اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

*** شروع کار با GPS (بحث ها و سوالات پایه ای)

Collapse
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : *** شروع کار با GPS (بحث ها و سوالات پایه ای)

سلام. کسی میتونه طریقه اتصال آنتن پسیو از نوع patchآ‌ رو برای من که از مخابرات و آنتن دقیقا هیچی نمیدونم بگه؟!
    سیگنال و گراند اون چه جوری باید به آنتن متصل بشن

دیدگاه

سلام
      بله
      اتصال آنتن به ماژول کمی محاسبات داره، منتهی لینک آنتن و لینک ماژولتون رو بذارید تا سر فرصت به همراه محاسبات لازم راهنماییتون کنم :smile:
      اونچیزی که در دانشگاه یاد میگیرید، "الفبایی" هست برای نوشتن یک "رمان" !!

دیدگاه

(آنتن دهی منطقه ما خوب نیست )؛ میشه آنتن اکتیو GPS رو به GSM متصل کرد ؟ تا قدرت آنتن دهی GSM بیشتر شود !

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ariane
          (آنتن دهی منطقه ما خوب نیست )؛ میشه آنتن اکتیو GPS رو به GSM متصل کرد ؟ تا قدرت آنتن دهی GSM بیشتر شود !
          نمیشه، اصلا فرکانس کاری و مشخصاتشون با هم کلی فرق دارن

دیدگاه

دوستان عزیز من می خوام یه ماژول GPS خریداری کنم و اطلاعات اونو به لپ تاپ بفرستم و نقاطی رو که فبلا ماژول در اون قرار داشته (مثلا به ماژول گیم هر یک دقیقه یک بار موقعیتت رو ذخیره کن) رو روی یه نقشه نشون بدم.
            چه ماژولی پیشنهاد میدید؟
            آیا ماژولی هست که بتونه اطلاعات نقاط قبلی که در اون بوده رو ذخیره کنه؟
            آیا ماژولی هست که اطلاعات رو به صورت وایرلس بفرسته؟ یا حتما برای داشتن اطلاعات آنلاینباید از ماژول فرستنده گیرنده استفاده کرد؟
            چه نوع نقشه ای باید داشته باشم تا بتونم با وارد کردن طول و عرض جغرافیایی نقطه رو روی نقشه مشخص کنم؟ از کجا میشه دانلود کرد؟
            ماژول های gps علاوه بر طول و عرض جغرافیایی چه اطلاعات دیگه ای می توانن به ما بدن؟
            ببخشید که سوالات زیاد شد ........
            ممنون میشم راهنمایی کنید.....

دیدگاه

سلام
              ولتاژی که به آنتن اکتیو میدیم تاثیری در تقویت سیگنال دریافتی آنتن اکتیو داره؟؟؟ توی دیتاشیت نوشته از 2.8 تا 5

دیدگاه

نوشته اصلی توسط kavosh90
                دوستان عزیز من می خوام یه ماژول GPS خریداری کنم و اطلاعات اونو به لپ تاپ بفرستم و نقاطی رو که فبلا ماژول در اون قرار داشته (مثلا به ماژول گیم هر یک دقیقه یک بار موقعیتت رو ذخیره کن) رو روی یه نقشه نشون بدم.
                چه ماژولی پیشنهاد میدید؟
                آیا ماژولی هست که بتونه اطلاعات نقاط قبلی که در اون بوده رو ذخیره کنه؟
                آیا ماژولی هست که اطلاعات رو به صورت وایرلس بفرسته؟ یا حتما برای داشتن اطلاعات آنلاینباید از ماژول فرستنده گیرنده استفاده کرد؟
                چه نوع نقشه ای باید داشته باشم تا بتونم با وارد کردن طول و عرض جغرافیایی نقطه رو روی نقشه مشخص کنم؟ از کجا میشه دانلود کرد؟
                ماژول های gps علاوه بر طول و عرض جغرافیایی چه اطلاعات دیگه ای می توانن به ما بدن؟
                ببخشید که سوالات زیاد شد ........
                ممنون میشم راهنمایی کنید.....
                با سلام
                حداقل دو راه دارید:
                1- خودتون این دستگاه رو بسازید(دریافت اطلاعات از سیستم GPS، ذخیره اطلاعات دریافتی، ارسال بیسیم به PC و نمایش روی نقشه)
                که در این صورت به اطلاعات فنی نسبتا بالایی احتیاج هست، ملزومات:
                - یک عدد ماژول GPS (مثل GT720-LEA5-GPS01,...)، قیمت بین 35تا70هزار
                - یک عدد میکروکنترلر (حداقل M32) برای مدیریت و اجرای اهداف مورد نظر
                - یک حافظه جانبی برای ذخیره اطلاعات مورد نظر(MMC، ایپیرام خود میکرو، فلش خارجی یا ...)
                - ماژولی برای ارسال بیسیم اطلاعات به PC (با توجه به برد مورد نظر برای ارسال تعیین می شود)
                - برنامه نویسی و طراحی برد PCB برای قطعات فوق
                - تهیه قاب

