اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مانیتورینگ روی اینترنت

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : مانیتورینگ روی اینترنت

:rolleyes:
    اقا بیخیال اصلا بحث سر این نیست که پول و غیره باید داده بشه اگه میخواستیم این کارو توسط شرکت های زیاد ی میتونستیم انجام بدیم هر کس راضی نیست در رضای خدا به من (و همه ی دوستانی که این تاپیکو میخونن) کمک کنه خوب زور نیست هر کس با مرام هست و میخواد کسی چیزی ازش یاد بگیره
    بسملاه
    ولی اگه میخواین اموزش پولی بدین من شرمندم یعنی درامدی ندارم که چند ملیون بدم تا یاد بگیرم
    خدا رو صد هزار مرتبه شکر خیلی چیز ها از این سایت یاد گرفتم و خیلی چیز ها (هر چند کم ) به خیلی ها یاد دادم
    منتی هم سر هیشکی ندارم
    خواهش میکنم دیگه بحثی از پول نکنید
    قوربون همتون برم
    [move][img width=133 height=100]http://bargiri.persiangig.com/aks/0.306310001356499787_taknaz_ir.gif[/img][/move]

دیدگاه

پاسخ : مانیتورینگ روی اینترنت

سلام حامد جان .
      اتفاقا من هم دارم روی همین موضوع کار می کنم ولی به جای PLC می خوام از میکرو استفاده کنم. یک تاپیک هم با این عنوان برای میکرو زدم .
      اینم لینکش :

http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=60474.0

من تا الان با VB10 یک نرم افزار برای این کار طراحی کردم. اطلاعاتم رو روی یک سرور که در یک جا ثابت هست ذخیره می کنم (البته این هدفمه و هنوز این کار رو نکردم) بعد از طریق همون نرم افزاری که طراحی کردم و روی سیستم متحرک نصب کردم به اون دیتابیس سرور وصل میشم و اطلاعات رو روی اون نرم افزار مانیتور می کنم . (البته همونطور که گفتم برنامه من حرکت به سمت این هدف هست و هنوز اون رو کامل نکردم).
      تا جایی که من فهمیدم برای ارسال دیتا روی اینترنت 2 تا راه داری :
      1- تبادل دیتا بین 2 ip که خوب هزینش همونطور که خودت گفتی خیلی بالا هست . من خودم از شاتل خواستم بگیرم گفت 3 ماهه 15 تومن.در ضمن یک محدودیتی که داری اینه که دیگه از هرجایی نمیشه به سرور وصل شی چون محدود با 2 ip شدی . ولی راه دوم این مشکل رو نداره.
      2-اینکه یک دامنه و هاست با یک فضایی که می خوای بگیری بعد اطلاعات رو روی اون قرار بدی و ازش استفاده کنی . این راه ارزونتر هست چون دامنش اگه ir باشه 5 تا 6 تومن در سال بیشتر در نمی آد فضایی هم که می خوای بگیری از 5 تومن در سال شروع می شه به بالا .

خلاصه من برای انجام این پروژه کاملا اعلام آمادگی می کنم . اگه خواستی ادامه بدی خبر بده با کمک هم جلو بریم . در ضمن تاپیکی هم که برای VB زدی خیلی خوبه . اگه کمکی خواستس بگو من در خدمتم. :agree:

در رابطه با بحث هایی هم که شد من هم حرف های تو رو حامد جان تایید می کنم . ما اینجا جمع شدیم که چیز هایی رو یاد بگیریم و در عوض خیلی چیز ها رو هم به افراد یاد بدیم . اگه قرار بود همه چیز رو آماده دریافت کنیم خوب می رفتیم به یکی از این شرکت ها میدادیم نه تنه فقط اون قسمت بلکه کلا همه کارش رو اون شرکت انجام بده . ولی به قول شما نه پولش رو دارم ونه دوست دارم همه چیز آمادا بیاد دستم . لذت کار به اینه که خود فرد اون رو انجام بده.
      تاپیک جامع سیستم مدیریت ساختمان BMS و خانه هوشمند Smart Home
      دانلود مجموعه آموزشی شرکت Altium ا (Altium Training)
      مقالات و فایل های آموزشی نرم افزار Labview
      حل مشکل درایور و راه اندازی FT232 های غیراورجینال

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
      X