اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مبدل آنالوگ به دیجیتال AD7190

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : مبدل آنالوگ به دیجیتال AD7190

سلام اقای میرزایی و باقی بچه ها
    مرسی بابت کد
    شما گفتید :
    ابتدا باید تقسیم مقاومتی استفاده کنید و ولتاژ تون تو رنج -+ 2.5 ولت بیاد. بعد با اپ امپ 2.5 ولت به ولتاژ آفست بدید تا ولتاژ تون بین 0 و 5 قرار بگیره
    نظرتون در مورد این مدار چیه؟ کلا اپ امپ رو بیخیال شیم؟
    http://electronics.stackexchange.com...microcontrolle
    البته با استفاده از مقاومتای خیلی دقیق و بعد اینکه آیا همچین مقاومتایی تو بازار پیدا میشه و قیمتشون چنده؟
    ممنون

دیدگاه

سلام مجدد
      من اگه بخوام تو این آی سی یا 7191 AD به جای ورودی تفاضلی از ورودی تک سر استفاده کنم اونوقت فیلتر ورودی رو باید چطوری وبا چه مقادیری بزارم؟
      با تشکر

دیدگاه

و یه سوال دیگه
        آیا مقاومت ورودی این آی سی اونقدر زیاد هست که قضیه لودینگ پیش نیاد ؟ من تو دیتا شیتش هرچی گشتم اسمی از مقاومت ورودی نیاورده بود!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط digiboy
          و یه سوال دیگه
          آیا مقاومت ورودی این آی سی اونقدر زیاد هست که قضیه لودینگ پیش نیاد ؟ من تو دیتا شیتش هرچی گشتم اسمی از مقاومت ورودی نیاورده بود!
          مشکلی باهاش نداشتم.

فقط یادتون باشه مقاومت فیلتر رو بیشتر از صد اهم نذارید.

برای اینکه بی نظمی پیش نیاد، مطالب مربوط به 7191 تو تاپیک خودش مطرح بشه.
          برای کاری در حوزه اربعین نیاز به نیروی داوطلب هستیم.
          http://hosseinwalkingday.com

دیدگاه

نوشته اصلی توسط MortezaMir نمایش پست ها
            سلام
            خیر
            برنامه هاشون فرق داره و ۷۱۹۱ ساده تره
            در ۷۱۹۰ ارتباط میکرو با تراشه دو طرفه است ولی ارتباط میکرو با ۷۱۹۱ یکطرفه است
            با سلام و تشکر بابت توضیحات عالیتون. برنامه اراه اندازی لودسل با ad7190 با بسکام رو دارید خیلی بهش نیاز دارم .ممنون میشم اگر ارسال کنید mo.farokhzad@yahoo.com

دیدگاه

سلام دوستان
              مطالب این تاپیک بسیار خوب و مفید بودن فقط کسی تونست رفرنس دقیق برای خواندن ولتاژ تا حدود 18- 19 بیت یا حتی بالا تر پیدا کنه ؟برای خواندن سنسور میخوام خیلی مهمه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط aro.r نمایش پست ها
                سلام دوستان
                مطالب این تاپیک بسیار خوب و مفید بودن فقط کسی تونست رفرنس دقیق برای خواندن ولتاژ تا حدود 18- 19 بیت یا حتی بالا تر پیدا کنه ؟برای خواندن سنسور میخوام خیلی مهمه
                درود ، معمولا همراه هر سنسور ، مبدل سازگارش معرفی میشه . قبلش این مورد رو جستجو کنید ، مبدل های زیادی با رزولوشن ۲۴ بیت و سرعت مختلف هست . مثل ad7710 ad7760 ad7799 و ... که باید بررسی کنید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Masood Ashoori نمایش پست ها
                  درود ، معمولا همراه هر سنسور ، مبدل سازگارش معرفی میشه . قبلش این مورد رو جستجو کنید ، مبدل های زیادی با رزولوشن ۲۴ بیت و سرعت مختلف هست . مثل ad7710 ad7760 ad7799 و ... که باید بررسی کنید
                  ممنون. چک کردم ولی رفرنس هایی که استفاده شده بود دقت حدود 0.1 داشتن که چندان مناسب نیست و اکثرشون نویز چندین میکرو ولت روی خروجی داشتن...
                  اگه قطعه ای میشناسید بگید عالی میشه.
                  من بیشتر مدارات رو که نگاه میکردم بین آی سی رفرنس و آی سی A/D فیلتر خاصی نبود دلیل چیه در حالی که سر راه تغذیه آی سی فیلتر بود ؟ چرا فیلتر یا حتی یک فریت بید نمیذارن ؟ دلیل خاصی داره ؟

دیدگاه

با سلام و وقت بخیر خدمت مهندس بسطامی
                    میشه لطف کنید این مطلب رو یکبار دیگه بنویسید از وقتی که EcA فروم رو بروز کرده همه کدها بهم خورده به خاطر همین اصلا نوشته ها خوانا نیست و نتونستم فرمولش رو بفهمم با تشکر

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

نوشته اصلی توسط بسطام بیرامی نمایش پست ها
                    درس امروز استاد میرزایی
                    اندازه گیری تناسبی

خب همینطور که میدونید لودسل یه مشخصه داره که بش میگن mV/V
                    این یعنی چی ؟!!
                    یعنی به ازای هر ولت تغذیه ورودی لودسل ، در بار کامل لودسل به این میزان خروجی ولتاژ تولید میکند

