اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

*** شروع کار با GPS (بحث ها و سوالات پایه ای)

Collapse
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : *** شروع کار با GPS (بحث ها و سوالات پایه ای)

من یه مدار واسه ماژولم که نصب سطحی بود و L10بود بستم vbchupش رو باید به زمین وصل کنم؟ و اینکه از usb تغذیش میکنم و یه lf33 واسه تغذیه 3.3v گذاشتم اما وقتی به کامپیوتر وصلش میکنم پیداش نمکنه انگاری که وصل نیس و هیچ دیتایی نمیفرسته و اینکه تایم پالسشم نمیزنه پس
    از کجا بفهمم ماژولم آسیب ندیده؟یا اینکه درسته؟با ید تایم پالس داشته باشه؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط invincible
      آقا من تستش کردم با همین کریستال 11.0592
      یکم بهتر شد ولی هنوز چیز معنی داری نمیده!!
      بهتر شد یعنی توش عدد نشون میده و $ هم بود چنتا
      ولی هنووووووووووز نا مفهومه!!
      چیکار کنم؟ :sad:
      خب پس یک تغییراتی کرد!
      ببینید، همونطور که گفتم کدی که چند پست بالاتر قرار دادید مشکلاتی داره که ممکنه دخیل باشن تو این موضوع،مثلا اینو ببینید:
      کد:
      $GPGGA,215925.521,......
      و این خط از کد شما:
      کد:
      Lcd " TIME IS " ; Char(5) ; Char(6) ; ":" ; Char(7) ; Char(8) ; ":" ; Char(9) ; Char(10)
      متوجه مشکل شدید؟
      با این احوال باز هم به نظرم مشکل اصلی از جای دیگه آب میخوره!
      به نظرم یک برنامه تست بنویسید که فقط این کارارو انجام بده(هیچ شرط و if ,... داخلش نباشه!):
      1- به تعداد 10کاراکتر از پورت سریال دریافت کن
      2- روی خانه 0و0 lcd نمایش بده
      3- به مقدار 1800ms تاخیر بده
      4- lcdرو پاک کن
      5- برو به 1
      بعد بذارید ماژول در فضای آزاد یک ربعی کار کنه و نتایج رو بررسی کنید.
      اونچیزی که در دانشگاه یاد میگیرید، "الفبایی" هست برای نوشتن یک "رمان" !!

دیدگاه

راستی یه چیز دیگه!
        یکی از دوستان گفتن وقتی GPS دیتا گرفت دیگه نباید چشمک بزنه!
        ولی مال من مدام در حال چشمک زدنه!
        قضیه چیه؟ oo:
        فکر می کنم این دوستمون اشتباه کردند، تا جایی که یادم مونده این ماژول(gt723) ال ای دیش روشنه و موقعی که کانکت میشه چشمک می زنه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ☺بابابرقی☺
          فکر می کنم این دوستمون اشتباه کردند، تا جایی که یادم مونده این ماژول(gt723) ال ای دیش روشنه و موقعی که کانکت میشه چشمک می زنه
          شاید من یادم رفته ولی مهم لینه که یه تغییر حالت تو ال ای دی به وجود میاد وقتی کانکت میشه
          شرمنده که ذهنتو درگیر کردم
          **** k i n j ****

دیدگاه

نوشته اصلی توسط FATUS
            من یه مدار واسه ماژولم که نصب سطحی بود و L10بود بستم vbchupش رو باید به زمین وصل کنم؟ و اینکه از usb تغذیش میکنم و یه lf33 واسه تغذیه 3.3v گذاشتم اما وقتی به کامپیوتر وصلش میکنم پیداش نمکنه انگاری که وصل نیس و هیچ دیتایی نمیفرسته و اینکه تایم پالسشم نمیزنه پس
            از کجا بفهمم ماژولم آسیب ندیده؟یا اینکه درسته؟با ید تایم پالس داشته باشه؟
            اگر باتری بکاپ براش نمیذارید، فکر می کنم باید اون پایه زمین باشه(به دیتاشیت مراجعه کنید، اینو حتما ذکر کرده)
            اگر منظورتون ماژول
            http://www.motec.com/gpsl10/gpsl10overview/
            هست، چند صفحه توضیح واضحات نوشته که به نظرم، اسمشو نمیشه دیتاشیت گذاشت :redface: اما این ماژول ارتباط usb نداره، ولتاژش هم 5ولت ذکر شده، بنابراین با 3.3 کار نمی کنه قائدتا
            اگر هم این ماژول نرم افزاری داره، از ظریق پورت سریال pc کار می کنه، نه usb

