اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

بهترین مرجع برای PLC s7-300

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : بهترین مرجع برای PLC s7-300

نوشته اصلی توسط iNano
    با سلام
    زیمنس کمی که نه خیلی پیچدست،بد قلق ترین plc همین زیمنس هست کسی اینو یاد بگیره با کمی مطالعه میتونه با برندهای دیگه هم کار کنه
    من خودم با زیمنس شروع کردم و روی زیمنس تسلط دارم و بعد با دلتا و فتک کار کردم ( به راستی که زیمنس فوق العاده عالی هستش )
    در مورد کرک نوع لایسنس که وارد میکنید خیلی مهمه . شما اگر لایسنس مناسب وارد نکنید بازهم میتونید با نرم افزار کار کنید فقط در زمان کار سیستم ممکن هست با مشکل مواجه بشید در نتیجه سیستم متوقف میشه و خساراتی که به بار میاره خب خودش خیلی مهمه ( مثل توقف سیستم و ضرری که کارفرما متحمل میشه و بعضا در مواردی هم بوده سیستم به درستی کار نکرده و اپراتور هم با ذهنیت اینکه میتونه با چند بار استارت استپ سیستم دوباره ران کنه دچار مشکل شده )
    دوست عزیز شما که با دلتا و فتک کار کردی میتونی از mpu سری ah500 دلتا و در فتک از ma استفاده کنی که به مراتب از نظر هزینه کمتر و شما دیگه نیاز به کلاس و آموزش هم نداری اما اگر در وندور لیست کارفرما باشه که دیگه امری جداگانه هستش
    باز هم از شما متشکرم
    منو ترسوندین از زیمنس. یعنی اینقدر پیچیده هست؟ راستش کارفرما اصرار داره که از زیمنس استفاده بشه. ولی رو مدلش تاکید نکرده.
    خوب با این اوصاف، من از کجا یک کرک درست و حسابی گیر بیارم که بعدا هم مشکل ایجاد نکنه؟ از سایت techno-electro.com نرم افزار Simatic S7 v5.5 رو دانلود کردم و نوشته که کرکش درست کار میکنه. ولی اینجوری که شما گفتین، نگران شدم. از کجا کرک درست گیر بیارم؟
    ممنونم که توجه و راهنمایی میکنین

دیدگاه

با سلام
      دوست عزیز من قصدم این نبود که شما دچار این احساس بشید فقط خواستم بگم که پیچیدگی خاص خودش رو داره مخصوصا روی سیگنال های آنالوگ
      بله اون کرک اطلاح شده و کرک جدیدی که امیرحسین روی سایت قرار داده تست کردم و از یه سایت روسی قابل اطمینان پلود کردیم شما میتونی استفاده کنی
      اگر cpu مورد نظر شمارو ساپورت نکرد باید لایسنس چک کنید (هرچند گمان نکنم با این مورد مواجه بشید)
      بعضی این کرک ها توسط هموطن های عزیز خودمون تغیراتی داده میشه و این ها هست که مشکل ایجاد میکنه (اگر فایل ekb باز کردید و عکسی از سایت یا فرد خاصی هر کجای برنامه دیدی پیشنهاد میدم استفاده نکنی)

دیدگاه

نوشته اصلی توسط iNano
        با سلام
        دوست عزیز من قصدم این نبود که شما دچار این احساس بشید فقط خواستم بگم که پیچیدگی خاص خودش رو داره مخصوصا روی سیگنال های آنالوگ
        بله اون کرک اطلاح شده و کرک جدیدی که امیرحسین روی سایت قرار داده تست کردم و از یه سایت روسی قابل اطمینان پلود کردیم شما میتونی استفاده کنی
        اگر cpu مورد نظر شمارو ساپورت نکرد باید لایسنس چک کنید (هرچند گمان نکنم با این مورد مواجه بشید)
        بعضی این کرک ها توسط هموطن های عزیز خودمون تغیراتی داده میشه و این ها هست که مشکل ایجاد میکنه (اگر فایل ekb باز کردید و عکسی از سایت یا فرد خاصی هر کجای برنامه دیدی پیشنهاد میدم استفاده نکنی)
        سلام دوباره
        منظورتون از کرک آقای امیرحسین کدوم کرکه؟ میشه لطفا لینکش رو قرار بدید؟

