اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مانیتورینگ روی اینترنت

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

مانیتورینگ روی اینترنت

مانیتورینگ روی اینترنت
    سلام دوستان
    کل سیستم اینه
    سیستم 1:
    متصل به اینترنت adsl
    متصل به چند plc

سیستم 2:
    سیستم که در حال حرکنه و تغیر میکنه لپتاب pc

حالت کلی اینه :
    میخوام سیستم 1 رو سرور کنم و از سیستم 2 وارد سیستم 1 بشم و بتونم عملیات مانیتورینگ و کنترل یه تابلو برق بزرگ رو تو دست داشته باشم
    هر راهنمایی در مورد نحووه ی کار میتونه مفید باشه لطفا دریق نکنید
    هر اطلاعاتی واسم حیاطی هست
    [move][img width=133 height=100]http://bargiri.persiangig.com/aks/0.306310001356499787_taknaz_ir.gif[/img][/move]

پاسخ : مانیتورینگ روی اینترنت

فکر نمیآ‌کنم اگه با PLC مشکل نداشته باشی بقیش کاری داشته باشه.
    شما باید یه اکسس پوینت پگیری وصلش کنی به سیستم 1. با این کار 2تا سیستم شبکه میشن.
    البته میآ‌تونی یه مودم وایرلس بگیری.هم اکسس پوینتش کنی هم سیستم 1 رو وصل کنی به اینترنت(البته سیستم 2 هم میآ‌تونه به اینترنت وصل بشه)
    فقط بگو سیستم 2 توی چه شعاعی از سیستم 1 قرار میآ‌گیره.

دیدگاه

oo:
      همینه
      بد بختی همینه
      شما حدود 250km در نظر بگیر !!!
      میخوام بزارم روی اینترنت
      اونطرف بگیرم !
      [move][img width=133 height=100]http://bargiri.persiangig.com/aks/0.306310001356499787_taknaz_ir.gif[/img][/move]

دیدگاه

سلام
        اگر اشتباه نکنم شما می خواهید در واقع دو شبکه در دو منطقه را به هم متصل کنید
        درسته؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط حامد رحیمی
          مانیتورینگ روی اینترنت
          سلام دوستان
          کل سیستم اینه
          سیستم 1:
          متصل به اینترنت adsl
          متصل به چند plc

سیستم 2:
          سیستم که در حال حرکنه و تغیر میکنه لپتاب pc

حالت کلی اینه :
          میخوام سیستم 1 رو سرور کنم و از سیستم 2 وارد سیستم 1 بشم و بتونم عملیات مانیتورینگ و کنترل یه تابلو برق بزرگ رو تو دست داشته باشم
          هر راهنمایی در مورد نحووه ی کار میتونه مفید باشه لطفا دریق نکنید
          هر اطلاعاتی واسم حیاطی هست
          سلام،
          سیستم 1 که ثابته و به اینترنت متصل هست که مشکلی نداره، فقط کافیه یکی از برنامه های ریموت دسکتاپ رو که از طریق اینترنت کار میکنن رو روش نصب کنید، روی سیستم دوم هم همینطور. سیستم دوم هم که به اینترنت مجهزه از طریق سرور اون نرم افزار این ارتباط رو بین سیستم های 1 و 2 برقرار میکنه، سیستم 1 میشه کلاینت و سیستم 2 میشه ادمین که از طریق سیستم 2، دسکتاپ سیستم 1 قابل کنترل هست و قابلیت فایل شیرینگ و غیره هم که اکثر اینجور نرم افزارها دارن.
          https://www.gotomypc.com/tr/gg/remote_desktop-Phrase/ROWPPC/g25sem?Target=mm/g25sem.tmpl
          اسمایل، تومورو ویل بی وُرس

دیدگاه

خب از اول بگو سیستم 1 و 2 از طریق اینترنت بهم وصل میشن.
            2 راه داری:
            1- از برنامهآ‌هایی که باهاشون میشه به صورت ریموت به یه سیستم دیگه وصل شد استفاده کنی مثل PCAnywhere وTeam Viewer که این برنامهآ‌ها دسکتاپ سیستم موردنظر رو برات نمایش میدن و انگار که پشت همون سیستم نشستی و میآ‌تونی کار کنی

2-از طریق نرم افزارآ‌های خود PLC (اگه داشته باشه) بتونی فقط همون PlC هارو کنترل کنی

اولی راحت تره ولی حداقل یه اینترنت 256 میآ‌خواد

دیدگاه

با سلام
              به نظر من موضوع تاپیکتون اشتباه شده و باید مینوشتین نرم افزار ریموت دسکتاپ ، چون مانیتورینگ از اینترنت این نیست و برای مانیتورینگ از طریق اینترنت شما باید برنامه تحت وب بنویسید در سرور نصب بشه و با هر سیستمی که به اینترنت متصل باشه میشه مانیتورینگ داشته باشین ، اگر مایل بودید که هزینه پرداخت کنید آماده همکاری هستم .
              آی دی یاهو : king_persian_2011
              M.R.R

