اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

نیاز به دستگاهی که جریان موتور وپمپ اب 62 اسب رو اندازه گیری کنه

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

نیاز به دستگاهی که جریان موتور وپمپ اب 62 اسب رو اندازه گیری کنه

با عرض سلام و ادب خدمت اساتید و یکایک دوستان

نیاز به دستگاهی دارم که جریان موتور و پمپ اب 2 HP الی 62 HP رو اندازه گیری کنه .به عنوان مثال موتور 62 اسب در حالت مثلث 80 امپر میکشه . من میخام این موتور و یا پمپ اب رو از راه دور کنترل کنم .بنابراین باید مطمین بشم که در عمل واقعا موتور روشن شده . تنها راهی که بنظرم میشه فهمید موتور روشن شده و بدرستی داره کار میکنه ؛اندازه گیری جریان موتور هست .

سنسورهای جریان خانواده محترم ASC تا 30 امپر بیشتر جواب نمیده و بدرد محیط صنعتی نمیخوره . بنابراین نیاز به دستگاهی دارم که بتونه جریان رو اندازه گیری کنه و درصورت OK بودن مقادیر ؛؛ یک خروجی رو فعال کنه

از همکاریتون صمیمانه تشکر میکنم
    یا به اندازه آرزوهایت تلاش میکنی یا به اندازه تلاشت ارزو میکنی

پاسخ : نیاز به دستگاهی که جریان موتور 62 اسب رو اندازه گیری کنه

سلام
    واقعا این ACS رو خوب آمدی
    نه بابا این که اصلا مال همچین کاری نیست :biggrin:
    باید از ترانس CT استفاده کنی 80 آمپر که نه 1000 آمپرم باشه میشه اندازه گرفت
    یه سرچی بزن مطلب زیاد پیدا میکنی
    درایور شبکه و nRF24L01
    کاتالوگ محصولات
    کنترلر CNC شش محوره برای پرینتر 3D و Pick n Place
    شبیه ساز تک تیرانداز و سیبل دیجیتال با پردازش تصویر
    فروش اسیلوسکوپ GWinstek GOS-630FC

دیدگاه

نوشته اصلی توسط بسطام بیرامی
      سلام
      واقعا این ACS رو خوب آمدی
      نه بابا این که اصلا مال همچین کاری نیست :biggrin:
      باید از ترانس CT استفاده کنی 80 آمپر که نه 1000 آمپرم باشه میشه اندازه گرفت
      یه سرچی بزن مطلب زیاد پیدا میکنی
      سلام مهندس متشکرم
      مهندس زیاد از ترانس هایCTاستفاده کردم.ولی این نمونه های ک من استفاده کردم و یا دیدم فقط نمایشگری هستند.من دستگاهی میخام تو مایه های کنترل فاز. که در صورت درست بودن تمام مقادیرهای فازی یک رله رو فعال میکنه
      ایا ترانس CT همراه با تجخیزاتش چنین قابلیتی رو داره؟

ی توضیح کوچولو:
      ی موتور 62اسب داریم ک در حالت نامی80امپر میکشه
      ما بیایم این مقادیر رو بدیم ب دستگاه جریان سنج.اگر موتور80-85امپرکشید یعنی موتور راه اندازی شده و بدوت هیچ مشکلی داره کار میکنه و با توجه به این ی خروجی چه رله و یاOPTOرو فعال کنه ک ما در محل نیستیم متوجه بشیم موتور واقعا در عمل داره میکنه

دیدگاه

اگر میخای بدونی فقط جریان در حال عبوره یا نه با چند دور سیم دور یکی از فاز ها میشه یه ولتاژ کوچیک ایجاد کرد.ولی اگر میخای جریان رو اندازه بگیری CT باید بخری و خروجیشو بدی به A/D میکرویی چیزی .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط اقای دکتر
          سلام مهندس متشکرم
          مهندس زیاد از ترانس هایCTاستفاده کردم.ولی این نمونه های ک من استفاده کردم و یا دیدم فقط نمایشگری هستند.من دستگاهی میخام تو مایه های کنترل فاز. که در صورت درست بودن تمام مقادیرهای فازی یک رله رو فعال میکنه
          ایا ترانس CT همراه با تجخیزاتش چنین قابلیتی رو داره؟

