اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

سنسور برای تشخیص پوک بودن گردو؟

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : سنسور برای تشخیص پوک بودن گردو؟

به نظر من روش باد برای گردو هایی کاربرد داره که تفاوت وزنی زیادی با گردو سالم داشته باشن .
    یعنی گردو کلا وزن زیادی نداره و هنگامی که از این روش استفاده میشه خیلی باید با دقت میزان باد تنظیم بشه .
    حالا یه سوال ؟ شنیده بودم روش های چیدن گردو هست که به وسیله مدار هایی این کار انجام میشه اما تا حالا ندیدم.
    روش هایی مثل پخش گاز های مخصوص هم هست اما واسه درخت زیاد مفید نیست . و در حال حاضر فقط برای چیدن گردو باید از چوب های بسیار بلند استفاده کرد و با ضربه زدن به گردو ها انها را چید.
    می خواستم بدونم حالا که بحث شیرین گردو مطرح شده آیا روشی برای گردو چیدن می شناسید ؟؟؟

sigpic

دیدگاه

نوشته اصلی توسط edeeson_nm1
      به نظر من روش باد برای گردو هایی کاربرد داره که تفاوت وزنی زیادی با گردو سالم داشته باشن .
      یعنی گردو کلا وزن زیادی نداره و هنگامی که از این روش استفاده میشه خیلی باید با دقت میزان باد تنظیم بشه .
      حالا یه سوال ؟ شنیده بودم روش های چیدن گردو هست که به وسیله مدار هایی این کار انجام میشه اما تا حالا ندیدم.
      روش هایی مثل پخش گاز های مخصوص هم هست اما واسه درخت زیاد مفید نیست . و در حال حاضر فقط برای چیدن گردو باید از چوب های بسیار بلند استفاده کرد و با ضربه زدن به گردو ها انها را چید.
      می خواستم بدونم حالا که بحث شیرین گردو مطرح شده آیا روشی برای گردو چیدن می شناسید ؟؟؟
      معلومه سختی این کار رو تجربه کردین
      سخت ترین قسمت این کار همون برداشت گردو هست (البته تو ایران ) چرا ؟ چون اکثر درختای گردویی که کاشته میشن از نوع مناسب این کار نیستند منظورم اینه که در جاهای دیگه ( اکثرا تو کشورای پیشرفته) که قصد کاشت این محصول رو دارن میان از ارقامی از گردو استفاده می کنن که درخت اون به جای اینکه قد بکشه در طی روند رشدش بیشتر به صورت افقی پخش میشه و همین خصیصه باعث میشه نیازی به چوب بلند برای زدن گردو و بالا رفتن از درخت و سختی های دیگه که باید کشید ، نباشه و برای برداشتش فقط کاری که انجام میشه اینه که میزارن گردو به اندازه کافی برسه این کار دو تا حسن داره یکی اینه که گردو وقتی به اندازه کافی برسه با کمترین تکون خودش می افته پایین و دومین حسنش اینه که دیگه برای جدا کردن پوست سبز گردو یا به اصطلاح عامیانه گچ گردو نیازی نیست پدر آدم در بیاد ( برای جدا کردن این پوست سبز در کارخانه ها از گاز اتیلن استفاده میشه ) همین کاشت نوع مناسب گردو این امکان رو به وجود می آره که با وصل کردن یه نوع ویبراتور به تنه درخت که از طریق موتور تراکتور نیروش رو می گیره گردو ها به راحتی بریزن زمین .
      همین روش نادرست برداشت گردو تو ایران یعنی استفاده از چوب و بالا رفتن از درخت باعث شده اول از همه هر ساله چند نفری به خاطر همین مسئله جونشون رو از دست بدن و عمر مفید درختای گردو بر اثر همین ضربات چوب کمتر بشه :NO: در صورتی که اگه به همین محصول تو ایران توجه بشه و روش سرمایه گذاری بشه می تونه یکی از محصولات بسیار سود آور برای مملکتمون باشه :angry:
      خداوند بی نهایت است اما به قدر نیاز تو فرود می آید ، به قدر آرزوی تو گسترده می شود و به قدر ایمان تو کارگشاست.
      [hr]

