اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

تشخیص روشن شدن دیزل در کنترل اتوماتیک دیزل ژنراتور

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : تشخیص روشن شدن دیزل در کنترل اتوماتیک دیزل ژنراتور

با سلام خدمت امیر اقا
    من با نظر شما کاملا موافقم .بله کمیتها نمیتونن جای هم رو بگیرن .ولی اگر ما بخواهیم که پرسه ما مقروم به سرفه باشه بهترین راه حل همینه که در این روش فقط یک سنسور لازمه.ولی اگر بخواهیم در مورد کاری که میخواهیم انجام بدیم بتونیم کلمه درست رو به کار ببریم .میتونیم از ماژلهای مخصوص اندازه گیری استفاده کنیم .که هم استاندارد هستن هم نیازی به صرف وقت برای طراحی و ساخت یک مدار برای این کار نیست .به عنوان مثال برای همینکار در بازار پالسمتر هایی هستن که بر روی درب تابلو نصب میشن .این پالسمتر ها ورودی شون هم میتونه سنسور با خروجی مربعی باشه و هم از خود مولد یعنی موج سینوسی باشه .خروجی این پالسمتر ها هم میتونه رله .4تا20میلی آمپر و یا هردوش باشه در ضمن فرکانس اندازه گیری شده رو هم در روی پنل خودشون نشون میدن .و حدود 100تومن قیمت دارن در ضمن این ماژل ها قابل تنظیم هستن
    روزی که درک کردیم همه چیز به خدا تعلق دارد . آن روز .روز طلوع دانش است

دیدگاه

جمع بندی اطلاعات تا این جا
      سرعتی که هنگام راه اندازی ذیزل از این سرعت برای قطع موتور استارت استفاده کنیم 300 دور .البته برای احتیاط بهتره این سرعت کمی کمتر از 300 باشه
      در روی دیزلها معمولا از سیستمی به نام گاورنر استفاده میشه که وظیفش ثابت نگهداشتن سرعت دیزله
      برای گرم نکهداشتن دائمی دیزل جهت راه اندازی سریع ور راحت دیزل بهتره از هیتر هایی که یا در روی خود دیزل نصب هستن یا از منبع های جارجی که مجهز به هیتر باشن استفاده بشه . در مورد دیزلهایی که هوا خنک هستن برای این کار باید از شمع گرم کنی که بر روی اکثر دیزل ها نصبه استفاده کرد
      زمان استارت زدن نباید از 20الی 30 ثانیه بیشتر شود
      دفعات استارت زدن نباید بیشتر از 4یا5بارباشه تا هم به باطری اسیب نرسه و هم پمپ انژکتور هوا نکشه
      همیشه برای استارت زدن ولتاز باطری کنترل شود .در صورت کم بودن دیزل استارد نشود
      همیشه زمانی باید استارت زد که دیزل کاملا متوقف شده باشد
      در صورتی که کم و کاستی وجود داره لطفا بگید تا اسلاهش کنم
      برای تشکر از همه دوستانی که در این باره همفکری و کمک کردن میتونید از گذینه تشکر استفاده کنید

دیدگاه

واقعا از همه شما عزیزان ممنونم .فکر نمیکردم اینقدر بهم کمک کنید

دیدگاه

سلام امیر آقای حیدری ممنون از توجه شما همانطور که گفتم هدفم طراحی مدار کنترل حفاظتی دیزل ژنراتور که یک مدار لاجیک است می باشد مثلا یک قسمت عملکرد مدار به این صورت است که هنگامی که کنترل start شود و بعد از time مشخصی آماده برای سرویس شود و نیز پس از اشکالات وارد شده در مدار مانند fault و ... آلارم انجام گیردو... حالا اگر سوالم واضح نیست راهنمایی در مورد چگونگی طراحی مدارات لاجیک با IC های CMOS هم میتونه کمک بزرگی به من بکنه :agree: باز هم مرسی