و اما راه دوم (که اگر تهیه فقط یک عدد از این دستگاه مد نظر هست مطمئنا این راه معقمولتر به نظر می رسه):
                تهیه یک دستگاه GPS logger که تمام خواسته های شما رو برآورده میکنه و قابل حمل هم هست مثل:
                http://www.canadagps.com/CanmoreGT-750FL.html
                http://www.conrad.de/ce/de/product/372738/GT-750-Bluetooth-GPS-Logger

google earth
                سرچ بفرمایید، دسترسی به اینترنت حداقل 128kb مورد نیاز هست.

اطلاعات زیادی میده، من جمله:
                - طول و عرض جغرافیایی
                - تاریخ و ساعت
                - میانگین ارتفاع از سطح دریای آزاد
                - زاویه حرکت جغرافیایی
                - زاویه حرکت مغناطیسی
                - دقت مکانیابی(افقی و عمودی)
                - تعداد ماهواره های در دید
                - قدرت و کیفیت سیگنال(های) دریافتی
                و...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط AMITT
                  سلام
                  ولتاژی که به آنتن اکتیو میدیم تاثیری در تقویت سیگنال دریافتی آنتن اکتیو داره؟؟؟ توی دیتاشیت نوشته از 2.8 تا 5
                  در محدوده تعیین شده خیر

دیدگاه

:cry2: :cry2:
                    خیلی ممنون بابا برقی!
                    یعنی بعد از چند ماه یه نفر به یکی از پست های من جواب داد ، به خدا میرم تو خاطراتم مینویسم :cry2: :cry2:
                    بابت پاسخ هم ممنون داداش ، من با 908 داشتم کار میکردم زیادی ماهواره گم میکنه ، حدس زدم به خاطر 2.8 ولت داخلی هست ، چون با اون ublox ها که روی 3.3 ولت کار میکردن کمتر سیگنال ماهواره میرفت !
                    راهی هست که گین این اکتیو ها رو زیاد تر کرد؟؟؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط AMITT
                      :cry2: :cry2:
                      خیلی ممنون بابا برقی!
                      یعنی بعد از چند ماه یه نفر به یکی از پست های من جواب داد ، به خدا میرم تو خاطراتم مینویسم :cry2: :cry2:
                      بابت پاسخ هم ممنون داداش ، من با 908 داشتم کار میکردم زیادی ماهواره گم میکنه ، حدس زدم به خاطر 2.8 ولت داخلی هست ، چون با اون ublox ها که روی 3.3 ولت کار میکردن کمتر سیگنال ماهواره میرفت !
                      راهی هست که گین این اکتیو ها رو زیاد تر کرد؟؟؟
                      خواهش میکنم، اینقدر اشک شوق نریز داداش، یاد فیلم هندی افتادم :mrgreen:
                      نه دلیلش این نیست، در ضمن تغذیه خود ماژول که بین 3.2تا4.8 هست، دیگه ولتاژ الباقی قسمت ها رو خود ماژول تهیه میکنه.

