اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

امپلی فایر مناسب برای چهار عدد باند سیستم خانگی سونی

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

نوشته اصلی توسط ali98740 نمایش پست ها
    سلام و وقت همه عزیزان بخیر.بنده دیگه مخم دود کرد از بس دنبال یه امپلی فایر مناسب برای این باند ها گشتم لطفا کمکم کنید متشکرم
    باند هام مدل ss-dx50 هستن.چهار عدد ازش دارم مثل تصویر زیر

این باندها هر کدوم دو تا بلندگوی 12 اهمی دارن. که با موازی شدن کلا هر باند به شما 6 اهم میده. پس نمیتونید با هیچ چهار کاناله ای راه اندازیشون کنید. یه امپلی 100*2 یا 80*2 وات پیدا کنید و با همون راه اندازیشون کنید. این ساده ترین و ایمن ترین راه هست

البته اساتید قطعا نظرا تخصصی تری دارن

دیدگاه

نوشته اصلی توسط gladreall نمایش پست ها
      درود بر شما..
      من با ای سی 7388 این کار رو انجام دادم. بسیار عالی جواب داد.. 4 تا باند 6 اهمی آیوا.. به لحاظ توان هم مشابه باند های شما ( البته به ظاهر).. هرکدام دوتا ووفر // دوتا توییتر// دوتا توییتر پیزو
      قبلا با ووفر های مایکرولب هم امتحان کردم.. 8 اهم.. بد نبود
      با 4 اهم سایز کوچکتر هم که عالی بود.
      با ایسی های دیگه هم کار کردم.. به نظرم این خوبه.. هزینه زیادی هم نمیبره.. تست کنید. ماژول آمادش هم در فروشگاه موجوده..
      باندهای شما ..خود اسپیکرهاشون قطعا درایو میشه با این ایسی.. فقط باندهارو باز کنین ببینیند داخل باکس ها مدار اضافه ای مثل کراس اوور یا چوک وجود داره یا خیر.. اون هارو از مدار خارج کنید و ووفرهارو مستقیما به آمپلی وصل کنید.. برای توییتر ها هم خودتون کراس اوور با سلف و خازن و مقاومت بسازید.تست کنید و نتیجه رو اعلام کنید. در ساخت کراس اوور یا مودیفای کردن باندهاتون کمکی بود.. بفرمایید.. درخدمتم.
      شما میتونید مدار کراس اور طراحی کنید؟

دیدگاه

سلام دوستان.
        من این ماژول امپلی فایری که عکسش رو قرار میدم رو
        میخام خریداری کنم. و ماژول بلوتوث بهش وصل کنم. و شارژیش کنم. میشه راهنمایی کنید چگونه ماژول بلوتوث رو بهش وصل کنم؟

​​​​​

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
        X