اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ارسال امواج به مغز

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : ارسال امواج به مغز

نوشته اصلی توسط abbasalifix نمایش پست ها
    مغز امواج رو آنالوگ یعنی با تغییرات دامنه سیگنال بیشتر میپذیره مثل سیگنال های صوت
    این سیگنال ها وقتی تکرار شونده باشند تاثیر گذار هستند و توسط گوش شنیده میشوند اما مغز اونها رو به ظاهر نادیده میگیره
    تاکید می*کنم پیام ها باید مدام تکرار شونده باشند
    ببخشید که بیشتر نمیتونم در این بحث شرکت کنم چون میدونم که به شدت تحت کنترل هستم

سیگنال صوتی که قابل شنیدن نیست چطور میشه از سیگنال صوتی استفاده کرد البته من یه مقاله در مورد فرکانس های دو گوشی خوندم ولی من فرکانس های صوتی مد نظرم نیست و می خوام از طریق امواج الکترومغناطیسی باشه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط abbasalifix نمایش پست ها
      مغز امواج رو آنالوگ یعنی با تغییرات دامنه سیگنال بیشتر میپذیره مثل سیگنال های صوت
      این سیگنال ها وقتی تکرار شونده باشند تاثیر گذار هستند و توسط گوش شنیده میشوند اما مغز اونها رو به ظاهر نادیده میگیره
      تاکید می*کنم پیام ها باید مدام تکرار شونده باشند

ببخشید که بیشتر نمیتونم در این بحث شرکت کنم چون میدونم که به شدت تحت کنترل هستم
      حاجی بیخیال شو

نوشته اصلی توسط adrianjavad نمایش پست ها
      سلام دوستان ..من می خوام امواجی رو که تولید می کنم به مغز ارسال کنم به نظر شما این کار چطور امکان پذیر است؟
      دوست عزیز ساده ترین روش تحریک مغز ، با استفاده از جریان مستقیم و ضعیف است که tDCS نامیده میشود
      و میتونید به سادگی مدارش رو بسازید (البته با رعایت مسائل ایمنی)
      روش tDCS عبارت است از عبور جریان 1 تا 2 میلی آمپری DC از روی پیشانی که
      باعث میشه نصفش یعنی حدودا یک میلی آمپر از مغز عبور کنه
      دقت کنید که این جریان مستقیم است و موج نیست

ساختن مدارش هم کاری نداره ، یک منبع جریان ثابت رو میتونید با یک ترانزیستور بسازید

من یه بار امتحان کردم
      تغییر ملایمی در خلق و خو را باعث میشود ، یکی از کاربردهایش در درمان افسردگی است

فقط مراقب مسائل ایمنی باشید
      عبور جریان بالا از مغز میتواند باعث مسائل اساسی مثل توقف تنفس شود

به لینک های زیر هم میتوانید مراجعه کنید

ویکی پدیا

مدار آسان برای tDCS
      http://www.instructables.com/id/Build-a-Human-Enhancement-Device-Basic-tDCS-Suppl/

پی دی اف شناسایی نقاط روی سر
      جدیدترین ویرایش توسط x935418; ۱۳:۱۱ ۱۳۹۶/۱۰/۱۷.

دیدگاه

حالا فزض کنیم طیفی از امواج را ارسال کردیم از کجا بفهمیم دریافت شده؟
        این علم مربوط میشه به شاخه مهندسی پزشکی و نمیخوام پا تو کفش کسی بکنم ولی خوب مرض کنجکاویه دیگه
        به نظر من اگر بدن ما اطلاعات خودشو به وسیله مدولاسیون دامنه ارسال یا دریافت بکند با بالا رفتن دامنه کریر اطلاعات گم میشه و از دست میره . ولی اگر به صورت اف ام "مدولاسیون فرکانس" ارسال و دریافت کنه به سودشه چون دیگه تحت تاثیر دامنه قرارنمیگیره . حالا باز هم خودش بهتر میدونه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط x935418 نمایش پست ها
          دوست عزیز ساده ترین روش تحریک مغز ، با استفاده از جریان مستقیم و ضعیف است که tDCS نامیده میشود

ساختن مدارش هم کاری نداره ، یک منبع جریان ثابت رو میتونید با یک ترانزیستور بسازید