دیدگاه

با سلام
          دوست عزیز شما ورژن کرکی که دارید بگید
          منظورم همونی هست که دانلود کردید (اون کرک خودم به امیرحسین دادم گذاشت رو سایت اما گویا بعضی کاربرا باهاش مشکل دارند)

دیدگاه

نوشته اصلی توسط iNano
            با سلام
            دوست عزیز شما ورژن کرکی که دارید بگید
            منظورم همونی هست که دانلود کردید (اون کرک خودم به امیرحسین دادم گذاشت رو سایت اما گویا بعضی کاربرا باهاش مشکل دارند)
            سلام دوباره.
            از اینکه به سوالام جواب میدین ممنونم
            رو بالای کرک نوشته 2012/02/08 حالا نمیدونم ورژنش دقیقا چیه. همینو تونستم پیدا کنم. کرکش درسته؟

دیدگاه

با سلام
              بله دوست عزیز کرک درسته و میتونی استفاده کنی اگر win7 هستی باید run as admin اجرا کنی
              البته این کرک برای win7 32bit تست کردم برای 64bit کمی مشکل داره

دیدگاه

سلام بر همگی و مخصوصا جناب iNano
                راستش این PLC های زیمنس واقعا پیچیده هست. من این مدت کمی در موردشون مطالعه کردم ولی سردرگم شدم. چند تا سوال دارم که اگه راهنماییم کنین خیلی ممنون میشم.
                اول اینکه این OBها دقیقا چی هستن؟ لیست OBها و کارشون رو از کجا میشه گیر آورد و اینکه در برنامه چطور استفاده میشن؟

دوم اینکه در PLCهای دیگه، یکسری رجیسترها با عنوان special registers وجود داره که مثلا Always On یا Always Off از این نوع رجیسترها هستن. در زیمنس ظاهرا اینها وجود نداره، چطور میتونیم اینا رو ایجاد کنیم؟ بعضی جاها لازمه دستوراتی بدون داشتن ورودی اجرا بشن، مثلا در ابتدای برنامه میخواهیم خروجی ها ریست شوند یا مثلا میخواهیم مقدار سیگنال ورودی آنالوگ رو همیشه بخونیم و در یک رجیستر قرار دهیم، در این حالت ها نیاز به رجیستر Always On داریم. یا مثلا رجیستری که یک ثانیه on باشه، یک ثانیه off.

