یعنی چی خب فارسی تایپ کن البته باید از مبدل pdu استفاده کنی
ما زنده به آنیم که آرام نگیریم موجیم که آسودگی ما عدم ماست
وقتی یک ملت برای فرهنگ و نژاد و ملیت خویش ارزشی قائل نشد و حقی را که طبیعت برای نگاهداری نژاد پاکش به او ارزانی داشته بود پایمال ساخت و به بیگانگان روی آورد و تسلیم شد دیگر حق ندارد از شکست و بدبختی سیاسی که خودش باعث آن شده است شکایت کند .ادولف هیتلر
ممنون آقای بابا زاده که جواب میدید برای مد pdu وارسال اس ام اس فارسی از طریق هایپر ترمینال اگه رفرنسی هست یا لینکی که معرفس کنید ممنون می شم من از مد تکست استفاده می کردم نمی دونم برای ارسال اس ام اس فارسی با pdu طوری که به راحتی با موبال های معمول دیکد شه چی کار باید بکنم
قبلا از راهنمایی طون متشکرم
سلام
پروژه من همینه. تو BASCOMجواب میده این AT COMMANها؟ چون من دیدم گه اینا مربوط به C نه بیسیک.
و دوم این که تو علادین پیدا میشه/ یا جای بهتر هم هس؟
ممنون
دوست عزیز هیچ ربطی به بسکام یا سی نداره و تو هر دو به خوبی جواب میده
اینا دستوراتی هستند که با پورت سریال به راحتی کار میکنن
اگر میخواین ماژول gsm بخرین من دیدم که rfphone از همه ارزونتر میده .35 تومن.موفق باشی
ممنون آقای بابا زاده که جواب میدید برای مد pdu وارسال اس ام اس فارسی از طریق هایپر ترمینال اگه رفرنسی هست یا لینکی که معرفس کنید ممنون می شم من از مد تکست استفاده می کردم نمی دونم برای ارسال اس ام اس فارسی با pdu طوری که به راحتی با موبال های معمول دیکد شه چی کار باید بکنم
قبلا از راهنمایی طون متشکرم
برای هایپر شما باید اول متن تون رو تو یه مبدل PDU تبدیل کنید بعد کد تبدیل شده رو تو هایپر وارد کنید
ما زنده به آنیم که آرام نگیریم موجیم که آسودگی ما عدم ماست
وقتی یک ملت برای فرهنگ و نژاد و ملیت خویش ارزشی قائل نشد و حقی را که طبیعت برای نگاهداری نژاد پاکش به او ارزانی داشته بود پایمال ساخت و به بیگانگان روی آورد و تسلیم شد دیگر حق ندارد از شکست و بدبختی سیاسی که خودش باعث آن شده است شکایت کند .ادولف هیتلر
با توجه به مشکلاتی که میبینم دوستان با ماژول gsm 300 دارن تا 2 هفته اینده یه pcb کامل ازش طراحی میکنم که به پورت سریال وصل بشه و lcd واسش میزارم و یه میکرو و اینجا قرار میدم (در صورت استقبال دوستان)
اگر کسی پیشنهاد بهتری داره بگه تا هنوز دست به کار نشدم هدفمون معلوم باشه
راستش سوال من در مورد طرف گیرنده gsm modeme می دونم gsm یه سری sms و اطلاعات و می ده .طرف گیرنده با چه سخت افزاری دریافتش می کنه.اگه می دونید توضیح بدین مفصل .زیر دیپلم تا متوجه شم.مرسی :job:
راستش سوال من در مورد طرف گیرنده gsm modeme می دونم gsm یه سری sms و اطلاعات و می ده .طرف گیرنده با چه سخت افزاری دریافتش می کنه.اگه می دونید توضیح بدین مفصل .زیر دیپلم تا متوجه شم.مرسی :job:
اگر منظورتون پروتکل کاریه شبکه موبایل هس که تو سایت یه pdf کامل در موردش هس اگه ندیدین بگین تا اپ کنم
ولی اگه منظورتون خود ماژول هست هیچ سخت افزار خاصی جز یه ارتباط سریال ساده نیاز ندارین
با سلام.
بی زحمت در مورد همین SIM300C توضیح بیشتر بدین؟ از کجا شروع کنم؟ باتشکر
اولین کاری که باید بکنین فکر یه منبع تغذیه 2 امپری باشین البته من با 7805 قابلمه ای جواب گرفتم
و بعدش اگر ارتباط سریال رو کار کردین شروع کنین pcb رو بزنین
بعدش میگم چی کار کنین
سلام من روزبه هستم حودود 2سال پیش sim300 و بستم
در ضمن یه باتری وصل کن به gsm (باتری موبایل) به vch ولتاژ 5 ولت وصل کن خودش خودشو شارژ میکنه
ولتاژشم 3.7 هست وقتیم شبکه پیدا نکنه cbc=99 میشه
اگه سوالی بود بگید
باسلام
از دوستان کسی لینک دانلود درایور مودمgsm/gprs rt3000 sagem را داره بذاره خیلی ممنون میشم البته درایور usb آن که بعنوان tusb3410 boot device توسط کامپیوتر شناخته میشه مد نظر منه
آنکه در تنهاترین تنهاییم تنهای تنهایم گذاشت کاش تنها کسش در تنها ترین تنهایش تنهای تنهایش نهد!
دیدگاه