اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

پروژه های Plc

Collapse
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : پروژه های Plc

سلام
    من میخوام یک برنامه با plc logo بنویسم که دما که مثلا به 40 رسبد یک شیربرقی برای موت چند ثانیه فعال و دما به 46 که برسه یک لامپ یا آلارم فعال بشه
    یا مثلا چند تا دما رو از وددوی بگیره بعد میانگین بگیره و ادامه مثل بالا.
    ممنون میشم که دوستان باتجربه کمکم کنن تا راه بیفتم.
    Tank you guy

دیدگاه

واقعا تایپک خیلی خوبیه ، حیفه که بخوابه ، دیدم از آخرین پست ها خیلی وقت گذشته ، واسه همین گفتم ، ممنون از همگی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط علی حیاتی
        سلام
        دوستان می تونید پروژه های plc را در این قسمت بزارید تا بقیه هم استفاده کنند.

پروژه های عملی با plc (logo

1-درب اتوماتیک
        2-سون سگمنت
        3- چراغ راهنمایی
        4-چپ گرد و راست گرد موتور

دوستانی که پروژه های مشابه با این را دارند می تونند لینک دانلودش را در همینجا بزارند.

ممنون
        سلام دوست عزیز این فایل های فشرده رمز دارند. رمز این فایل ها چیه؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط علی حیاتی
          سلام
          دوستان می تونید پروژه های plc را در این قسمت بزارید تا بقیه هم استفاده کنند.

پروژه های عملی با plc (logo

1-درب اتوماتیک
          2-سون سگمنت
          3- چراغ راهنمایی
          4-چپ گرد و راست گرد موتور

دوستانی که پروژه های مشابه با این را دارند می تونند لینک دانلودش را در همینجا بزارند.

ممنون
          سلام دوست عزیز این پروژه ها همه برای خارج شدن از حالت زیپ رمز میخواهند لطفا رمزشون رو هم منتشر کنید با تشکر انشالا ما هم راه افتادیم با انتشار پروژه های خوب جبران کنیم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط 7480
            سلام
            من میخوام یک برنامه با plc logo بنویسم که دما که مثلا به 40 رسبد یک شیربرقی برای موت چند ثانیه فعال و دما به 46 که برسه یک لامپ یا آلارم فعال بشه
            یا مثلا چند تا دما رو از وددوی بگیره بعد میانگین بگیره و ادامه مثل بالا.
            ممنون میشم که دوستان باتجربه کمکم کنن تا راه بیفتم.
            Tank you guy
            سلام برای کنترل دما میتونید از ترموستات دیجیتال استفاده کنید که دما رو از ترموکوپل میگیره و خودش دو نوع کنترلر on-off و pid داره اما من با لوگو کار نکردم اگه بخواهید با ترموکوپل اینا کار کنید بایستی plc کارت مخصوص ترموکوپل یا لا اقل یه کانال ورودی ولتاژ آنالوگ یعنی a/d داشته باشه موفق باشید لطفا اگه رمز فایلهای زیپ پاسخ های اول این تاپیک رو دارین رمز رو منتشر کنید منم استفاده کنم

دیدگاه

با عرض سلام خدمت دوستان عزیز من یه پروژه گلخانه هوشمند رو توسط plc logo میخواستم که دما و رطوبت گلخانه بطور هوشمند و توسط سنسور کنترل بشه.لطفا منو راهنمایی کنید.ممنون
              maa71

دیدگاه

شما ابتدا یک پی دی اف logo دانلود کنید بعد متوجه میشید که کار خیلی راحتی هست راستی برای این کار نیاز به logo نیست چون logo هایی که بتونند سنسور دما و رطوبت بخونند هم کم هستند و هم گرون قیمت شما با یه ای سی AVR راحت این کار رو انجام بدید پروژه های امادش هم توی نت هست گلخانه هم که محیط صنعتی نسیت و AVR به راحتی جواب میده. شاید قیمت تمام شده مدارتون کمتر از 30 تومن بشه
                گویند سنگ لعل شود در مقام صبر اری شود ولی به خون جگر شود
                همیشه آخر همه چیز خوبه، اگر هم هنوز خوب نشده پس هنوز آخرش نشده(چارلی چاپلین)

