اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

پروژه های Plc

Collapse
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : پروژه های Plc

سلام
    این پروژه سیستم آبرسانی برای 320 واحد توسط آقای mohammady.teh تهیه و اجرا شده

pass:www.eca.ir
    فایل های پیوست شده

دیدگاه

نوشته اصلی توسط زهرا فاطمی
      با سلام
      من پروژه پایان ترم رو بسته بندی محصولات غذایی با s7 برداشتم.اگه کسی اطلاعاتی راجع بهش داره ممنون می شم برام بفرسته
      همگی دوستان موفق باشید.
      ُسلام
      دوستان این موضوع مربوط به پروژه های تکمیل شده ی PLC است که دوستان در اینجا پروژه هایی که جواب گرفتن در سایت می زارن تا دیگران هم استفاده کنند.خانم فاطمی شما برای موضوعی که مطرح کردید باید یک موضوع جدید در انجمن باز کنید تا دوستان در اونجا بحث کنند.جای موضوع شما در اینجا نیست.
      دوستان دقت کنند که اگر پست ها در جای خودشون مطرح نشه پست هاشون پاک خواهد شد.
      خانم فاطمی لطفا یک موضوع جدید در همین انجمن باز کنید.

پست ها تا چند وقت روز دیگه پاک میشه و...

دیدگاه

با سلام خدمت دوستان عزیزم که خالصانه مطالب وپروژه ها رو در اختیار دیگران قرار میدن!
        بنده در این قسمت لینک چیز ی حدود بیست پروژه Logo V5 وplc step 5که همگی تست شده اند و صحت آنها مورد تایید قرار گرفته در اختیار شما میزارم (البته هر مثال و پروژه رو جداگانه می تونید دانلود کنید)که شاید من نیز نقشی در این فرهنگ زیبای تبادل داشته باشم
        !

ا- دانلود چند مثال کاربردی از برنامه نویسی plc step 5 به زبان FBD (بلوکی)
        اینم آدرسش:http://plcforall.com/post-25.aspx

2-مدارات طراحی شده برق صنعتی در s5 (حل تمرینات Logo )
        اینم لینکش:http://plcforall.com/post-58.aspx

3-جزوه LOGO (حل تمرین ) به همراه توضیحات (بسیار کاربردی)
        ,لینکش:http://plcforall.com/post-74.aspx

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Eng_mrm
          بچه ها یه سوال دیگه!
          چه جوری میشه ترکیدگی لوله انتقال آب رو که به طول تقریبا 18 کیلومتر هستش رو با plc مشخص کرد؟(آیا ترکیدگی داره یا نه!؟)و نیز محل ترکیدگی رو؟(مثلا مشخص کردن فاصله ترکیدگی رو نسبت به یه مبدایی) ؟؟؟؟؟؟
          فکر نمی کنم این کاری که می گید امکان پذیر باشه چون این ربطی به plc نداره شما باید با یک سنسور اینو حس کنی که فکر نمی کنم چنین سنسوری پیدا بشه که این کار را انجام دهد.
          موفق باشید

دیدگاه

سلام
            لینکی رو که براتون گذاشتم یک پروژه قابل اجرا در صنعت است و توسط برنامه WinCC Flexible2008 مانیتورینگ می شود. و متاسفانه سورس اونو پیدا نکردم. شرح برنامه بصورت زیر است.
            پروژه نمایشی بویلر ومیکسر :
            تمام دستگاه های موجود در این پروژه بصورت اتوماتیک کار می کند.
            در این پروژه هنگامی که ظرفیت مخزن بویلر به بیش از 1000 لیتر برسد ولوهای ورودی بسته می شود واگر دمای بویلر به بیش از 80 درجه برسد ولو تخلیه باز شده و مخزن بتدریج محتویاتش تخلیه می شود اگر ظرفیت مخزن به کمتر از 100 لیتر رسد ولو تخلیه بسته شده و نوارنقاله ظرف پرشده را حرکت داده و ظرف خالی را در زیر شیر ولو تخلیه قرار می دهد.
            شیر ورودی بالایی اگر بالای 200 لیتر از آن خارج شده باشد بسته می شود و شیر ورودی پایینی اگر بالای 800 لیتر از آن خارج شده باشد بسته می شود .
            برای اجرای پروژه باید دستگاه PLC به کامپیوتر وصل باشد ولی می توانید از برنامه PLC1.plc به عنوان PLC مجازی استفاده کنید و باتغییر مقادیر آن به صورت دستی پروژه را هدایت کنید.
            ابتدا برنامه PLC1.plc را اجرا و Run کنید سپس برنامه PROJECT_1.SIMATIC HMI را اجرا کنید.

