اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

منبعی برای ساخت اینورتر سوئیچینگ

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : منبعی برای ساخت اینورتر سوئیچینگ

سلام به همهی دوستان به خاطر تاخیری که داشتم معذرت می خوام

حالا بازم یه سوال دارم . من تو همه ی این محاسباتی که با دوستان انجام دادیم حواسم نبود که آسانسور برقش 3 فاز هست :nerd:
    حالا می خوام بدونم کسی از دوستان تا حالا روی اینورتر سه فاز کار کرده؟؟؟ اگه آره یه کمکی هم به ما بده
    اگه خدا بخواهد می شه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Me-Ma Group
      سلام به همهی دوستان به خاطر تاخیری که داشتم معذرت می خوام

حالا بازم یه سوال دارم . من تو همه ی این محاسباتی که با دوستان انجام دادیم حواسم نبود که آسانسور برقش 3 فاز هست :nerd:
      حالا می خوام بدونم کسی از دوستان تا حالا روی اینورتر سه فاز کار کرده؟؟؟ اگه آره یه کمکی هم به ما بده
      سلام لطفا سئوالتان رامطرح فرماییدانشالله باکمک وهمراهی دوستان غزیزپاسخ آنرادریافت خواهی کرد
      محمدرضامکوندی
      WWW.MMCVANDY.BLOGFA.COM
      MMCVANDY@YAHOO.COM

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mmcvandy
        سلام لطفا سئوالتان رامطرح فرماییدانشالله باکمک وهمراهی دوستان غزیزپاسخ آنرادریافت خواهی کرد
        سوالم دقیقا اینه:
        می خوام بدون می شه با اینورتر سوئیچینگ برق 3 فاز تولید کرد ؟؟؟ :read:
        اگه خدا بخواهد می شه

دیدگاه

سوالم دقیقا اینه:

باسلام
          برق سه فاز اول به ولتاژ VDC بوسیله یکسوسازتبدیل میشودسپس ولتاژ VDC بوسیله ترانزیستور وبایک مدارفرمان به ولتاژ VAC با فرکانس صفرتا یک عددی مثلا 50 یا 100 هرتز تبدیل میشود وبا دتغییرفرکانس میتوان دور موتور را صفرتا چندبرابر دورنامی موتور تغییردادبرای مثال بافرکانس 100 تا دوبرابر دور نامی سرعت موتورمیتواندتغییرکند
          توضیح<باافزایش دور موتورازدورنامی آن با کاهش گشتاور مواجه خواهیم شد
          محمدرضامکوندی
          WWW.MMCVANDY.BLOGFA.COM
          MMCVANDY@YAHOO.COM

دیدگاه

سوالم دقیقا اینه:
            سلام
            ولتاژ ورودی و توان مصرفی چقدره؟ مصرف کننده موتور سه فاز معمولیه(موتور اندکسیونی)؟
            من دریافته ام که ایده های بزرگ هنگامی به ذهن راه می یابند که اراده کنیم چنین ایده هایی را داشته باشیم. "چارلز چاپلین "

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Ebi SMPS
              سلام
              ولتاژ ورودی و توان مصرفی چقدره؟ مصرف کننده موتور سه فاز معمولیه(موتور اندکسیونی)؟
              سلام
              ولتاژ ورودی 12 ولت هست ( که همون طور که با دوستان مشورت کردیم قراره با سوپ ر کپ تامین بشه ) توان اینورتر هم 7KW هست
              اما در مورد آسانسور نمی دونم . می پرسم خبر می دم
              اگه خدا بخواهد می شه

دیدگاه

راستی دوستان با مشورت هایی که داشتم قرار شد که به جای موتور دیزلی یا بنزینی . از سلول خورشیدی و توربین بادی استفاده کنیم . فعلا دارم در موردش تحقیق می کنم . به نظظرم این طور به صرفه تره :job:
                اگه خدا بخواهد می شه

دیدگاه

باسلام
                  1-اینورتر 5MW برای 1000 خانه که هرخانه متوسط مصرف آن 5KW درساعت باشدکه نیست چون 5KW درساعت برای یک خانه هزینه بسیارسنگینی را درپی خواهدداشت
                  بطورمعمول درتابستان حدود 2KW درساعت آنهم دراستانهای جنوبی کشورکه 9 ماه درسال هزینه آن باتوجه به گرما تعرفه مخصوصی دارد که حدود 3000KWH درماه میشودودرسایراستان های معتدل این مقدار بشدت کاهش می یابد
                  مصرف درزمستان برای مناطق گرمسیری حدود 500KWH درماه است
                  پس اینورتر 5MW راخودتان بفرماییدبرای چندخانه است؟
                  2-متوسط مصرف برای کولرگازی حدود 2KW درساعت وکولرهای 36000BTU دوتیکه حدود 3KW درساعت است
                  3-به این جداول توجه فرماییدمصرف متوسط لوازم خانگی رانشان میدهد

محمدرضامکوندی
                  WWW.MMCVANDY.BLOGFA.COM
                  MMCVANDY@YAHOO.COM

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : منبعی برای ساخت اینورتر سوئیچینگ

