اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ساخت دستگاه TENS

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : ساخت دستگاه TENS

اندازه فرت چند باشه؟ مگه 334 رگولاتور متغیر نیست؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mohammadrofan
      اندازه فرت چند باشه؟ مگه 334 رگولاتور متغیر نیست؟
      نه دیتاشیت اونو ببین نه برای کنترل جریانه

دیدگاه

سلام دوستان ولتاژخرجیش چقده؟تونستین عملیش کنین ؟؟قطعاتش یر میان بازار؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط karim0282 نمایش پست ها
          سلام دوستان ولتاژخرجیش چقده؟تونستین عملیش کنین ؟؟قطعاتش یر میان بازار؟
          ,ولتاژ خروجی اون تا 60 ولت بالا میره . فرکانس خروجی اون هم قابل تغییر هست .همه قطعاتش هم پیدا میشه
          ,

دیدگاه

سلام خسته نباشید من یک دستگاه فارادیک تنس 12 پد قبلا خریدم ولی یکدفعه بو سوختگی داد بازش کردم دیدم یکی از چوک ها ویک ترانزیستوراش سوخته متاسفانه سازنده محترم لطف کرده عدد روش پاک کرده حالا چکونه میتونم بفهمم چی بوده

دیدگاه

سلام
              خسته نباشید برد طبق نقشه ساخته شد ولی مشکلاتی وجود دارد امیدوارم راهنمایی بفرماییدحقیقت برای رفع مشکل پادرد و سیاتیک می خواهم از این برد استفاده کنم
              سوالات من به شرح زیر می باشد
              1- بخش اول مدار که dc converter است در حال حاضر با توجه به اشارات شما در مورد نحوه پیچیدن ترانس فریت کار می کند ولی زمانی که ولتاژ خروجی را در کاتد دیود D1 بعد از ترانس بوسیله vr1 به بالاتر از 65 ولت تنظیم می کنم جریان مصرفی مدار بشدت بالا رفته و باعث گرم شدن ای سی mc34063 می شود حداکثر ولتاژ را باید روی چند ولت تنظیم کنم؟

2- ولتاژ ورودی رگولاتور جریان lm334z در حالتی که پراب خروجی مدار به جایی وصل نیست با توجه به مقدار زنر حدود 39.5 ولت است ولی خروجی رگولاتور حدود 2.2 ولت می باشد( در پایه تغذیه مدارات ای سی های 7555 و ir2153d (که من بجای 2155) استفاده می کنم ولتاژ تغذیه ای سی های فوق نیز ولتاژتغذیه درست نیست همان 2.2 ولت است ایا این ولتاژ فقط هنگام اتصال پراب دستگاه و استفاده بالا می رود یا در حالت معمول باید ولتاژ تغذیه مناسب داشته باشیم ( مقدار صحیح ولتاژ در پایه تغذیه چقدر باید باشد؟
              من در خروجی مدار از ترانزیستورهای mosfet به شماره irf640 استفاده کردم که دارای دیود محافظ روی درین و سورس هستند ایا مشکلی بوجود نمی اید؟

امیدوارم با توجه به تجربه مهارت جنابعالی موارد رفع شود

دیدگاه

نوشته اصلی توسط shn430110 نمایش پست ها
                سلام
                خسته نباشید برد طبق نقشه ساخته شد ولی مشکلاتی وجود دارد امیدوارم راهنمایی بفرماییدحقیقت برای رفع مشکل پادرد و سیاتیک می خواهم از این برد استفاده کنم
                سوالات من به شرح زیر می باشد
                1- بخش اول مدار که dc converter است در حال حاضر با توجه به اشارات شما در مورد نحوه پیچیدن ترانس فریت کار می کند ولی زمانی که ولتاژ خروجی را در کاتد دیود D1 بعد از ترانس بوسیله vr1 به بالاتر از 65 ولت تنظیم می کنم جریان مصرفی مدار بشدت بالا رفته و باعث گرم شدن ای سی mc34063 می شود حداکثر ولتاژ را باید روی چند ولت تنظیم کنم؟

