اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مبدل آنالوگ به دیجیتال AD7190

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

راه اندازی دو کانال مبدل آنالوگ به دیجیتال AD7190

سلام
    من میخوام هر دو کانال تفاضلی AD7190 را راه اندازی کنم در حالت تک کانال ابتدا کامال مورد نظر و گین و فیلتر را انتخاب میکنم سپس توسط مد رجیستر zreo calib و Full calib انجام میدم ( تا اینجا در main انجام میشه) و نهایتا در قسمت حلقه بینهایت تابع main شروع به خواندن رجیستر دیتا در حالت single نموده حالا وقتی هر دو کانال را بخوام بخونم نحوه کالیبره کانالها و خواندنشون به چه صورت میباشد؟
    با تشکر
    برای خواندن دو کانال مراحل زیر را انجام دادم آیا درست میباشد؟
    1-کانال یک و رفرنس یک و گین 128 را در رجیسنر Configuration نوشته - zero calib و full calib را نیز در رجیستر mode نوشته
    2-کانال دو و رفرنس دو و گین 128 را در رجیسنر Configuration نوشته - zero calib و full calib را نیز در رجیستر mode نوشته
    مراحل فوق در قسمت main برنامه نوشته شده
    3-در قسمت حلقه بینهایت تابع main ، کانال یک و رفرنس یک و گین 128 را در رجیسنر Configuration نوشته سپس rdy را چک نموده و بعد مقدار رجیستر دیتا را میخوانم.
    4- کانال دو و رفرنس دو و گین 128 را در رجیسنر Configuration نوشته سپس rdy را چک نموده و بعد مقدار رجیستر دیتا را میخوانم. و مراحل 3و4 بطور مداوم تکرار میشود.

دیدگاه

پاسخ : مبدل آنالوگ به دیجیتال AD7190

سرعت نمونه برداری اش چقدره؟چند kspsمیشه؟

دیدگاه

سلام
        این أیسی سرعت نمونه برداری کمی داره و هم چنین سرعت انتقال دیتایه کمی هم داره ولی یه سری امکانات خوب مثل گین متغیر و نویز کم و بیست و چهار بیتی بودنش این آی سی رو مناسب اندازه گیری دما تو رنج هایه دمایی زیاد و اندازه گیری وزن با دقت بالا میکنه به عبارت دیگه برایه همه مهمه دما و وزن دقت زیادی داشته باشه تا سوسور سرعت بالا داشته باشه و همچنین یه سوسور دما مثل ترموکوپل سرعت پاسخ دهی خیلی کمی داره و تغییرات دمایی رو خیلی سریع نشون نمیده پس این آی سی مناسب برایه اندازه گیری دما هست و کار هایه دیگه که نیاز به سرعت بالا نباشه در عوض دقت مهم باشه

دیدگاه

پاسخ : راه اندازی دو کانال مبدل آنالوگ به دیجیتال AD7190

سلام
          پوزش بابت تاخیر
          نوشته اصلی توسط faryad_30000
          سلام
          من میخوام هر دو کانال تفاضلی AD7190 را راه اندازی کنم در حالت تک کانال ابتدا کامال مورد نظر و گین و فیلتر را انتخاب میکنم سپس توسط مد رجیستر zreo calib و Full calib انجام میدم ( تا اینجا در main انجام میشه) و نهایتا در قسمت حلقه بینهایت تابع main شروع به خواندن رجیستر دیتا در حالت single نموده حالا وقتی هر دو کانال را بخوام بخونم نحوه کالیبره کانالها و خواندنشون به چه صورت میباشد؟
          با تشکر
          برای خواندن دو کانال مراحل زیر را انجام دادم آیا درست میباشد؟
          1-کانال یک و رفرنس یک و گین 128 را در رجیسنر Configuration نوشته - zero calib و full calib را نیز در رجیستر mode نوشته
          2-کانال دو و رفرنس دو و گین 128 را در رجیسنر Configuration نوشته - zero calib و full calib را نیز در رجیستر mode نوشته
          مراحل فوق در قسمت main برنامه نوشته شده
          3-در قسمت حلقه بینهایت تابع main ، کانال یک و رفرنس یک و گین 128 را در رجیسنر Configuration نوشته سپس rdy را چک نموده و بعد مقدار رجیستر دیتا را میخوانم.
          4- کانال دو و رفرنس دو و گین 128 را در رجیسنر Configuration نوشته سپس rdy را چک نموده و بعد مقدار رجیستر دیتا را میخوانم. و مراحل 3و4 بطور مداوم تکرار میشود.
          این تراشه رو اصلا کالیبره نکردم، چون اصلا آفستی ندیدم که بخواهم کالیبره اش کنم.

