اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
امپلی فایر مناسب برای چهار عدد باند سیستم خانگی سونی
Collapse
X
-
نوشته اصلی توسط ali98740 نمایش پست ها
آمپلی فایر ۴ کانال کمیاب هست.
بهتره از ۲ تا آمپلی فایر استریو استفاده کنید.
با توان بین ۴۰ تا ۱۰۰ وات.
- تشکرها 3
-
اینها بایک منبع تغذیه 14 ولت 10 آمپر و یک آی سی tda7388 (باخنک کننده مناسب!!!!) صدای دلنشینی دارند....اوباش مجازی یا ترول به انگلیسی):Troll) در گفتمان اینترنتی به افرادی گفته می*شود؛ که با رفتار مخرب در فضای وب به دنبال جلب نظر کاربران، ایجاد تشنج و بیان مطالب محرک و توهین*آمیز هستند.
- تشکرها 2
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط HS1386 نمایش پست ها
درود،
آمپلی فایر ۴ کانال کمیاب هست.
بهتره از ۲ تا آمپلی فایر استریو استفاده کنید.
با توان بین ۴۰ تا ۱۰۰ وات.
خودمم خیلی به این مورد فکر کردم اما از بحث ماژولای مناسب و تغذیه مناسب و ایجاد نویزش بگذریم بحث استریو و بالانس کردن صدا واقعا کار دشواری خواهد بود
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط parsa bahrami نمایش پست ها
درود...
اینها بایک منبع تغذیه 14 ولت 10 آمپر و یک آی سی tda7388 (باخنک کننده مناسب!!!!) صدای دلنشینی دارند....
دیدگاه
-
درود بر شما..
من با ای سی 7388 این کار رو انجام دادم. بسیار عالی جواب داد.. 4 تا باند 6 اهمی آیوا.. به لحاظ توان هم مشابه باند های شما ( البته به ظاهر).. هرکدام دوتا ووفر // دوتا توییتر// دوتا توییتر پیزو
قبلا با ووفر های مایکرولب هم امتحان کردم.. 8 اهم.. بد نبود
با 4 اهم سایز کوچکتر هم که عالی بود.
با ایسی های دیگه هم کار کردم.. به نظرم این خوبه.. هزینه زیادی هم نمیبره.. تست کنید. ماژول آمادش هم در فروشگاه موجوده..
باندهای شما ..خود اسپیکرهاشون قطعا درایو میشه با این ایسی.. فقط باندهارو باز کنین ببینیند داخل باکس ها مدار اضافه ای مثل کراس اوور یا چوک وجود داره یا خیر.. اون هارو از مدار خارج کنید و ووفرهارو مستقیما به آمپلی وصل کنید.. برای توییتر ها هم خودتون کراس اوور با سلف و خازن و مقاومت بسازید.تست کنید و نتیجه رو اعلام کنید. در ساخت کراس اوور یا مودیفای کردن باندهاتون کمکی بود.. بفرمایید.. درخدمتم.
- تشکرها 2
دیدگاه
-
سلام عرض ادب.اگر اشتباه نکنم 7388 آیسی امپیلی فایر پخش خودرو ها هست.به پخش خودرو تست گرفتم قبلا متاسفانه یک ته صدای خیلی ضعیف درمیاره ازین باند ها.
بله در پخش ماشین بکار میرود اما نه در هر مدل پخشی!! متاسفانه بدلیل گرانی قطعات بسیاری از پخش های بازار از آی سی های کوچک و ضعیفی مانند yd1028 و tda2030 استفاده میکنند که حتی بلندگو های فابریک خودرو را جواب نمیدهد چه برسد به این بلندگو ها!!!
درضمن بنده با این مدل آی سی زیاد کار کردم و صدای مناسبی با منبع تغذیه حقیقی دارد!! و بلندگو هایتان را خوب جواب میدهد..
اما اگر اسرار به توان واقعی و خانگی و قدرتمند هستید بروید سراغ آی سی های stk و استفاده از دو عدد stk4192 که واقعا آی سی خوب و با کیفیتی است اما دقت کنید که خروجی های آن به هیچ وجه به هم اتصال نکنند و از منبع تغذیه صاف و باکیفیتی استفاده کنید!!(پیشنهاد بنده استفاده از ماژول با این آی سی است تا دردسر های طراحی برد و نویز را نداشته باشید.)
البته این را هم بگویم که آی سی stk یک آی سی کم یاب و گران است و با ولتاژ بالا کار میکند و حرارت زیادی هم دارد اما واقعا کیفیت دلنشینی دارد!!!
اما اگر بازهم نتونستید stk گیربیارید من چند عدد tda با کیفیت سراغ دارم ! که واقعا صدای دلنشینی دارند...
آی سی های ابتدایی با ولتاژ 12 ولت tda7377 و tda7388 واقعا خوب هستند و نسبت به ولتاژشان مطلوبند....
آی سی های متوسط مانند tda7294 و tda7850 هم خوب هستند اما از tda7294 باید 4 عدد بسازید!!
در مرحله آخر هم دیگر نخواستید از آی سی استفاده کنید باید بروید سراغ آمپلی فایر های ترانزیستوری و لامپی!!اوباش مجازی یا ترول به انگلیسی):Troll) در گفتمان اینترنتی به افرادی گفته می*شود؛ که با رفتار مخرب در فضای وب به دنبال جلب نظر کاربران، ایجاد تشنج و بیان مطالب محرک و توهین*آمیز هستند.