دیدگاه

با عرض سلام خدمت دوستان عزیزم
            آقایان و خانم های محترم یه پیشنهاد برای کاربردی تر شدن و مشخص شدن هدف این تاپیک داشتم
            البته با اجازه ی دوستان و اساتید محترم...
            به نظر من این پروژه خیلی کاربردی و جالبه و می تونه یه پروژه ی دانشجوییه ارزشمندی بشه
            برای همین من به این فکر افتادم تا پروسه ی کنترل صنعتی این سیستم رو به صورت مبتدیانه بکشم
            این دیاگرام چیزی بود که با اطلاعات ناقص من به فکرم رسید حالا از دوستان عزیزم که روی این پروژه کار می کنن می خوام که در تکمیل کردن این دیاگرام من رو کمک کنن.

مزیت کشیدن دیاگرام اینه که کلیات پروژه مشخص می شه
            هدف جلوی چشم فردیه که رو این پروژه کار میکنه و یا می خواد از اطلاعات استفاده کنه
            میشه روی تمام قسمت ها به صورت مشترک وبا همفکری کار کرد
            میشه تقسیم وظایف رو انجام داد
            و در نهایت یه پروسه ی صنعتی کامل و بی نقص و با مکانیزم کاملا اتوماتیک ساخت
            از آقا رضا ، آقا جعفر,banel عزیز و مینا خانم خواهش می کنم این تاپیک رو همچنان همراهی کنن
            از همه ی شما متشکرم
            موفق باشید..... امیر
            هر کجا هستم، باشم / آسمان مال من است / پنجره فکر هوا عشق زمین مال من است ...
            بعضی وقت ها آدما طوری می بینن که نمی بینن، بعضی وقت ها طوری می بینن که اشتباه می بینن، بعضی وقت ها می بینن ولی سعی می کنن مثل دیگران ببینن، ولی موفق اون کسی که سعی می کنه متفاوت و قشنگ ببینه.

دیدگاه

سلام
              آقا ما هستیم.البته من فکر میکنم بهتره کار به دو قسمت عمده تقسیم بشه اول استارتر و خاموش کن موتور (یک نکته را در پست های قبلی یادم رفت بگم و اونم اینکه بهتره قبل از خاموش کردن موتور بهتره پس از جدا کردن بار از ژنراتور یکی دو دقیقه موتور بدون با فعال باشد ) وقسمت دوم گاورنر هر کدام بتوانند بطور مستقل عمل کنند .
              جعفر آقا و مینا خانم وbanel عزیز هم بیکار نشینید وفعال شوید
              موفق باشید

دیدگاه

در این باره روی من هم حساب کنید . با تمام توان در خدمتم :nice:

دیدگاه

با سلام
                  فکر نمیکردم این تاپیک اینقدر مهم باشه و مورد توجه عزیزان قرار بگیره .از همه شما عزیزان ممنونم
                  در مورد پیشنهاد امیر اقا هم کاملا با شما موافقم . در این باره روی من هم حساب کنید :nice:
                  در ضمن در این سایت فقط اسمم مینا ست .خواهش میکنم از بکار بردن خانم خود داری فرمایید :cry:

دیدگاه

اگه دوستان موافق باشند اول مشخصات و ویژگی های کار را مشخص کنیم(proposal).برای اینکار دو راه داریم اول اینکه خودمون اینکار رو انجام بدیم راه دوم اینکه مشخصات یک سیستم مشابه رو که تولید میشه بگیریم و با مقداری اصلاحات همونو جلو ببریم که من فکر میکنم اینجوری بهتر باشه حالا نظرتون رو بگید.

