اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

منبعی برای ساخت اینورتر سوئیچینگ

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : منبعی برای ساخت اینورتر سوئیچینگ

نوشته اصلی توسط Ebi SMPS
    سلام اقایون! برای چی بنده خدارو از پیشرفت محروم میکنید.
    اقاشما اون 200میلیون رو وردار بیار من 3ماهه اینورتر 100کیلوواتی 3فاز میسازم!
    موفق باشید.
    موضوع سر تولید انرژیه نه ساخت اینورتر

دیدگاه

باشه!اون 200میلیون رو بیاره انرژی هم تولید میشه!
      من دریافته ام که ایده های بزرگ هنگامی به ذهن راه می یابند که اراده کنیم چنین ایده هایی را داشته باشیم. "چارلز چاپلین "

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Ebi SMPS
        والا تا اونجایی که من تحقیق کردم و پرسیدم راه توجیه پذیری ( از نظر اقتصادی) غیر از پرداخت قبض برق در حال حاضر وجود نداره. بحث شدن یا نشدن نیست.
        اگر شما راهی بلدید لطفا بگید :rolleyes:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط arvinfx
          والا تا اونجایی که من تحقیق کردم و پرسیدم راه توجیه پذیری ( از نظر اقتصادی) غیر از پرداخت قبض برق در حال حاضر وجود نداره. بحث شدن یا نشدن نیست.
          اگر شما راهی بلدید لطفا بگید :rolleyes:
          یه راه براش پیدار کردم ماه ولی فعلا نمی تونم برم سراغ ساخت چون نه فعلا اون بابا پول می ده و نه خودم وقتش را دارم
          از مهر می رم سراغ ساختنش
          یه کم توضیح میدم اما توضیحات بعدی را وقتی شروع به ساخت کردم میگم ( به خاطر مسائل امنیتی )
          با 20000000 بیست ملیون باطری و 10000000 ده ملیون سلول خورشیدی و 8000000 هشت ملیون موتور ( که اونم محرمانش :twisted: ) که تا این قسمت 38 ملیون
          بعدشم اینورتر 200 کیلو ولتی که اون را قیمت ندارم
          موتور هم نه بنزین می سوزونه نه گازوئیل نه CNG نه LPG برید فک کنید
          ولی اگه فکری که دارم بشه چی می شه ؟؟؟؟؟؟؟؟ :surprised:
          اگه خدا بخواهد می شه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Ebi SMPS
            ممنون که به فکر 200 تا هستی ولی من می خوام خودم بسازم هم یاد بگیرم و هم کیف کنم
            اگه خدا بخواهد می شه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Me-Ma Group
              یه راه براش پیدار کردم ماه ولی فعلا نمی تونم برم سراغ ساخت چون نه فعلا اون بابا پول می ده و نه خودم وقتش را دارم
              از مهر می رم سراغ ساختنش
              یه کم توضیح میدم اما توضیحات بعدی را وقتی شروع به ساخت کردم میگم ( به خاطر مسائل امنیتی )
              با 20000000 بیست ملیون باطری و 10000000 ده ملیون سلول خورشیدی و 8000000 هشت ملیون موتور ( که اونم محرمانش :twisted: ) که تا این قسمت 38 ملیون
              بعدشم اینورتر 200 کیلو ولتی که اون را قیمت ندارم
              موتور هم نه بنزین می سوزونه نه گازوئیل نه CNG نه LPG برید فک کنید
              ولی اگه فکری که دارم بشه چی می شه ؟؟؟؟؟؟؟؟ :surprised:
              میشه بگید چطوریه؟ oo: بیشتر شبیه جکه! و مطمعن باش نمیشه چون نوشتی باطری

دیدگاه

نوشته اصلی توسط arvinfx
                میشه بگید چطوریه؟ oo: بیشتر شبیه جکه! و مطمعن باش نمیشه چون نوشتی باطری
                سلول خورشیدی تو روز هم باطری را شارژ می کنه ( 112 تا باطری 150 آمپر ساعت اشیدی ) و موتور هم طی شب تا صبح هر موقع نیاز شد استارت می خوره و بازم اون شارژ می کنه با این کار البته وقتی باطری ها موازی بشن می شه تا 200 کیلو وات ازشون گرفت
                بعدشم که خروجی روی اینورتر می ره
                اما در مورد درایو کردنش باید بد جور خفن کار کنم :eek:
                البته الان یه چک کردم قیمت سلول خورشیدی را فک کنم 20 ملیون تومن بیفته نه 10 تا :redface:

تو فکرشم الان شروع کردم برای برد کنترلر موتور دارم کار می کنم
                البته موتور هم کارش خیلی سخته چون چندین تا ذینام بش وصل می شه دینام ماشینی مثه آکسور
                اگه خدا بخواهد می شه

دیدگاه

البته یه مهندس مکانیک دوسته گفت واسه همچین کاری باید توربو شارژ مکانیکی رو موتور سوار کنی که اونم یه چیزی حدود 2 ملیون تومن میفته
                  اگه خدا بخواهد می شه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Me-Ma Group
                    البته یه مهندس مکانیک دوستمه گفت واسه همچین کاری باید توربو شارژ مکانیکی رو موتور سوار کنی که اونم یه چیزی حدود 2 ملیون تومن میفته
                    اگه خدا بخواهد می شه

دیدگاه

توربورشارژ باعث میشه بازده موتور و توانش بالاتر بره ولی دمارو هم بالا میبره...