ممنون میشم راهنماییم کنین

دیدگاه

با سلام
                  اول بگم برندهای نظیر زیمنس و آلن بردلی و مودکشن و میتسوبیشی جز اولین ها بودند و استانداردهای برنامه نویسی و تبادل دیتا رو پایه گزاری کردند
                  این بحث رجیسترهای خاص بعدها یعنی طی سال های اخیر توسط برندهای نو ظهور نظیر دلتا و فتک و ... مطرح شد،به نوعی برای سهولت کار و کاهش حجم برنامه و ... پس تو plcهای معروف و به قولی گفتنی پیشکسوت این بحث ها معنی نداره و تمامی کارها به عهده مهندسین طراح گزاشته شده.
                  چون این plcهای نوظهور اوایل برای صنایع کوچیک قدم گزاشتن و بعد پیشرفت کردند اما قدرت پیشکسوت هارو ندارند.بنابراین اینجور مسائل فقط تو همین plcها هستش اونم برای اینکه کاربر زودتر بتونه ارتباط بگیره و مشکلات استفاده و آموزشی نباشه،اینم یه جور یوز-فرندلی هست دیگه :nerd:
                  خب سوالات ...
                  ob مخفف Organization Block هست که شما تمام برنامه هاتو داخل این ها مینویسی.تعداد obها خیلی زیاده و بسته به اماکاناتی و تجهیزاتی که اضافه میکنی تغییر میکنه اما تو همون کتاب ها یه سری هارو عنوان کرده که واسه شروع کافیه و حتی زیادی هم هست (حمل بر بی ادبی نباشه،منظور اینه که افرادی که تازه شروع میکنن خیلی از این هارو شاید واسه مدتی استفاده نکنند و بمونه واسه بعدها)خب نباید فراموش کرد که این کنترلرها برای اهداف و صنایع بزرگی طراحی و بکاربرده میشند پس نباید انتظار داشت که شما میتونی همه رو نیاز هست بدونی.عده ای از این obها نیاز به سخت افزار دارند و نرم افزاری کار نمیکنند.
                  برای استفاده شما تو محیط قبل از ورود به برنامه نویسی که ob1 رو میبینی میتونی راست کلیک کنی و obهای جدید ایجاد کنی.هر ob یک نام بخصوص داره و نشان دهنده کاری هست که انجام میده یا نیاز هست با سخت افزاری استفاده بشه.
                  ما obهای راه اندازی داریم که میتونی از اون ها برای اینکار استفاده کنی لحظه راه اندازی اجرا میشن البته نوع راه اندازی هم داریم
                  برای خواندن سیگنال ها شما در عمل نیاز به کارت دارید که تنظیمات خاص خودش داره نحوه سیم کشی ارتباط و نوع خوندن
                  وقتی شما یه کارتی استفاده میکنی یه آدرس به اون کارت و اون ورودی ها اختصاص میدی که تو برنامه استفاده میشه،مثلا وقتی میگی آدرس 140 که واسه کارت آنالوگ باشه نشون میده کدوم ورودی رو میخونه یا خروجی. پس تو برنامه همینو بنویس و استفاده کن هر مقداری بهش بدی میشه سیگنالت رو کارت
                  حالا بماند که چه نوع داده ای میتونی بریزی و تو چه محدوده ای...
                  پس شد ما تو کنترلرهای پیشکسوت این رجیسترهای خاص نداریم و باید همه رو خودت در نظر بگیری و استفاده کنی که بصورت یک امکان نرم افزاری و سخت افزاری وجود داره.البته این رجیسترها فقط باعث میشه آدم از اصل فاصله بگیره و تنبل میکنه . مثل این میمونه یه شاگردی یه بحث درسی حفظ میکنه و یه شاگرد دیگه کامل متوجه میشه خب مشخصا معلومه که کدوم شاگرد از نظر علمی پربارتر هست
                  باز سوالی بود در خدمتیم
                  البته من الان s7 رو سیستم ندارم وگرنه با تصویر راهنمایی میکردم (تازه وین زدم باید نصب کنم)

