشون مهمه یدونه دیزل ژنراتور بخرند مثلا 20 کیلو وات به عنوان برق اضطراری

یه نکته هم یادم رفت . بحث موتور را اون مطرح نکرد تو این جا دوستان پیشنهاد دادند
                        بله عزیز متوجه شدم برای همین حرفهای آقا آروین را نقل قول کردم و جواب دادم
                        کسی که به کشورش به درستی خدمت کند،نیازمند تکیه به خاطره ی گذشتگانش نخواهد بود
                        ولتر

دیدگاه

نوشته اصلی توسط deremel400
                          عزیز اینورتور و پنل خورشیدی و...........کلا تو ایران محلی که برق هست یعنی فقط ضرر

chpهم اگه در محلی که برق هست سود داشت الان نصف ساختمانهای ایران chpبود خوب یا بد برق تو ایران قیمتش مفته از طرفی موتورها استهلاک دارند و هزینه کم هم نیست شما یک ماشین معمولی را در نظر بگیرید حالا فرض کنید موتوری 10 برابر پر قدرت تر و بزرگتر اونم شبانه روز روشن دیگه برآورد هزینه هاش با خودتون .................نهایت ایشون خیلی رفتن برق براشون مهمه یدونه دیزل ژنراتور بخرند مثلا 20 کیلو وات به عنوان برق اضطراری
                          بله عزیز متوجه شدم برای همین حرفهای آقا آروین را نقل قول کردم و جواب دادم
                          این حرفتون درست بش می گم ببینم چی می گه :job:
                          بازم یه نکته ولی من منظورم از ترکیب سلول خورشیدی با موتو این نبود که همه با هم کار کنن منظورم از تلفیق این بود که همشه سلول خورشیدی باشه اگه یه وقت برای چند روز ابری بود اون موقع موتور را به کار بگیریم . البته جفتشون برای شارژ باطری استفاده بشن نه به عنوان تغذیه برای اینورتر
                          بازم از راهنمایی تون ممنون
                          اگه خدا بخواهد می شه

دیدگاه

فقط پول باطری بیشتر از 200 میلیون برای هر 3-5 سال میشه ، منم خیلی دوست دارم کنتور برق رو قطع کنم ولی واقعا از نظر اقتصادی بطرفه نیست...
                            تنها راه این آقا اینه که بره کنار یه رودخونه خیلی گردن کلفت خونه بسازه و یه صد بسازه که اونم شاید کمی بیشتر از 200 بشه ولی دیگه پول تعمیرات نیروگاهشو میده ولاغیر...

در مورد پژو و اینا بله کاملا" اشتباه کردم و کم حساب کرده بودم شرمنده

دیدگاه

نوشته اصلی توسط arvinfx
                              فقط پول باطری بیشتر از 200 میلیون برای هر 3-5 سال میشه ، منم خیلی دوست دارم کنتور برق رو قطع کنم ولی واقعا از نظر اقتصادی بطرفه نیست...
                              تنها راه این آقا اینه که بره کنار یه رودخونه خیلی گردن کلفت خونه بسازه و یه صد بسازه که اونم شاید کمی بیشتر از 200 بشه ولی دیگه پول تعمیرات نیروگاهشو میده ولاغیر...

در مورد پژو و اینا بله کاملا" اشتباه کردم و کم حساب کرده بودم شرمنده
                              بهش گفتم گفت پس فعلا از نخش بیا بیرون تا آخر کار ببینم چی مشه
                              اگه خدا بخواهد می شه

دیدگاه

سلام اقایون! برای چی بنده خدارو از پیشرفت محروم میکنید.
                                اقاشما اون 200میلیون رو وردار بیار من 3ماهه اینورتر 100کیلوواتی 3فاز میسازم!
                                موفق باشید.
                                من دریافته ام که ایده های بزرگ هنگامی به ذهن راه می یابند که اراده کنیم چنین ایده هایی را داشته باشیم. "چارلز چاپلین "

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X