دلیل میتونه از تغذیه ماژول باشه(خازنهای مناسب استفاده کنید در مسیر تغذیه)
                      آنتنتون مناسب باشه
                      اگر خودتون pcb طراحی کردید، نکات مربوط به طراحی در فرکانس های بالا رو برای مسیر آنتن در نظر بگیرید.

دیدگاه

خیلی ممنون
                        تغذیه رو با 4000 میکرو فاراد بانک خازن از باطری لیتیوم پلیمر 2100 میلی آمپر ساختم ، مسیر آنتن هم از کانکتور روی 908 با کواکسیال به آنتن آکتیو وصل کردم ، محل آنتن اکتیو رو با پولیگان و شیلد از gsm جدا کردم ، قسمت gsm رو هم یه آنتن پچ میکرو استریپ زدم براش و تشعشعش هم دقیقا در جهت مخالف آنتن اکتیوه هست !
                        ببینم اون cgpsrst رو من همیشه 1 میدم رو مد هات استارت ... این که ایراد نداره؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :eek:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط AMITT
                          خیلی ممنون
                          تغذیه رو با 4000 میکرو فاراد بانک خازن از باطری لیتیوم پلیمر 2100 میلی آمپر ساختم ، مسیر آنتن هم از کانکتور روی 908 با کواکسیال به آنتن آکتیو وصل کردم ، محل آنتن اکتیو رو با پولیگان و شیلد از gsm جدا کردم ، قسمت gsm رو هم یه آنتن پچ میکرو استریپ زدم براش و تشعشعش هم دقیقا در جهت مخالف آنتن اکتیوه هست !
                          ببینم اون cgpsrst رو من همیشه 1 میدم رو مد هات استارت ... این که ایراد نداره؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :eek:
                          خازن 2200 هم کافیه
                          آنتن اکتیوتون بهتره کانکتورش UFL باشه که بدون نیاز به تبدیل متصل بشه به ماژول
                          برای طراحی مسیر آنتن هم مساحت پلیگان گراند و عرض ترک ها و کلیرینس و حتی ویاهایی هم که میزنید محاسبات خاص خودش رو داره (البته اگر بخوایید خیلی اصولی عمل کنید) که به چند پارامتر از جمله فرکانس سیگنال مورد نظر، جنس برد و... وابسته هست.
                          cgpsrst هم نیازی نیست تغییر بدید، دیفالتش فکر میکنم همون یک باشه.
                          در کل دو تا پیشنهاد دارم:
                          1- فعلا در مرحله اول از باتری باری تغذیه استفاده نکیند، اول با یک تغذیه درست و حسابی و حداقل 2آمپر مدار رو ببندید و از قسمتهای مختلف جواب بگیرید بعد که مطمئن شدید بیایید روی باتری
                          2- اطلاعات دریافتی رو هم اول رو pc ببنید نه با استفاده از میکرو. میتونید از هایپر ترمینال، ترمینال کدویژن و یا نرم افزار SIM08 GPS Demo Tool استفاده کنید، هیچ کامندی هم نیازی نیست اول ارسال کنید، فقط روشن کردن GPS.

دیدگاه

به به ... یه جواب خوب و درست و حسابی ... چشم ، دوونه دونه روشون کار میکنم
                            بازم ممنون از وقتی که گزاشتین

دیدگاه

نوشته اصلی توسط AMITT
                              به به ... یه جواب خوب و درست و حسابی ... چشم ، دوونه دونه روشون کار میکنم
                              بازم ممنون از وقتی که گزاشتین
                              خواهش میکنم
                              با آرزوی موفقیت :smile:

دیدگاه

سلام
                                از اساتید یک سوال داشتم
                                من یک ماژول gps لازم دارم که بتونم هر موقع میآ‌خوام روشنش کنم و اطلاعات رو ازش دریافت کنم و بعد به حالت خاموش یا استند بای بره. و بعد مثلا یک ساعت بعد دوباره بتونم روشنش کنم و به همین صورت ادامه بدم. به علت مصرف بالای ماژول نمیخوام کلا روشن باشه.
                                آیا ماژولی که همچین قابلیتی داشته باشه داریم؟
                                یا با میکرو میآ‌شه همچین کاری کرد؟
                                با تشکر

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X