اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

*** شروع کار با GPS (بحث ها و سوالات پایه ای)

Collapse
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : *** شروع کار با GPS (بحث ها و سوالات پایه ای)

مفتش گرونه
    حافظه واسه تنظیماتش نداره oo:
    40 تا ولتاژ واسه راه اندازی میخواد oo:
    اصن من نمی دونم اینو مهندسای شرکت SimCom طراحی کردن یا کارگراش
    دلا خو کن به تنهایی که از تنها بلا خیزد

دیدگاه

سلام

تو بسکام دارم خروجی هیروگلیف میگیرم از ماژول gps

ماژول من u-blox m6v2 هستش اما با هر مقدار کریستال و باود ریت که تنظیم می کنم خروجی هیروگلیف دارم تو ال سی دی

با تبدیل رشته جی پی اس به مقادیر مرود نظرم کاری ندارم لطفا بگید برای دریافت درسته رشته جی پی اس اط چه نوع متغیری و توابع مربوط به خوندن رشته و نمایشش تو ال سی دی باید استفاده کنم

چند روزه این مشکل حسابی درگیرم کرده

کریستال 8 و باود 9600 خروجی صحیح نمی ده

چه با تابع ()waitkey و ()input هیچکدوم درست حسابی بهم خروجی نمی دن

اگه امکان ارتباطی باهام داشته باشین ممنون می شم

شماره تماس خودتونو بهم بدین تا باهاتون در ارتباط باشم و بتونم مشکلمو حل کنم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sadegh_rayan2000
        سلام

تو بسکام دارم خروجی هیروگلیف میگیرم از ماژول gps

ماژول من u-blox m6v2 هستش اما با هر مقدار کریستال و باود ریت که تنظیم می کنم خروجی هیروگلیف دارم تو ال سی دی

با تبدیل رشته جی پی اس به مقادیر مرود نظرم کاری ندارم لطفا بگید برای دریافت درسته رشته جی پی اس اط چه نوع متغیری و توابع مربوط به خوندن رشته و نمایشش تو ال سی دی باید استفاده کنم

چند روزه این مشکل حسابی درگیرم کرده

کریستال 8 و باود 9600 خروجی صحیح نمی ده

چه با تابع ()waitkey و ()input هیچکدوم درست حسابی بهم خروجی نمی دن

اگه امکان ارتباطی باهام داشته باشین ممنون می شم

شماره تماس خودتونو بهم بدین تا باهاتون در ارتباط باشم و بتونم مشکلمو حل کنم
        عید پیروزی انقلاب به همه مبارک
        سلام به داداش صادق عزیز و عضویتت رو توی این انجمن تبریک میگم
        این خروجی هیروگلیفی که شما داری دریافت میکنه دقیقا چیه ؟ مصریه یا چینی
        بهتره اول کریستالت رو 7.3728MHz بزاری چون تقریبا خطاش صفر درصده

توی برنامه نویسی با بسکام تا چه حد بلدی؟ کار کردن با uart رو بلدی؟ من بیشتر از یه سالی هست که زیاد با بسکام کار نکردم و یادم رفته اما با gps ها زیاد سرو کله زدم اگر سوالی بود در خدمتم
        --------------------
        اگر سوالا توی انجمن مطرح بشه بهتره چون بقیه دوستان هم میبینن و براشون کمکی محصوب میشه
        با این حال:
        09166320260
        رهی

ای خدا ، من باید از نظر علم از همه برتر باشم، تا مبادا که دشمنان مرا از این راه طعنه زنند. باید به آن سنگدلانی که علم را بهانه کرده و به دیگران فخر میآ*فروشند، ثابت کنم که خاک پای من هم نخواهند شد. باید همه آن تیره دلان مغرور و متکبر را به زانو در آورم، آنگاه خود خاضع ترین و افتاده ترین مرد روی زمین باشم.
        شهید دکتر مصطفی چمران
        اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم
        ; C is not for children

دیدگاه

دمت گرم داداش

حتما از کمکت استفاده خواهم کرد .

شماره تماست همینه ؟

نتیجه تستشو برات می زارم تو سایت

دیدگاه

دمت گرم داداش

حتما از کمکت استفاده خواهم کرد .

