اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

تعویض رله کوچک 12 ولت با رله بزرگ 12 ولت 30 امپر

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

تعویض رله کوچک 12 ولت با رله بزرگ 12 ولت 30 امپر

سلام و عرض ادب
    بنده یک ماژول محافظ برق از فروشگاه eca خریدم که روی این ماژول یک رله 12 ولت کوچک نصب شده ،بنده میخواستم این رله را با رله 12 ولت بزرگ 30 آمپر تعویض کنم ( برای جریان بالاتر )
    اساتید بنده را راهنمایی کنید ،مشکلی ندارد ؟
    خیلی ممنون

سلام وقت بخیر
    با توجه به پایین بودن جریان تغذیه رله ها معمولا مشکلی ایجاد نمیشه ولی شما توان مصرفی خود رله هارو بررسی کنید اگر نزدیک هم بود مشکلی نداره. فقط باید توجه کنید که آیا برد ماژول شما تحمل عبور جریان 30 آمپری رو داره یا نه. چون اون ماژول براساس رله نصب شده و جریان تعریف شده طراحی شده و جریان های بالا تر میتونه باعث آسیب بشه.
    البته این هم راه داره. شما میتونی رله رو خارج از برد استفاده کنی . تغذیه رله رو از روی برد بگیرید اما ورودی و خروجی رله رو با سیم ضخیم تر (متناسب با جریان مورد نیاز) به برق و مصرف کننده وصل کنید.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط AR phantom نمایش پست ها
      سلام وقت بخیر
      با توجه به پایین بودن جریان تغذیه رله ها معمولا مشکلی ایجاد نمیشه ولی شما توان مصرفی خود رله هارو بررسی کنید اگر نزدیک هم بود مشکلی نداره. فقط باید توجه کنید که آیا برد ماژول شما تحمل عبور جریان 30 آمپری رو داره یا نه. چون اون ماژول براساس رله نصب شده و جریان تعریف شده طراحی شده و جریان های بالا تر میتونه باعث آسیب بشه.
      البته این هم راه داره. شما میتونی رله رو خارج از برد استفاده کنی . تغذیه رله رو از روی برد بگیرید اما ورودی و خروجی رله رو با سیم ضخیم تر (متناسب با جریان مورد نیاز) به برق و مصرف کننده وصل کنید.
      سلام و عرض ادب خیلی ممنونم بابت راهنماییتون
      بنده فرمایشات شما را انجام دادم ، زمان تست ، لحظه تغییر ال ای دی زرد به سبز ، رله چندین بار قطع و وصل و ال ای دی قرمز روشن و خاموش ممتد ( کلا 3 یا 4 ثانیه اینطوری میشه ) و بعد چراغ سبز روشن و محافظ برق بدون هیچ مشکلی کار میکند ( البته هیچ وسیله مصرف کننده متصل نیست )
      لطفا بفرمایید مشکلی ایجاد نمیشه و راه حلی دارد که بنده بتونم انجام بدم ؟ ممنون

دیدگاه

نوشته اصلی توسط soroush.mema
        سلام اساتید عزیز کسی نیست بنده را راهنمایی کند
        لطفا مشخصات رله خود ماژول و رله ای که جایگزین کردین رو بفرمایید .

دیدگاه

1- امپدانس بوبین رله جدید با مشخصات ترانزیستور درایو ماژول بایستی مطابقت کنه
          2- ترکها بایستی تقویت شوند

دیدگاه

با عرض،سلام به شما دوست عزیز ..با توجه به نوع و مشخصات ترانزیستور درایور رله. احتمالا بتوانید .یک رله دیگر با همان مسخصات رله قبلی،باهاش موازی کنید ..یعنی تغذیه رله دوم را از،رله اول بگیرید ..و همچنین کنتاکتها را هم موازی کنید ‌و همچنین طبق گفته دوستان خطوط،تغذیه را تقویت کنید ..با سیمهای،مسی،تلفنی که به روی آنها لحیم خواهید کرد ..

دیدگاه

اما بک مورد دیگر بهتر است که هر دو رله از یک نوع باشند از،بک کارخانه‌و یک امپر مشابه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط soroush.mema نمایش پست ها

سلام و عرض ادب خیلی ممنونم بابت راهنماییتون
                بنده فرمایشات شما را انجام دادم ، زمان تست ، لحظه تغییر ال ای دی زرد به سبز ، رله چندین بار قطع و وصل و ال ای دی قرمز روشن و خاموش ممتد ( کلا 3 یا 4 ثانیه اینطوری میشه ) و بعد چراغ سبز روشن و محافظ برق بدون هیچ مشکلی کار میکند ( البته هیچ وسیله مصرف کننده متصل نیست )
                لطفا بفرمایید مشکلی ایجاد نمیشه و راه حلی دارد که بنده بتونم انجام بدم ؟ ممنون
                با سلام،
                رله ای که خریدید ، امپدانس کویل کمتری داره و در نتیجه جریان بیشتری مصرف میکنه.
                تغذیه عموم برد محافظ ها از نوع خازنی ( راکتانسی ) هست که جریان دهی محدودی داره ، بخش تغذیه توانایی تامین جریان مورد نیاز رله رو نداره و باعث بروز مشکل قطع و وصل میشه.
                با گذشت زمان و تضعیف خازن های تغذیه ، این مشکل بدتر خواهد شد.
                برای حل مشکل دو راه حل دارید :
                ۱- قطعاتی مثل خازن پلی استر و خازن صافی رو با ظرفیت ( و ترجیحا ) ولتاژ بالاتر جایگزین کنید ، برای اطمینان دیود زنر هم باید اضافه کنید .
                ۲- تغذیه خازنی رو با ترانس ۹ ولت جایگزین کنید ، این روش اصولی تر و عمری هست ، هرچند که گرونتر هم هست.

