اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

باتری بک آپ در plc

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : باتری بک آپ در plc

نوشته اصلی توسط serviceman نمایش پست ها
    درسته خودم هم به همین مدار رسیدم که دست به دامن خازن بشم برای جبران کندی رله ممنون که وقت میذارین ای همشهری سهراب
    خواهش میشه
    توی یک انجمن علمی وظیفه همه کمکه بدون هیچ شرط و...
    موفق باشی
    Proudly @real_ahmadi
    #real_ahmadi

واسه اسمت بجنگ

دیدگاه

مدار شارژر 24 اتوماتیک ندارین؟

دیدگاه

چرا از ups استفاده نمیکنید؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط aliiran2008 نمایش پست ها
          چرا از ups استفاده نمیکنید؟
          عشق طراحی pcb وفکر کردن و ... خلاصه میخوام خودم درست کنم!!!!

دیدگاه

مدار شارژر 24 اتوماتیک ندارین؟
            خوب طراحی کن.

این مدار اتوماتیکه وقتی باطری پر شد جریان رو کم (خیلی کم که بهش میگم قطع)می کنه
            جدیدترین ویرایش توسط real_ahmadi; ۲۳:۵۸ ۱۳۹۵/۰۳/۱۴.
            Proudly @real_ahmadi
            #real_ahmadi

واسه اسمت بجنگ

دیدگاه

بادرود فراوان به دوستان
              ممنون وسپاسگذارم که وقت گذاشتین من به جوابم رسیدم خسته نباشید.
              ما دهه شصتیها به راستی سوختیم ،من متولد شصتم کلاس پنجم دبستان اولین کیتمو ساختم با ماژیک و لتراست !!! خیلی علاقه داشتم خیییلی ولی رشته الکترونیک توشهر ما نبود الانم هیچی بلد نیستم هرچی هم بلدم تجربی و ازکتاب خوندن یاد گرفتم. خیلی دوست دارم یادبگیرم ولی دیگه خیلی دیر شده......

دیدگاه

نوشته اصلی توسط A.A-1998 نمایش پست ها
                خوب طراحی کن.

این مدار اتوماتیکه وقتی باطری پر شد جریان رو کم (خیلی کم که بهش میگم قطع)می کنه
                سلام دوست عزیز این مدار زیاد جالب نیست چون خیلی داغ می کنه وزیاد خوب نبود من استفاده کردم واسه یک کار صنعتی اصلا خوب نیست ولی شما دقت داشته باش که شارژ های اماده واسه هرنوع باتری قیمتش 20تومن هست بایک پوشش شیک ومجلسی) به نظرت اونا به صرفه ترنیست؟
                Ali Reza Tarkesh Esfahani

Yahoo: amt_1390@yahoo.com

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Ali Chiefer نمایش پست ها
                  سلام دوست عزیز این مدار زیاد جالب نیست چون خیلی داغ می کنه وزیاد خوب نبود من استفاده کردم واسه یک کار صنعتی اصلا خوب نیست ولی شما دقت داشته باش که شارژ های اماده واسه هرنوع باتری قیمتش 20تومن هست بایک پوشش شیک ومجلسی) به نظرت اونا به صرفه ترنیست؟
                  بله اونا که بهتره ولی ایشون خواستن خودشون بسازن اونم به صورت اتوماتیک این ای سی رو اگه خوب خنکش کنی عالی کار می کنه
                  ساده ترهم میشه درست کرد شما یه ولتاژی بده به باتری ها که 1ولت بیشتر باشه با جریان400میلی امپر (از400 تا 500میلی بیشتر نباشه)اینجوری همیشه باتری به شارژ باشه مشکلی هم پیش نمیاد
                  Proudly @real_ahmadi
                  #real_ahmadi

واسه اسمت بجنگ

دیدگاه

به این مدار نگاهی بندازین ببینین برای 24 ولت چه تغییراتی باید انجام داد

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

نوشته اصلی توسط A.A-1998 نمایش پست ها
                    بله اونا که بهتره ولی ایشون خواستن خودشون بسازن اونم به صورت اتوماتیک این ای سی رو اگه خوب خنکش کنی عالی کار می کنه
                    ساده ترهم میشه درست کرد شما یه ولتاژی بده به باتری ها که 1ولت بیشتر باشه با جریان400میلی امپر (از400 تا 500میلی بیشتر نباشه)اینجوری همیشه باتری به شارژ باشه مشکلی هم پیش نمیاد
                    براش هیت سینک مناسب جور میکنم اگه لازم بشه به فن هم مجهزش میکنم

دیدگاه

http://s7.picofile.com/file/8254271950/charger12v.gif
                      به این مدار نگاهی بندازین ببینین برای 24 ولت چه تغییراتی باید انجام داد

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

براش هیت سینک مناسب جور میکنم اگه لازم بشه به فن هم مجهزش میکنم
                      سلام
                      اینونمیشه تغییرش داست این رو هم دارم مدارش رو چون با 555هستش نمیشه رگولاتور 15ولت هم بزاری ولتاژ 24 ولت که میشه به پایه 6 فک کنم مشکل ساز بشه...
                      با همون317بسااز هیتسینک وفن سی پی یو براش بزار هیچ مشکلی پیش نمیاد
                      Proudly @real_ahmadi
                      #real_ahmadi

واسه اسمت بجنگ

دیدگاه

دشارژ شدن سریع خازن بک آپ

با سلام و احترام خدمت دوستان .
                        در صورت امکان بنده رو راهنمایی و کمک کنید .
                        توضیح مختصر : همونطور که مستحضرید تعمیرکار ارگ الکترونیک نداریم . ( اگر هم هست من پیدا نکردم ) ی دستگاه دارم که آی سی بک آپش توسط یک خازن 5.5 ولت 1 فاراد پشتیبانی میشه ، متاسفانه جدیدا این خازن ( در حالت شارژ کامل ) ظرف مدت حدودا 4 ساعت دشارژ میشه و اطلاعات آی سی بک آپ پاک میشه و انگاردستگاه ریست فکتوری شده. ی خازن جدید با همون مشخصات خریدم و تعویض کردم ، دقیقا مثل قبلی ( حتی سریعتر ) دشارژ میشه . تصور میکنم ی قطعه ای در مسیر خازن تا آی سی بک آپ ، بار میکشه و ولتاژ خازن رو مصرف میکنه . این خازن در حالت استاندارد برای مدت بسیار طولانی ( حتی چند سال ) از آی سی بک آپ پشتیبانی میکنه . اگر کسی بتونه من رو راهنمایی کنه واقعا لطف بسیار بزرگی کرده چون دستگاه خام بدون اطلاعات ارزشی نداره . فایل پی دی اف نقشه مدار رو هم از اینترنت پیدا کردم و میتونم برای مهندسین عزیز این سایت ارسال کنم .

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                        X