دیدگاه

لینک زیر را ببینید چند نمونه استارتر داره:
                      http://www.solar-catalog.com/generators.html
                      اینم دیتا شیت دو تااز آنها:
                      http://www.magnumenergy.com/Literature/Data%20Sheets/Accessories/AGS_data_sheet_reva.pdf
                      http://www.atkinsoncontrols.com/product_pdfs/GSCM-mini.pdf

دیدگاه

سلام
                        راستش من و مینا باهم در این پروژه همکاری میکنیم .در این مورد به نظر من همین پروژه مورد خوبیه چون میشه گفت همه چیز توش استفاده شده .مشخصات این سیستم از این قراره
                        در روی هر دیزل ژنراتور یک سیستم کنترل هست که کنترل روشن شدن و یا خاموش شدن دیزل ژنراتور رو بر عهده داره این سیستم متشکل از یک سیستمPLC یک سیستم میکرو کنترولری هست که وظیفه اندازه گیری پارامتر ها رو داره .علاوه براون هم میکروکنترولر و هم PLC قابلیت شبکه شدن رو دارن در ضمن در خروجی هر دیزل ژنراتور یک یکسوساز قدرت وجود داره تا ولتاژ خروجی ژنراتور رو برای اینورتر اصلی یکسو سازی کنه .خروجی همه یکسوسازها به یک اینورتر وصله که این باعث میشه هم عمل سنکرون کردن ژنراتور ها در هر زمان به راحتی انجام بشه و هم وقتی توان مصرفی شبکه افزایش پیدا میکنه . حتی با کاهش فرکانس ژنراتور ها هم همیشه در خروجی فرکانس ثابت داشته باشیم . در ضمن همه دیزل ژنراتور هاواینورتر به یک رایانه متصل هستن که این رایانه وظیفه ثبت تمام اطلاعات در 24 ساعت شبانه روز .وکنترل دیزل ژنراتور ها و اینورتر رو بر عهده داره

دیدگاه

با عرض سلام خدمت دوستان عزیز :nerd:
                          خوب همه موافقتشون رو برای همکاری اعلام کردن.(خیلی عالیه) :applause:
                          خوب چند تا کار که جعفر آقا و مینا خانم از پسش بر می آن :
                          اینکه دیاگرام کلیه این سیستم رو در این پست قرار بدن تا بشه کار ها رو به صورت واضح تقسیم بندی کرد و افرادی که می خوان از
                          این تاپیک استفاده کنن یه دیدگاه کلی در مورد این پروژه داشته باشن
                          دوم اینکه دوباره این دو عزیز فعالیت ها رو مشخص کنن تا مسئولیت هر کسی مشخص بشه ( البته منظورم مسئولیت خودمه) :applause: :nice:
                          با گذاشتن عکس و اطلاعات دیاگرامی این تاپیک جذاب تر میشه.
                          یه نکته دیگه هم اینکه ما در این تاپیک می تونیم از مهره ی ارزشمندی مثل آقا رضا نهایت استفاده رو کنیم.
                          منتظر پیغامتون هستم.
                          موفق باشید.... :nerd:
                          هر کجا هستم، باشم / آسمان مال من است / پنجره فکر هوا عشق زمین مال من است ...
                          بعضی وقت ها آدما طوری می بینن که نمی بینن، بعضی وقت ها طوری می بینن که اشتباه می بینن، بعضی وقت ها می بینن ولی سعی می کنن مثل دیگران ببینن، ولی موفق اون کسی که سعی می کنه متفاوت و قشنگ ببینه.

دیدگاه

با سلام به همه دوستان
                            من یه خورده اینترنتم ضعیفه برای همین نتونستم عکسی رو که طرح کردم قرار بدم لطفا در این باره منو راهنمایی کنید :redface:

دیدگاه

سلام مرحله ابتدایی مدار مورد نظرم(دیزل) به صورت زیر است:
                              1.با زدن start و یا دینام (توسط سوئیچ) در حالی که تغذیه مدار 24 ولت همواره برقرار است پس از تایمی قابل تنظیم دیزل control on شود (یک led بعد از تایمی قابل تنظیم روشن شود و همچنان روشن باقی بماند)
                              دوستای خوبم لطفا در صورت امکان راهنمایی کنید. تایم مورد نظر بهتر است توسط 555 ایجاد شود :agree: از همتون ممنونم به زودی ادامه مدارو توضیح می دم

دیدگاه

با سلام
                                از دوستان کسی هست که در مورد قرار دادن تصویر در تاپیک به من کمک کنه :angry:

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X