سلام من این دستگاهو ساختم همه چی درسته یه led تو خروجی قرار دادم که نشون میده تو خروجی پالس دارم و با تغییر ولوم ها اون led چشمک زدنش و کم نور و پرنور شدنش تغییر می کنه ولی پدارو که وصل میکنم جواب تاثیرشو احساس نمی کنم البته پدارو خودم ساختم مشکل به نظرتون کجاست ؟؟
جدیدترین ویرایش توسط adrianjavad; ۱۴:۳۰ ۱۳۹۸/۰۸/۰۸.
درود بر شما آقای مهندس سپهر و تشکر از زحماتتان « خواهشمند است فایل مدار چاپی مدار تنس را مجدد بگذارید که فایلهای پیوست قابل دسترس نمیباشند « پیشاپیش از لطف شما سپاسگزارم.
درود بر شما دوست عزیز" منهم در حال ساخت این مدار هستم و تمامی قطعات را تهیه کردم ولی متاسفانه به فایل مدار چاپی این مدار دسترسی ندارم و قابل دسترسی نمیباشد" اگر لطف کنید تصویر و یا فایل مدار چاپی را برایم ارسال نمایید ( به هر طریقی که شما صلاح میدانید) بی نهایت سپاسگزارتان خواهم شد< ممنونم<
سلام
کجا فایل آپ کنم ؟؟؟ لینک بدید تا دوباره بفرستم .
اگه خروجی دستگاه فقط یک ال ای دی بدون مقاومت گزاشتید و نورش کم و زیاد شده مشکل دارید چون ولتاژ خروجی باید تا 60 ولت بالا بره
ولتاژ ir2155 بگیرید ببینید چند و لت دو سرش هست . با اوسکوپ هم میتونید شکل موج گیت ماسفت ها ببینید
عکس از زیر و روی برد برام قرار بدید تا ببینم .
من از پد مخصوص خودش استفاده کردم و هیچ مشکلی نداشتم تا حالا
سلام
کجا فایل آپ کنم ؟؟؟ لینک بدید تا دوباره بفرستم .
اگه خروجی دستگاه فقط یک ال ای دی بدون مقاومت گزاشتید و نورش کم و زیاد شده مشکل دارید چون ولتاژ خروجی باید تا 60 ولت بالا بره
ولتاژ ir2155 بگیرید ببینید چند و لت دو سرش هست . با اوسکوپ هم میتونید شکل موج گیت ماسفت ها ببینید
عکس از زیر و روی برد برام قرار بدید تا ببینم .
من از پد مخصوص خودش استفاده کردم و هیچ مشکلی نداشتم تا حالا
سلام جناب سپهر عزیز، من مدار رو ساختم البته دو تا ساختم که دوکاناله استفاده کنم ، ولی پس از ساخت به مشکلاتی خوردم، اول ولتاژ خروجی IC1 روی کاتد D3حداکثر 43vوجود دارهکه با تغییر ولومvr1 و پتانسیومتر vr2 حداکثر ۴۳ ولت بدست میاد، جالبه که ولتاژ 43Vروی کاتد زنر 39V هست که باعث داغی بیش از حد زنر 39V و IC3 میشودو خروجی ندارم، لطفا راهنمایی فرمایید، در ضمن سلف مربوطه را هم اولیه و ثانویه جهت پیچش عکس همدیگه میباشد.در ضمن نمیدانم چجوری عکس برد ساخته شده رو براتون ارسال کنم، راهنمایی فرمایید استاد عزیز
جدیدترین ویرایش توسط amirinline; ۱۸:۳۲ ۱۳۹۸/۰۹/۲۸.
دلیل: افزایش تصویر
درود دوستان
مشخصات هسته را میفرمایید؟
یکجا 15*5*10 نوشته ( در فایل pcb) و جای دیگه 25*15*10 ( در عکس ) ...
سوال: 1-ابعاد هسته باید دقیق باشه یا حدود اون اعداد هم گیر بیاد اکی هست؟
2- دیود 1N4936 گیر نمیاد...به جاش چه دیودی بذارم؟
Electronic muscle training, muscle stimulation devices were once very popular, the biggest reason is the affordable price I shared a different muscle stimulatio
برای اظافه کردن خروجی ها هم احتیاجی به ساخت 2 دستگاه نبود . من خودم از خروجی 2 تا ماسفت یه مقاومت و یک خازن 470 نانو گزاشتم و یک خروجی دیگه گرفتم .
اگه خروجی بیشتر از 43 نمیشه احتمالا دیود
1N4936
خروجی ترانس شما از نوع شاتکی 43 ولتی باشه . باید بیشتر از 43 ولت mc34063 شما هم داغ کنه
من uf4007 گزاشتم
درود آقا سپهر عزیز
من دارم pcb را از اول میکشم،یک سوال برام پیش اومد.در شماتیک مدار یک خازن 330 نانو هست که در بورد شما نیست.میخواستم بپرسم چرا حذفش کردید؟ و اگه بذارم مشکلی بوجود میاد؟
درود آقا سپهر عزیز
من دارم pcb را از اول میکشم،یک سوال برام پیش اومد.در شماتیک مدار یک خازن 330 نانو هست که در بورد شما نیست.میخواستم بپرسم چرا حذفش کردید؟ و اگه بذارم مشکلی بوجود میاد؟
سپاس فراوان
راهنماییتون باعث شد دقیق تر مدار رو دنبال کنم و یک مورد دیگه توجهم رو جلب کرد.اگر اشتباه هست بفرمایید.