اما اگه می خواهید کانال عوض کنید و از برنامه ای که اول تاپیک گذاشته شده استفاده می کنید

[code=c]
          //-----------------------------------------------------------------------------------------------
          void AD7190_init1(void)
          {
          AD7190_CS = 0;
          //------------Reset AD7190
          spi(255);
          spi(255);
          spi(255);
          spi(255);
          spi(255);
          //------------
          //while(!AD7190_RDY){};
          delay_ms(1);
          spi(AD7190_WRITE_NEXT * 64 + AD7190_CONFIG_REG * 8);
          spi(AD7190_CONFIG3);
          spi(AD7190_CONFIG2);
          spi(AD7190_CONFIG1);
          spi(AD7190_WRITE_NEXT * 64 + AD7190_MODE_REG * 8);
          spi(AD7190_MODE3);
          spi(AD7190_MODE2);
          spi(AD7190_MODE1);
          spi(0b01011100); //Continuous read
          AD7190_CS = 1;
          };
          //-----------------------------------------------------------------------------------------------

[/code]

بعد تو MAIN برنامه انتخاب کانال کنید، اگه سرعت 4.7 ریت هست، 500 میلی ثانیه دیلی بدید و بعد تراشه رو بخونید
          برای تنظیم کانال تو زیر برنامه ای که بالا نوشتم، این خط اش
          [code=c]spi(AD7190_CONFIG1);[/code]

بجای AD7190_CONFIG2 هر کدوم از این ها رو که خواستی کپی کن

[code=c]
          #define AD7190_CONFIGch1 ((0<<CH4) | (0<<CH3) | (0<<CH2) | (0<<CH1) | (0<<CH2_CH2) | (0<<CH_TEMP) | (0<<CH3_CH4) | (1<<CH1_CH2))
          #define AD7190_CONFIGch2 ((0<<CH4) | (0<<CH3) | (1<<CH2) | (0<<CH1) | (0<<CH2_CH2) | (0<<CH_TEMP) | (0<<CH3_CH4) | (0<<CH1_CH2))
          #define AD7190_CONFIGch3 ((0<<CH4) | (1<<CH3) | (0<<CH2) | (0<<CH1) | (0<<CH2_CH2) | (0<<CH_TEMP) | (0<<CH3_CH4) | (0<<CH1_CH2))
          #define AD7190_CONFIGch4 ((1<<CH4) | (0<<CH3) | (0<<CH2) | (0<<CH1) | (0<<CH2_CH2) | (0<<CH_TEMP) | (0<<CH3_CH4) | (0<<CH1_CH2))
          #define AD7190_CONFIGchtemp ((0<<CH4) | (0<<CH3) | (0<<CH2) | (0<<CH1) | (0<<CH2_CH2) | (1<<CH_TEMP) | (0<<CH3_CH4) | (0<<CH1_CH2))
          [/code]

باقی فرمایش تون یا بنده الان تمرکز ندارم، یا انشای شما مشکل داره. برنامه تون رو قسمت به قسمت شرح بدید تا اگه در توانم بود کمک تان کنم

موفق باشید.
          برای کاری در حوزه اربعین نیاز به نیروی داوطلب هستیم.
          http://hosseinwalkingday.com

دیدگاه

نوشته اصلی توسط zahra-meh
            سرعت نمونه برداری اش چقدره؟چند kspsمیشه؟
            حداکثر 4.8KPS سرعت داره
            جدول سرعت-دقت به وضوح در دیتاشیت هست و نیازی به توضیح بیشتر نیست.

