اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

در مورد شافت اینکودر

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

در مورد شافت اینکودر

سلام

من یک شافت اینکودر نیاز دارم که در هر دور 100 یا 200 پالس بزنه

شرکت تبریز پژوه یک مدل 100 و یک مدل 200 پالسی داره حدود 55000 تومان

خواستم از دوستان بپرسم آیا کسی با این شافت اینکودر تبریز پا¾ژوه کار کرده ؟کیفیت اون خوبه ؟

از شرکت های دیگه ای که شافت اینکودر میسازند اطلاعی دارید ؟؟

پاسخ : در مورد شافت اینکودر

با سلام می تونی از اینکدر های آتونیکس استفاده بکنی
    یه جای خوب برای فروشش می شناسم
    خیابان فردوسی همون حدا فاصل سه راه طالقانی و سه راه امین دوتا مغازه هست اسم مغازه یادم نیست دوتا مغازه کوچولو
    اقای عبدی بالای مغازه هم تابلو اتونیکس رو زده توی ویترین هم انواع اینکدر رو گذاشته ایشون خوب می تونند بهتون کمک بکنند
    موفق باشید

دیدگاه

سلام اقای حاجی زاده من تبریز هستم خوشحال می شم با شما آشنا بشم اگه امکان داره آدرس بدید خدمت برسم.

دیدگاه

سلام دو.ست عزیز البته من مشخصات دقیق این انکودری که میخوائی« رو نمیدونم ولی چرا خوتون نمسازینش؟ خیلی ارزون تر از 55 هزار تومن در میاد! البته گفتم اگر مشخصات اون چیزی که میخوائن ممکنه مجبورتون کنه برین بخرین ولی تا 100 هرتز رو من خو.دم دارم ر.ش کار میکنم. شاید اگر سنسورشو عوض کنید تا 200 هم بتونید آزمایش کنید. این انکودری که 55 هزار تومنه مغتاطیسیه یا مکانیکیه؟
        BNTSTBNT

دیدگاه

نوشته اصلی توسط یاشار شکوهی
          سلام دو.ست عزیز البته من مشخصات دقیق این انکودری که میخوائی« رو نمیدونم ولی چرا خوتون نمسازینش؟ خیلی ارزون تر از 55 هزار تومن در میاد! البته گفتم اگر مشخصات اون چیزی که میخوائن ممکنه مجبورتون کنه برین بخرین ولی تا 100 هرتز رو من خو.دم دارم ر.ش کار میکنم. شاید اگر سنسورشو عوض کنید تا 200 هم بتونید آزمایش کنید. این انکودری که 55 هزار تومنه مغتاطیسیه یا مکانیکیه؟
          سلام
          اقا یاشار میشه لطف بکنی روش ساخت یه اینکدر رو بگی؟
          من ذهنیتی در این مورد ندارم
          اینکدر اهی توی بازار هم خروجی اصلی به همراه خروجی معکوس و خروجی با فاز 90 درجه و امکان تشخیص جهت( البته بعضی مدل) دارا هستند

دیدگاه

سلام. تا حالا شده توی اون موس قدیمیا رو باز کنی؟ یه چرخ دنده یا بالاخره چیزی که بین فرستنده و گیرنده قرار بگیره و موجب بشه سیگنالی که فرستنده فرستاده میشه تا به گیرنده برسه رو قطع کنه. اینطوری گیرنده وقتی سیگنال رو دریافت میکنه، وصل و مثلاً خروجی ولتاژ 0 ولت ( منطق 0) . وقتی هم که قطعه منطق 1 رو داره! حالا ساده اینارو بدین یه میکرو بشماره هر ثانیه یا دقیقه نشون بده. تا 100 هرتزش رو من میخوام الان برم تست کنم ببنیم جواب میتونم بگیرم یا نه! تو مشخصات IC که نوشته تا 100 میتونید اندازه بگیرید، یعنی حداکثر 100 هرتز. بازم برای توضحات بیشتر تا 3 4 روز دیگه یه مقاله ای میزارم تو سایت که به این موضوع هم توش اشاره شده.
            BNTSTBNT

دیدگاه

نوشته اصلی توسط یاشار شکوهی
              سلام. تا حالا شده توی اون موس قدیمیا رو باز کنی؟ یه چرخ دنده یا بالاخره چیزی که بین فرستنده و گیرنده قرار بگیره و موجب بشه سیگنالی که فرستنده فرستاده میشه تا به گیرنده برسه رو قطع کنه. اینطوری گیرنده وقتی سیگنال رو دریافت میکنه، وصل و مثلاً خروجی ولتاژ 0 ولت ( منطق 0) . وقتی هم که قطعه منطق 1 رو داره! حالا ساده اینارو بدین یه میکرو بشماره هر ثانیه یا دقیقه نشون بده. تا 100 هرتزش رو من میخوام الان برم تست کنم ببنیم جواب میتونم بگیرم یا نه! تو مشخصات IC که نوشته تا 100 میتونید اندازه بگیرید، یعنی حداکثر 100 هرتز. بازم برای توضحات بیشتر تا 3 4 روز دیگه یه مقاله ای میزارم تو سایت که به این موضوع هم توش اشاره شده.
              سلام

البته من یه روش دیگه هم وجود داره که شاید سلده تر باشه اونم استفاده از یک فرستنده و گیرنده در زاویه مناسب و در یک پک هست .
              بطوریکه :

ابتدا یک آینه را با یک پوشش که حالا میتونه ماژیک باشه یا لمینت به درجات لازم تقسیم کنید و در وسط اون یک محور قرار بدید که به بخش گردنده سیستمتون وصل بشه . بعد بخش فرستنده و گیرنده را طوری مقابل آینه قرار بدید که با عبور خطوطی که ایجاد کردید باعث ایجاد لبه در خروجی گیرنده مادون قرمز بشه . خوب بعدش هم که دوستان میدونن که وقفه های میکرو نسبت به لبه پالسها حساسن و میتونین بوسیله اونا تعداد خطوط عبوری از مقابل آینه را هم بشمارید . حالا میخواد روی محیط یک آینه 10 تا خط باشه یا 500 تا .