من یه بار امتحان کردم

من می خوام امواج الفا ،بتا ،گاما رو بسازم که تقریبا از فرکانس 4 تا 50 هرتز اتفاق میفته و اونو به مغز ارسال کنم ...ایا با این روشی که شما فرمودید میشه جریان های متفاوتی ایجاد کرد و اونو از مغز عبور داد که بشه کار همین امواج رو انجام بده ؟

دیدگاه

من می خوام امواج الفا ،بتا ،گاما رو بسازم که تقریبا از فرکانس 4 تا 50 هرتز اتفاق میفته و اونو به مغز ارسال کنم ...ایا با این روشی که شما فرمودید میشه جریان های متفاوتی ایجاد کرد و اونو از مغز عبور داد که بشه کار همین امواج رو انجام بده ؟
            نه اینکه گفتم جریان مستقیمه، برای افسردگی و ترک سیگار و بهبود حافظه گفتن خوبه
            امواج الفا ،بتا ،گاما که مال خود مغزه ، نمی دونم اگه اینها رو خودمون بسازیم و به مغز ارسال کنیم چه اتفاقی میافتد

دیدگاه

نه اینکه گفتم جریان مستقیمه، برای افسردگی و ترک سیگار و بهبود حافظه گفتن خوبه
              امواج الفا ،بتا ،گاما که مال خود مغزه ، نمی دونم اگه اینها رو خودمون بسازیم و به مغز ارسال کنیم چه اتفاقی میافتد
              مشکل من در اینه که چطور میشه این امواج رو بعد از تولید به مغز ارسال کرد که مغز اونارو دریافت کنه به قول دوستمون باید کدینگ بشه و با فرمت خاص به مغز ارسال بشه حالا من تو همین کدینگ و فرمت موندم

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

نوشته اصلی توسط kamy007 نمایش پست ها
              این علم مربوط میشه به شاخه مهندسی پزشکی و نمیخوام پا تو کفش کسی بکنم ولی خوب مرض کنجکاویه دیگه
              به نظر من اگر بدن ما اطلاعات خودشو به وسیله مدولاسیون دامنه ارسال یا دریافت بکند با بالا رفتن دامنه کریر اطلاعات گم میشه و از دست میره . ولی اگر به صورت اف ام "مدولاسیون فرکانس" ارسال و دریافت کنه به سودشه چون دیگه تحت تاثیر دامنه قرارنمیگیره . حالا باز هم خودش بهتر میدونه
              مشکل اینجاست که برای ارسال هر موجی فرکانس حامل باید کمتر از 3 کیلو هرتز نباشه حالا امواج مورد نظر من از 4 تا 50 هرتز هست ..با مدولاسیون فرکانس چطور میشه اینکارو انجام داد ؟

دیدگاه

بابا از روش صوت به این صورته که انسان امواج الفا که زیر 8 هرتزه رو نمیشنوه ولی اگه یه فرکانس مثلا 100 هرتز از گوش چپ و 104 هرتز از گوش راست وارد نید (هدفون) مغز فرکانس 4 هرتز رو میشنوه یعنی کثر این دو تا به این طریقه که مغزو با امواج صوتی زیر 8 هرتز تحریک میکنن

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Reza Azimy_RW نمایش پست ها
                  بابا از روش صوت به این صورته که انسان امواج الفا که زیر 8 هرتزه رو نمیشنوه ولی اگه یه فرکانس مثلا 100 هرتز از گوش چپ و 104 هرتز از گوش راست وارد نید (هدفون) مغز فرکانس 4 هرتز رو میشنوه یعنی کثر این دو تا به این طریقه که مغزو با امواج صوتی زیر 8 هرتز تحریک میکنن
                  شما درست می فرمایید دوست عزیز ولی من می خواستم از طریق امواج الکترومغناطیس این کارو انجام بدم و دنبال فرکانس صوتی نیستم احتمال زیاد از روش tdcs استفاده کنم ..
                  در مورد tdcs و نمونه های ساخته شده کمک بفرمایید ممنون میشم

دیدگاه

حاجی بیخیال شو

من یه بار امتحان کردم

به لینک های زیر هم میتوانید مراجعه کنید

ویکی پدیا

مدار آسان برای tDCS
                    http://www.instructables.com/id/Build-a-Human-Enhancement-Device-Basic-tDCS-Suppl/