- تشکرها 1
دیدگاه
-
سلام عرض ادب.اگر اشتباه نکنم 7388 آیسی امپیلی فایر پخش خودرو ها هست.به پخش خودرو تست گرفتم قبلا متاسفانه یک ته صدای خیلی ضعیف درمیاره ازین باند ها.
و حدود ۴۰ درصد توان واقعی باند ها رو میگیرید.
البته خودم در این شرایط معمولا مدار آمپلی فایر میسازم.
هر کدوم از باند های شما حدود 60 وات RMS هستن.
- تشکرها 2
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط gladreall نمایش پست هادرود بر شما..
من با ای سی 7388 این کار رو انجام دادم. بسیار عالی جواب داد.. 4 تا باند 6 اهمی آیوا.. به لحاظ توان هم مشابه باند های شما ( البته به ظاهر).. هرکدام دوتا ووفر // دوتا توییتر// دوتا توییتر پیزو
قبلا با ووفر های مایکرولب هم امتحان کردم.. 8 اهم.. بد نبود
با 4 اهم سایز کوچکتر هم که عالی بود.
با ایسی های دیگه هم کار کردم.. به نظرم این خوبه.. هزینه زیادی هم نمیبره.. تست کنید. ماژول آمادش هم در فروشگاه موجوده..
باندهای شما ..خود اسپیکرهاشون قطعا درایو میشه با این ایسی.. فقط باندهارو باز کنین ببینیند داخل باکس ها مدار اضافه ای مثل کراس اوور یا چوک وجود داره یا خیر.. اون هارو از مدار خارج کنید و ووفرهارو مستقیما به آمپلی وصل کنید.. برای توییتر ها هم خودتون کراس اوور با سلف و خازن و مقاومت بسازید.تست کنید و نتیجه رو اعلام کنید. در ساخت کراس اوور یا مودیفای کردن باندهاتون کمکی بود.. بفرمایید.. درخدمتم.
از همه شما عزیزان برای کمک هاتون متشکرم بنده یه مشکل دیگه هم داشتم اگه لطف کنید یه سری به موضوع زیر هم بزنید ممنون میشم
مشکل در سیم بندی کیلومتر موتور بنلی tnt150
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط HS1386 نمایش پست ها
اتفاقا TDA7388 آیسی خوبی هست.
و حدود ۴۰ درصد توان واقعی باند ها رو میگیرید.
البته خودم در این شرایط معمولا مدار آمپلی فایر میسازم.
هر کدوم از باند های شما حدود 60 وات RMS هستن.
از همه شما عزیزان بر ای کمک هاتون متشکرم بنده یه مشکل دیگه هم داشتم اگه لطف کنید یه سری به موضوع زیر هم بزنید ممنون میشم
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط parsa bahrami نمایش پست ها
درود.
بله در پخش ماشین بکار میرود اما نه در هر مدل پخشی!! متاسفانه بدلیل گرانی قطعات بسیاری از پخش های بازار از آی سی های کوچک و ضعیفی مانند yd1028 و tda2030 استفاده میکنند که حتی بلندگو های فابریک خودرو را جواب نمیدهد چه برسد به این بلندگو ها!!!
درضمن بنده با این مدل آی سی زیاد کار کردم و صدای مناسبی با منبع تغذیه حقیقی دارد!! و بلندگو هایتان را خوب جواب میدهد..
اما اگر اسرار به توان واقعی و خانگی و قدرتمند هستید بروید سراغ آی سی های stk و استفاده از دو عدد stk4192 که واقعا آی سی خوب و با کیفیتی است اما دقت کنید که خروجی های آن به هیچ وجه به هم اتصال نکنند و از منبع تغذیه صاف و باکیفیتی استفاده کنید!!(پیشنهاد بنده استفاده از ماژول با این آی سی است تا دردسر های طراحی برد و نویز را نداشته باشید.)
البته این را هم بگویم که آی سی stk یک آی سی کم یاب و گران است و با ولتاژ بالا کار میکند و حرارت زیادی هم دارد اما واقعا کیفیت دلنشینی دارد!!!
اما اگر بازهم نتونستید stk گیربیارید من چند عدد tda با کیفیت سراغ دارم ! که واقعا صدای دلنشینی دارند...
آی سی های ابتدایی با ولتاژ 12 ولت tda7377 و tda7388 واقعا خوب هستند و نسبت به ولتاژشان مطلوبند....
آی سی های متوسط مانند tda7294 و tda7850 هم خوب هستند اما از tda7294 باید 4 عدد بسازید!!
در مرحله آخر هم دیگر نخواستید از آی سی استفاده کنید باید بروید سراغ آمپلی فایر های ترانزیستوری و لامپی!!
از همه شما عزیزان برای کمک هاتون متشکرم بنده یه مشکل دیگه هم داشتم اگه لطف کنید یه سری به موضوع زیر هم بزنید ممنون میشم
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط Celine نمایش پست هاسلام
من هم باند قوی داشتم با ی پخش ماشین قدیمی راه انداختم جالبه که خروجی ۸ ولت داره! ی ترانس ۱۲ ولت ۳ امپر هم جوابگو هست، در کل بهتر از اشغالهای توی بازار هست
دیدگاه
-
- تشکرها 2
دیدگاه
دیدگاه