دیدگاه

داش مرتضی دس گلت درد نکونه که با این رفقا این قائله رو به پا کردیو و کل شهرو رو هوسی کردی ! ! !
              اما اگه رخصت بدی چند تا سووال برام پیش اومده که باس اینجا بپرسم :
              اولا : اگه ولتاژ لفلنس این جونی 2.5 ولت باشه ولی ورودیاش از 2.5 ولت تجاوز کونه ( مثلکم هول برش داره و بره رو 5 ولت ) این ماجوله سوسوله یا دووم میاره
              ایضا نسوزه حیوونی
              دوما : اصلا میخوام بینم این آی سیسوله اگه بره تو کما و اور دوز کنه ( حکما وقتی ورودیش پاشو از گیلیمش دراز تر کونه ) دوباره امیدی هس که به این دنیا برگرده

. . . وااااای خسته شدم دیگه واژه دونیم تموم شد ببخشید دوباره میگم :

با سلام و خسته نباشید خدمت استاد مرتضی م. عزیز و جناب بسطام بزرگوار میخواستم ببینم vref=2.5v باشه ولی ورودی ها از 2.5 تجاوز کنه و مثلا 5 بشه آیا آی سی نمیسوزه و یا مثلا اگه overrange بده دوباره اگر رنج ورودی برگرده به حالت نرمال adc هم عدد درست رو دوباره نشون میده ، آیا نیازی به گذاشتن محدود کننده ( مثلا زنر 2.5v ) در ورودی نیست . با تشکر از تایپیک بسیار کاربردی و خوبتون و پوزش از متن بالا

دیدگاه

باز عذر خواهی میکنم :
                جناب بیرامی عزیز شما اول پستها گفتین من میخوام این برد آموزشی رو بزارم همه استفاده کنن اگه میشه لطف کنین جالا که انقدر زحمت کشیدین شماتیک مدار نهایی رو بزارین که بچه ها با خیال جمع از اون استفاده کنن چون در بین تایپیکها حرفها ضد و نقیض شده اون وسط . . . یکبار گفته شده پایه ref+ باید 5 ولت باشه ( در شماتیک جناب مرتضی م. در صفحه 1 ) ولی یکبار هم در صفحه دوم گفته شده که ref باید 2.5 ولت باشه بالاخره 2.5 یا 5 کدوم درسته . . .
                اگه یک شماتیک اصلاح شده و کامل رو جناب بیرامی عزیز ارسال کنند این تایپیک بسیار خوب ، کامل و کارمد تر میشه
                البته پررویی بنده رو به بزرگواریتون ببخشید چون تا همین جاش هم زحمت زیاد و بدون چشم داشتی کشیدین دستتون درد نکنه و خسته نباشین اجرتون با خدا .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط babak10000
                  داش مرتضی دس گلت درد نکونه که با این رفقا این قائله رو به پا کردیو و کل شهرو رو هوسی کردی ! ! !
                  اولا : اگه ولتاژ لفلنس این جونی 2.5 ولت باشه ولی ورودیاش از 2.5 ولت تجاوز کونه ( مثلکم هول برش داره و بره رو 5 ولت ) این ماجوله سوسوله یا دووم میاره
                  ایضا نسوزه حیوونی
                  دوما : اصلا میخوام بینم این آی سیسوله اگه بره تو کما و اور دوز کنه ( حکما وقتی ورودیش پاشو از گیلیمش دراز تر کونه ) دوباره امیدی هس که به این دنیا برگرده

با سلام و خسته نباشید خدمت استاد مرتضی م. عزیز و جناب بسطام بزرگوار میخواستم ببینم vref=2.5v باشه ولی ورودی ها از 2.5 تجاوز کنه و مثلا 5 بشه آیا آی سی نمیسوزه و یا مثلا اگه overrange بده دوباره اگر رنج ورودی برگرده به حالت نرمال adc هم عدد درست رو دوباره نشون میده ، آیا نیازی به گذاشتن محدود کننده ( مثلا زنر 2.5v ) در ورودی نیست . با تشکر از تایپیک بسیار کاربردی و خوبتون و پوزش از متن بالا
                  سلام
                  نه ببین برای ای که ببینی ولتاژ ورودی از چقد بیشتر باشه که IC ممکنه آسیب ببینه باید به مقدار های ABSOLUTE MAXIMUM RATINGS نگاه کنی و تقریبا ربطی به رفرنس نداره
                  این اعداد به نسبت ولتاژ ورودی بیان میشن که مثلا 0.3 ولت بیشتر از Vcc بدی طوری نمیشه
                  ولی اکر رفرنس 2.5 باشه خب مصلما نمیتونه 5 ولت رو اندازه بگیره و برای مقادیر بالاتر از Vref کلا خروجی به حد بالای خودش میرسه