باطری های خورشیدی عمرشون خیلی بالاس و به صرفه هستن ولی موتور ماشین استحلاک داره و خرجش کم نیست و اما باطری ها بیشترین هزینه رو دارن و همینجاست که کار خراب میشه بهتره فکر دیگه ای برای ذخیره سازی بکنید. مثل تجزیه آب به هیدروژن و اکسیژن و دخیره کردن هیدروژن... این بهتره و چون دوستتون داره ساختمون رو میسازه و میتونه اتاق مخصوص اینکار رو بسازه که اگر انفجاری رخ داد ساختمون کمتر آسیب ببینه...

دیدگاه

سلام
                        الان بیشتر بجای باطری از Super Cap استفاده میکنند.(البته اروپا و امریکا).در دراز مدت هم بصرفه است. چون تقریبا نگهداری نمیخواد و عمرش هم 5برابر باطریه.داخلش خشکه.الودگی سرب نداره.(الومینیومه).مثل:
                        http://www.wima.com/EN/products_super.htm
                        موفق باشید.
                        من دریافته ام که ایده های بزرگ هنگامی به ذهن راه می یابند که اراده کنیم چنین ایده هایی را داشته باشیم. "چارلز چاپلین "

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Ebi SMPS
                          سلام
                          الان بیشتر بجای باطری از Super Cap استفاده میکنند.(البته اروپا و امریکا).در دراز مدت هم بصرفه است. چون تقریبا نگهداری نمیخواد و عمرش هم 5برابر باطریه.داخلش خشکه.الودگی سرب نداره.(الومینیومه).مثل:
                          موفق باشید.
                          سلام لطفا لینک چندتا پروژه که با این س.پر خازنها به عنوان باتری سلولهای خورشیدی داده شده بدهید..........من که به غیر از چندتا پروژه سرگرمی چیزی پیدا نکردم قیمت این خازنها هم فعلا اصلا به صرفه نیست چندین برابر باتری لیتیوم قیمت داره :eek:
                          کسی که به کشورش به درستی خدمت کند،نیازمند تکیه به خاطره ی گذشتگانش نخواهد بود
                          ولتر

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Ebi SMPS
                            سلام
                            موفق باشید.
                            منم یه مدت رفتم توکارش حتی با یه فروشنده چینی هم ایمیل زدم برای تعداد خاستم ولی دیدم قیمتش سر به آسمون میزنه! اگر قیمتش برابر خازنهای معمولی بشه میشه یه کاریش کرد...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Ebi SMPS
                              سلام
                              موفق باشید.
                              سلام . ممنون از راهنماییتون
                              یه سوال من در این مورد ( این نمونه خازن ها ) هیچ اطلاعاتی نداشتم و اولین بارم بود اسمش رو می شنیدم می شه بیش تر توضیح بدین
                              من سعی می کنم قیمتش را تو کانادا گیر بیارم خبرشو می دم
                              اگه خدا بخواهد می شه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط arvinfx
                                توربورشارژ باعث میشه بازده موتور و توانش بالاتر بره ولی دمارو هم بالا میبره...

باطری های خورشیدی عمرشون خیلی بالاس و به صرفه هستن ولی موتور ماشین استحلاک داره و خرجش کم نیست و اما باطری ها بیشترین هزینه رو دارن و همینجاست که کار خراب میشه بهتره فکر دیگه ای برای ذخیره سازی بکنید. مثل تجزیه آب به هیدروژن و اکسیژن و دخیره کردن هیدروژن... این بهتره و چون دوستتون داره ساختمون رو میسازه و میتونه اتاق مخصوص اینکار رو بسازه که اگر انفجاری رخ داد ساختمون کمتر آسیب ببینه...
                                آره می دونم توربو شارژ چه جور کار می کنه اما اون موتوری که من گفتم . گفتم که کلا این نمونه موتور تفاوت داره
                                به علاوه رادیات آب رادیات روغن داره
                                طراحیش هم کاره یکی از بچه هاس . ساخت چین . می خوایم تو این پروژه تستش کنیم :twisted: ( بیچاره فامیلمون :mrgreen: )
                                می تونم این جور بگم که یه نمونه موتور هیدروژنی هست که فرمودی ولی با طراحی ایرانی و خفن
                                توربو شارژ هم اینتر کولرش را بعد از اون 2 تا رادیات می بندیم که بازدهیش هم بالا بره ( برعکس ماشین های مسابقه ای )

خلاصه طراحی کاملا ایرانی هست
                                اگه خدا بخواهد می شه

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X