دیدگاه

نوشته اصلی توسط iNano
                    با سلام
                    اول بگم برندهای نظیر زیمنس و آلن بردلی و مودکشن و میتسوبیشی جز اولین ها بودند و استانداردهای برنامه نویسی و تبادل دیتا رو پایه گزاری کردند
                    این بحث رجیسترهای خاص بعدها یعنی طی سال های اخیر توسط برندهای نو ظهور نظیر دلتا و فتک و ... مطرح شد،به نوعی برای سهولت کار و کاهش حجم برنامه و ... پس تو plcهای معروف و به قولی گفتنی پیشکسوت این بحث ها معنی نداره و تمامی کارها به عهده مهندسین طراح گزاشته شده.
                    چون این plcهای نوظهور اوایل برای صنایع کوچیک قدم گزاشتن و بعد پیشرفت کردند اما قدرت پیشکسوت هارو ندارند.بنابراین اینجور مسائل فقط تو همین plcها هستش اونم برای اینکه کاربر زودتر بتونه ارتباط بگیره و مشکلات استفاده و آموزشی نباشه،اینم یه جور یوز-فرندلی هست دیگه :nerd:
                    خب سوالات ...
                    ob مخفف Organization Block هست که شما تمام برنامه هاتو داخل این ها مینویسی.تعداد obها خیلی زیاده و بسته به اماکاناتی و تجهیزاتی که اضافه میکنی تغییر میکنه اما تو همون کتاب ها یه سری هارو عنوان کرده که واسه شروع کافیه و حتی زیادی هم هست (حمل بر بی ادبی نباشه،منظور اینه که افرادی که تازه شروع میکنن خیلی از این هارو شاید واسه مدتی استفاده نکنند و بمونه واسه بعدها)خب نباید فراموش کرد که این کنترلرها برای اهداف و صنایع بزرگی طراحی و بکاربرده میشند پس نباید انتظار داشت که شما میتونی همه رو نیاز هست بدونی.عده ای از این obها نیاز به سخت افزار دارند و نرم افزاری کار نمیکنند.
                    برای استفاده شما تو محیط قبل از ورود به برنامه نویسی که ob1 رو میبینی میتونی راست کلیک کنی و obهای جدید ایجاد کنی.هر ob یک نام بخصوص داره و نشان دهنده کاری هست که انجام میده یا نیاز هست با سخت افزاری استفاده بشه.
                    ما obهای راه اندازی داریم که میتونی از اون ها برای اینکار استفاده کنی لحظه راه اندازی اجرا میشن البته نوع راه اندازی هم داریم
                    برای خواندن سیگنال ها شما در عمل نیاز به کارت دارید که تنظیمات خاص خودش داره نحوه سیم کشی ارتباط و نوع خوندن
                    وقتی شما یه کارتی استفاده میکنی یه آدرس به اون کارت و اون ورودی ها اختصاص میدی که تو برنامه استفاده میشه،مثلا وقتی میگی آدرس 140 که واسه کارت آنالوگ باشه نشون میده کدوم ورودی رو میخونه یا خروجی. پس تو برنامه همینو بنویس و استفاده کن هر مقداری بهش بدی میشه سیگنالت رو کارت
                    حالا بماند که چه نوع داده ای میتونی بریزی و تو چه محدوده ای...
                    پس شد ما تو کنترلرهای پیشکسوت این رجیسترهای خاص نداریم و باید همه رو خودت در نظر بگیری و استفاده کنی که بصورت یک امکان نرم افزاری و سخت افزاری وجود داره.البته این رجیسترها فقط باعث میشه آدم از اصل فاصله بگیره و تنبل میکنه . مثل این میمونه یه شاگردی یه بحث درسی حفظ میکنه و یه شاگرد دیگه کامل متوجه میشه خب مشخصا معلومه که کدوم شاگرد از نظر علمی پربارتر هست
                    باز سوالی بود در خدمتیم
                    البته من الان s7 رو سیستم ندارم وگرنه با تصویر راهنمایی میکردم (تازه وین زدم باید نصب کنم)
                    سلام دوست عزیز
                    ممنونم از پاسخ خوبی که دادین. نمیدونم چطور تشکر کنم. با اجازتون من چند تا سوال دیگه دارم. شرمنده زیاد میپرسم.
                    اول اینکه حالا با این تفاسیر always on رو چطوری ایجاد کنم. مثلا فرض کنید میخواهیم اگر ورودی I0.0 یک شد ورودی آنالوگ رو بخون و در یک رجیستر دیگری قرار بده. خب در این حالت مشکلی وجود نداره.
                    اما وقتی میخواهیم بدون هیچ شرطی در هر سیکل اسکن مقدار ورودی آنالوگ رو بخونه و تو همون رجیستر قرار بده نیاز به کنتاکت always on داریم که در ابتدای network بذاریم (زبان LAD).

