اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

[آموزش] معرفی،راه اندازی و تست سنسورMPU6050 با AVR+کتابخانه+فیلم

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : معرفی،راه اندازی و تست سنسورMPU6050 با AVR+کتابخانه+فیلم

سلام خسته نباشید
    اگر زحمتی نیست لطفا درمورد شبیه سازی(حرکت-شتاب-زاویه ی)(آموزش-نرم افزار و....) این سنسور ها هم در کامپیوتر صحبت کنید (مثل این سه تا لینک پایین)
    http://www.aparat.com/v/7jAEH
    http://www.aparat.com/v/V2zoj
    http://www.aparat.com/v/Z17su

با تشکر

دیدگاه

اقا به نظر من بهترین راه اینکه اقای مهندس برنامه راه اندازی این سنسور رو با فیلتر مدویک و ماهونی برای فروش در سیات قرار بدن

دیدگاه

سلام نخدمت اساتید محترم
        ببخشید من از این ماژول فقط می خواهم خروجی زاویه رو بگیرم و روی یک ال سی دی 16*2 نمایش بدم و نمی خواهم از ارتباط usart استفاده کنم.
        اگه زحمتی نیست به من بگید کدام قسمت از برنامه را باید تغییر بدم؟ایا ربطی به کتاب خانه ماژول داره و اون رو هم باید تغییر بدم؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط VAHIDGK
          سلام نخدمت اساتید محترم
          ببخشید من از این ماژول فقط می خواهم خروجی زاویه رو بگیرم و روی یک ال سی دی 16*2 نمایش بدم و نمی خواهم از ارتباط usart استفاده کنم.
          اگه زحمتی نیست به من بگید کدام قسمت از برنامه را باید تغییر بدم؟ایا ربطی به کتاب خانه ماژول داره و اون رو هم باید تغییر بدم؟
          سلام اگر برای یه پروژه میخواید که فقط ازش استفاده کنید و خروجی بگیرید خیلی راحت یه arduino pro mini بگیر 12 تومنه و از کتابخونه ای هم که برای mpu6050 داره استفاده کن که dmp داخلی هم استفاده کرده ولی اگر هدف یادگیری برنامه نویسیش هست اون فرق میکنه
          telgram:09396888049

دیدگاه

نوشته اصلی توسط jumper
            سلام اگر برای یه پروژه میخواید که فقط ازش استفاده کنید و خروجی بگیرید خیلی راحت یه arduino pro mini بگیر 12 تومنه و از کتابخونه ای هم که برای mpu6050 داره استفاده کن که dmp داخلی هم استفاده کرده ولی اگر هدف یادگیری برنامه نویسیش هست اون فرق میکنه
            ممنون ولی بیشتر هدفم یادگیریه چون در اینده بیشتر بدردم می خوره مطمعنا .
            ممنون میشم اگه راهنمایی میکردید :job:

اضافه شده در تاریخ :
            یعنی کسی نیست به من بگه چه تغییری توی برنامه نویسی باید بدم خیلی بهش نیاز دارم :cry2: :cry2: :cry2: :cry2: :cry2:

اضافه شده در تاریخ :
            اصلا کسایی که کار کردن بگن که کد اصلی برنامه همون mpu6050-test code هست

اضافه شده در تاریخ :
            اقا اصلا نخواستیم من فقط باید از این ماژول خروجی زاویه بگیرم و روی ال سی دی نمایش بدم چکار باید بکنم.این اردینو چطوریه؟
            لطفا کمک کنید چون خیلی لازمه :cry2: :cry2: :cry2: :cry2: :cry2: :cry2: :cry2: :cry2:

اضافه شده در تاریخ :
            کمککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککک :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :cry2: :cry2: :cry2: :cry2: :cry2: :cry2: :sad: :sad: :sad: :sad: من چطوری باید خروجی زاویه رو روی ال سی دی به نمایش بزارم.

دیدگاه

سلام دوست عزیز .خود کتابخانه ای که اقای موسوی اماده کردن یه تابع ب نام get_angel(); داره فکر کنم من باهاش کار کردم کار راه بندازه.شما ویدییو اموزشیشونو ببینید...

دیدگاه

ببخشید من این پروژه رو وقتی گزینه built all میزنم هیچ خطایی از کد اصلی برنمه نمیگیره ولی خطای اسمبلی میگیره :eek: الان من نمیدونم چکار باید بکنم خطای اسمبلی هم داخلشون به i2c اشاره کرده خطایی رو که میده با خطوط خطا رو ضمیمه کردم لطفا نظر بدید.

