اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

سیم های کیلومتر شمار خودرو

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : سیم های کیلومتر شمار خودرو

نوشته اصلی توسط pama
    نه دوست من، این سنسور تو مسیر بین پشت کیلومتر شمار و ECU ماشین شما قرار داره، در واقع سه سیم دیتا و تغذیه و زمین سنسور سرعت از یه سر به کیلومتر شمار وصلند و از سر دیگه به ECU ماشین رفتند، و شما می تونید خیلی راحت پشت کیلومتر شمار این سنسور رو ببینید و از سیم دیتای اون به مدارتون بیاین.
    خود ecu چطور مقدار کیلومتر رو میخونه که به اون قسمت اعمال میکنه؟؟؟
    از طریق سنسور میخونه دیگه..

دیدگاه

سلام...من برای پروژه دانشگام در حال طراحی کروز کنترلر هستم...چند تا مشکل دارم...اگه میشه یه کمکی کنید ممنون میشم....
      1-سنسور سرعت پالسش چند ولته؟
      2- خروجی ecu که میره به کیلومترسنج به صورته پالسه یا آنالوگ؟ چند ولته؟

دیدگاه

سلام دوست من 5ولت و موج مربعی هم هست

دیدگاه

سلام بر همه
          چطور میشه سرعت مشخصی از ماشین رو تشخیص داد. مثلا سرعت حدی 50 کیلومتر؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط آرش کاکاوند
            سلام بر همه
            چطور میشه سرعت مشخصی از ماشین رو تشخیص داد. مثلا سرعت حدی 50 کیلومتر؟
            میتونی یه جک بزنی زیر ماشین بعد ببینی مثلا تو دنده 3 و دور موتور 3 چه سرعتی را نشون میده بعد سنسور کیلومترا باز کنی و رو همون دور موتور که همون سرعت قبلی باشه ببینی سنسور چند ولت یا چه فرکانسی تولید میکنه.

اضافه شده در تاریخ :
            دوستان حالا که بحث خودروست و بعضی دوستان یه کارهایی کردند اینجا مطرح میکنم ،میخواستم بدونم چطور میشه مصرف ینزین لحظه ای و مصرف درصد کیلومتر را اندازه گرفت؟
            بعضی ماشینها خودشون نشون میدند مثل بعضی از 206 ها که اونم از طریق محاسبه میزان سوخت پاشش شده نشون میده.آیا ایسیو پایه ای داره که بشه این اطلاعات را ازش گرفت؟
            طرز کار انژکتور چه جوریه؟بنظرم حالتی مثل یه شیر برقی را داره که واسه هر سیلندر بنزین را میپاشه.حالا آیا این شیر بصورت 0و1 عمل میکنه یا بسته به میزان فشار پدال گاز کم و زیاد میشه؟ شاید از طریق سنس کردنش بشه مصرف سوخت را اندازه گرفت؟
            :redface:
            الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

دیدگاه

اینجا چقد تار عنکبوت گرفته!
              ایهاالناااااااااااس! یکی تو این تاپیک نیست جواب بده؟ :cry2: :cry2:
              الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط pama نمایش پست ها
                سنسور سرعت دامنش 0 تا 13.8 ولت هستش و خروجیش از جنس فرکانسه با موج مربعی، که میشه با یک میکرو و مدار فرکانس متر این خروجی رو دیکد کرد، ولی باید هر 800 میلی ثانیه نمونه برداری انجام بشه تا سرعت رو داشته باشیم و توی میکرو میتونیم از یه شمارنده (هر کدوم از تایمرهای میکرو در مد کانتر) استفاده کنیم....
                موفق باشید.
                سلام.
                من دسته سیم مشکی پست آمپر رو درآوردم (خودرو پراید 93) و با اسکوپ کارت صدا هم تست کردم یه فرکانسی میاد. با تقسیم مقاومتی ولتاژ رو به 5 رسوندم (مقاومت ها 100 یا 200 اهم)، ولی اصلا وقفه میکرو atmega32 رو فعال نمیکنه. همین مداری که بستم رو با یک سروو تستر تست می کنم نشون میده.

