اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

[آموزش] معرفی،راه اندازی و تست سنسورMPU6050 با AVR+کتابخانه+فیلم

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : معرفی،راه اندازی و تست سنسورMPU6050 با AVR+کتابخانه+فیلم

get_avrgaccel_val رو برای این گذاشتم که می خوام حرکت سنسور رو هم داشته باشم. یه جسم توی 3d max دارم که می خوام حرکت کنه و بچرخه. الآن که 0.7 ثانیه بیشتر فریم نمی ده این شتاب بدون استفاده می شه.
    ببرای بیشتر کردن سرعت باید از یه سنسور دیگه استفاده کنم یا یه میکرو دیگه؟ یا راه دیگه ای داره؟

دیدگاه

سلام
      آقا چرا این لینک پروژه توی پست اول کار نمیکنه ؟
      یک ساعتی هست کا داره لود میشه ولی خبری نیست
      یا بهتره بگم هیچکدوم از لینکهایی که به عنوان مثال قرار داده شده کار نمیکنه
      nrf24l01 هم همین طوری هست

دیدگاه

سلام.لینک کتابخانه که کار می کنه و مشکلی نداره.

سوالی در مورد دریافت زاویه شتابسنج دارم: این فرمول از کجا اومده؟

کد:
        x=57.295*atan(rawX/sqrt(rawY^2+rawZ^2))

دیدگاه

پاسخ : معرفی،راه اندازی و تست سنسورMPU6050 با AVR+کتا

نوشته اصلی توسط sadeghmojtabaei
          سلام.لینک کتابخانه که کار می کنه و مشکلی نداره.

سوالی در مورد دریافت زاویه شتابسنج دارم: این فرمول از کجا اومده؟

کد:
          x=57.295*atan(rawX/sqrt(rawY^2+rawZ^2))
          سلام.
          از روابط مثلثاتی درون دیتاشیت و تمامی اپلیکیشن نوت های مختلف
          مثل اینجا:

57.295 هم برابر است با :
          (3.14159265 / 180) = 57.29577951
          همواره یادمان باشد:
          1-مردان بزرگ اراده می کنند و مردان کوچک آرزو
          2-افراد بزرگ، همیشه به دنبال ایده های بزرگند و افراد کوچک به دنبال افراد بزرگ
          3-همیشه سعی کن آنقدر کامل باشی که بزرگترین تنبیه تو برای دیگران گرفتن خودت از آنها باشد.

دیدگاه

خیلی ممنون. می تونم بپرسم این اطلاعات را از کجا استخراج می کنید؟ تا اونجایی که من اطلاع دارم mpu6050 فقط 2 تا دیتاشیت داره و من توی هیچ کدوم همچین روابطی ندیدم. ممنون میشم منابعتون را معرفی کنید.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sadeghmojtabaei
              خیلی ممنون. می تونم بپرسم این اطلاعات را از کجا استخراج می کنید؟ تا اونجایی که من اطلاع دارم mpu6050 فقط 2 تا دیتاشیت داره و من توی هیچ کدوم همچین روابطی ندیدم. ممنون میشم منابعتون را معرفی کنید.
              خواهش می کنم.
              اگر تمامی فیلم های آموزشی رو به ترتیب تماشا کرده باشید! متوجه می شدید!

این اطلاعات که خدمتتون عرض کرده بودم، روابط کلی هست و مختص یک سنسور یا ماژول خاص نیست!

لذا با کمی مطالعه توی اپلیکشن نوت های ماژول های مختلف و شرکت های مختلف خیلی چیزی ها میشه پیدا کرد!

در این مورد خاص دقیقاً یادم نیست که از کدوم اپلیکیشن استخراج شده! ولی فکر کنم مربوط به ADXL345 بود! پیر شدم دیگه همه چیز داره یادم می ره!
              شرکت آنالوگ دیوایس کلاً دایکیومنت های خوبی در این زمینه ها ارائه داده !
              همواره یادمان باشد:
              3-همیشه سعی کن آنقدر کامل باشی که بزرگترین تنبیه تو برای دیگران گرفتن خودت از آنها باشد.