دیدگاه

نرم افزار های مانند them wiwer
                یا نرم افزار های این چنین مورد قبول سیستم های اتو ماسیون نیست
                من امروز رفتم به شرکت پارس انلاین و 30 تومن دادم که به من ip ثابت بدن !!
                می خوام از طریق sql server این کارو بکنم
                نمیخوایم ریموت شیم میخوایم دیتا بیس داشته باشیم
                اولش سخته چون سر رشته ای تو این کار ندارم
                ولی با هم کاری دوستان به یه جا هایی میرسیم

دوست عزیز یاهو ایدی تونو توی مسنجر یاهو اد کردم ممنون میشم اگه به من کمک کنید
                محتاجیم به علم :cry:

دیدگاه

من در این مورد می تونم به صورت پروژه و یا آموزش خصوصی به دوستان کمک کنم.(بدون نیاز به IP VALID)
                  اینم ایمیلم ali_elect64@yahoo.com

دیدگاه

با سلام خدمت تمام اساتید.
                    تعجب میکنم چرا دوستان سرویس های Sm@rt رو پیشنهاد ندادن؟؟!!
                    برای شروع کار نرم افزار Audit viewer رو دانلود کنید(حدود 150kb هست)
                    اونو رو Wincc Flexible نصب کنید چون خیلی مراحل داره برای توضیحات بیشتر به لینکی که براتون میل میکنم رجوع کنین. البته زبان اصلی هست.
                    لینک رو اینجا نمیذارم چون بعضی دوستان ذکات علمشونو به فروش گذاشتن!!!
                    من ایمیلم اینه: E.mohebbi.07@gmail.com
                    موفق باشید.....
                    ME Mohebbi

دیدگاه

شرمنده آقای PIXEL اما علممون باید اول یه چیزی ازش در بیاریم تا بعد ذکات بدیم ، پس لطفا بدون اینکه بعضی مواردو بدونین پیشاپیش قضاوت نکنید
                      M.R.R

دیدگاه

ببینید قضیه اصلا زکات علم و اط این جور چیزا نیست
                        هر کسی کمتر یاد بده خودشم کمتر یاد میگیره
                        خیلی وقتا خیلی چیزا بیشتر از خیلی ها فهمیدم ولی هیچ وقت به این فکر نکردم که با پول علممو در اختیار دیگران قرار بدم
                        هر چند این کار واسم 1000 تومنم ارزش نداره ولی واسه دل خودمم که شده واسه adsl خونه ip static 3 ماه گرفتم تا با کمک دوستان گلی مثل pixl با ارامش در طول 3 ماه این کارو یاد بگیرم فلا که داریم با ویژوال بیسیک 6 ویروس مینویسیم !!!!
                        البته فلا قابلیت تولید مثل نداره !!!!
                        فقط مردم ازاریه :mrgreen:

داداش گلم حاجی پیکسل ! خودتو ناراحت نکن

دیدگاه

سلام
                          من فکر می کنم بهتره که اول شبکه ها و امکاناتی که خود plcدر اختیار کاربر می زاره بخونید سیستم های اسکادا نمو نه ی بارز این موضوع اهستش البته اگه هدف فقط مشاهده باشه
                          در ضمن به طرفه قضاوت نکید هیچ ایرادی نداره که از علمی که داری پول دربیاری ،و جای هیچ کنایه ای نیست و ربطی به خمس و زکات نداره
                          پیامبری که از بلندی بترسد ،هرگز به معراج نمی رسد....

دیدگاه

با درود فراوان....
                            زنده باشی آقای رحیمی....
                            شاید مطرح کردن بحث مالی در یک سایت آموزشی عمومی کار چندان پسندیده ای نباشه. اما به هر حال هر کس نظر خودش رو داره و محترمه....
                            خانم فلاح برای این مورد بهتره که از SCADA استفاده نکنین. چون مثل این میمونه که برای حمل یه میز کوچیک در حالی که وانت هست از کامیون 18چرخ استفاده کنین.آیا منطقیه؟؟
                            سیستمی که من معرفی کردم برای همین کار و در همین ابعاد طراحی شده. با تحقیق بیشتر به حرف من خواهید رسید.... :read:

امیدوارم موفق باشید.

روزگاران شاد باد.....
                            ME Mohebbi

دیدگاه

درورد بر همه
                              خدمت دوستایی که میگن در سایت آموزشی پول در اوردن درست نیست بگم شما اگه وقت کردید یه تعدادی از پست هارو بخونین ، میبینید که اکثر استادانی که خیلی هم فعال هستن مسائلی که میبینن زیاد کار میبره را به مبلغش نزدیک میکنن ، اگر هم مایل بودین یه قسمتی بزارید که هر کسی که پروژه ای داره که میخواد هزینشو بده به اشتراک بزاره و هر کسی تونست انجام بده مثل چند تا سایت که برای برنامه نویسی کامپیوتر هستش
                              M.R.R

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X