یه مثال میزنم :
                    لودسلی داریم با مشخصه 3mV/V
                    و تغذیه لودسل هم 1 ولت یا 1000 میلی ولت است
                    این لودسل در بار کامل خروجی 3 میلی ولت را تولید میکند ( اگر تغذیه 5 ولت بود خروجی 15 میلی ولت میشد )
                    حالا میایم و با AD7190 این ولتاژ رو با گین 128 میخونیم
                    [code=html5]Code = 2N – 1 × [(AIN × gain/VREF) + 1][/code]
                    با توجه به رابطه بالا برای حالت bipolar مقدار کد خروجی معادل 45,350.912 میشود
                    خب تا اینجا همه جی درسته
                    حالا اگر ولتاژ نغذیه مقدار اندکی تغییر کند مثلا از 1000 میلی ولت یه 980 میلی ولت برسد چی ؟!!!
                    خب ممکنه همه مثل من دفعه اول به عدد 45,607.706 برسند
                    منطقی هم هست ، رفرنس کم شده و به طبع عدد با مقدار کمتری مقایسه شده مقدار خروجی بیشتر شده
                    اما یه نکته داره
                    ما اول گفتیم پارامتر mV/V بر اساس تغذیه محاسبه میشه ، یعنی باید این مقدار در تغذیه ضرب شه
                    آهاااان اینجاس نکتش :
                    980 میلی ولت تغذیه در 3 میلی ولت بر ولت میشه 2.94 یعنی با این تغذیه دیگه خروجی در بار کامل 3 میلی ولت نمیده و 2.94 میده
                    حالا دوباره محاسبه میکنیم :
                    2.94*128 میشه 376.32 این عدد تقسیم بر 980 میلی ولت تغذیه و به اضافه 1 که میشه 1.384
                    حالا این مقدارو در 2 به توان 15 ضرب کنید 45,350.912
                    در کمال ناباوری دیدید که دقیقا همون مقدار قبل از تغییر ولتاژ بدست آمد
                    به این روش ، روش اندازه گیری تناسبی گفته و علاوه بر کاهش خطا هزینه ها را نیز کاهش میدهد

با تشکر فراووان از آقای مرتضی میرزایی :applause: :applause: :applause:
                    منظورم این بخش هست
                    آیا تا به حال به این فکر کرده ایم که نبود قانون کپی رایت در کشور ما چه لطمه بزرگی به کشور ما زده است؟؟؟؟؟؟؟؟؟

دیدگاه

سلاممن یدونه ad7190 رو با adr421 راه انداختم برای خواندن ولتاژ، ولی مثلا ولتاژ رو بهش اعمال میکنم خیلی خوب نشون میده ولی بعد از حدود شاید 5 ثانیه ولتاژ نشون داده سریع افت میکنه مثلا باطری قلمی میزنم نشون میده 1.5 ولی بعد از چند ثانیه ولتاژش میاد روی 1.3 ولت درحالی که ولتاژ باطری یا رفرنس هیچ تغییری نکرده.کسی دلیلشو میدونه ؟خیلی مهمه ممنون

دیدگاه

با سلام
                        از دوستان کسی هست بتونه فرمول محاسبه تناسبی نوشته شده توسط آقای بسطامی رو باز نویسی کنه چون با تغییر فروم در eca دیگه کد فرمول خوانایی نداره
                        آیا تا به حال به این فکر کرده ایم که نبود قانون کپی رایت در کشور ما چه لطمه بزرگی به کشور ما زده است؟؟؟؟؟؟؟؟؟

دیدگاه

سلام دوستان یه مشکل فوری دارم
                          من یه مدار طراحی کردم اونوقت یه مدت که کار میکنه (حدود سه هفته) مقاومت ورودی ad7190 به شدت افت میکنه این طوری که خوندم انگار مشکل از ولتاژ بالا هست در حالی که من حداکثر ولتاژی که میدم 1.6 ولت هست یعنی اصلا از باطری قلمی استفاده میکنم. و تو طراحی پایه AINCOM و AGND مدار رو به هم متصل کردم و به عنوان زمین ad استفاده میکنم و یکی از ورودی های منفی مثل AIN2 رو به 2.5 ولت مدار وصل میکنم "به عنوان زمین مجازی برای خوندن ولتاژ" و از AIN1 هم ولتاژ رو میخونم (با این کار میخوام ولتاژ منفی هم بتونم بخونم -تو دیتاشیت هم برای خوندن ولتاژ منفی همین روش رو پیشنهاد داده) و خود AD هم روی کانال 1 و 2 تنظیمه آیا ممکنه مشکل از اختلاف ولتاژ اعمال شده بین AINCOM و AIN1 باشه. چون پایه مثبت ورودی AD هم آسیب میبینه.

دیدگاه

درود بر همه مهندسین عزیز
                            ضمن تبریک سال نو و آرزوی سلامتی و موفقیت ، بنده میخوام یک لودسل به کمک AD7190 و میکروکنترلر STM32F1 راه اندازی کنم ، اما متاسفانه جواب نمیگیرم
                            لطفا در صورت امکان راهنمایی بفرمایید . باتشکر

دیدگاه

سلام به همه
                              من میخوام IC AD7190 رو با آردوینو مگا راه اندازی کنم
                              کسی از دوستان هست که بتونه راهنماییم کنه؟؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X