دیدگاه

سلام دوستان
                من میخوام سنسور MPU6000 رو با همین روش راه اندازی کنم البته با پرتوکل SPI
                این کتابخانه ای که شما تدارک دید بسیار عالی هستش اما همه I2C تعریف شده اگه بخوام با SPI کار کنم باید چه تغییراتی اعمال کنم؟؟؟
                خیلی ممنون میشم اگه کمکم کنید
                یه دنیا ممنون :smile:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sailornic
                  سلام دوستان
                  من میخوام سنسور MPU6000 رو با همین روش راه اندازی کنم البته با پرتوکل SPI
                  این کتابخانه ای که شما تدارک دید بسیار عالی هستش اما همه I2C تعریف شده اگه بخوام با SPI کار کنم باید چه تغییراتی اعمال کنم؟؟؟
                  خیلی ممنون میشم اگه کمکم کنید
                  یه دنیا ممنون :smile:
                  فکر کنم ، قبلاً به صورت پاسخ خصوصی ، پاسخ داده شد.
                  همواره یادمان باشد:

دیدگاه

IMU 6 Axis By MPU6050

کلیپی که مشاهده می کنید مربوط است به یک IMU 6 محوره که بواسطه ی راه اندازی سنسور MPU6050 و ... که البته به کمک پیاده سازی فیلترهای ترکیب داده ، توانسته نمایش گرافیکی از زاوایای Roll , Pitch , Yaw و ... بدست آورد.

سایر مشخصات پروژه:
                    کامپایلر CodeVision
                    میکرو Mega8
                    فرکانس کاری 16 مگاهرتز
                    رابط سریال PL2303 با نرخ بیت 9600
                    نمایش گرافیکی در متلب
                    و ....
                    ===============================================
                    http://www.aparat.com/v/7jAEH]
                    به امید خدا در آینده ی نه چندان دور اطلاعات و کلیپ آموزشی آن آماده و ارائه می گردد.
                    همواره یادمان باشد:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط S_Ahmad
                      کلیپی که مشاهده می کنید مربوط است به یک IMU 6 محوره که بواسطه ی راه اندازی سنسور MPU6050 و ... که البته به کمک پیاده سازی فیلترهای ترکیب داده ، توانسته نمایش گرافیکی از زاوایای Roll , Pitch , Yaw و ... بدست آورد.

سایر مشخصات پروژه:
                      کامپایلر CodeVision
                      میکرو Mega8
                      فرکانس کاری 16 مگاهرتز
                      رابط سریال PL2303 با نرخ بیت 9600
                      نمایش گرافیکی در متلب
                      و ....
                      http://www.aparat.com/v/7jAEH]
                      به امید خدا در آینده ی نه چندان دور اطلاعات و کلیپ آموزشی آن آماده و ارائه می گردد.
                      سلام.

از قطب نما هم استفاده شده؟

دیدگاه

پاسخ : IMU 6 Axis By MPU6050

سلام ، ببخشید میشه برنامه ای که برای شبیه سازی با متلب نوشتید رو بزارید؟ از چه الگوریتمی برای فیلتر کردن استفاده کردید؟ و این ماژول IMU مورد استفاده چی بوده ؟ از داده های قطب نما هم استفاده کردید؟

دیدگاه

پاسخ : معرفی،راه اندازی و تست سنسورMPU6050 با AVR+کتا

در فیلم مذکور ماژول دومی نیز دیده می شود که همان قطب نماست، ولی این کلیپ تست بوده است، لذا حتی با وجود قطبنما عملاً مورد استفاده نبوده است!

ماژول GY521 یا GY87 قابل استفاده است!

