اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

سنسور زاویه سنج

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : سنسور زاویه سنج

با سلام من هم از این سنسور میخوام استفاده کنم البته من میخوام برای تغییر جهت یک میله که فقط در جهت y کم و زیادمیشه استفاده کنم به نظر شما از چه سنسوری استفاده کنم؟ البته هر چی دقتش بیشتر باشه بهتره ممنون

دیدگاه

نوشته اصلی توسط زوار
      با سلام من هم از این سنسور میخوام استفاده کنم البته من میخوام برای تغییر جهت یک میله که فقط در جهت y کم و زیادمیشه استفاده کنم به نظر شما از چه سنسوری استفاده کنم؟ البته هر چی دقتش بیشتر باشه بهتره ممنون
      برای شما یک شتاب سنج تک محوره می تونه کفایت کنه! (البته نحوه قرارگیری و نصب اون باید رعایت بشه)

ولی پیشنهادم این ماژول های شتاب سنج آنالوگ هست که قبلا با کلیپ آموزشی معرفی کرده بودم. سه محوره هست ولی خب ارزونه. شما از یک محورش استفاده کنید.
      در مرحله ی بعد بهتر است از نوع دیجیتالی و دقت بالای اون ADXL345 استفاده کنید.

اگر دقت فوق العاده ای می خواهید بهتر است ، از ترکیب یک ژایرو و یک شتاب سنج دقیق استفاده کنید!
      همواره یادمان باشد:
      1-مردان بزرگ اراده می کنند و مردان کوچک آرزو
      2-افراد بزرگ، همیشه به دنبال ایده های بزرگند و افراد کوچک به دنبال افراد بزرگ
      3-همیشه سعی کن آنقدر کامل باشی که بزرگترین تنبیه تو برای دیگران گرفتن خودت از آنها باشد.

دیدگاه

salam mpu 6050 kheili sensor ali hast ba khoroji digital va deqat bala gyro va shetab hamrah ba motor pardazeshi hamash toye yek tarashe!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hero.seller17
          salam mpu 6050 kheili sensor ali hast ba khoroji digital va deqat bala gyro va shetab hamrah ba motor pardazeshi hamash toye yek tarashe!
          بله به زودی ان شاا... کلیپ آموزشی اون آماده و منتشر می شه!
          همواره یادمان باشد:
          1-مردان بزرگ اراده می کنند و مردان کوچک آرزو
          2-افراد بزرگ، همیشه به دنبال ایده های بزرگند و افراد کوچک به دنبال افراد بزرگ
          3-همیشه سعی کن آنقدر کامل باشی که بزرگترین تنبیه تو برای دیگران گرفتن خودت از آنها باشد.

دیدگاه

سلام
            دوستی که در مورد انکودر مطب گذاشته بود
            ببخشید ی مقدار عجله دارم برای همین نمیتنم کامل توضیح بدم
            و ممکنه غلط املایی داشته باشه متنم
            انکودرها دو نوعن، افزایشی و مطلق
            برای این کار شما میتونین از نوع مطلق استفاده کنی که در این حالت نیازی به کالیبره کردن دائم نیست
            موفق باشید
            آدم ها همه میپندارند که زنده اند،برای آنها تنها نشانه حیات بخار گرم نفس هایشان است!!
            کسی از کسی نمیپرسد، آهای فلانی...
            از خانه ی دلت چ خبر؟؟ گرم است؟؟ نوری دارد هنوز؟؟ ...

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
            X