اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مبدل آنالوگ به دیجیتال AD7190

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : مبدل آنالوگ به دیجیتال AD7190

نوشته اصلی توسط voyager2020
    با اجازه از اقا مرتضی!
    دوست گرامی اگر هر چند وقت یه بار پرش یا کاهش در مقدار دارید نشون دهنده ی ریپل در ولتاز رفرنس یا تغذیه هست !که اون پرش متناسب با اون ریپل هست
    چون به صورت مطلق داری میخونید و رفرنس استفاده میکنید این ریپل تاثیر گذاره-البته باید ببینید این ریپل همیشه و منظم باشه!
    میتونید برای تست خروجی ولتاژ رفرنس رو با ولت متر تست کنید ببینید هر چند لحظه ریپل داره یا نه که احتمال زیاد داره که در محاسبات تاثیر میذاره
    خواهش می کنم
    اول باید داستان برنامه نویسی اش حل بشه
    دقت دوست مون در اینجا هشت بیت هست
    برای کاری در حوزه اربعین نیاز به نیروی داوطلب هستیم.
    http://hosseinwalkingday.com

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ajapyy
      میشه با این آی سی تا نرخ 1kSPS هم نمونه برداری کرد ؟ اگر آره، تو این سرعت، دقت تا چند بیت میاد پایین ؟
      صد در صد می شه
      از نظر تجربی تو اون سرعت می شه دقت بین 12 تا 14 بیت رسید
      بسته به اجرای pcb و گین و نوع موج ورودی و رفرنس..

دیدگاه

من برای کاری می خوام که ورودی بین 10- تا 10+ رو با سرعت 1k نمونه برداری کنم. آی سی سراغ دارید که مثل همین AD7190 خوش دست باشه و البته بتونه تو سرعتی که گفتم دقت بالایی رو بده ؟ (مثلا 17 یا 18 بیت تجربی).
        در مورد ولتاژ ورودی، به نظرتون بیام و از تقسیم مقاومتی استفاده کنم یا روش دیگه ای رو هم سراغ دارید ؟ (سیگنال ورودی می تونه چند میلی ولت باشه یا چند ولت).
        ---------
        .
        .
        ...........

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ajapyy
          من برای کاری می خوام که ورودی بین 10- تا 10+ رو با سرعت 1k نمونه برداری کنم. آی سی سراغ دارید که مثل همین AD7190 خوش دست باشه و البته بتونه تو سرعتی که گفتم دقت بالایی رو بده ؟ (مثلا 17 یا 18 بیت تجربی).
          در مورد ولتاژ ورودی، به نظرتون بیام و از تقسیم مقاومتی استفاده کنم یا روش دیگه ای رو هم سراغ دارید ؟ (سیگنال ورودی می تونه چند میلی ولت باشه یا چند ولت).
          سلام
          17 18 بیت در این ریت 1 کیلو سمپل ؟؟؟
          از کمپانی آنالوگ سراغ ندارم. تو حالت غیر تناسبی این تراشه خیلی دقیق باشه 16 بیت هست. حتی در ریت 4.7 سمپل
          سیگنال ورودی ات چی هست ؟

دیدگاه

ای سی از مکسیم هست چهار کانال 24 بیت همزمان! ولی قیمتش بالاست حدود 110 تومن ولی تا 16 کیلو سمپل میتونید جواب بگیرید
            تک کانال پیدا کنید ارزونتر میشه احتمالا

دیدگاه

نوشته اصلی توسط voyager2020
              ای سی از مکسیم هست چهار کانال 24 بیت همزمان! ولی قیمتش بالاست حدود 110 تومن ولی تا 16 کیلو سمپل میتونید جواب بگیرید
              تک کانال پیدا کنید ارزونتر میشه احتمالا
              برتری تراشه های ماکسیم نسبت به انالوگ دیوایس
              مثل برتری گوشی های تمام هوشمند GLX هست نسبت به آیفون
              یعنی رو کاغذ ادعاهای بزرگ می کنند (دو سیم کارت و حافظه خوب و قند خون) در مقابل (تک سیم کارت و حافظه پایین و ...) اما در عمل :redface:
              طی تست های زیادی که گرفته شده هیچ شرکتی به دقت آنالوگ نمی رسه

دیدگاه

من همون یک کاال لازمم هستش. سمپل ریت هم همون 1k، بله شرکت های دیگه هستند، گفتم شاید چیزی سراغ داشته باشند دوستان که تو ایران بشه پیدا کرد.
                سیگنال ورودی یا ولتاژ هست یا جریان. اگر ولتاژ باشه تو همون محدوده که گفتم هستش و جریان رو هنوز بهم نگفتند. سیگنال هم خروجیه PMT هستش.
                ---------
                .
                .
                ...........

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ajapyy
                  من همون یک کاال لازمم هستش. سمپل ریت هم همون 1k، بله شرکت های دیگه هستند، گفتم شاید چیزی سراغ داشته باشند دوستان که تو ایران بشه پیدا کرد.
                  سیگنال ورودی یا ولتاژ هست یا جریان. اگر ولتاژ باشه تو همون محدوده که گفتم هستش و جریان رو هنوز بهم نگفتند. سیگنال هم خروجیه PMT هستش.
                  بگو جریانی بهت بدهند
                  خروجی های جریان پایداری بسیار بهتری نسبت به خروجی های ولتاژی دارند.