فکر کنم خازنی که مشخص کردم برعکس نصب شده در pcb (؟) :
سلام دوستان عزیز
من هم از یک جای دیگه این طرح رو پیدا کرده بودم و ساختمش که متاسفانه کار نکرد و به دنبال رفع مشکل بودم که به اینجا رسیدم
طرح بنده یک مقدار با این طرح تفاوت جزیی داره ولی در هر حال من این تغییرات رو هم روش انجام دادم ولی موفق به حصول نتیجه نشدم
متاسفانه من نتونستم عکس ها رو ارسال کنم اینجا
من از هسته EI استفاده کردم و ولتاژ 9 تا 80 ولت رو به خوبی دارم، ولی متاسفانه در خروجی هیچ ولتاژ یا فرکانسی ندارم
با بررسی هایی که روی مدار انجام دادم، بایستی در پایه مثبت lm334z ولتاژ 39 رو داشته باشیم، درحالی که در مدار من ولتاژ 35 بیشتر نمیشد که با کمی تغییر در قسمت خازن 34063 ولتاژ رو رسوندم به 37 ولت؛ در مرحله بعد اگه اشتباه نکنم ما باید در پایه منفی آی سی 334 دقیقا همون ولتاژ 39 روداشته باشیم با این تفاوت که جریان در حدود 10 میلی آمپر محدود شده فقط، درحالی که من با اندازه گیری ولتاژ این پایه که به پایه 1 آی سی 2155 هم میره؛ آی سی 2155 چه در سوکت باشه چه درش آورده باشم در پایه های 1 و 8 هیچ ولتاژی ندارم ، در صورتی که باید 39 ولت داشته باشم! درسته یا من اشتباه میکنم؟؟؟؟!!!!
من مسیر پایه منفی آی سی 334 رو هم جدا کردم و با اندازه گیری ولتاژ؛ دیدم که هیچ ولتاژی وجود نداره! تا اینجای کار به نظر خودم مشکل در آی سی 334 هست ؟!!
مورد مبهم دیگه ای که برای من جالب بود اینه که در حین تست ولتاژی؛ وقتی که آی سی 2155 رو در آورده بودم و ولتاژ هم بالای 70 ولت بود، ماسفت Q2 داغ میکرد، در حالی که طبق شماتیک درین این ماسفت به همون 39 ولتی وصله که من توش ولتاژی نمیبینم ولی باعث داغی این ماسفت میده!! جالبه که من با قطع مسیر 39 ولت به درین این ماسفت، دیدم که دیگه داغ نکرد ولی مجددا ولتاژ رو گرفتم باز هیچ ولتاژی در پایه های 1 و 8 آی سی 2155 وجود نداشت!
من کاملا سردرگم شدم؛ خواهش میکنم اساتید منو راهنمایی کنند...
دوستان سلام مجدد
من با کمی تغییرات تونستم به این نتایج برسم:
ولتاژ سر زینر دقیقا 39 ولت، ولتاژ پایه 1 آی سی نیم ولت و ولتاژ پایه 8 آی سی 2155 هم شد همون ولتاژی که بین 9 تا 80 ولت تنظیم میشه
تغییراتی که انجام دادم:
تغییر ماسفت از irf610 به irfz44
تعویض خازن 100 نانو بین پایه های 8 و 6 آی سی 2155 از نوع مولتی لایر به نوع پلی استر 400 ولت!
افزایش ولتاژ تغذیه کل مدار از 6 ولت به 9 ولت ( طرحی که بنده استفاده کردم طرح اصلی چاپ شده در مقاله بود که از 6 ولت استفاده میکنه)
با این حال با مولتی متر فرکانس خروجی رو که میگیرم فرکانس بین 260 هرتز تا 1.3 کیلوهرتز با ولوم ولتاژ قابل تنظیم هست، یعنی در کمترین ولتاژ 260 هرتز رو دارم، در ولتاژ حدود 42 بالاترین فرکانس که حدود 1.3 کیلوهرتزه، در ولتاژ 80 هم حدود 500 هرتز.
با هیچ کدوم از ولوم های 500 اهم و 2 مگااهم تغییری در فرکانس ندارم، با فشردن کلید 2 (int - cont ) هم هیچ تغییری نمیبینم، با اتصال پراب های خیس به بدن هم هیچی حس نمیشه حتی دو سر پراب رو که به ال ای دی میزنم روشنش نمیکنه ؛ ولتاژ AC دو سر پراب 1.3 ولت هست که با ولوم تغییر ولتاژ بین نیم ولت تا 1.7 ولت متغییره؛ در ولتاژ 42 ولت در خروجی 1.7 ولت دارم
آقا کمکم کنید لطفا
سپاس فراوان
راهنماییتون باعث شد دقیق تر مدار رو دنبال کنم و یک مورد دیگه توجهم رو جلب کرد.اگر اشتباه هست بفرمایید.