برای دانلود روی لینک زیر کلیک راست و save as را انتخاب کنید.
            http://www.forum.tatshop.ir///download/file.php?id=8

دیدگاه

بچه ها یه مثال صفحه آخر این فایل پاور پوینت هست از یکی خواهش میکنم که برام حل کنه (در s7300 با زبان fbd )
              http://lamspeople.epfl.ch/***rmann/Slides/AI_230_PLC.ppt
              یه تمرین دانشجوییه تا فردا میخوامش
              تشکر تشکر تشکر

دیدگاه

سلا دوستان من ی چند تا پروژه عملی با لوگو دارم که امیدوارم دردتون بخوره

http://www.4shared.com/folder/VXCRT7r5/_online.html

دیدگاه

سلام.پروژه کنترل کمپرسور هوا با موتور ستاره مثلث.امیدوارم به دردتون بخوره...

http://www.4shared.com/file/5x5kgfqb/Logo_Project.html
                  کاربرانی که از این پست تشکر کرده اند:

من،تو،او،ما،شما،ایشان و چند نفر از دوستان و همشهریان محترم،الاالخصوص کسبه محل

برای این ارسال, 99999999 کاربر تشکر اهداء کرده است.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط kaveh5530
                    دوستان عزیز
                    تشکر می کنم از لطف همگی شما. من با یک مشکل مواجهم. هنگامی که می خوام لینک رو باز کنم از من password می خواد. میشه راهنماییم کنین؟
                    پسورد فایلهای سایت www.eca.ir یا eca.ir است.
                    لطفاً برای انجام پروژه های دانشجویی پیام خصوصی نفرستید.
                    لطفاً سوالاتی که در انجمن قابل طرح شدن هستند پیام خصوصی نکنید.
                    با تمام وجود گناه کردیم اما نه نعمتش را از ما گرفت نه گناهان ما را فاش کرد اطاعتش کنیم چه می کند؟"دکتر شریعتی"
                    اگر جایی که ایستاده اید را نمی پسندید، عوضش کنید شما درخت نیستید!! "پاسکال"
                    یا به اندازه ی آرزوهایت تلاش کن یا به اندازه تلاشت آرزو کن. "شکسپیر"

دیدگاه

بچه ها برید اینجا پر از مثال حل شدس :wow:

http://www.ariamec.com/automation.htm :read:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط kasra77
                        سلام خدمت همه ی دوستان

آقای حیاتی من در مورد این پروژه توضیح میخوام.میتونین کمکم کنین؟
                        همچنین دیگر دوستان اگه میتونن منو رهنمایی کنن که توضیحات این مدارو از کجا میتونم در بیارم. با لوگو آشنایی چندانی ندارم اما کاریه که کردیم و موندیم توش..!! استادمونم ازون گیراست نمره نده من رسما" بد بختم!
                        سلام دوست عزیز این مدار سه سیستم مختلف رو کنترل میکنه .
                        3 عدد موتور آب شرب به صورت دور متغیر
                        2-3 عدد موتور آتش نشانی (استارت با سافت استارتر)
                        3-2 عدد موتور پرکن آب خام به صورت نوبت زنی
                        طراحی قسمت آب شرب به این صورت میباشد که پی ال سی از سه موتور موتور سالم را پیدا کرده .و کنتاکتور آن را جذب مینماید و سپس اینورتر را استارت می کند و اینور تر نیز به روش پی آی دی کنترل فشار را در مقدار تعریفی تنظیم میکند .
                        اگر در حین کار مشکلی برای موتور پیش آید پی ال سی تشخیص داده آن موتور را از مدار خارج و موتور بعدی را وارد مدار میکند .(این مدار را من طراحی کرده ام هر سوالی داشتین جواب میدم) :bye

دیدگاه

نوشته اصلی توسط photros
                          سلام
                          من یه پروژه چراغ راهنمایی با s7 میخوام، به این ترتیب که:

چراغ سبز 65 ثانیه
                          زرد 15 ثایه
                          قرمز 40 ثانیه
                          و درصورتی که تعداد ماشین های گذرنده از چراغ سبز بیش از 100 عدد شد، زمان چراغ سبز به 95 ثانیه افزایش پیدا کنه.
                          خیابون ها دوطرفه هستن و مسیر حرکت ماشین ها برای چراغ سبز فقط راست گرد و مستقیم.