من خودم امتحانش نکردم ولی بنظر معقول میاد .

اگر اینی که عرض کردم جایی دچار مشکل هست بفرمایید یا با هم حلش میکنیم و من هم از اشتباه درمیام و دعاتون میکنم .

موفق باشید :smile:
              [left][move][b][color=green][size=11pt]ما می توانیم .
              ، همین ... *. * * *. * * * [color=re

دیدگاه

روش های خیلی زیادی برای این کار وجود داره.
                با مادون قرمز و نوار خطکشی شده هم میشه که با پرینتر های مخصوص این کارو میکنن که تو خود تبریز اولین بار ساخته شده .
                در کل فکر کنم این پروژه ی آقا یاشار تموم بشه مشکل دوستان حل بشه.
                I ❤️ ECA

دیدگاه

بله

اما اگر بعدا یه دوست دیگه ای اومد میتونه با خوندن همین مطلب که آقا یاشار ایجاد کرده و بقیه جواب دادن مشکلشو حل کنه و دیگه این سوال را مطرح نمیکنه که بقیه هم از نوشتن پاسخ های تکراری خسته نشن و انرژیشونو صرف کارهای مناسب دیگه ای کنن و ..... :rolleyes:

موفق باشید :smile:
                  [left][move][b][color=green][size=11pt]ما می توانیم .
                  ، همین ... *. * * *. * * * [color=re

دیدگاه

سلام. چشم گر صبر گکنی زگوره حلوا سازم :mrgreen:
                    BNTSTBNT

دیدگاه

سلام. خوب از 100 هرتزش جواب گرفتم.
                      بالای 100 هرتز رو میگه من چیزی نمیبنم!! صفر نشون میده :eek: :mrgreen:
                      BNTSTBNT

دیدگاه

فقط میدونم از optocounter (زوج فرستنده گیرنده) استفاده میکنه و 3 خروجی داره .
                        در مدل 200پالس بر دور

خروجی a با 200 پالس
                        خروجیb با 200 پالس با 90درجه اختلاف فاز نسبت به a
                        خروجی z با یک پالس در هر دور

دیدگاه

با سلام خدمت دوستان .من در مورد شفت انکودر لطلاعات لازم دارم .اینکه چه طوری کار میکنه و چه طوری از متغیر های خروجیش برای محاسبه مسافت و مخصوصا جهت استفاده کنم .اگه کمک کنین ممنون میشم .با تشکر

دیدگاه

با سلام خدمت دوستان .من نیاز فوری به اطلاعاتی در مورد شفت انکودر نیاز دارم .اطلاعاتی در مورد ساختار و نحوه کارش و مخصوصا در مورد خروجی هاش و اینکه چه طوری با استفاده از این خروجی ها مسافت و مخصوصا جهت رو تشخیص میدن . من میخوام یه ربات بسازم که وقتی یه مسافت مشخصی رو رفت اول 90 درجه بچرخه(البته تا جایی که امکان داره درجا) حالا میخوام بدونم ربات چه جوری چرخش 90 درجرو تشخیص میده و بعد به راهش ادامه میده؟ در ضمن چه طوری میتونم خودم یه انکودر نسبتا دقیق بسازم ؟
                            با تشکر از همه دوستان .اگه کمک کنین خیلی ممنون میشم. خیلی فوریه!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mh_control
                              با سلام خدمت دوستان .من نیاز فوری به اطلاعاتی در مورد شفت انکودر نیاز دارم .اطلاعاتی در مورد ساختار و نحوه کارش و مخصوصا در مورد خروجی هاش و اینکه چه طوری با استفاده از این خروجی ها مسافت و مخصوصا جهت رو تشخیص میدن . من میخوام یه ربات بسازم که وقتی یه مسافت مشخصی رو رفت اول 90 درجه بچرخه(البته تا جایی که امکان داره درجا) حالا میخوام بدونم ربات چه جوری چرخش 90 درجرو تشخیص میده و بعد به راهش ادامه میده؟ در ضمن چه طوری میتونم خودم یه انکودر نسبتا دقیق بسازم ؟
                              با تشکر از همه دوستان .اگه کمک کنین خیلی ممنون میشم. خیلی فوریه!
                              دوست گرامی

این پروژه را خودم با شافت اینکودر طراحی کردم
                              در مورد خروجی های آن و نحوه تشخیص جهت دوران توضیح کامل دادم

چنانچه بعد از مطالعه باز هم سوالی داشتید لطفا از طریق همین تاپیک مطرح بفرمایید .

http://www.eca.ir/forum2/index.php/topic,6520.0.html

موفق و پیروز باشید

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X