ضمنا گذاشتن تقسیم مقاومتی اصلا کار درستی نیست. چون بخاطر دقت کم مقاومت های بازار ایران، خطا اینقدر بالا می ره که توجیه فنی نداره از AD7190 استفاده کنی
                  تو حالت خوشبینانه، بتونی مقاومتی گیر بیاری که 0.1 درصد خطا داشته باشه، یعنی 10 بیت

دیدگاه

شما رشته خودتون هم فیزیکه فکر کنم، خروجی PMT جریانه یا ولتاژ ؟ :read:
                    تقسیم مقاومتی رو خودمم راغب نبودم و نیستم.
                    برای مبدل جریان به ولتاژ مداری، آی سی یا پیشنهاد دیگه ای دارید که دقت ADC حیف نشه ؟

اضافه شده در تاریخ :
                    نظرتون راجع به CS5532 چیه ؟
                    ---------
                    .
                    .
                    ...........

دیدگاه

این ای سی در ایران هست ولی من باهاش کار نکردم که بدونم چیزی که تو دیتا شیت نوشته صحت داره یا نه!
                      نوشته اصلی توسط ajapyy
                      شما اینو از کجا پیدا کردید؟! اگر خریداری کردید چه قیمتی؟
                      خروجیش جریانه اگر اشتباه نکنم

دیدگاه

من پیدا نکردم، جایی داشتند و به من گفتند که براش یک برد بزنم به جای برد قدیمی.
                        این CS5532 تو دیتاشیتش نکات جالبی داره. مثلا تو 1KSPS دقت 17 بیت داره، با قیمتی که داره کمی مشکوکه !! احتمال داره قضیه همون GLX و آیفون که آقا مرتضی گفت باشه !!
                        ---------
                        .
                        .
                        ...........

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ajapyy
                          تقسیم مقاومتی رو خودمم راغب نبودم و نیستم.
                          برای مبدل جریان به ولتاژ مداری، آی سی یا پیشنهاد دیگه ای دارید که دقت ADC حیف نشه ؟

اضافه شده در تاریخ :
                          نظرتون راجع به CS5532 چیه ؟
                          خدمت دانشمندان هسته ای عرض ارادت دارم.
                          خودت رو زیاد خسته نکن، PMT خیلی دقت داشته باشه، 12 بیت هست

احتمالا از شما یه پنجره موج (تنظیم کنند ولتاژ ورودی و خروجی بین چقدر و چقدر باشه) می خواهند که حواست باشه فرکانس اپ امپ هات خیلی بالا باشه تا ریپل نگیری

ذاتا خروجی اش جریانه اما معمولا پیش تقویت کننده های هسته ای با خروجی ولتاژ کار می کنند.

دیدگاه

نه دوست عزیز من ولتاژ رفرنس رو هم اندازه گرفتم دقیقا 2.495 هستش.ریپل هم نداره.مشکل من فقط تو بعضی از ولتاژ های اندازه گیری شدست که دقیقا 20 میلی ولت کمتر میده.اینم بگم که مثلا وقتی ورودی رو سیماشو چپ و راست می کنم لحظه ای درست میشه دوباره خراب میشه.و این مشکل مطمئن هستم که از روی سخت افزاره نه نرم افزار.چون برنامه که کاری نداره چندخط کده.
                            ممنون

دیدگاه

یه توضیحی هم در مورد برنامه بدم.من 24 بیت داده رو تو 3 تا متغیر کاراکتری ذخیره می کنم.DATA_REG[0],DATA_REG[1] و DATA_REG[2] که DATA_REG[0] با ارزشترین داده رو داره و DATA_REG[2] هم کم ارزشترین.
                              دقت 8 بیتی نیست چون اگه بود تو ولتاژهای دیگه اینقدر دقیق نتیجه نمیداد.یه متغیر از نوع long تعریف کردم تا بتونم 24 بیت داده رو توش جا کنم.جون int شانزده بیتی هستش.بعد این عدد رو مثل چیزی که تو دیتاشیت گفته ضرب و تقسیم کردم و از ولتاژ رفرنس هم کم کردم.
                              نتیجه کاملا درسته.منتها تو یه ولتاژهایی 20 میلی ولت افت داره.این 20 میلی ولت واقعا کلافم کرده.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مرتضی م.
                                چی؟
                                MSB LSB بایستی از جنس Char باشند

یعنی بدون اعشار
                                و اگه هم بصورت مبنای شونزده بدی، هر کدوم بین صفر تا FF می تونند تغییر کنند
                                عددت در مبنای شونزده بیشتر از FFFF نمی تونه باشه.
                                دقیقا توی متغیرهای کاراکتری ذخیره میشه.وقتی ADRD فراخوانی میشه محتویات دیتا رجیستر داخل آرایه ی DATA_REG که از نوع کاراکتری هستش ذخیره میشه.
                                که خونه ی 0 با ارزشترین و خونه ی 2 کم ارزشترین داده رو داره.بعد این 3 بایت رو داخل یه متغیر از نوع long که 32 بیتی هستش جا کردم و فرمول رو اعمال کردم روش.منتها نتیجه چون اعشاریه یه متغیر اعشاری تعریف کردم که ضرب و تقسیم تو اون ذخیره شه وگرنه داده ها اول تو متغیر کاراکتری ذخیره میشن بعد کنار هم قرار میگیرن تا رقم واقعی ساخته بشه و بعد عملیات ضرب و تقسیم و... .

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X