شماره تماست همینه ؟

نتیجه تستشو برات می زارم تو سایت
            خواهش میکنم
            آره ، شمارم همینه
            بزار
            ای خدا ، من باید از نظر علم از همه برتر باشم، تا مبادا که دشمنان مرا از این راه طعنه زنند. باید به آن سنگدلانی که علم را بهانه کرده و به دیگران فخر میآ*فروشند، ثابت کنم که خاک پای من هم نخواهند شد. باید همه آن تیره دلان مغرور و متکبر را به زانو در آورم، آنگاه خود خاضع ترین و افتاده ترین مرد روی زمین باشم.
            شهید دکتر مصطفی چمران
            ; C is not for children

دیدگاه

سلام

یه سر به این لینک بزن داداش نتیجه رو اونجا گفتم

البته فردا می رم کریستالیو که گفتی می خرم اما میخوام دوباره از اول با هم قدم به قدم شروع کنیم تا ببینم ایرادم کجاست

http://www.iranmicro.ir/forum/15200-%D9%86%D8%A7%D8%AE%D9%88%D8%A7%D9%86%D8%A7-%D8%A8%D9%88%D8%AF%D9%86-%D8%A7%D8%B7%D9%84%D8%A7%D8%B9%D8%A7%D8%AA-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA%DB%8C-%D8%A7%D8%B2-%D8%AC%DB%8C-%D9%BE%DB%8C-%D8%A7%D8%B3.html

البته کاری رو که میخوام انجام بدم راجب این موضوعه ؛ بعد دیدن لینک بالا یه یری هم به این لینک بزن :
              http://www.iranmicro.ir/forum/15047-%D8%B3%D8%A7%D8%AE%D8%AA-%D8%B1%D8%A8%D8%A7%D8%AA-%D9%81%DB%8C%D9%84%D9%85%D8%A8%D8%B1%D8%AF%D8%A7%D 8%B1-%D8%A8%D8%A7-%D9%85%D9%88%D9%82%D8%B9%DB%8C%D8%AA-%DB%8C%D8%A7%D8%A8-new-post.html

داداش بخوام باهات صحبت کنم یاهو داری تا بتونیم حرف بزنیم با هم یا لاین و تلگرام و اسکایپ ؟

ضمنا مثل اینکه تو نسخه جدید انجمن امکان ارسال پیام خصوصی نیستش چون داره خزا می ده برا همین اینجا حرفمو زدم

دیدگاه

سلام

یه سر به این لینک بزن داداش نتیجه رو اونجا گفتم

البته فردا می رم کریستالیو که گفتی می خرم اما میخوام دوباره از اول با هم قدم به قدم شروع کنیم تا ببینم ایرادم کجاست

http://www.****.ir/forum/15200-%D9%86%D8%A7%D8%AE%D9%88%D8%A7%D9%86%D8%A7-%D8%A8%D9%88%D8%AF%D9%86-%D8%A7%D8%B7%D9%84%D8%A7%D8%B9%D8%A7%D8%AA-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA%DB%8C-%D8%A7%D8%B2-%D8%AC%DB%8C-%D9%BE%DB%8C-%D8%A7%D8%B3.html

البته کاری رو که میخوام انجام بدم راجب این موضوعه ؛ بعد دیدن لینک بالا یه یری هم به این لینک بزن :
                http://www.****.ir/forum/15047-%D8%B3%D8%A7%D8%AE%D8%AA-%D8%B1%D8%A8%D8%A7%D8%AA-%D9%81%DB%8C%D9%84%D9%85%D8%A8%D8%B1%D8%AF%D8%A7%D 8%B1-%D8%A8%D8%A7-%D9%85%D9%88%D9%82%D8%B9%DB%8C%D8%AA-%DB%8C%D8%A7%D8%A8-new-post.html

داداش بخوام باهات صحبت کنم یاهو داری تا بتونیم حرف بزنیم با هم یا لاین و تلگرام و اسکایپ ؟

ضمنا مثل اینکه تو نسخه جدید انجمن امکان ارسال پیام خصوصی نیستش چون داره خزا می ده برا همین اینجا حرفمو زدم
                فکر کنم انجمن داره به روز رسانی میشه هر چند سالی این اتفاق میفته !
                منم تازه تونستم وصل بشم
                یه چند ماهی هست که از هیچکدوم استفاده نمیکنم
                اما فردا تلگرام رو نصب میکنم ،تا با هم صحبت کنیم
                توی انجمن eca اگر لینک از انجمن ها مشایه رو بزاری لینک آدرس رو به ستاره تبدیل میکنه تا تبلیغ از انمجمن های دیگه نشه
                البته میدونم این لینکا مال کدوم انجمن هستش !
                من معمولا از ساعت 4 صبح بیدارم و زمان مناسب برای صحبت 9 شب تا 11 شب هستش(اگرم این ساعتات پره همون 4 صبح تماس بگیر)
                شهید دکتر مصطفی چمران
                ; C is not for children