دیدگاه

سلام دوستان منم یه محافظ برق دارم که آی سی 324 سوخته بود اونو در آوردم و دوباره به برق زدم ولتاژ دو سر پایه 4 و 11 18 ولت بود بعد آی سی 324 نو جایگزین کردم روشن شد بعد از برق در آوردم و بستمش اما وقتی دوباره به برق زدم کار نکرد بعد دوباره باز و آی سی را چک کردم سوخته بود! اینبار آی سی دیگری بستم دوباره بدون اینکه ببندم به برق وصل کردم آی سی سوخت دوباره اینبار آی سی نو دیگری را با زنر 18 ولت متصل به پایه 11 و 4 وصل کردم حالا اینبار که به برق وصل کردم زنر سوخت آی سی سالم ماند زنر را در آوردم و یه زنر نو 15 ولت 1 وات با یه مقاومت 100 اهم سری بعد موازی با 11 و 4 وصل کردم اینبار آی سی سوخت
                  بار اول نمیسوزه موقع اتصال به برق با جرقه های ریزی که صداشم نمیدونم از خازنه mkt یا دوشاخه ست اینا باعث سوختنش میشه خازن mkt را نو و سالم هستش
                  محافظ برق نو دیگری دارم اون موقع اتصال شل یا ضعیف هم جرقه ریز ( شبیه به جرقه ریز پشه کش) زیر کنتاکت دوشاخه را نداره
                  مشکل من کجاست؟ چرا این جرقه زیر کنتاکت دوشاخه داره ولی اون نداره
                  هر دو مدل خازن هاشون یکی هستش
                  یعنی اون جرقه ها اسپایک تولید میکنه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط AR phantom نمایش پست ها

لطفا مشخصات رله خود ماژول و رله ای که جایگزین کردین رو بفرمایید .
                    سلام وقت بخیر
                    عکس اول رله فابریک و عکس دوم رله جایگزین
                    خیلی ممنونم از راهنماییتون

دیدگاه

سلام وقت بخیر مشکل حل شد
                      بنده تغذیه رله جدید اوکی کردم ، مشکل حل شد
                      فقط یک مشکل دیگر ، در بازه زمانی که چراغ زرد ، سبز شود (4 دقیقه تقریبا) ولتاژ خروجی 22 ولت ac هست ، این قضیه به دستگاه برقی آسیب نمیزنه ؟ خیلی ممنون

دیدگاه

نوشته اصلی توسط HamidRassoli نمایش پست ها
                        سلام دوستان منم یه محافظ برق دارم که آی سی 324 سوخته بود اونو در آوردم و دوباره به برق زدم ولتاژ دو سر پایه 4 و 11 18 ولت بود بعد آی سی 324 نو جایگزین کردم روشن شد بعد از برق در آوردم و بستمش اما وقتی دوباره به برق زدم کار نکرد بعد دوباره باز و آی سی را چک کردم سوخته بود! اینبار آی سی دیگری بستم دوباره بدون اینکه ببندم به برق وصل کردم آی سی سوخت دوباره اینبار آی سی نو دیگری را با زنر 18 ولت متصل به پایه 11 و 4 وصل کردم حالا اینبار که به برق وصل کردم زنر سوخت آی سی سالم ماند زنر را در آوردم و یه زنر نو 15 ولت 1 وات با یه مقاومت 100 اهم سری بعد موازی با 11 و 4 وصل کردم اینبار آی سی سوخت
                        بار اول نمیسوزه موقع اتصال به برق با جرقه های ریزی که صداشم نمیدونم از خازنه mkt یا دوشاخه ست اینا باعث سوختنش میشه خازن mkt را نو و سالم هستش
                        محافظ برق نو دیگری دارم اون موقع اتصال شل یا ضعیف هم جرقه ریز ( شبیه به جرقه ریز پشه کش) زیر کنتاکت دوشاخه را نداره
                        مشکل من کجاست؟ چرا این جرقه زیر کنتاکت دوشاخه داره ولی اون نداره
                        هر دو مدل خازن هاشون یکی هستش
                        یعنی اون جرقه ها اسپایک تولید میکنه
                        با سلام و خسته نباشید،
                        از دیود زنر ۱ وات یا بالاتر استفاده کنید و با تغذیه برد محافظ مقاومت آجری ۱۰۰ الی ۲۷۰ اهم سری کنید.
                        خازن صافی هم با ظرفیت بالاتر تعویض کنید تا مشکلتون حل بشه.

دیدگاه

سلام وقت بخیر لطفا اساتید راهنمایی کنید
                          بنده تغذیه رله جدید اوکی کردم ، مشکل حل شد
                          فقط یک مشکل دیگر ، در بازه زمانی که چراغ زرد ، سبز شود (4 دقیقه تقریبا) ولتاژ خروجی 22 ولت ac هست ، این قضیه به دستگاه برقی آسیب نمیزنه ؟ خیلی ممنون​

دیدگاه

با سلام به شما...دوست عزیز .هیچ دستگاه برقی که با ۲۲۰ ولت متناوب کار کند ..از ولتار ۲۲ ولت متناوب آسیب نمی بیند .آیا با ولتمتر آزمایش کرده‌اید?

دیدگاه

باسلام به شما ..برای موازی کردن دو تا رله بایدبجای دیودهای ۴۰۰۷ قبلی دیودهای هرز گرد سریع مانند FR207
                              جایگزین‌کنید که سرعت عمل قطع رله کاهش،نیابد .و جرقه باعث خراب شدن کنتاکت رله نشود...(برای هر دو رله)...
                              موفق باشید .

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X