دیدگاه

نوشته اصلی توسط kinj
              شاید من یادم رفته ولی مهم لینه که یه تغییر حالت تو ال ای دی به وجود میاد وقتی کانکت میشه
              شرمنده که ذهنتو درگیر کردم
              نه، ذهنم که درگیر نشد، منتهی بیشتر می خواستم به این دوستمون اطمینان داده باشم که این چشمک زدنه نشانه سالم بودن ماژولشه
              شما ببخشید اگر بد منظورم رو رسوندم :smile:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ☺بابابرقی☺
                اگر باتری بکاپ براش نمیذارید، فکر می کنم باید اون پایه زمین باشه(به دیتاشیت مراجعه کنید، اینو حتما ذکر کرده)
                اگر منظورتون ماژول
                http://www.motec.com/gpsl10/gpsl10overview/
                هست، چند صفحه توضیح واضحات نوشته که به نظرم، اسمشو نمیشه دیتاشیت گذاشت :redface: اما این ماژول ارتباط usb نداره، ولتاژش هم 5ولت ذکر شده، بنابراین با 3.3 کار نمی کنه قائدتا
                اگر هم این ماژول نرم افزاری داره، از ظریق پورت سریال pc کار می کنه، نه usb
                نه این با مدار راه اندازشه که آمادس. چیزی که من دارم یه ماژول 28 پایه ای که smd هس هیچی دیگه نداره من خودم از دیتا شیتش یه چیزایی در آوردم پایه usb داره میخوام بدونم time pulsش باید چشمک بزنه؟اصلا وقتی به کامپیوتر وصل باید یه عکس العملی ببینم اره؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط FATUS
                  نه این با مدار راه اندازشه که آمادس. چیزی که من دارم یه ماژول 28 پایه ای که smd هس هیچی دیگه نداره من خودم از دیتا شیتش یه چیزایی در آوردم پایه usb داره میخوام بدونم time pulsش باید چشمک بزنه؟اصلا وقتی به کامپیوتر وصل باید یه عکس العملی ببینم اره؟
                  لینک دیتاشیت ماژولتون رو بذارید لطفا تا "سر فرصت" بررسیش کنم.

دیدگاه

سلام به همگی :redface:

من بالاخره USB to SERIAL رسید دستم!! :biggrin:
                    وصلش کردم ماژولو ، دیتارو کامل نشون میده و همه چی اوکیِ . . .
                    ولی رو LED هنووووووووز نویز دارم و درست نشون نمیده!!
                    کریستال همه جوره گذاشتم
                    3 مدل برنامه با الگوریتمای مختلف هم امتحان کردم ولی متاسفانه نشد . . . :angry:
                    !It matters if you just DON'T give up

دیدگاه

لینک دیتاشیت ماژولتون رو بذارید لطفا تا "سر فرصت" بررسیش کنم.
                      [/quote]
                      این لینک دانلودش
                      www.kamami.pl/dl/quectel_l10_1.pdf
                      http://www.jk-sensor.com/Market/d5148.aspx
                      من الان مداری که بستم اینطوره که باusb به لب تابم وصلش کردم که تغذیم هم از usb میگیرم تغذیه ماژولم 3.3 هس و از lf33 استفاده کردم
                      vbchup رو به همون 3.3ولت وصل کردم از یه آنتن اکسترنال که 1575r-a هست استفاده کردم v-ant رو از vcc-ant گرفتم
                      الان مشکلم اینه که دادهایی که دریافت میکنم کامل نیستن و اینکi فیکس نمیشه چون ldeای که به time pulsش وصل کردم اصلا چشمک نمیزنه!
                      پایه aadetش واسه چیه؟باید چیکارش کرد؟
                      ممنون

دیدگاه

پینگ می کنه یعنی LED چشمک می زنه ...
                        به PC هنوز وصل نکردم چون لپ تاپ دارم و مبدل USB to Serial فعلا ندارم
                        چند روز دیگه میرسه دستم تستش می کنم
                        ولی نباید این مشکل باشه
                        ایراد نویز نیست؟
                        رو برد بورد دارم تست می کنما
                        منبع تغذیمم باتری 7.4 ولته که میره به رگولاتور 7805 یه خازن 100 نانو فارادم خروجیشو تصفیه می کنه
                        کریستال خارجی واسه میکروم گذاشتم 8 مگاهرتز
                        ماژولمم GT723F هست . . .

سلام . کریستال خارجی حتما باید بزاری و گرنه چرت و پرت دریافت میکنی

من 12 مگا گذاشتم خوبه . در رابطه با اینکه ماژولت از اول چشمک میزنه باید v-bat ماژولت رو حتما به vcc وصل کنی . اون وقت هر وقت ماژولت ماهواره ها رو پیدا کرد شروع به چشمک زدن میکنه. این درسته . البته ماژول من GPS04 بود.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hadi_tu5