دیدگاه

مرسی از جوابت

من که ساعت 4 خواب هفت خمره طلا رو می بینم

داداش لینکارو کپی کن و بخون

خوندی دو تا لینیکیو که برات گذاشتم ؟

نمی دونم دیگه چیکار باید بکنم ؟؟؟!!! اعصابم خورد شده سره این جی پی اسه

دیدگاه

مرسی از جوابت

من که ساعت 4 خواب هفت خمره طلا رو می بینم

داداش لینکارو کپی کن و بخون

خوندی دو تا لینیکیو که برات گذاشتم ؟

نمی دونم دیگه چیکار باید بکنم ؟؟؟!!! اعصابم خورد شده سره این جی پی اسه
                    اره خوندم
                    -----------
                    چیزی که باید دریافت کنی: (حدودا این متن زیره البته با تغییراتی)

کد:
                    $GPRMC,162254.00,A,3723.02837,N,12159.39853,W,0.820,188.36,110706,,,A*74
                    $GPVTG,188.36,T,,M,0.820,N,1.519,K,A*3F
                    $GPGGA,162254.00,3723.02837,N,12159.39853,W,1,03,2.36,525.6,M,-25.6,M,,*65
                    $GPGSA,A,2,25,01,22,,,,,,,,,,2.56,2.36,1.00*02
                    $GPGSV,4,1,14,25,15,175,30,14,80,041,,19,38,259,14,01,52,223,18*76
                    $GPGSV,4,2,14,18,16,079,,11,19,312,,14,80,041,,21,04,135,25*7D
                    $GPGSV,4,3,14,15,27,134,18,03,25,222,,22,51,057,16,09,07,036,*79
                    $GPGSV,4,4,14,07,01,181,,15,25,135,*76
                    $GPGLL,3723.02837,N,12159.39853,W,162254.00,A,A*7C
                    $GPZDA,162254.00,11,07,2006,00,00*63
                    اینم سایتش که اطلاعات خوبی داده:
                    http://www.gpsinformation.org/dale/nmea.htm
                    -----------------------
                    مهمترین قسمت کارت اینه که بدونی میکرو با ماژول gps داره ارتباط رو به درستی برقرار میکنه یا نه
                    بعد از اینکه از این مورد اطمینان حاصل کردی میریم ادامه کار
                    --------------------
                    سخت نگیر ، شما کارت رو انجام بده ، خدا خودش هر وقت ببینه موقش شده کارت رو راه میندازه
                    اولش یه خورده بد قلق بنظر میاد اما وقتی اصول کارش دستت اومد میبینی که خیلی سادست
                    شهید دکتر مصطفی چمران
                    ; C is not for children

دیدگاه

سلام

بله تو کامپیوتر خروجی همینه اما تو میکرو رو می دونم که اینوطری نیستش

حالا می رم امروز کریاستال خارجی 7.3 و 11.5 میگیرم یبار دیگه تست کنم ببینم چی میشه ؟

فقط موندم چجوری فیوزبیتارو تنظیم کنم تو بسکام

دیدگاه

سلام

من کریستالارو هم تهبه کردم

منتظر راهنماییتم داداش

دیدگاه

سلام

من کریستالارو هم تهبه کردم

منتظر راهنماییتم داداش
                          کریستال 7.3728MHz رو بزار(چون برای ولتاژ های پایین هم مقدارش برای میکرو زیاد نیست)
                          --------------------------
                          من با u-blox ها کار نکردم ، مطمئنی اسمش رو درست نوشتی؟
                          هر چی دنبال datasheet براش گشتم چیزی با نامی که شما گذاشتی نبود؟
                          قبلا گفته بودی ماژولت u-blox m6v2
                          این اسمی که گذاشتی در واقع همون ublox neo-6m هستش؟(دیتاشیتشون یکیه؟)
                          -------------------------
                          از چه مداری داری استفاده میکنی؟(سخت افزارت رو چجوری بستی):
                          1-خودت طراحی کردی
                          2- از دیتاشیتس استفاده کردی
                          3- از اینترنت گیر اوردی
                          --------------------------
                          دیتاشیتش رو کامل خوندی یا حداقل مطالعه معمولی روش داشتی؟
                          شهید دکتر مصطفی چمران
                          ; C is not for children

دیدگاه

سلام

1- کاش انلاین بودین تمام سوالامو می پرسیدم

2- بله خود ماژولی که خریدم اسمش GY-GPS6MV2 هستش که تراشه ublox neo 6m روش هستش .

