اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

توربینهای بادی ( خانگی)

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : پاسخ : توربینهای بادی ( خانگی)

نوشته اصلی توسط مهران چمنی
    توی خیابون میعاد مشهد....یه پارتمانی هست که رو پشتبومش گل و گیاه کاشته....در کنارشم یک توربین بادی زده...
    قبلن اینارو یجا دیده بودم...حدود 12.5میلیون تومن قیمتش بود
    اون رو منم دیده بودم...بیشتر واسه زیبایی و جلب توجه هست...یکی هم توی بابا کوهی شیراز زدن که اون خیلی بزرگه از دور قشنگه :nice:

دیدگاه

پاسخ : توربینهای بادی ( خانگی)

نوشته اصلی توسط Hasegava
      اگه واسه روشن شدن یه لامپ میخواید که عزیز من نیازی نیست به توربین...یه بانک باتری بگیر و جندتا لامپ LED تا کلی لامپاتو روشن نگه میداره..صرفه اقتصادی هم داره...در ضمن رودخونه کجا بود توی این بی آبی
      با یه پیل سوختی میتونی هم برق تولید کنی هم حرارات...تازه سر وصدا هم نداره و جیر جیر نمیکنه پس از مدتی :mrgreen:
      درضمن شما منظور منو متوجه نشدی...من گفتم به این سادگی ها که شما (بچه های انجمن) فکر میکنن نیست..ساده نبودن معمولا معنای پیچیده بودن داره نه سخت بودن :NO:
      بانک باتری رو که شوخی کردید. پیل هم که میگید هزینش گرون در میاد و نمیصرفه.نظر من روی همون توربین ابی هستش.البته کل شرایط رو برسی کردم که اینو میگم.چون دسترسی به اونجا با وسیله غیر ممکنه و هردفه که باتری تموم بشه باید کلی پیاده بیارمش و ببرمش.اگه دوبار اینکارو بکنم از کار در میام و قید کوهنوردی رو میزنم.
      حالا فکر کنید زمستون یکی بمونه اونجا و برف بیاد و گرگا هم پشت در منتظرش باشن :evil:و باطری هم خالی باشه. :surprised:
      از این اتفاقا افتاده که میگمها.... :cry:
      توربین هم اگه سنگینش کنیم دیگه امنه و حتی اگه به دزد پول بدید هم اونو تکونش نمیده...
      کم ابی رو خوب اومدید.اون دیگه دست ما نیست....خدا بخیرش کنه........
      در کل توربین ابی رو برا اونجا بهترین گزینه میدونم.اگه راهنمای بفرممایید ممنون میشم.
      نوشته اصلی توسط مهران چمنی
      توی خیابون میعاد مشهد....یه پارتمانی هست که رو پشتبومش گل و گیاه کاشته....در کنارشم یک توربین بادی زده...
      قبلن اینارو یجا دیده بودم...حدود 12.5میلیون تومن قیمتش بود
      اینکارا هرچی هزینه هم داشته باشه میرزه.چون یجورایی فرهنگ سازی میشه.و استفاده از انرزی پاک و طبیعت دوستی رو به مردم نشون میده.اون اقا هم دستش درد نکنه.هم خودش لذت میبره هم رهگذرها...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط amin tal
        بانک باتری رو که شوخی کردید. پیل هم که میگید هزینش گرون در میاد و نمیصرفه.نظر من روی همون توربین ابی هستش.البته کل شرایط رو برسی کردم که اینو میگم.چون دسترسی به اونجا با وسیله غیر ممکنه و هردفه که باتری تموم بشه باید کلی پیاده بیارمش و ببرمش.اگه دوبار اینکارو بکنم مصبم درمیاد و قید کوهنوردی رو میزنم.
        حالا فکر کنید زمستون یکی بمونه اونجا و برف بیاد و گرگا هم پشت در منتظرش باشن :evil:و باطری هم خالی باشه. :surprised:
        از این اتفاقا افتاده که میگمها.... :cry:
        توربین هم اگه سنگینش کنیم دیگه امنه و حتی اگه به دزد پول بدید هم اونو تکونش نمیده...
        کم ابی رو خوب اومدید.اون دیگه دست ما نیست....خدا بخیرش کنه........
        در کل توربین ابی رو برا اونجا بهترین گزینه میدونم.اگه راهنمای بفرممایید ممنون میشم.اینکارا هرچی هزینه هم داشته باشه میرزه.چون یجورایی فرهنگ سازی میشه.و استفاده از انرزی پاک و طبیعت دوستی رو به مردم نشون میده.اون اقا هم دستش درد نکنه.هم خودش لذت میبره هم رهگذرها...

وای چه جای وحشتناکی ترسیدمممممم ه ه هه ه ه هه ه ه ه :sad: :sad:
        واسه کجا میخوای برق ببری؟؟؟؟این بحث توربین بادی بود چی شد که یه دفعه شد توربین آبی؟؟؟ :surprised:
        ببین داداشم درست توربین بادی و کلا نیروگاه مربوط به رشته برقه اما شما اگه میخوای امکان سنجی کنی باید با یک کارشناس جغرافیایی هم مشورت بگیری...مهمتر از اون هزینه هست..
        اون بحثی که راجع به بانک باتری گفتم واسه توی شهر بود...شما اصن این بحثو بردی توی کوهستان و کنار رودخونه...پیشنهاد میکنم تاپیک اول اون بنده خدا رو بخون

دیدگاه

میخواستم پاکش کنم خودش پاک شد :surprised:
          دوستان قرار بر این شد که یه تایپیک جدا باز کنم.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
          X