دوم اینکه نتیجه تبدیل ADC یک ماژول آنالوگ رو چطوری بخونم؟ تو کتاب مهندس غریبی نوشته با دستور L PIW ولی من با لدر مینویسم، معادلش تو LAD چیه؟

سوال دیگر اینکه آیا میتونیم با کارتی که مخصوص اندازه گیری دما و آن هم با ورودی جریان هست، سنسور مثلا فشاری که خروجیش جریان هست بخونیم؟

اگه اجازه بدید یه سوال دیگه بپرسم، اونطور که متوجه شدم OB100 فقط در لحظه راه اندازی اجرا میشود، حالا سوالم اینه، OB100 قبل از OB1 و خوبخود اجرا میشه؟ یا اینکه برای اجرای OB100 باید از داخل OB1 اونو فراخوانی کنیم؟
                    اگر خودبخود اجرا میشه که هیچ، اگر باید فراخوانی کنیم، اینکار باعث نمیشه در هر سیکل اسکن، OB100 فراخوانی بشه؟
                    واقعا ممنونم از راهنمایی هاتون

دیدگاه

با سلام
                      برای alwyas on میتونی آدرس رجیستر ورودی آنالوگ move کنی به آدرس که میخای فقط باید بازه آدرس در نظر بگیری،اگر میخای همیشه بخونه میتونی یه کنتاکت بسته بزاری یه مموری. واسه خوندن آدرس باید ببینی سنسورت به کدوم پایه وصل کردی و آدرس اون چیه L PIW یعنی لود کن آدرس ورودی که بعدش باید شماره همون پایه کارت یادداشت کرد این کارو با دستور mov انجام میدی.
                      کارتهای آنالوگ زیمنس قیمت های خیلی بالایی دارند که دلیلشم چند منظوره بودنش هست.بله میتونی استفاده کنی اما به دلیل یک سری نکات و استانداردها و سهولت در عیب یابی این کار توصیه نمیشه نه اینکه مانعی نداره.بهتره اینارو تفکیک کنی اگر چندتا دما داری همه رو به یه کارت بدی بعد اگر دیدی بازم ورودی آزاد داری از سنسورهای با دقت مناسب استفاده کنی تو همون کارت.
                      obهای راه اندازی وقتی فقط لحظه استارت ران میشه و دیگه نمیتونی از ob1 فراخوانی کنی.باید خودت ایجاد کنی
                      دقت کنید obهای راه اندازی خیلی مهم هستند اگر واقعا نیاز هست کاری درست لحظه استارت انجام بشه استفاده کنید
                      اینم بگم سرعت cpuهای زیمنس خیلی بالاتر از Plcهای دیگه هست که اشاره کردم
                      شما اگه تو همون ob1 دستور بنویسی کارت راه میندازه مگر مواردی که واقعا لازم باشه
                      پس اول بررسی کنید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط iNano
                        با سلام
                        برای alwyas on میتونی آدرس رجیستر ورودی آنالوگ move کنی به آدرس که میخای فقط باید بازه آدرس در نظر بگیری،اگر میخای همیشه بخونه میتونی یه کنتاکت بسته بزاری یه مموری. واسه خوندن آدرس باید ببینی سنسورت به کدوم پایه وصل کردی و آدرس اون چیه L PIW یعنی لود کن آدرس ورودی که بعدش باید شماره همون پایه کارت یادداشت کرد این کارو با دستور mov انجام میدی.
                        کارتهای آنالوگ زیمنس قیمت های خیلی بالایی دارند که دلیلشم چند منظوره بودنش هست.بله میتونی استفاده کنی اما به دلیل یک سری نکات و استانداردها و سهولت در عیب یابی این کار توصیه نمیشه نه اینکه مانعی نداره.بهتره اینارو تفکیک کنی اگر چندتا دما داری همه رو به یه کارت بدی بعد اگر دیدی بازم ورودی آزاد داری از سنسورهای با دقت مناسب استفاده کنی تو همون کارت.
                        obهای راه اندازی وقتی فقط لحظه استارت ران میشه و دیگه نمیتونی از ob1 فراخوانی کنی.باید خودت ایجاد کنی
                        دقت کنید obهای راه اندازی خیلی مهم هستند اگر واقعا نیاز هست کاری درست لحظه استارت انجام بشه استفاده کنید
                        اینم بگم سرعت cpuهای زیمنس خیلی بالاتر از Plcهای دیگه هست که اشاره کردم
                        شما اگه تو همون ob1 دستور بنویسی کارت راه میندازه مگر مواردی که واقعا لازم باشه
                        پس اول بررسی کنید
                        سلام . بازم ممنونم از توجهت.
                        obهای راه اندازی رو برای ریست کردن خروجی ها در لحظه راه اندازی استفاده میکنم تا مطمئن شم هیچ خروجی در لحظه راه اندازی فعال نیست. اگر رجیستر First Scan وجود داشت نیازی به استفاده از Obهای راه اندازی نداشتم.
                        یک سوال در مورد ورژن نرم افزار های زیمنس دارم. تو یه سایتی دیدم لینک دانلود
                        Siemens SIMATIC STEP 7 Professional (TIA Portal) v12.0 / WinCC Professional v12.0
                        گذاشته بود. مگه آخرین ورژن Simatic Step 7، ورژن 5.5 نیست؟ و آخرین ورژن Wincc، ورژن 7.2 نیست؟ این 12 چیه؟ من میخوام برای یک HMI زیمنس هم برنامه بنویسم، از کدوم ورژن استفاده کنم که راحت باشم و کارم راه بیافته؟ لینک دانلود برای نسخه مطمئن و کرک شده دارین برام بذارین؟