3- دیتاشیتشو کامل خوندم اما چیر خاصب رو نتونستم از توش در بیارم

4- سخت افزار رو که رو برد برد بستم و عکسشو هم براتون الان گذاشتم بعلاوه خروجی که می ده

http://s6.picofile.com/file/8238703234/Snapshot_20160213.jpg

5- سخت افزارشو خودم طراحی کردم با یدونه مگا 8 و ماژولو و کریستال 7.37 با دو تا خازن 100 نانو برای حذف نویز کریستال با یه ال سی دی 16*2

6- کد برنامه :
                            $regfile = "m8adef.dat"
                            $prog &HFF , &HE1 , &HD9 , &H00 ' generated. Take care that the chip supports all fuse bytes.
                            $baud = 9600
                            Config Serialin = Buffered , Size = 200
                            Config Portb = Output
                            Config Lcd = 16 * 2
                            Config Lcdpin = Pin , Db4 = Portb.2 , Db5 = Portb.3 , Db6 = Portb.4 , Db7 = Portb.5 , E = Portb.0 , Rs = Portb.1
                            'On Urxc Recive_s
                            Enable Interrupts
                            Enable Urxc
                            Dim Sa As String * 50
                            Cursor Off
                            Cls
                            Lcd "hello"
                            Waitms 100
                            Cls
                            Do
                            Sa = Inkey()
                            Lcd Sa
                            Loop
                            End

دیدگاه

سلام

1- کاش انلاین بودین تمام سوالامو می پرسیدم

2- بله خود ماژولی که خریدم اسمش GY-GPS6MV2 هستش که تراشه ublox neo 6m روش هستش .

3- دیتاشیتشو کامل خوندم اما چیر خاصب رو نتونستم از توش در بیارم

4- سخت افزار رو که رو برد برد بستم و عکسشو هم براتون الان گذاشتم بعلاوه خروجی که می ده

http://s6.picofile.com/file/8238703234/Snapshot_20160213.jpg

5- سخت افزارشو خودم طراحی کردم با یدونه مگا 8 و ماژولو و کریستال 7.37 با دو تا خازن 100 نانو برای حذف نویز کریستال با یه ال سی دی 16*2

6- کد برنامه :
                              $regfile = "m8adef.dat"
                              $prog &HFF , &HE1 , &HD9 , &H00 ' generated. Take care that the chip supports all fuse bytes.
                              $baud = 9600
                              Config Serialin = Buffered , Size = 200
                              Config Portb = Output
                              Config Lcd = 16 * 2
                              Config Lcdpin = Pin , Db4 = Portb.2 , Db5 = Portb.3 , Db6 = Portb.4 , Db7 = Portb.5 , E = Portb.0 , Rs = Portb.1
                              'On Urxc Recive_s
                              Enable Interrupts
                              Enable Urxc
                              Dim Sa As String * 50
                              Cursor Off
                              Cls
                              Lcd "hello"
                              Waitms 100
                              Cls
                              Do
                              Sa = Inkey()
                              Lcd Sa
                              Loop
                              End
                              من یه نگاه به این دیتاشیتش و مدارش بندازم تا ببینم چی به چیه
                              این دوتا خازن 100nF که گفتی رو چجوری بستی؟
                              خازن هایی که برای کریستال میزاریم برای حذف نویز نیست و در واقع باعث یه اختلاف اولیه میشن (بحثش خارج از این تاپیکه) تا مدار بتونه به نوسان در بیاد و میکرو ازش پالس لازم رو بگیره مقدار مناسبش با توجه به یه سری موارد مشخص میشه که برای کار شما 22pF مقدار مناسبیه و به پایه های کریستال و زمین وصل میشه
                              شهید دکتر مصطفی چمران
                              ; C is not for children

دیدگاه

سلام

دو تا خازن با ظرفیت 104 رو به پایه ای کریستال وصل کردم و سر دیگه خازنارو به منفی

خروجی که توی ال سی دی هستش هم حروف انگلیسی داره و هم چینی و یونانی

توس کارکترای نمایشی ت ال سی دی کاراکترای GPG , GG , % , . ,8 هم نشون داده می شه اما قاطی پاتیه

نمی دونم چیکار باید بکنم دیگه ؟؟؟!!!!

کاش ارتباط صوتی باهاتون داشتم

تو لاین هم براتون پیام گذاشتم

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X