دیدگاه

با سلام خدمت دوستان عزیز .
                  اطلاعات من در مورد استفاده از سنسور سرعت ماشین ها :
                  در یک سری از ماشین ها که بخش عمده ماشین های موجود رو تشکیل می دن ، سنسور سرعت روی گیربکس هست . اگه بخواین از این سنسور استفاده کنید ، می تونید سیم پالس رو با اهم متر پیدا کنید . ولتاژ بین 0 و 12( ولتاژ ماشین) هست . پراب رو به سیم پالس وصل کنید و آروم ماشین رو حرکت بدید ، بعد از طی مسافت چند سانتی متر ، مقدار پالس عوض می شه . اگر هم بخواین سرعت رو محاسبه کنید ، توی ماشینی مثل پراید ، به ازای هر یک متر مسافت ، 5 پالس تحویلتون می ده . یعنی اگه تعداد پالس های خوانده شده در یک ثانیه رو ( که می تونید از پایه کانتر میکرو استفاده کنید ) تقسیم بر 5 و سپس ضربدر 3600 کنید ، سرعت رو بدست آوردید . البته برای ماشین های مختلف یه مقداری فرق داره .
                  در ماشین های به اصلاح یورو 4 یه مقدار جریان فرق داره . تو اکثر این ماشین ها دیگه اون سنسور نیست و بجای اون از سنسور ABS استفاده می کنن . در بیشتر پراید ها ، تعداد پالس رو باید تفسیم بر 28 کرده و سپس ضربدر 3600 کنید . این رو هم توجه داشته باشید که دامنه تغییرات ولتاژ روی سنسور ABS حدود 0.5 ولت هست . یعنی وقتی ماشین خاموشه ، ولتاژی بین 10.7 تا 11.2 (حدودا) مشاهده می کنید . تو ماشین ها دوتا سنسور ABS هست که اگه از تعمیر کار بپرسید سیم های ABS کجاست بهتون نشون می ده .
                  در پناه امام زمان (عج) موفق و پیروز باشید . یا علی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط moh.mahdavi نمایش پست ها
                    با سلام خدمت دوستان عزیز .
                    اطلاعات من در مورد استفاده از سنسور سرعت ماشین ها :
                    در یک سری از ماشین ها که بخش عمده ماشین های موجود رو تشکیل می دن ، سنسور سرعت روی گیربکس هست . اگه بخواین از این سنسور استفاده کنید ، می تونید سیم پالس رو با اهم متر پیدا کنید . ولتاژ بین 0 و 12( ولتاژ ماشین) هست . پراب رو به سیم پالس وصل کنید و آروم ماشین رو حرکت بدید ، بعد از طی مسافت چند سانتی متر ، مقدار پالس عوض می شه . اگر هم بخواین سرعت رو محاسبه کنید ، توی ماشینی مثل پراید ، به ازای هر یک متر مسافت ، 5 پالس تحویلتون می ده . یعنی اگه تعداد پالس های خوانده شده در یک ثانیه رو ( که می تونید از پایه کانتر میکرو استفاده کنید ) تقسیم بر 5 و سپس ضربدر 3600 کنید ، سرعت رو بدست آوردید . البته برای ماشین های مختلف یه مقداری فرق داره .
                    در پناه امام زمان (عج) موفق و پیروز باشید . یا علی
                    سلام
                    شما تونستی سرعت رو تو میکرو بخونی؟ چه مداری استفاده کردی؟

دیدگاه

سلام من سیم کشی ماشینم را عوض کردن سنسور کیلومترم یکم بازی کرد و از کار افتاد الان که نگاه سیم می کنم چهار تا سیم داره بجای سه تا ...البته اونور سوکتش درسته

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sampro نمایش پست ها
                        سلام
                        سلام دوستان
                        همان طور که دوستمون بالاتر گفتند تو خودروهای جدید ABS هست و دیگه سنسور روی گیربکس وجود ندارد. بعد از اینکه از خوندن اطلاعات پشت آمپر جوابی نگرفتم رفتم سراغ روش خوندن پالس های سنسور ABS. هر چرخی یک سنسور ABS داره (تو خودروهای ABS دار) که مستقیم به ECU رفته. سوکت هاش کاپوت رو بزنین بالا مشخصه (سمت راست و چپ). دو تا سیم داره که یکیش 12 ولت ثابت و یکی دیگه دیتا هست که ولتاژ زیادی نداره 0.9 ولت فکر کنم . این حالت بهش میگن Active (انواع دیگش فعلا یادم نیست). من همین سیم دیتا رو مستقیم وصل کردم به پایه میکرو (شاید اشتباه باشه) و به روش ADC تو تایمر ولتاژ رو خوندم ( موج مربعی هست) و Leading edge ها رو تو واحد ثانیه شمارش کردم و سرعت محاسبه شد.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sampro نمایش پست ها
                          سلام
                          بله ، سرعت رو می خونم . یه بخشی از کارمون تولید تاکسی متر هست . بطور خلاصه با تقسیم مقاومتی و ... که الان مدارش رو دقیق یادم نیست . اگه لازم بود می تونم براتون بفرستم . یه نکته دیگه هم اینکه در مورد دو تا سیم ABS یک سیم ولتاژی حدود زیر یک ولت رو داره که 0.5 ولت کم و زیاد می شه و اون سیم دیگه همونطور که گفتم ولتاژ حدود 12 ولت رو داره که اون هم 0.5 ولت کم و زیاد می شه . البته تا اونجایی که من تجربه کردم ظاهرا یک استاندارد مشخصی نداره ولی توی خیلی از ماشین هایی که دیدم ، همینطوری هست که گفتم .

دیدگاه

با سلام و خسته نباشید به دوستان. ایا کسی می دونه برای این که موقع روشن شدن پراید چراغ های صفحه کیلومتر هم روشن بشن باید چه کار کرد؟ ممنونم

دیدگاه

سلام
                              وقت بخیر
                              نوشته اصلی توسط strix نمایش پست ها
                              با سلام و خسته نباشید به دوستان. ایا کسی می دونه برای این که موقع روشن شدن پراید چراغ های صفحه کیلومتر هم روشن بشن باید چه کار کرد؟ ممنونم
                              به اینصورت

با احترام
                              98/7/24

دیدگاه

سلام بابسکام کار کردید؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X