ی توضیح کوچولو:
          ی موتور 62اسب داریم ک در حالت نامی80امپر میکشه
          ما بیایم این مقادیر رو بدیم ب دستگاه جریان سنج.اگر موتور80-85امپرکشید یعنی موتور راه اندازی شده و بدوت هیچ مشکلی داره کار میکنه و با توجه به این ی خروجی چه رله و یاOPTOرو فعال کنه ک ما در محل نیستیم متوجه بشیم موتور واقعا در عمل داره میکنه
          والا من نمیدونم شما با چه نوع از ترانسهای CT کار کردید ولی اصولا همینطور که آروین عزیز گفت ترانس CT فقط چند دور سیمه که حالا شیک بسته بندیش کردن و یه نسبت دقیق داره و خطیه
          شما بقیه کاراشو خودت باید بکنی
          بخوای اختلاف فاز رو در بیاری باید شکل موج ولتاژ رو بگیری و با شکل موج ولتاژ متناسب با جریانی که ترانس CT میده مقایسه کنی و از روی زمان عبور از صفر این شکل موج ها بیای محاسبات رو انجام بدی
          حتی میتونی ضریب کیفیت توانم محاسبه کنی و خیلی کارای دیگه
          ولی ندیدم همه اینا پک و آماده باشه شما بخری ببندی
          البته کنتورهای صنعتی هستن که جریانو ولتاژو ضریب توانو همه رو حساب میکنن ولی خروجی رله ندارن
          درایور شبکه و nRF24L01
          کاتالوگ محصولات

دیدگاه

سلام دکتر جان
            اگر هدف فقط چک کردن روشن شدن موتور هست با یک سنسور القایی یا نوری میتونید از طریق اندازه گیری دور موتور این موضوع رو چک کنید .
            تاپیک جامع سیستم مدیریت ساختمان BMS و خانه هوشمند Smart Home
            دانلود مجموعه آموزشی شرکت Altium ا (Altium Training)
            مقالات و فایل های آموزشی نرم افزار Labview
            حل مشکل درایور و راه اندازی FT232 های غیراورجینال

دیدگاه

نوشته اصلی توسط محمد م
              سلام دکتر جان
              اگر هدف فقط چک کردن روشن شدن موتور هست با یک سنسور القایی یا نوری میتونید از طریق اندازه گیری دور موتور این موضوع رو چک کنید .
              سلام مهندس متشکرم

اگر پمپ اب؛ زمین کشاورزی باشه و 250 متر تو چاه باشه چی؟

دیدگاه

سلام مهندس متشکرم

اگر پمپ اب؛ زمین کشاورزی باشه و 250 متر تو چاه باشه چی؟
                چون گفته بودید موتور، اون راه حل رو پیشنهاد دادم میفرمودید پمپ هست میگفتم میتونید از دبی جریان خروجی آب فیدبک بگیرید
                در کل فیدبک گرفتن از جریان هم خوب هست ولی باید ببینید شرایط خاصی پیش نمیاد که جریان از پمپ بگذره ولی روشن نشه مثل قفل کردن یا گریپاژ پمپ.
                در صورتی که دبی جریان خروجی آب رو اندازه بگیرید مطمئن هستید که پمپ کار خودش رو داره به درستی انجام میده. (تعریف حد بالا و پایین دبی)
                تاپیک جامع سیستم مدیریت ساختمان BMS و خانه هوشمند Smart Home
                دانلود مجموعه آموزشی شرکت Altium ا (Altium Training)
                مقالات و فایل های آموزشی نرم افزار Labview
                حل مشکل درایور و راه اندازی FT232 های غیراورجینال

دیدگاه

نوشته اصلی توسط محمد م
                  چون گفته بودید موتور، اون راه حل رو پیشنهاد دادم میفرمودید پمپ هست میگفتم میتونید از دبی جریان خروجی آب فیدبک بگیرید
                  در کل فیدبک گرفتن از جریان هم خوب هست ولی باید ببینید شرایط خاصی پیش نمیاد که جریان از پمپ بگذره ولی روشن نشه مثل قفل کردن یا گریپاژ پمپ.
                  در صورتی که دبی جریان خروجی آب رو اندازه بگیرید مطمئن هستید که پمپ کار خودش رو داره به درستی انجام میده. (تعریف حد بالا و پایین دبی)
                  سلام
                  بسیار متشکرم
                  پیشنهاد شما در حال حاضر مورد قبول هست . :applause:
                  دوستان نظر دیگه ای ندارند ؟

دیدگاه

پاسخ : نیاز به دستگاهی که جریان موتور وپمپ اب 62 اسب رو اندازه گیری کنه

سلام

این دوتا مورد رو هم میتونید برسی کنید

الف) استفاده ار رله کنترل بار : فرض کنیم موتور شما 80 آمپر بکشه در این حالت اگر رله کنترل بار را فرضا روی 50 آمپر قرار بدید با روشن شدن موتور رله خروجی کنترل بار عمل خواهد کرد

ب) استفاده از سنسور فشار 4 تا 20 میلی : با نصب یک سنسور فشار آنالوگ و مقایسه فشار در حالت خاموش و روشن میتوانید روشن یا خاموش بودن موتور رو تشخیص بدین

دیدگاه

سنسورهای جریان خانواده محترم ASC تا 30 امپر بیشتر جواب نمیده و بدرد محیط صنعتی نمیخوره .
                      با سلام
                      آقا نفرمایین. ACS758 رو امتحان کنین. من بیش از 130 آمپر ازش گرفتم، با دقت خوب. البته فکر کنم رنجش 250 آمپره. برای کاربرد شما نقطه ضعفش فقط رو بردی بودنشه.