دیدگاه

ممنون آقای غفاری چند باری با چوب گردو ریختم :nerd: واقعا کار مشکلی هست.
        بله اتفاقا یک سری درخت گردو هم هست که دیدم و خیلی کوچولو هستن ولی تعدا گردو زیادی میدن و معروف به گردوی ( رژیم اشغالگر قدس ) است
        و به نظر من هم اصلاح بذر در کشاورزی می تونه خیلی موثر باشه.
        البته اگه گردو همین طوری روی درخت بمونه ممکنه خوراک کلاغ ها بشه البته من یک مدار درست کرده بودم که هر چند وقت یک بار با ایجاد یک صدای وحشتناک تمام کلاغ ها رو فراری میداد. که ما به این کار میگیم کلاغچک و میلچک آزاری =))
        ولی باید بگم الکترونیک امروزه نقش مهمی در کشاورزی پیدا کرده که هنوز متاسفانه در کشور ما به اون توجهی نمیشه :angry:

sigpic

دیدگاه

بله اتفاقا یک سری درخت گردو هم هست که دیدم و خیلی کوچولو هستن ولی تعدا گردو زیادی میدن و معروف به گردوی ( رژیم اشغالگر قدس ) است
          آره همونه
          و به نظر من هم اصلاح بذر در کشاورزی می تونه خیلی موثر باشه.
          البته اگه گردو همین طوری روی درخت بمونه ممکنه خوراک کلاغ ها بشه البته من یک مدار درست کرده بودم که هر چند وقت یک بار با ایجاد یک صدای وحشتناک تمام کلاغ ها رو فراری میداد. که ما به این کار میگیم کلاغچک و میلچک آزاری =))
          آره درسته ولی بنده خداها آزارشون به اندازه دزدای گردو که چند وقتی هست طرفای ما زیاد شدن نیست باور می کنین تو ولایت ما بیشتر به این خاطر گردوها رو زود جمع می کنن تا به خاطر کلاغا :mrgreen:
          ولی باید بگم الکترونیک امروزه نقش مهمی در کشاورزی پیدا کرده که هنوز متاسفانه در کشور ما به اون توجهی نمیشه :angry:
          این حرف رو باید طلا گرفت ، اگه همین گردو رو توسط روش های مکانیزه جمع آوری ، غربال و بسته بندی کرد می دونید چقد ارزش افزوده پیدا می کنه :cry: حالا خود مغز گردو به کنار پوسته سبزش و پوسته چوبی گردو هم خیلی کاربرد داره .
          هدفم از این تاپیک هم همینه می خوام ببینم میشه این کار رو خودم انجام بدم یا نه :mrgreen: البته یک قده سخت به نظر می رسه :redface:
          خداوند بی نهایت است اما به قدر نیاز تو فرود می آید ، به قدر آرزوی تو گسترده می شود و به قدر ایمان تو کارگشاست.
          [hr]

دیدگاه

اختیار دارید آقای غفاری من ایمان دارم شما موفق خواهید شد .
            واقعا مطالبی که فرمودید بسیار مهم است و در کشور ما پوست گردو که کلا دور ریخته میشه و برای خشک کردن گردو هم از آفتاب استفاده میشه که باعث سیاه شدن گردو میشه . صنعت الکترونیک می تونه در زمینه برداشت گردو و کندن پوست آن و همچنین خشک کردن گردو و جداسازی گردوی خراب مفید باشه. راستش یه زمانی خیلی دوست داشتم یه ربات بسازم که بره بالا درخت و تمام گردو ها رو بچینه ولی خوب خیلی سخته :angry: :cry:

sigpic

دیدگاه

این فیل را نگاه کنید مخصوصا از دقیقه7 به بعد شاید بهتون ایده بده

http://www.youtube.com/watch?v=kFDAPExOztw
              کسی که به کشورش به درستی خدمت کند،نیازمند تکیه به خاطره ی گذشتگانش نخواهد بود
              ولتر

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
              X