پی دی اف شناسایی نقاط روی سر
                    http://thebrainstimulator.net/pdf/Tr...l_v1_0_pdf.pdf
                    اگه واقعا این دستگاه برای افسردگی خوب باشه من حتما یکیشو میسازم . اطلاعات دیگه ای دارید ؟؟؟

دیدگاه

سلام به همگی...
                      روش tDCS هم الکترومغناطیسی نیست .....
                      دستگاه tDCS یه جریان 0.25 میلی آمپری تا 2 میلی آمپری رو روی جاهای خاصی از سر میزارن .....
                      این یه جریان دی سی هستش .... البته نمیدونم که پالس میده یا نه ... یا اینکه چه شکل موجی میده ...
                      . اینکه فقط tDCS نیست ... دستگاههای دیگه هم هستش ... مثلا tACS و.......
                      اینا همه تماسی هستن ... فکر نمیکنم غیر تماسی وجود داشته باشه .... نمیدونم......
                      اینا رو روانشناسها خوب میدونن ...
                      من خودم برای نوروتراپی میرم یه جایی ..... اونجا از tDCS استفاده میکنن ....
                      یه چیزی اینکه چه فرکانسی و چه مدت و چقدر جریان باید باشه رو همون متصدی نوروتراپی میدونن .....

اتفاقا اونا روی افسردگی هم کار میکنن

معمولا یه سیگنالی میدن به مغز و باز خوردشو میبینن .....
                      مثلا دیدم تو یکی از تستها نرم افزار FFT میگرفت از سیگنالهایی که از الکترودها میخوند.......

دیدگاه

اینکه میخاید چی کار کنین خیلی گنگه
                        اول باید مشخص کنین تو چه موجی میخاهید کار کنین مشخصا الفا بتا ... یا موج مخصوصی رو
                        دو تمام سطح مغز اون موجو دریافت میکنه مثل نورو فید بک و یا جا های خاص مثل dts

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sepehr63 نمایش پست ها
                          اگه واقعا این دستگاه برای افسردگی خوب باشه من حتما یکیشو میسازم . اطلاعات دیگه ای دارید ؟؟؟
                          با عرض پوزش از تاخیر

والا اطلاعات بیشتری ندارم ، همون مدار ساده رو روی برد بورد ساختم و یکبار امتحان کردم ، خوب بود .
                          احساس اسودگی و آرامش میداد

ولی چون پد مناسب برای اتصال به سر نداشتم ، خواستم یک کلاه مخصوص برای اینکار بسازم که بعد درگیر کارهای دیگه شدم و یک مدت فراموش شد
                          حالا دوباره سرم خلوت شده و میخوام دوباره همه چیشو درست کنم و مجددا استفاده کنم

نوشته اصلی توسط microprocesor_2002 نمایش پست ها
                          این یه جریان دی سی هستش .... البته نمیدونم که پالس میده یا نه ... یا اینکه چه شکل موجی میده ...
                          در این روش ، جریان مستقیم هستش ، پالسی نداره
                          جدیدترین ویرایش توسط x935418; ۱۲:۳۳ ۱۳۹۶/۱۰/۲۶.

دیدگاه

یه هدفن میخواد به محل بلنکوهاس فویل وصل کن یا میتونی . چسب لید بخری. سرچ کن چسب لید.
                            نبودی چند تا پست هم ما نوشته بودیم اینجا برات و توضیحات خیلی مهمی را بروش دور منقلی برات گفته بودبم حتی لینک مرج هم داده بودیم. ولی ادمین یا متوجه نشده یا خوشش نیومده یا حال نکرده و پاکش کرده. خلاصه اگر الکترودها رو وصل کردی طوریت شد به ما ربطی نداره
                            جدیدترین ویرایش توسط kamy007; ۱۴:۳۶ ۱۳۹۶/۱۰/۲۶.

دیدگاه

احساس اسودگی و آرامش میداد
                              داداش مطمئنی تلقین نبود ؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Reza Azimy_RW نمایش پست ها
                                داداش مطمئنی تلقین نبود ؟
                                بله
                                البته ملایم بود

دیدگاه

لطفا صبر کنید...