2- ولتاژ ورودی رگولاتور جریان lm334z در حالتی که پراب خروجی مدار به جایی وصل نیست با توجه به مقدار زنر حدود 39.5 ولت است ولی خروجی رگولاتور حدود 2.2 ولت می باشد( در پایه تغذیه مدارات ای سی های 7555 و ir2153d (که من بجای 2155) استفاده می کنم ولتاژ تغذیه ای سی های فوق نیز ولتاژتغذیه درست نیست همان 2.2 ولت است ایا این ولتاژ فقط هنگام اتصال پراب دستگاه و استفاده بالا می رود یا در حالت معمول باید ولتاژ تغذیه مناسب داشته باشیم ( مقدار صحیح ولتاژ در پایه تغذیه چقدر باید باشد؟
                من در خروجی مدار از ترانزیستورهای mosfet به شماره irf640 استفاده کردم که دارای دیود محافظ روی درین و سورس هستند ایا مشکلی بوجود نمی اید؟

امیدوارم با توجه به تجربه مهارت جنابعالی موارد رفع شود
                سلام
                ولتاژ خروجی بیشتر از 60 ولت تنظیم نکن
                فعلا به مدار دسترسی ندارم که ببینم ولتاژ دو سر 2155 چند ولت هست . ولی تا چند روز دیگه دستم میاد و خبرت میکنم
                ماسفت های خروجی هم مشکلی نیست من خودم هم از IRF640 استفاده کردم

من از این مدار بیشتر برای خواب رفتن پا و بعد برای لاغری استفاده کردم . پروپ هارو روی شکمم میزاشتم و از مد پالسی استفاده میکردم . شکمم هی جمع میشد و دوباره ول میکرد . بعد از 5 دقیقه انقدر خسته میشدم که انگار 100 تا دراز و نشست کردم . برای سیاتیک استفاده نکردم ولی عملکردش دقیقا مثل نمونه های توی بازاره .
                جدیدترین ویرایش توسط sepehr63; ۰۹:۲۰ ۱۳۹۶/۰۹/۱۸.

دیدگاه

سلام دوست گرامی ممنون از جواب سریع جنابعالی
                  با بررسی که کردم ظاهرا یک مشکلی در ارتباط با ای سی 2155 وجود داره من چون از 2153 استفاده می کنم شاید تفاوتی وجود داره زمانی که2153 را از سوکت خود در اوردم و ولتاژ تغذیه را وصل کردم با توجه به ولتاژ زنر 10 ولت که روی پایه 1 ای سی قرار داره مقدار vcc روی 10 ولت فیکس می مونه ولی بعد از جاگذاری ای سی مقدار روی 2 ولت کاهش پیدا می کنه ایا شما هم از 2153 استفده کرده ای (ضمنا جریان مصرفی مدار هم بالا نمیره که احتمال خرابی 2153 پیش بیاد ) بهر حال اگر ولتاژ نقاط اصلی مدار را لطف کنی ممنون می شوم
                  بهر حال مجدد تشکر می کنم و منتظر جواب جنابعالی هستم امیدوارم بتونم مدار را رو راه اندازی کرده و استفاده بکنم

دیدگاه

خواهش میکنم . فعلا به مدار دسترسی ندارم در اولین فرصت که دستگاه به دستم برسته ولتاژ گیری میکنم و خبر میدم .

دیدگاه

سلام وقت بخیر ..در خصوص دستگاه tens من فریت 10*15*25 پیدا نکردم میشه بجاش 20*12*25 استفاده کنم؟

دیدگاه

سلام و وقت بخیر
                        از این دستگاه میشه برای درمان سردرد استفاده کرد؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط narges_mansoori نمایش پست ها
                          سلام و وقت بخیر
                          از این دستگاه میشه برای درمان سردرد استفاده کرد؟
                          سلام . تا حالا استفاده نکردم ولی این دستگاه یه tens واقعیه . اگه از تنس برای سر درد توی بیمارستان ها استفاده میشه پس حتما از این هم میشه

دیدگاه

سلام وقتتون بخیر . در مورد هسته ترانس میشه توضیح بدین از چه نوعی هست ؟ EE , EI , FF ؟

دیدگاه

سلام
                              چطور میشه تو این مدار فرکانس رو اندازه گیری کنیم ؟؟

دیدگاه

درودبر شما آقا سپهر
                                میشه خروجی را افزایش داد، تعداد پدها
                                مثلا برای دوقسمت از بدن استفاده کرد

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X