باز عذر خواهی میکنم :
                  جناب بیرامی عزیز شما اول پستها گفتین من میخوام این برد آموزشی رو بزارم همه استفاده کنن اگه میشه لطف کنین جالا که انقدر زحمت کشیدین شماتیک مدار نهایی رو بزارین که بچه ها با خیال جمع از اون استفاده کنن چون در بین تایپیکها حرفها ضد و نقیض شده اون وسط . . . یکبار گفته شده پایه ref+ باید 5 ولت باشه ( در شماتیک جناب مرتضی م. در صفحه 1 ) ولی یکبار هم در صفحه دوم گفته شده که ref باید 2.5 ولت باشه بالاخره 2.5 یا 5 کدوم درسته . . .
                  اگه یک شماتیک اصلاح شده و کامل رو جناب بیرامی عزیز ارسال کنند این تایپیک بسیار خوب ، کامل و کارمد تر میشه
                  البته پررویی بنده رو به بزرگواریتون ببخشید چون تا همین جاش هم زحمت زیاد و بدون چشم داشتی کشیدین دستتون درد نکنه و خسته نباشین اجرتون با خدا .
                  ببین برای کارهای مختلف فرق میکنه اگر قراره لودسل بخونی خب بهتره از ولتاژ رفرنس 5 ولت یا همون تغذیه IC استفاده کنی
                  ولی من برای یه ولتاژ ثابت میخواستم استفاده کنم برای همین ولتاژ رفرنس رو 2.5 گذاشتم
                  تو خیلی از مواقع ممکنه شما حتی نیاز به ولتاژ رفرنس کمتری داشته باشی ( این دیگه به طراحی مدار برمیگرده )
                  چیزهایی که بیان شده تا اینجا برای کار با این IC کفایت میکنه البته مدلای جدید تری آقای میرزایی عزیز معرفی کردند که مزیت هایی نسبت به این IC دارن
                  AD7191 رو سرچ کن و مطالب اونم بخون
                  باز اگر کار خاصی دارید حتما با استاد میرزایی مشورت کنید
                  درایور شبکه و nRF24L01
                  کاتالوگ محصولات
                  کنترلر CNC شش محوره برای پرینتر 3D و Pick n Place
                  شبیه ساز تک تیرانداز و سیبل دیجیتال با پردازش تصویر
                  فروش اسیلوسکوپ GWinstek GOS-630FC

دیدگاه

سلام
                    من کوچک همه ام و استاد نیستم.
                    ایضا نسوزه حیوونی

همین طور که دوستمون گفتند، باید ابسولوت ریتنیگ رو نگاه کنید. با پنج ولت نمی سوزه ولی اگه ولتاژ بیشتر از پنج ولت بشه احتمال سوختن ایسی هست.
                    البته در اوررنج اگه ولتاژ زیر پنج ولت باشه، هرگز نمی سوزه، مثلا گین 128 روشن باشه و ولتاژ رفرنس هم 2.5 ولت باشه.

تنظیم ولتاژ رفرنس بستگی به نیاز داره. یک جایی 2 ولت، یک جا 3 و جایی هم پنج ولت.

نوشته اصلی توسط بسطام بیرامی
                    ولی اکر رفرنس 2.5 باشه خب مصلما نمیتونه 5 ولت رو اندازه بگیره و برای مقادیر بالاتر از Vref کلا خروجی به حد بالای خودش میرسه
                    با عرض شرمندگی از دوست عزیز، آقا بسطام. تصحیح می کنم
                    اگر ولتاژ رفرنس 2.5 ولت باشه،
                    وقتی ولتاژ ورودی 2.5 ولت باشه، عدد 32768 از تراشه بر می گرده.
                    وقتی ولتاژ ورودی 0 ولت بشه، عدد 0 از تراشه برمی گرده.
                    وقتی ولتاژ ورودی 5 ولت بشه، عدد 655535 از تراشه بر می گرده.

