اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

*** شروع کار با GPS (بحث ها و سوالات پایه ای)

Collapse
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : *** شروع کار با GPS (بحث ها و سوالات پایه ای)

سلام .
    من یک هدر برد sim908 از eca دارم که هیچ جوری نمیتونم با AT COMMAND روشنش کنم . یعنی حتما باید پایه 3 ( که Power key هستش) رو زمین کنم تا چراغ شبکه و چراغ State روشن بشه (چراغ Power همیشه روشنه البته) وقتی که پایه 3 زمین میشه دستوراتی که توی هایپر ترمینال مینویسم بهش پاسخ داده میشه اما وقتی که این پایه زمین نیست هیچ کاراکتر قابل فهمی توی هایپر ترمینال نمینویسه و دستوراتی که بهش میدم هم جوابی نمیگیره .
    من نمیدونم چشه . کسی اطلاعاتی درباره این مشکل من داره آیا؟

دیدگاه

من خودم مشکلم رو فهمیدم . سیم کارت همراه اول میندازم به سوکت سیم کارت این بلا سر مدار میاد و با AT COMMAND روشن نمیشه یعنی با دستور AT+CGPSPWR=1 روشن نمیشه . و کلا اطلاعات GPS هم خوانده نمیشه و در جواب AT+CGPSSTATUS? بهم جواب میده Location Unknown که یعنی هیچی ماهواره پیدا نکرده . اما بدون سیم کارت خیلی سریع مختصات رو میده بدون هیچ مشکلی .

با اضافه کردن یک خازن 1000 میکرو بین پایه 62 و 1 ( بین VCC و GND ) مشکل حل شد . به راحتی هم قسمت GSM و هم GPS کار میکنند .

دیدگاه

با سلام
        سه سوال از متخصصا دارم
        1) کسی ماژولی با دقت بالا در حد 1 متر کار کرده؟
        2) NEO7P چطوره؟ دیتاشیتش نوشته
        Autonomous 2.5m
        SBAS 2.0m
        PPP <1.0m
        یعنی چی؟
        3) دقت 5 متر یعنی هربار که موقعیتو میگیره 5 متر خطا داره؟

چشم ظاهربین، بر آزار است وای ار بنگرد این گلستانـها که پنهان زیر خارستان ماست

دیدگاه

سلام
          من این ماژول (GPS FGPMMOPA6B) رو گرفتم:

ولی خیلی خطا داره.شاید در حد دو تا سه کوچه خطا داره
          محاسبات رو درست انجام میدم وقتی یجا ثابت میشم بعد از 5 دقیقه دقیق موقعیتو میزنه باز جابه جا که میشم موقعیتش به هم میریزه تا باز ثابت بشم و باز موقعیت رو دقیق میده ودر کل در حرکت مشکل داره _ تاحالا کسی با این ماژول کار کرده؟
          مشکل من از چی میتونه باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
          مرسی
          ندانستن عیب نیست نپرسیدن عیب است.

دیدگاه

کسی راجع به جی پی اس انلاین اطلاعی داره ؟
            چطور میشه یکی از این ماژولهای جی پی اس رو از طریق اینترنت جستجو کرد.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ali2590
              کسی راجع به جی پی اس انلاین اطلاعی داره ؟
              چطور میشه یکی از این ماژولهای جی پی اس رو از طریق اینترنت جستجو کرد.
              یک ماژول GSM/GPRS اطلاعات GPS رو میگیره و از طریق GPRS به یک سرور انتقال میده . وشما از طریق سایتی که شرکت ارائه دهنده خدمات بهتون معرفی میکنه میتونید مکان ماژول رو ببینید .
              کلیتش اینی بود که گفتم اما جزئیات زیادی داره . مثلا باید کد یونیکی برای هر ماژول ساخته بشه که میشه از کد IMEI ماژول استفاده کرد . یا بار کردن برنامه (فرضا) Google map در سایت احتیاج به Valid Key داره و خیلی چیزهای دیگه که الان یادم نیست .

دیدگاه

با عرض سلام و خسته نباشید خدمت تمامی دوستان
                هر کسی در خصوص این ماژول اطلاعاتی دارد لطفا در این قسمت قرار بدهد.

سلام
                من این ماژول (GPS FGPMMOPA6B) رو گرفتم:

ولی خیلی خطا داره.شاید در حد دو تا سه کوچه خطا داره
                محاسبات رو درست انجام میدم وقتی یجا ثابت میشم بعد از 5 دقیقه دقیق موقعیتو میزنه باز جابه جا که میشم موقعیتش به هم میریزه تا باز ثابت بشم و باز موقعیت رو دقیق میده ودر کل در حرکت مشکل داره _ تاحالا کسی با این ماژول کار کرده؟
                مشکل من از چی میتونه باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
                مرسی

دیدگاه

سلام
                  من یک گوشی سوخته دارم که احتمال میدم ماژول GPS اون سالم باشه. مدل GPS اینه: GPS5350_ROM3.0 N6200

من خواستم امتحانش کنم ولی دبتاشیت اون هیچ جا پیدا نشد....

کسی اطلاعاتی ازش داره؟

دیدگاه

سلام
                    این ماژول GPS NEO-6M داخل فروشگاه
                    میتونه از ایپرام های سری AT24cXX ساپورت کنه؟

دیدگاه

:rolleyes:
                      سلام چه طور می تونم قسمت gsm ماژول sim908 رو خاموش کنم در حالی که gps کار کنه ؟ :rolleyes:
                      [move][img width=133 height=100]http://bargiri.persiangig.com/aks/0.306310001356499787_taknaz_ir.gif[/img][/move]

دیدگاه

سلام من ماژول ublox neo6m
                        گرفتم مدارشم راه اندازی کردم ولی هنگام اجرا ال سی دی روی(اسم خودم) میمونه،مختصاتو نمیده،چراغ روی ماژولم چشمک زن سبز،مشکل از برنامس یا انتنش دریافت نمیکنه؟!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط amir-reza
                          سلام من ماژول ublox neo6m
                          گرفتم مدارشم راه اندازی کردم ولی هنگام اجرا ال سی دی روی(اسم خودم) میمونه،مختصاتو نمیده،چراغ روی ماژولم چشمک زن سبز،مشکل از برنامس یا انتنش دریافت نمیکنه؟!
                          وقتی چراغ چشمک زن خاموش روشن میشه یعنی مختصات دریافت شده , به نظرم اول با کامپیوتر و برنامه ای مثل هایپر ترمینال تست کنید و از سالم بودن اتصالات مطمئن بشید. بعد با میکرو براش برنامه بنویسید .
                          البته اینو فراموش نکنید باود ریت این ماژول 9600 هست !!!!

دیدگاه

سلام دوستان
                            کی میدونه چجوری میشه آنتن Passive سرامیکی ماژول YIC960GM رو برداشت و بجاش آنتن Active گذاشت ؟
                            لطفا راهنمایی کنید
                            دلا خو کن به تنهایی که از تنها بلا خیزد

دیدگاه

آنتنهای اکتیو بعد از آنتن یه تقویت کننده هم دارند . ماا¾ژولهای این تیپی هم خودشون عمل تقویت رو انجام میدن. اگه فکر میکنی این ماژول دقت خوبی نداره بهتره ماژولت رو عوض کنی و مثلا از سری LEA استفاده کنی و مستقیما آنتن اکتیو بهش وصل کنی

دیدگاه

اتفاقا ماژول دقت خوبی داره
                                فقط آنتنش ضعیفه
                                میخوام آنتنش رو عوض کنم
                                دلا خو کن به تنهایی که از تنها بلا خیزد

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X