دیدگاه

دوستان در مورد توابع کتابخانه کنترل فازی در S7 هم اطلاعی دارن. اگه اطلاعی دارید که چجوری نحوه کارش ما رو هم در جریان بذارید ممنون میشم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ee.nokhbegan
                    دوستان در مورد توابع کتابخانه کنترل فازی در S7 هم اطلاعی دارن. اگه اطلاعی دارید که چجوری نحوه کارش ما رو هم در جریان بذارید ممنون میشم
                    سلام باید بسته نرم افزاری مخصوصشو به نام fuzzy control نصب کنی و از تولباکس گرافیکی کاربرپسند اون استفاده کنید. ضمن اینکه طراحی قانون و توابع عضویت نیاز به تجربه و شناخت قابل قبولی از سیستم داره.من توصیه میکنم حتما مقالات طراحی کنترل کننده های فازی رو بخونید چون طراحی یک سیستم کنترل کننده که خوب کار کنه نیاز مند طراحی خوب میباشد. و مطالعه کارهای انجام شده با فازی به تجربه علمی شما در طراحی کنترل کننده می افزاید.

دیدگاه

من میخواستم پایان ناممو در این مورد کار کنم ولی اون نرم افزار که دوستمون فرمودند نسخه کرک شده نداره و دمو هست و نه میشه سیوش کرد و نه رو plc دانلود کرد به همین دلیل منصرف شدم
                      telgram:09396888049

دیدگاه

دوستان پروژه بنده حقیر نگاه کنید ..امیدوارم بدرد بخوره
                        http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=87346.0
                        قیمتی زندگی کن و قیمتی زندگی کردن را بیاموز ؛ ولی نه به هر قیمتی....

دیدگاه

اتفاقا من هم علاقمند شدم کسی نمیدونه باید چطوری برنامش رو کرک کرد؟
                          گویند سنگ لعل شود در مقام صبر اری شود ولی به خون جگر شود
                          همیشه آخر همه چیز خوبه، اگر هم هنوز خوب نشده پس هنوز آخرش نشده(چارلی چاپلین)

دیدگاه

سلام البته میتونید از نرم افزار قدرتمند متلب و تولباکس آماده fuzzy نیز استفاده کنید. ابتدا باید ورودی ها رو از plc به مینی کامپیوتر یا کامپیوتر توسط ارتباط سریال rs232 یا rs485 منتقل کنید سپس پردازش های لازم روی اطلاعات انجام بدید و درنهایت مقادیر دیجیتال خروجی هاتون رو از طریق همین انتقال rs232 که ارتباط سریال هست به plc بفرستید و خروجی ها توسط این مقادیر ارسالی از متلب اپدیت بشه
                            در متلب تولباکس tmtool ابزار بسیار مناسبی برای کانفیگ ارتباط plc , مینی کامپیوتر است...موفق باشید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ghenaati_amir
                              سلام البته میتونید از نرم افزار قدرتمند متلب و تولباکس آماده fuzzy نیز استفاده کنید. ابتدا باید ورودی ها رو از plc به مینی کامپیوتر یا کامپیوتر توسط ارتباط سریال rs232 یا rs485 منتقل کنید سپس پردازش های لازم روی اطلاعات انجام بدید و درنهایت مقادیر دیجیتال خروجی هاتون رو از طریق همین انتقال rs232 که ارتباط سریال هست به plc بفرستید و خروجی ها توسط این مقادیر ارسالی از متلب اپدیت بشه
                              در متلب تولباکس tmtool ابزار بسیار مناسبی برای کانفیگ ارتباط plc , مینی کامپیوتر است...موفق باشید
                              فرمایش شما متین هست ولی در اینصورت plc فقط یک عملگر میشه و کار پردازش رو متلب انجام میده
                              telgram:09396888049

دیدگاه

نوشته اصلی توسط jumper
                                فرمایش شما متین هست ولی در اینصورت plc فقط یک عملگر میشه و کار پردازش رو متلب انجام میده
                                درسته دوست عزیز اما دقت کنید توصیف فازی سیستم و تهیه منطق ان نیازمند سخت افزار مناسب و کتابخانه های نرم افزاری فازی مناسب آن میباشد که در plc های ارزان مثل دلتا و logo موجودنیست. در محصولات حرفه ای تر s7-400 هم همونطور که اشاره کردید نسخه کرک برای کار وجود نداره چون کاربرد محدود دارند. در برخی موارد میتوان از ارتباط plc و کامپیوتر استفاده کرد. البته برد های raspbery pi هم میتونند با قیمت کم مشکل هزینه را حل کنند. لطفا اگه بسته نرم افزاری فازی برای کار در این برد پیدا کردید منو هم در جریان بگذارید خیلی ممنون میشم...

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X