نوشته اصلی توسط mmcvandy
                    باسلام
                    1-اینورتر 5MW برای 1000 خانه که هرخانه متوسط مصرف آن 5KW درساعت باشدکه نیست چون 5KW درساعت برای یک خانه هزینه بسیارسنگینی را درپی خواهدداشت
                    بطورمعمول درتابستان حدود 2KW درساعت آنهم دراستانهای جنوبی کشورکه 9 ماه درسال هزینه آن باتوجه به گرما تعرفه مخصوصی دارد که حدود 3000KWH درماه میشودودرسایراستان های معتدل این مقدار بشدت کاهش می یابد
                    مصرف درزمستان برای مناطق گرمسیری حدود 500KWH درماه است
                    پس اینورتر 5MW راخودتان بفرماییدبرای چندخانه است؟
                    2-متوسط مصرف برای کولرگازی حدود 2KW درساعت وکولرهای 36000BTU دوتیکه حدود 3KW درساعت است
                    3-به این جداول توجه فرماییدمصرف متوسط لوازم خانگی رانشان میدهد

سلام دوست عزیز

بله شما درست می گی . من اول اشتباه محاسباتی داشتم :nerd: ( دلیلشم اینه که با این که کمی الکترونیک بلدم فک می کنم علامه دهرم :eek: ) و به کمک دوستان رفع شد 5MW اشتباه بود
                    با راهنمایی های دوستان به این نتیجه رسیدیم که هر خونه یه اینورتر 3KW داشته باشه و برای برق ساختمان هم یه اینورتر 7KW نصب کنیم.

نظر شما در این مورد چیه ؟؟؟ :job:
                    اگه خدا بخواهد می شه

دیدگاه

سلام دوست عزیز

بله شما درست می گی . من اول اشتباه محاسباتی داشتم :nerd: ( دلیلشم اینه که با این که کمی الکترونیک بلدم فک می کنم علامه دهرم :eek: ) و به کمک دوستان رفع شد 5MW اشتباه بود
                      با راهنمایی های دوستان به این نتیجه رسیدیم که هر خونه یه اینورتر 3KW داشته باشه و برای برق ساختمان هم یه اینورتر 7KW نصب کنیم.

نظر شما در این مورد چیه ؟؟؟ :job:
                      باسلام
                      توان 3K برای یک خانه تقزیبا مناسب است اما نه برای هرخانه ای ،،هنگام روشن شدن کمپرسورکولرگازی احتمال افزایش توان تا 2.5 برابرتوان درحال کارآن درلحطه کوتاه استارت وحود دارد
                      محمدرضامکوندی
                      WWW.MMCVANDY.BLOGFA.COM
                      MMCVANDY@YAHOO.COM

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mmcvandy
                        باسلام
                        توان 3K برای یک خانه تقزیبا مناسب است اما نه برای هرخانه ای ،،هنگام روشن شدن کمپرسورکولرگازی احتمال افزایش توان تا 2.5 برابرتوان درحال کارآن درلحطه کوتاه استارت وحود دارد
                        خوب پس به نظرم می تونیم یه کار کنیم . بیایم واسه هر خونه 1 اینورتر 8KW بزایرم و واسه ساختمون هم یه اینورتر 3 فاز 15KW این چه طوره ؟؟؟؟
                        اگه خدا بخواهد می شه

دیدگاه

خوب پس به نظرم می تونیم یه کار کنیم . بیایم واسه هر خونه 1 اینورتر 8KW بزایرم و واسه ساختمون هم یه اینورتر 3 فاز 15KW این چه طوره ؟؟؟؟
                          باسلام
                          1- 5kw کافی تایک کولرگازی هم بتواندکارکند
                          2- همین امروزبرای احداث یک نیروگاه خورشیدی درنشستی کارشناسی حضورداشتم وازیک نیروگاه 2.5 کیلواتی بر فراز ساختمانی دیدنم کرد کاش بودی،،،،اما قیمت هرکیلوات چقدراست؟ توجه به آن داشته باشید
                          محمدرضامکوندی
                          WWW.MMCVANDY.BLOGFA.COM
                          MMCVANDY@YAHOO.COM

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mmcvandy
                            باسلام
                            1- 5kw کافی تایک کولرگازی هم بتواندکارکند
                            2- همین امروزبرای احداث یک نیروگاه خورشیدی درنشستی کارشناسی حضورداشتم وازیک نیروگاه 2.5 کیلواتی بر فراز ساختمانی دیدنم کرد کاش بودی،،،،اما قیمت هرکیلوات چقدراست؟ توجه به آن داشته باشید
                            در مورد قیمت باطری خورشیدی باید بگم من تحقیقاتی انجام دادم که نشون میداد خود باطری خورشیدی بابت پولی که میدیم و طول عمری که داره تقریبا" مفته ولی مشکل سر ذخیره سازیش هست که خیلی سیستم رو پر هزینه میکنه....

دیدگاه

سلام
                              دوستان شاید ؟ام برای اینجا درس نباشه ولی
                              ایا فریت 5 الی 6 سانتی که استوانه ای باشه و به صورت یه خط راست موجوده(یعنی از نوع ای و غیره نباشه)
                              قیمت چنده
                              برو شیر درنده باش ای دغل میانداز خود را چو روباه شل
                              راهنمایی در مورد ساخت فلزی اب

دیدگاه

سلام
                                اگر تمام مصرف کننده ها ومنازل از یک منبع (اینورتر) واحد تغذیه بشن دیگه مشکل استارت موتور یخچال و کولر گازی رفع میشه و نیازی نیست توان بیشتر از 3کیلووات بگیرید.
                                فقط کافیه برای هر خونه یک فیوز مینیاتوری 25 امپر قرار بدین.
                                درضمن اینورتر شما حتما باید 3فاز دارای نول باشه که بصورت توالی فاز با نول مشترک بین مصرف کننده ها توزیع میشه.
                                من دریافته ام که ایده های بزرگ هنگامی به ذهن راه می یابند که اراده کنیم چنین ایده هایی را داشته باشیم. "چارلز چاپلین "

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X