اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

تعویض رله کوچک 12 ولت با رله بزرگ 12 ولت 30 امپر

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

نوشته اصلی توسط soroush.mema نمایش پست ها

سلام وقت بخیر
    عکس اول رله فابریک و عکس دوم رله جایگزین
    خیلی ممنونم از راهنماییتون

داداش یه سوال..چرا نمیشه توی این سایت عکس فرستاد

دیدگاه

نوشته اصلی توسط حمید الکترونیک نمایش پست ها
      باسلام به شما ..برای موازی کردن دو تا رله بایدبجای دیودهای ۴۰۰۷ قبلی دیودهای هرز گرد سریع مانند FR207
      جایگزین‌کنید که سرعت عمل قطع رله کاهش،نیابد .و جرقه باعث خراب شدن کنتاکت رله نشود...(برای هر دو رله)...
      موفق باشید .
      بله عزیز جان با ولت متر آزمایش کردم
      خیلی ممنون

دیدگاه

نوشته اصلی توسط amingpx نمایش پست ها

داداش یه سوال..چرا نمیشه توی این سایت عکس فرستاد
        سلام باید در سایت های آپلود عکس ، عکستون را آپلود کنید و لینک آن عکس را در اینجا وارد کنید تا عکس بیاد

دیدگاه

دوستان خسته نباشید سوالی داشتم
          من یه دستگاه هیتر هویه دستساز با دسته و هویه گرداک پیشرفتشو ساختم با lm324 یکی برای هویه یکی برای هیتر و از lm317 ویه فن 24 ولت و یه سشوار جانسون برای تولید بادش استفاده کردم تغذیه هم 24 ولت هستش برای هویه و فن
          درست کار میکنه
          چند بار آی سی های smd برد اوراقی برداشتم و دوباره گذاشتم رو برد
          حالا میخام اون دسته هویه رو تعویض کنم و با یه دسته هویه 24 ولت که نوک هاشم تو بازار باشه و سنسور دما هم داشته باشه ولی تا 200 وات بتونه حرارت بده چون واسه گرداک 60 وات یا حداکثر 80 وات هستش کسی میتونه راهنمایی کنه؟؟
          مشخصاتش هم از نظر آمپر محدودیت نداشته باشه ولی ولتاژش 24 ولت باشه و نوک smd و نوک درشت بخوره بهش
          سوال دیگه: میتونم از (هویه 200 وات قلمی 220 ac) استفاده کنم و به جای ترانزیستوری که با 24 dc دسته هویه گرداک رو تغذیه میکنه ترایاک بزارم تا با 220 ولت شهری المنت هویه 220 ولتی تغذیه بشه؟
          آیا هویه 200 وات رو میتونم تا 40 وات توان را بیارم پایین نوک هویه رو 40 وات بندازم؟ یا براش سنسور دما کار بزارم مثل دسته هویه گرداک
          جدیدترین ویرایش توسط HamidRassoli; ۱۳:۲۲ ۱۴۰۳/۰۷/۲۹.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط HamidRassoli نمایش پست ها
            دوستان خسته نباشید سوالی داشتم
            من یه دستگاه هیتر هویه دستساز با دسته و هویه گرداک پیشرفتشو ساختم با lm324 یکی برای هویه یکی برای هیتر و از lm317 ویه فن 24 ولت و یه سشوار جانسون برای تولید بادش استفاده کردم تغذیه هم 24 ولت هستش برای هویه و فن
            درست کار میکنه
            چند بار آی سی های smd برد اوراقی برداشتم و دوباره گذاشتم رو برد
            حالا میخام اون دسته هویه رو تعویض کنم و با یه دسته هویه 24 ولت که نوک هاشم تو بازار باشه و سنسور دما هم داشته باشه ولی تا 200 وات بتونه حرارت بده چون واسه گرداک 60 وات یا حداکثر 80 وات هستش کسی میتونه راهنمایی کنه؟؟
            مشخصاتش هم از نظر آمپر محدودیت نداشته باشه ولی ولتاژش 24 ولت باشه و نوک smd و نوک درشت بخوره بهش
            سوال دیگه: میتونم از (هویه 200 وات قلمی 220 ac) استفاده کنم و به جای ترانزیستوری که با 24 dc دسته هویه گرداک رو تغذیه میکنه ترایاک بزارم تا با 220 ولت شهری المنت هویه 220 ولتی تغذیه بشه؟
            آیا هویه 200 وات رو میتونم تا 40 وات توان را بیارم پایین نوک هویه رو 40 وات بندازم؟ یا براش سنسور دما کار بزارم مثل دسته هویه گرداک
            هویه ای که مد نظر دارید ، با توان ۲۰۰ وات کاربردی نداره.
            چون در چنین توانی ، هویه ای با چنین اندازه ای ، آنچنان داغ میکنه که سرخ میشه و باعث خراب شدن زود هنگام نوک هویه میشه.
            به همین دلیل پیشنهاد میکنم به استفاده از دسته هویه های ۶۰ وات اتکا کنید.

دیدگاه

سلام دوستان یه پروژکتور متال هالید دارم از اون 400 وات ها هستش استاترش به نظرم خراب بود تعویض کردم نو زدم به جاش سیم کشی درسته ولی لامپ روشن نمیشه ترانس القایش چه تست میشه یا خود لامپ گازی چجوری تست میشه؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
              X