فکر کنم خازنی که مشخص کردم برعکس نصب شده در pcb (؟) :
سلام
اون خازن برعکس نصب شده
البته من از پی سی بی دیگه ای استفاده کردم که هیچ اشکالی نداره ولی هنوز هیچ
دوستان سلام مجدد
من با کمی تغییرات تونستم به این نتایج برسم:....
درود برشما
ممنون از بیان تجربیاتتون
بنده هنوز مدار رو نبستم.در چند روز آینده این کار رو میکنم و نتیجه رو اینجا میزنم.
از جناب sepehr63 عزیز که موفق شدند خواهش میکنم در صورت امکان لیست دقیق قطعاتی که استفاده کردند را قرار دهند.
درود برشما
ممنون از بیان تجربیاتتون
بنده هنوز مدار رو نبستم.در چند روز آینده این کار رو میکنم و نتیجه رو اینجا میزنم.
از جناب sepehr63 عزیز که موفق شدند خواهش میکنم در صورت امکان لیست دقیق قطعاتی که استفاده کردند را قرار دهند.
خواهش میکنم
من فعلا نتونستم جواب بگیرم، با اسکوپ هم فرکانس خروجی رو چک کردم سیگنال دندانه ای شکل بسیار نامنظم وجودداره ؛ در پایه 3 آی سی 7555 ولی پالس حدود 1 تا 1.5 هرتز مشاهده میشه
من میخوام یک کاری بکنم ولی نمیدونم اصلا امکانش هست یا نه، میخوام به جای آی سی 334 یک مقاومت در حدود 400 اهم قرار بدم تا به من ولتاژ 39 ولت با جریان حدود 10 تا 15 میلی آمپر بده، در این صورت فکر میکنم من همون کار 334 رو با این مقاومت میتونم بدست بیارم ؟! فقط یک جایی شک دارم اونم اینکه مطمئن نیستم این آی سی در پایه منفی خودش همون ولتاژی رو بده که در پایه مثبت بهش میدیم! یعنی ما که بهش 39 ولت میدیم ممکنه این آی سی ولتاژ پایینتری رو به 2155 بفرسته که در اون صورت ممکنه من با یک مقاومت باعث آسیب به 2155 بشم ولی طبق دیتاشیت این آی سی با ولتاژهای بالاتر هم کار میکنه!
اینجا خیلی خلوته، چرا کسی نمیاد حرفی بزنه؟ میدونید که این وسیله برای یک عده زیادی لازم و ضروری و کاملا بدرد بخوره، ما اگه بتونیم اینجا روش ساخت این وسیله رو بطور کامل اوکی کنیم بقیه هم براحتی میتونن بسازنش ، پس لطفا هر دوستی که اطلاعاتی داره بیاد و بیان کنه ؛ مطمئنا با بیان اطلاعاتتون تنها به من کمک نمی کنید
متشکرم
ویرایش:
طبق آخرین بررسی هایی که انجام دادم ؛ ولتاژ پایه 1 آی سی 2155 باید 15 ولت باشه، ولتاژ پایه 6 هم وقتی که ولوم 500 اهمی کاملا در جهت عقربه های ساعت چرخانده شده باشه باید 40 ولت باشه! ( مال من پایه 1 با مقاومت به جای 334، شده 4 ولت و پایه 6 هم ولتاژش ثابت نیست و همون ولتاژیه که با ولوم 1 بین 9 تا 80 تنظیم میشه!!)
ولتاژ الکترودهای خروجی هم در حالت بدون پالس حدود 7 ولت AC و ذر خالت پالس باید بین 0 و حدود 4 ولت نشون بده مولتی متر، البته به نوع مولتی متر هم بستگی داره که چقدر سریعه
فرکانس دستگاه بین 2 تا 220 هرتزه، پهنای پالس هم بین 40 تا 200 میکروثانیه و در حالت پالس هم 700 میلی ثانیه خاموش و 220 میلی ثانیه روشنه .
من تا این لحظه حتی با تست مقاومت به جای 334؛ نتونستم نتیجه ای بگیرم ولی این اطلاعات رو اینجا نوشتم تا اگه کس دیگه ای به مشکل برخورد کرد حداقل بتونه از این اطلاعات که من کلی براشون زحمت کشیدم استفاده کنه و موفق بشه
من به هر حال اگه نتونم این مدار رو راش بندازم یک مدار جایگزین طراحی میکنم که بتونه مشخصات بالا رو بهم بده، حتما جواب بگیرم همینجا منتشر میکنم ولی الان کاملا به سود من هست که همین مدار رو با کمک اساتید بتونم عیبش رو رفع کنم.
کماکان منتظر راهنمایی اساتید و دوستان بزرگوار هستم...
دیدگاه