سلام . کریستال خارجی حتما باید بزاری و گرنه چرت و پرت دریافت میکنی

من 12 مگا گذاشتم خوبه . در رابطه با اینکه ماژولت از اول چشمک میزنه باید v-bat ماژولت رو حتما به vcc وصل کنی . اون وقت هر وقت ماژولت ماهواره ها رو پیدا کرد شروع به چشمک زدن میکنه. این درسته . البته ماژول من GPS04 بود.
                          کریستال خارجی گذاشتم
                          ولی باز کامل برطرف نشده!
                          16mHz , 11.59 , 8
                          همه اینارو امتحان کردم . . . :sad:
                          !It matters if you just DON'T give up

دیدگاه

سلامی دوباره
                            خبرها خوش
                            اگه یادتون باشه قبلا تونستم این ماژول gt723f رو به صورت معمولی راه اندازی کنم و دیتا ها رو استخراج کنم
                            حالا می خوام این کار رو با استفاده از وقفه انجام بدم
                            وقفه رو آشنایی زیادی باهاش نداشتم و اول از فرستادن و گرفتن کاراکتر شروع کردم و بعد از اون رفتم سراغ رشته و بعدش یه نمونه دیتا از پروتکل gpgga
                            الان آخر کارم و می خوام یه پک دیتای gps رو بفرستم و دریافت کنم
                            تو دریافت یکم مشکل دارم
                            چرا که اول باید نوع دیتا رو تشخیص بده بعد شروع کنه به تفکیک
                            نمونه کد می زارم راهنمایی کنید
                            کد:
                            // USART Receiver interrupt service routine 
                             interrupt [USART_RXC] void usart_rx_isr(void) 
                             { 
                             received_from_uart = UDR; 
                             UDR=received_from_uart; 

nmea_state++; 

if (received_from_uart == '$')nmea_state=0; 

if ((nmea_state>5) & (nmea_state<18)) time[nmea_state-6]=received_from_uart; 
                               if ((nmea_state>19) & (nmea_state<32)) lat[nmea_state-20]=received_from_uart; 
                                 if ((nmea_state>31) & (nmea_state<45)) lon[nmea_state-32]=received_from_uart; 
                                   if ((nmea_state>44) & (nmea_state<50)) v[nmea_state-45]=received_from_uart; 
                             }
                            با این دستور می شه نمونه دیتای زیر رو دریافت و تجزیه کرد
                            کد:
                            "$GPGGA,104549.04,2447.2038,N,12100.4990,E,1,06,01.7,00078.8,M,0016.3,M,,*5C"
                            حالا سوال سر گرفتن دیتای واقعی gps ه یعنی یه چی شبیه
                            کد:
                            "$GPGGA,104549.04,2447.2038,N,12100.4990,E,1,06,01.7,00078.8,M,0016.3,M,,*5C$GPGLL,2447.2073,N,12100.5022,E,104548.04,A,A*65 
                             $GPGSA,A,3,26,21,,,09,17,,,,,,,10.8,02.1,10.6*07 
                             $GPGSV,2,1,08,26,50,016,40,09,50,173,39,21,43,316,38,17,41,144,42*7C$GPGSV,2,2,08,29,38,029,37,10,27,082,32,18,22,309,24,24,09,145,*7B"

دیدگاه

[quote author=invincible link=topic=50210.msg399592#msg399592 date=1349595838]
                              کریستال خارجی گذاشتم
                              ولی باز کامل برطرف نشده!
                              16mHz , 11.59 , 8
                              همه اینارو امتحان کردم . . . :sad:
                              [/quote

برنامه ای رو که نوشتی بزار تا ببینیم چطوری هست ؟

دیدگاه

سلام

منم با یک مدل ‏GPS ‎‏ مشکل پیدا کردم مثل شما .‏ :angry: :angry:

ولی یک حرکتی کردم که باعث شده کارکتر $ دارم میبینم رو ‏lcd‏ ولی بقیه کارکتر ‏ها همچنان چرت پرت نشان میده .‏

میکرو کنترلر ‏Atmega 32‎‏ که وصل به ‏gps ‎‏ رو کریستال خارجی گذاشتم به مقدار ‏‏16 مگاهرتز و توسط دستور زیر مقدار رو از پورت سریال گرفتم و انتقال دادم به ‏میکرو دوم‎ atmega8‎‏ که قرار رو ‏lcd‏ نشان بده‏‎ ‎‏ وبرای این میکرو کنترلر هم ‏کریستال خارجی 16 مگاهرتزی گذاشتم.‏

فیوز بیت هر دو میکرو کنترلر ‏
                                Extrnal Crystal (CKSEL3-0=1111)‎

برنامه میکرو کنترلر اول ‏atmega32‎
                                printf("%p",(data=getchar())); delay_ms(30);‎

برنامه میکرو کنترلردوم ‏atmega8‎
                                lcd_putchar(w=getchar());‎

لطفا من راهنمائی کنید ؟؟؟
                                خداوندا
                                از بچگی به من آموختندهمه را دوست بدار حال که بزرگ شده ام و کسی را دوست می*دارم می گویند:
                                فراموشش کن
                                دکتر علی شریعتی

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X