تراشه ی AD7191 که معرفی کردم از نظر دقت، فرقی با 7190 نداره، اما تعداد پایه کمتری از میکرو اشغال می کنه و ارزون تر هم هست.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مرتضی م.
                      با عرض شرمندگی از دوست عزیز، آقا بسطام. تصحیح می کنم
                      اگر ولتاژ رفرنس 2.5 ولت باشه،
                      وقتی ولتاژ ورودی 2.5 ولت باشه، عدد 32768 از تراشه بر می گرده.
                      وقتی ولتاژ ورودی 0 ولت بشه، عدد 0 از تراشه برمی گرده.
                      وقتی ولتاژ ورودی 5 ولت بشه، عدد 655535 از تراشه بر می گرده.
                      سلام
                      برای bipolar و Unipolar اینطوریه؟!!!
                      درایور شبکه و nRF24L01
                      کاتالوگ محصولات
                      کنترلر CNC شش محوره برای پرینتر 3D و Pick n Place
                      شبیه ساز تک تیرانداز و سیبل دیجیتال با پردازش تصویر
                      فروش اسیلوسکوپ GWinstek GOS-630FC

دیدگاه

نوشته اصلی توسط بسطام بیرامی
                        سلام
                        برای bipolar و Unipolar اینطوریه؟!!!
                        خیر

The analog input to the AD7190 can accept either unipolar or bipolar input voltage ranges. A bipolar input range does not imply that the part can tolerate negative voltages with respect to system AGND. In pseudo-differential mode, signals are referenced to AINCOM while in differential mode, signals are referenced to the negative input of the differential pair. For example, if AINCOM is 2.5 V and the AD7190 AIN1 analog input is configured for unipolar mode with a gain of 2, the input voltage range on the AIN1 pin is 2.5 V to 3.75 V when a 2.5 V reference is used. If AINCOM is 2.5 V and the AD7190 AIN1 analog input is configured for bipolar mode with a gain of 2, the analog input range on AIN1 is 1.25 V to 3.75 V.

دیدگاه

آقایون سلام
                          متشکرم از این همه دست به نقدی در جواب . . . اگه همه به همین سرعت جواب میدادند ، کل مشلات مملکت تو نصف روز حل میشد. . .
                          (خاک عالم حرف سیاسی ممنوع ! ! )
                          تشکر از پاسخ های خوبتون :bye اما من منظورم این بود که اگر AINCOM ( مقدار افست ) مقدارش 2.5 ولته حالا در این شرایط باید VREF یعنی +REF
                          چقدر باشه ؟ ضمنا (با عذرخواهی فراوان
                          1- حالا باز تو همین شرایط ولتاژ 5 ولت تغذیه آنالوگ (AVDD) تو این مدار از چه رگولاتوری تامین میشه آیا LOW NOISE بودن اون مهم نیست و بطور کلی چه رگولاتوری براش مناسبه مثلا میشه 7805 گذاشت ؟
                          2- آیا اگر ADVV رو به 5 ولت وصل کنیم میتونیم ولتاژ قسمت دیجیتال یعنی DVDD رو 3.3 بدیم و با یک میکروی 3.3 اونو بخونیم ؟
                          3- جناب استاد میرزایی رو کجا میتونم گیر بیارم (شرمنده من تو این سایت غربیبم و هیچ دوست و آشنایی ندارم !! :sad: ) یعنی میگم تو این سایت هستند یا جای دیگه ای هستند .
                          4- جناب مرتضی خان م. عزیز این آی سی ADR391 رو از کجا بخرم چون لیون نداشت ، شما یه مغازه ای دی ار سیصدو نود و یک فروشی دیگه سراغ ندارین ؟! :smile:

دیدگاه

آقایون بازهم سلام
                            خدمت جناب بیرامی عزیز آقا این AD7191 چه مزیتی به AD7190 داره ؟ تازه AINCOM هم که نداره پس نمیشه ولتاژ افست براش تعیین کرد بعد بازم تازه NOISE FREE BIT برای 7190 مقدار 22.5 بیته ولی برای 7191 21.5 بیته ( بیته . . . بیته . . . بیته دنیا یه زندونه بچشمم گلستون آذرستونه بچشمم . . . , وای دوباره اور فلو دادم . . . آخه من رشته ام اصلیم ادبیات بود دیدم اونجا کار نیست اومدم اینجا ! ! ! :nerd: )