بله به احتمال زیاد به زودی اطلاعات جامع منتشر خواهد شد.
                          همواره یادمان باشد:

دیدگاه

درود بر سید عزیز،ممنون اززحماتی که میکشید،من برای پروژه کارشناسی روی این ماژول کارمیکنم وازالگوریتم فیلتر کالمن میخوام استفاده کنم،برا تست اولیه ازکتابخونه ای که روی سایت گذاشتید استفاده کردم ولی متاسفانه نتونستم اطلاعاتی روی لپ تاپ ببینم،چند تاچیز ذهنم رومشغول کرده اگه راهنمایی کنید ممنون میشم:
                            1- بجای هایپر ترمینال از همون ترمینال خود کدویژن استفاده کردم، به نظرتون مشکلی ازاین بابت نیست(وترجیحاکدوم بهتره)؟؟
                            2-ماژولی که من گرفتم 18تومن بود mpu6050-TK0527 ازسایت افتاب ریانه که این ماژول دیدم برامشخصات دقیقا همون ویژگی های GY521 رونوشته بود،به نظرتون باهم تفاوت دارند؟؟(لازم به ذکره ،که اسم پایه هاشون وشکل وشمایلشون مشابهند)
                            3-هنگام راه اندازی پایه INTباید روهوا باشه؟؟
                            4-بجز دیتاشیت خود ماژول چه منبعی روبرای تسلط کامل روی برنامه نویسی با الگوریتم فوق پیشنهاد میکنید؟
                            ببخشید سوالا زیاد شد.باتشکر

دیدگاه

نوشته اصلی توسط pooyabkh
                              درود بر سید عزیز،ممنون اززحماتی که میکشید،من برای پروژه کارشناسی روی این ماژول کارمیکنم وازالگوریتم فیلتر کالمن میخوام استفاده کنم،برا تست اولیه ازکتابخونه ای که روی سایت گذاشتید استفاده کردم ولی متاسفانه نتونستم اطلاعاتی روی لپ تاپ ببینم،چند تاچیز ذهنم رومشغول کرده اگه راهنمایی کنید ممنون میشم:
                              1- بجای هایپر ترمینال از همون ترمینال خود کدویژن استفاده کردم، به نظرتون مشکلی ازاین بابت نیست(وترجیحاکدوم بهتره)؟؟
                              2-ماژولی که من گرفتم 18تومن بود mpu6050-TK0527 ازسایت افتاب ریانه که این ماژول دیدم برامشخصات دقیقا همون ویژگی های GY521 رونوشته بود،به نظرتون باهم تفاوت دارند؟؟(لازم به ذکره ،که اسم پایه هاشون وشکل وشمایلشون مشابهند)
                              3-هنگام راه اندازی پایه INTباید روهوا باشه؟؟
                              4-بجز دیتاشیت خود ماژول چه منبعی روبرای تسلط کامل روی برنامه نویسی با الگوریتم فوق پیشنهاد میکنید؟
                              ببخشید سوالا زیاد شد.باتشکر
                              ممنون

1- بله فرقی نمی کنه هر ترمینالی در صورتی که درست پیکربندی بشه ، قابل استفاده است.(لازم ذکر است که بهترین ترمینال در این زمینه ها نرم افزار Htem هست)

2- در ظاهر فرقی نمیکه ، ولی شاید کیفیت متفاوتی داشته باشند.

3- در مورد پایه INT باید یک سری مفصل توضیح بدم! ولی آره در حالت عادی می تونه رها باشه!

4- والا کالمن خیلی سخت و پیچیده هست! کمتر کسی می ره سراغش! منبع خاصی برای کالمن سراغ ندارم!
                              همواره یادمان باشد:

دیدگاه

1- بله فرقی نمی کنه هر ترمینالی در صورتی که درست پیکربندی بشه ، قابل استفاده است.(لازم ذکر است که بهترین ترمینال در این زمینه ها نرم افزار Htem هست)

[/quote]

سلام، منظورتون از این که هایپرترمبنال درست پیکربندی شده یاشه چیه؟
                                درصورت استفاده از هایپرترمینال در پنجره ی connection description که یه اسم وارد میکنیم ، بعد ،
                                در پنجره ی connect to پورتی که استفاده کردیمو انتخاب می کنیم (com1 / com3)
                                و بعد در پنجره ی properties ، باتوجه به تنظیمات usart در پروژه ای که خود شما برای تست mpu6050 نوشتین ، قسمت bit per second را 9600 و ..... و در اخر قسمت flow control را none انتخاب میکنیم

درسته دیگه ، ؟؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X