ممنون!!
                          چراغ راهنمایی رانندگی

http://www.4shared.com/zip/HLDjmgui/traffic_light.html

رمز : www.eca.ir

A0 ، A1 , A2 و A3 سنسورهای دیجیتال شمارش خودروهای عبوری در یک خیابان دو طرفه (با امکان گردش به راست) هستند . کلید K1 استارت برنامه است

موفق باشید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط feransis
                            سلام
                            پروژه من کنترل دمای اتق با plc هست
                            میشه راهنماییم کنید که از کجا باید شروع کنم؟
                            از چه سنسورهای باید استفاده کنم؟
                            و چه نوع plc?
                            با تشکر
                            با سلام
                            ابتدا بایستی سنسور مورد نظرت رو از میان سنسورهایی که برای دما بکار میرود انتخاب کنی(j-k-t-s-r)و یا RTD-PT100 , PTC
                            که با توجه به اطلاعات بنده اکثر plc ها این دو مورد اخریرو ساپورت میکنند
                            یه نکته مهم دیگه اینکه برای اینکه هزینه ات رو بیاری پایین از مینی پی ال سی های موجود در بازارو استفاده کن.
                            زندگی شوق رسیدن به همان فردایی است که هرگز نخواهد امد تو نه در دیروزی نه در فردا

دیدگاه

سلام....
                              کسی میتونه تو طراحی یک pid control با نرم افزار microwin با مشخصات زیر بهم کمک کنه؟؟؟
                              توضیحات :
                              فشار از ورودی خوانده شده ، سپس موتور توسط اینورتر راه اندازی شده و فشار توسط افرایش و یا کاهش دور کنترل شود. فشار توسط اپراتور بیشتر از 2.5 بار تجاوز نکند. اگر موتور نتوانست در دور RPM 1300 فشار مورد نظر را تحویل دهد درایو بعدی وارد مدار شود و با دو موتور فشار بدست بیاید. و بلعکس اگر فشار در حد مطلوب بود تنها با یک موتور کار کند.
                              ورودی ها :
                              ترسمیتر فشار 4-20 mA(0-4 Bar)
                              سرعت موتور 0-20 mA(0-1500 RPM)
                              خروجی ها :
                              0-10 v برای خروجی آنالوگ و تغییر سرعت درایو.
                              نرم افزار:
                              MICROwin
                              تجهیزات PLC :
                              CPU226
                              EM232
                              EM231
                              سایر تجهیزات :
                              درایور ALTIVAR61
                              Pressur transmitter : Endress+Hauser

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ehsan_matrix
                                تو این تاپیک فقط پروژه های لوگو رو گذاشتین؟ جایی از انجمن هست که مثال ها و پروژه هایی از s7 300 باشه؟ ممنون می شم کسایی که تو انجمن سابقه ی بیشتری دارن راهنمایی کنن
                                با سلام خدمت دوست عزیز من تو سایت زیر چند تا پروژه پلود کردم که می تونه مفید واقع شه اکه سوالی داشتین در خدمتم.

http://www.iran-eng.com/showthread.php/443458-%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D9%86-%D8%AA%D8%B4%DA%A9%DB%8C%D9%84-%DA%AF%D8%B1%D9%88%D9%87-%D8%A8%D8%AF%DB%8C%D9%85-%D9%88-%D9%BE%DB%8C-%D8%A7%D9%84-%D8%B3%DB%8C-%D8%B1%D9%88-%D8%A8%D9%87-%DA%A9%D9%85%DA%A9-%D9%87%D9%85-%D9%88-%D9%87%D9%85%D8%B2%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%A8%D8%A7-%D9%87%D9%85-%DB%8C%D8%A7%D8%AF-%D8%A8%DB%8C%DA%AF%DB%8C%D8%B1%DB%8C%D9%85-%D8%A7%D9%85%D8%B1%D9%88%D8%B2-%D9%86%D9%88%D8%B2%D8%AF%D9%87-%D9%81%D8%B1%D9%88%D8%B1%D8%AF%DB%8C%D9%86-92/page3?p=6409409#post6409409

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X