دیدگاه

وای خاک عالم بازم سلام
                              جناب بیرامی الهی قربونت برم من منظورم از قسمت دوم بخش اول سوال اولم این بود که آیا اگه اور رنج بده و بعد دوباره در رنج قرار بگیره دوباره درست میشه و عدد درست میده یا نه باید ریست بشه تا درست بشه و اصلا این آی سی ریست میشه و اگه نمیشه چطوری میشه ؟ :icon_razz: اینو برای این عرض میکنم که من با AD7714 کار کردم و اون وسط کار مشکل هنگ کردن داشت و هی باید ریستش میکریم تا درست بشه آیا شما در 7190 هم مشکل هنگ کردن داشتید و آیا کسی با هر دوی اینها کار کرده که بدونه ا 7190 بهتره یا 7714 ؟ ؟ ( آقا واقعا پر حرفیهای منو ببخشید ، خامم و جوانم و جویای نام ! ! ! . . . )

دیدگاه

سلام
                                و اما بعد از تعارفات...
                                آقایون سلام
                                متشکرم از این همه دست به نقدی در جواب . . . اگه همه به همین سرعت جواب میدادند ، کل مشلات مملکت تو نصف روز حل میشد. . .
                                (خاک عالم حرف سیاسی ممنوع ! ! )
                                تشکر از پاسخ های خوبتون :bye اما من منظورم این بود که اگر AINCOM ( مقدار افست ) مقدارش 2.5 ولته حالا در این شرایط باید VREF یعنی +REF
                                چقدر باشه ؟ ضمنا (با عذرخواهی فراوان
                                1- حالا باز تو همین شرایط ولتاژ 5 ولت تغذیه آنالوگ (AVDD) تو این مدار از چه رگولاتوری تامین میشه آیا LOW NOISE بودن اون مهم نیست و بطور کلی چه رگولاتوری براش مناسبه مثلا میشه 7805 گذاشت ؟
                                2- آیا اگر ADVV رو به 5 ولت وصل کنیم میتونیم ولتاژ قسمت دیجیتال یعنی DVDD رو 3.3 بدیم و با یک میکروی 3.3 اونو بخونیم ؟
                                3- جناب استاد میرزایی رو کجا میتونم گیر بیارم (شرمنده من تو این سایت غربیبم و هیچ دوست و آشنایی ندارم !! :sad: ) یعنی میگم تو این سایت هستند یا جای دیگه ای هستند .
                                4- جناب مرتضی خان م. عزیز این آی سی ADR391 رو از کجا بخرم چون لیون نداشت ، شما یه مغازه ای دی ار سیصدو نود و یک فروشی دیگه سراغ ندارین ؟! :smile:
                                شما واضح بفرمایید هدف اندازه گیری تان چیست ؟

1) صد در صد مهمه. کم بودن نویز رگلاتور در اندازه گیری بسیار تاثیر داره. اگر قصد استفاده از رگلاتور های خطی دارید، 78M05 بهتره.
                                یا LF50
                                یا LM1117-5v
                                بهرحال از 7805 کلاسیک هرگز استفاده نکنید که هم نویز بیشتری دارد و هم ممکن است اتصال کوتاه شود!

اگر هم دنبال رگلاتور سوییچینگ هستید، TPS54331 و ماژول MP1584 گزینه های مناسبی هستند.

2) بله می شه. مداراتی دیده ام که با این روش، AD7190 وصل به رسپری پای شده بود!

4) دقیق تر و ارزون تر 391، تراشه ی ADR363 هست. از اینجا می توانید تهیه کنید.
                                http://payaelectronicscomplex.com

آقایون بازهم سلام
                                خدمت جناب بیرامی عزیز آقا این AD7191 چه مزیتی به AD7190 داره ؟ تازه AINCOM هم که نداره پس نمیشه ولتاژ افست براش تعیین کرد بعد بازم تازه NOISE FREE BIT برای 7190 مقدار 22.5 بیته ولی برای 7191 21.5 بیته ( بیته . . . بیته . . . بیته دنیا یه زندونه بچشمم گلستون آذرستونه بچشمم . . . , وای دوباره اور فلو دادم . . . آخه من رشته ام اصلیم ادبیات بود دیدم اونجا کار نیست اومدم اینجا ! ! ! :nerd: )
                                تراشه AD7191 چون اندازه گیری تفاضلی داره، نیازی به پایه AINCOM نداره. شما می توانید 2.5 ولت رو به ورودی منفی این تراشه وصل کنید.
                                از نظر اندازه گیری تجربی 7191 رو دقیق تر می دونم.
                                هنگ کردن این تراشه رو تا حالا ندیدم.
                                بهرحال این تاپیک برای AD7190 است و برای 7191 تاپیک مجزایی برقرار شده
                                http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=106877.msg691789#msg691789

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X