CT های خانواده LA مثلا LA100 هم قابل استفاده هستن. ولی قیمتاشون بالاست و تغذیه دوبل میخوان.

یه راه دیگه ش استفاده از شنت هست که فقط ایزوله نیست.

اما برای تشخیص عملکرد موتور بنظرم بهترین راه همون چک کردن خروجی پمپ از طریق دبی یا فشار هست.
                      کمترین توقع از یک فرد تحصیلکرده، دانستن املای صحیح کلمات است.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط نو رسیده
                        با سلام
                        آقا نفرمایین. ACS758 رو امتحان کنین. من بیش از 130 آمپر ازش گرفتم، با دقت خوب. البته فکر کنم رنجش 250 آمپره. برای کاربرد شما نقطه ضعفش فقط رو بردی بودنشه.

CT های خانواده LA مثلا LA100 هم قابل استفاده هستن. ولی قیمتاشون بالاست و تغذیه دوبل میخوان.

یه راه دیگه ش استفاده از شنت هست که فقط ایزوله نیست.

اما برای تشخیص عملکرد موتور بنظرم بهترین راه همون چک کردن خروجی پمپ از طریق دبی یا فشار هست.
                        نه میدونی مهندس بحث جریانش نیست چون سری میشه با مدار به هر دلیلی بسوزه کلا سیستم از کارمی افته
                        ولی ترانس سی تی موازی هست و کلا تاثیری تو کار نداره
                        ازین جهت برای کارایی که نباید خللی در عملکرد مدار بیفته مناسب نیست
                        درایور شبکه و nRF24L01
                        کاتالوگ محصولات

دیدگاه

نوشته اصلی توسط بسطام بیرامی
                          نه میدونی مهندس بحث جریانش نیست چون سری میشه با مدار به هر دلیلی بسوزه کلا سیستم از کارمی افته
                          ولی ترانس سی تی موازی هست و کلا تاثیری تو کار نداره
                          ازین جهت برای کارایی که نباید خللی در عملکرد مدار بیفته مناسب نیست
                          نمیفهم بسوزه یعنی چی؟

سوختن قسمت اکتیو قطعه که ربطی به بخش پسیوش نداره. قسمت پسیوش هم مقاومت اهمی ماکزیمم 100 میکرو اهم داره و برای سوختن و قطع شدنش جریان بسیار زیادی لازم هست.
                          توجه دارین که این سنسورها هم ایزوله هستن. بخش پسیوش دقیقا مثل یه شنت اتصال کوتاه هست، و بلحاظ اهمی خیلی کمتر از اونه. بخش اکتیو سنسور، میدان مغناطیسی حاصل از عبور جریان رو سنس میکنه و متناسب باهاش خروجی میده. بقول معروف از پدر جدا هستن و از مادر سوا. ولی تو یه پک.
                          کمترین توقع از یک فرد تحصیلکرده، دانستن املای صحیح کلمات است.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط نو رسیده
                            نمیفهم بسوزه یعنی چی؟

سوختن قسمت اکتیو قطعه که ربطی به بخش پسیوش نداره. قسمت پسیوش هم مقاومت اهمی ماکزیمم 100 میکرو اهم داره و برای سوختن و قطع شدنش جریان بسیار زیادی لازم هست.
                            توجه دارین که این سنسورها هم ایزوله هستن. بخش پسیوش دقیقا مثل یه شنت اتصال کوتاه هست، و بلحاظ اهمی خیلی کمتر از اونه. بخش اکتیو سنسور، میدان مغناطیسی حاصل از عبور جریان رو سنس میکنه و متناسب باهاش خروجی میده. بقول معروف از پدر جدا هستن و از مادر سوا. ولی تو یه پک.
                            بله منم منظورم قسمت اکتیوش نبود همون قسمت مقاومت اهمی مد نظرم بود
                            در هر صورت احتمال سوختن یا قطع شدن هست هرچند کم
                            درایور شبکه و nRF24L01
                            کاتالوگ محصولات

دیدگاه

البته بهتر است بگوییم امکان غیر تماسی بودن و عدم نیاز به کانکشن (به خصوص در جریان های بالا که خیلی مهم است) مزیت فوق العاده CT ها می باشد ،
                              بخصوص CT های اکتیو یا اثر هال که قابلیت اندازه گیری جریان های DC را نیز بصورت غیر تماسی فراهم می کنند.
                              چون اگر قرار بر سوختن باشد هر قطعه ای ممکن است بسوزد.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X