یه مشکل دیگه هم دارم اونم اینکه یک پارامتری دارم که حداقل فشار مخزن توسط این پارامتر تنظیم میشه که اگر فشار از این مقدار کمتر شد، خروجی فعال بشه، این پارامتر از نوع اعشاری و حداکثر اون 20 هست. حالا تو HMI آدرسی که برای ذخیره این پارامتر میذارم حتما باید MD باشه؟یا مثل PLCهای دلتا میشه رجیستر یک بایتی در نظر گرفت و تو HMI برای نمایش اون یک رقم اعشار گذاشت؟(در حقیقت در این حالت اگر اپراتور مثلا 5.5 وارد کنه ما تو رجیستر مربوطه 55 خواهیم داشت.)

خیلی ممنونم از توجهتون

دیدگاه

با سلام
                          خب اگر روند اجرای برنامه رو تو plcها بدونید نیاز به ریست خروجی زمان استارت نیست. شما برای بار اول که سیستم run میکنی خب هیچ کدوم از خروجی ها داده ای ارسال نمیکنه که شما نیاز به ریست داشته باشی،معمولا از این obها برای اسکن ورودی ها یا فرمان های فوری استفاده میشه. شک نکنید که امکانات و قدرت پردازشی Obهای راه اندازی خیلی بالاتر از رجیسترهای راه اندازی هستند.
                          در مورد نرم افزار هم باید بگم زیمنس برای سری های جدید cpu خودش نرم افزار جدیدی ارائه کرده.نام این سری TIA هست که با ورژن 11 و 12 شروع میشند و هر کدام برای سری مخصوصی هستند. شما با همین s7 5.5 کار کنید که نکته ها و ریزه کاری های خیلی زیادی داره و هنوزم مورد استفاده طراحان قرار میگیره و منابعی برای یادگیری وجود داره. تمام موضوعات در سری tia فرق کرده من پیشنهاد میکنم شما با همین کار کنی 5.5 کار کنی.(در مورد WinCC هم همینطور)
                          حتما میدونی که حجم برنامه های مانیتورینگ زیمنس بالاست (5G) با توجه به پنلی که میخای استفاده کنی باید انتخاب کنی. نام و سری پنل مورد نظر بگید و اینکه امکان نصب Pc در محیط دارید یا خیر؟
                          در مورد رجیستر هم میتونی از dd یا فلوت هم استفاده کنی.