دیدگاه

پاسخ : معرفی،راه اندازی و تست سنسورMPU6050 با AVR+کتا

دوستان عزیز سلام...
                  میخواستم از دوستان صاحب تجربه یه راهنمایی بگیرم
                  من بورد gy-521 و gy-85 رو برای پروژه دانشگاهم انتخاب کردم (به همراه یه بورد آموزشی بر پایه atmega32a). قصد دارم با gy-521 کارم رو شروع کنم. (هدف اولیه: راه اندازی mpu6050 بر روی بورد و خوندن مقادیر سنسور هستش.)
                  به تازگی شروع کردم به یاد گرفتن codevision و اطلاعات محدودی درباره سنسور ها و کلا میکرو ها دارم. تو اینترنت دیدم منابع خوبی برای بورد های arduino وجود داره ولی بورد من arduino نیست متاسفانه...
                  سوال اینکه آیا میشه با بورد خودم و codevision این ماژول رو راه بندازم؟ (از کجا شروع کنم و به چه چیزایی نیاز دارم؟)
                  یا بهتره برم یکی از بورد های arduino رو بخرم و کلا یادگیریم رو بر اساس زبان خود arduino پیش ببرم؟ (کدوم بورد رو بخرم و از کجا یادگیری رو شروع کنم؟)

ممنون میشم کمکم کنید استارتش رو بزنم. خیلی خیلی داره دیر میشه... :(

دیدگاه

سلام.
                    با تشکر از دوست عزیزم که کتابخونه رو اماده کرده.

ما ماژول رو با موفقیت راه اندازی کرده و ازش خروجی گرفتیم.
                    سوال: در انتها که زوایا ارائه میشه (Accel Angle Val) چرا محدوده فقط 90 تا هست ! از -90 تا 90 ؟؟؟؟
                    سوال: عدد سوم چیه؟ اگه محور z هست پس چرا ماژول رو میپرخونیم خروجی نمیگیریم؟

اینم نمونه خروجی ما:
                    Temp Val is: 27.5 degree Celsius

Gyro Raw Val: -1249 , 618 , 4
                    AvrgGyroRaw Val: -1233 , 817 , 2
                    Gyro Rate Val: 1.0 , 4.9 , -0.9

Accel Raw Val: 16292.0 , -268.0 , 2532.0
                    AvrgAccel Raw Val: 16407.3 , -221.7 , 2145.8
                    Accel In 1G Val: 1.0 , 0.0 , -0.9
                    Accel Angle Val: 82.5 , -0.8 , 82.5

دیدگاه

سلام
                      از این ماژول میشه تو هواپیمای مدل استفاده کرد؟
                      یعنی شتابی که تو هواپیمای مدل بهش وارد میشه خروجیشو بهم نمی ریزه؟
                      من میخوام مواقعی که ارتباط رادیو با هواپیما قطع میشه هواپیما رو level نگه داره .

دیدگاه

.........................

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

باسلام و عرض ادب
                        یک سوال داشتم از خدممتون
                        من برای تشخیص زاویه ، دو ماژول
                        ADXL345 و MPU6050
                        رو تهیه کردم و طبق آموزش شما در سایت ، اونها رو راه اندازی کردم و ممنونم.
                        اما یک مشکل داشتم ، نیاز اصلی من درواقع به دست آوردن موقعیت(زاویه) در صفحه افقی است.
                        در کتابخانه هایی که شما در سایت برای ماژول های فوق قرار داده اید، فقط تغیرات زاویه در صفحه xz و yz رو نشون میده و تغیرات زاویه در صفحه افقی (مثلا روی سطح میز) رو نشون نمیده.

میخواستم بدونم من اگر تغیرات زاویه در صفحه xy رو خواسته باشم ، چیکار باید بکنم؟
                        باید تابع جدیدی به کتابخانه ها اضافه کنم؟
                        اصلا این ماژول ها قابلیت اندازه گیری زاویه در صفحه افقی را دارند یا باید از ماژول دیگری استفاده کنم؟

بسیار ممنونم اگر پاسخ بدهید
                        جدیدترین ویرایش توسط j.lo; ۰۹:۰۲ ۱۳۹۷/۱۰/۱۵.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                        X