دیدگاه

خیلی ممنونم دوست عزیز. واقعا خیلی لطف میکنید.
                            پس من از Simatic Step7 v5.5 و winccc v7.2 استفاده میکنم.
                            حتما میدونی که حجم برنامه های مانیتورینگ زیمنس بالاست (5G) با توجه به پنلی که میخای استفاده کنی باید انتخاب کنی. نام و سری پنل مورد نظر بگید و اینکه امکان نصب Pc در محیط دارید یا خیر؟
                            مدل HMI من اینه: 6av2124-0gc01-0ax0. منظورتون از امکان نصب PC چیه؟ یعنی یه کامپیوتر در کنار دستگاه نصب بشه؟ اگه منظورتون اینه خب امکانش نیست.
                            در مورد رجیستر هم میتونی از dd یا فلوت هم استفاده کنی.
                            پس در نهایت برای عدد اعشاری حتما باید رجیستر 32 بیتی استفاده کنیم؟

صمیمانه ممنونم

دیدگاه

با سلام
                              از WinCC v7 استفاده کنید 7.2 جدیده و با ورژن s7 شما نمیخونه و منبعی هم برای یادگیری فعلا نیست
                              این کد که دادی order number هستش منظورم مدل hmi بود
                              بله 32بیتی باید استفاده کنی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط iNano
                                با سلام
                                از WinCC v7 استفاده کنید 7.2 جدیده و با ورژن s7 شما نمیخونه و منبعی هم برای یادگیری فعلا نیست
                                این کد که دادی order number هستش منظورم مدل hmi بود
                                بله 32بیتی باید استفاده کنی
                                ممنونم. خیلی ممنونم.
                                مدل HMI مثل اینکه TP700 است اگه اشتباه نکنم. میتونید لینک دانلود نسخه قابل اطمینان از wincc رو برام بذارین؟
                                میشه راهنماییم کنین که لازمه برای یک FB حتما یک DB تعریف کنیم؟ یا اینکه میشه همه متغیرها را رو سراسری تعریف کرد(تو جدول سیمبول ها) و دیگه نیازی به استفاده از DB نباشه. من قاطی کردم با این DBها.
                                یه سوال دیگه هم دارم که باور کنین کلی تو سایت زیمنس جستجو کردم ولی جوابمو پیدا نکردم برا همین مجبورم از شما بپرسم.
                                در مورد system memory هست. اونطور که من متوجه شدم، تایمرها و کانترها، بیت های حافظه(و رجیسترهایی که برای ذخیره پارامترها استفاده میشه)، پشته محلی در این حافظه قرار دارن. حالا سوالم در مورد تقسیم حافظه بین این قسمت هاست. مثلا تایمر 1 از کدوم بایت های حافظه استفاده میکنه؟ چون باید اینها رو بدونیم تا در اختصاص حافظه برای متغیرها تداخل پیش نیاد.
                                مثلا فرض کنید یک پارامتری رو در جدول سمبول ها تعریف کردیم که در آدرس MD0 قرار داره. حالا در یک FB یک متغیر موقتی میخواهیم تعریف کنیم. در Decleration table اولین متغیری که ایجاد میکنیم، آدرس 0.0 رو برنامه خوبخود اختصاص میده و نمیشه تغییر داد. حالا این متغیر موقت که در آدرس 0.0 تعریف شده با متغیری که در جدول سیمبول ها در آدرس MD0 تعریف شده تداخل پیدا نمیکنه؟
                                اگه ممکنه در این مورد راهنماییم کنین یا اگه فایلی در این ارتباط دارین لطف کنین و برام بذارین تا بتونم استفاده کنم.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X