اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

GSM و ارتباط آن با AVR

Collapse
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : SIM300

نه محمد جان این کار رو نکن این پایه ی power ماژول هست .
    اگه بخوای ماژولت رو روشن کنی باید این پایه رو به مدت 3 ثانیه صفر کنی . اگر بعد از روشن شدن همین پایه رو 1.5 ثانیه صفر کنی ماژول خاموش می شه . همونطور که داخل شماتیک هم کردم این پایه رو Pullup کن .
    بعد از موفق روشن شدن ماژول رشته ی Call Ready به پورت سریال فرستاده می شه و ماژول آماده ی گرفتن دستور هست .

دیدگاه

اقای ارمین
      ببخش که مزاحمت می شم
      اما من اکو دارم این به این معنی نیست که ماژول من روشنه ؟
      اگر ماژول خاموشه که نمیتونه اکو بکونه .
      در میان مردم پی دستی هستم پی گرمای نگاهی حتی در پس این همه چشم سردی غربت انسان پیداست
      در پس، این همه نور این همه رنگ چه کسی میبیند اشک آن کودک را چشم آن مردی را
      که شبانگاه، سر افکنده ز شرم و به یاد طفل اش بی صدا میگرید، می شکند
      آری این شهر من است این همان شهر شما است در پی چشمی باش که نگاه اش آبی است و پر از نم نم باران بهار

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mohamad07
        اقای ارمین
        ببخش که مزاحمت می شم
        اما من اکو دارم این به این معنی نیست که ماژول من روشنه ؟
        اگر ماژول خاموشه که نمیتونه اکو بکونه .
        درست می فرمایید
        یعنی هیچ جوابی فرستاده نمی شه ؟ حتی کاراکتر بی معنی ؟

آقای نصراله زاده بلی تماس صوتی هم برقرار می کنه و تمام پایه های لازم برای میکروفن و هدست و اسپیکر رو هم داره . دیتاشیتش رو یه ملاحظه ای بکنید همینجوری شکل هاش رو هم نگاه کنید متوجه می شید :
        http://www.rcscomponents.kiev.ua/modules/Asers_Shop/images/datasheets/SIM300_HD_V1.06.pdf

علاوه بر تماس تلفنی ، قابلیت ارسال و دریافت فکس و sms روهم داره و می تونید به شبکه ی gprs هم متصل بشید .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط آرمین

درست می فرمایید
          یعنی هیچ جوابی فرستاده نمی شه ؟ حتی کاراکتر بی معنی ؟
          ممنون
          خیر هیچ جوابی از نگه داشتن اون پاور ندارم . چرا وقتی یک بار میزنم اکو قطع میشه و ئقتی دوباره میزنم اکو وصل میشه .
          راهی برای تست ماژول ندارید .؟ من الان تو سالم بودنش شک کردم .
          مدار که همونه .
          راهی پیشنهادی ندارید .
          در میان مردم پی دستی هستم پی گرمای نگاهی حتی در پس این همه چشم سردی غربت انسان پیداست
          آری این شهر من است این همان شهر شما است در پی چشمی باش که نگاه اش آبی است و پر از نم نم باران بهار

دیدگاه

سلام
            دوستانی که با این ماژول کار کردن می دونند که این زنر هایی که به همه ی پایه های سیم کارت وصل میشه برای چیه ؟
            منظورتون SMF05C هستش؟ اگه آره اون واسه ESD هستش که چون الکتریسیته ساکن بدن می تونه موجب تخریب سیم کارت بشه به این صورت اونو زمین می کنن.

وقتی کاراکتری با TERMINAL براش ارسال میکنم اکو اونو بر میگردونه . اما کامندی اجرا نمیکنه نه OK نه EEROR .
            از autobaud نبودن ماژولتون مطمئن بشید.با کامند AT+IPR می تونین سرعت مناسب رو تنظیم کنید.در وهله بعد از مناسب بودن تغذیه مدارتون اطمینان حاصل کنید.هنگام رجیستر شدن سیم کارت در شبکه و هنگام ارسال اطلاعات جریان مصرفی مدار می تونه تا 2 آمپر برسه.ضمنا روی خط تغذیه و نزدیک به ماژول از یه خازن 100 میکرو تانتالیوم با ESR پایین و یه خازن سرامیکی 1 میکرو موازی با اون استفاده کنید.

و در نهایت دعا کنید که شانس با شما یار باشه و جواب بگیرید.
            راستی شما واسه این ماژول از سوکت استفاده کردین یا پایه هارو مستقیم لحیم کردین؟

موفق باشید.

دیدگاه

SIM300 GPRS

سلام به همگی

من می خواستم با ماژول sim300 و از طریق gprs به سرور گوگل دیتا ارسال و دریافت کنم . چند روزیه که دارم روش کار می کنم و به یه نتیجه هایی هم رسیدم یعنی به سرور گوگل وصل می شم ( که البته همین رو هم شک دارم ) ولی دیتا که ارسال می کنم چیزی جوابمو نمی ده ( حتی اگه فحشش بدم :icon_razz

از دوستان کسی هست که با این ماژول چنین کار ی رو کرده باشه ، اگه اطلاعات دارید یا اینکه منبعی جایی دارید دریغ نکنید ممنون می شم .

اگه خواستید بگید تا اون دستورهایی رو که به ماژول ارسال می کنم رو بزارم . سیم کارتم هم ایرانسله
              دیدگاه

پاسخ : SIM300 GPRS

ببینید این به درد میخوره ؟؟

http://www.microchip.ua/simcom/GSM-GPRS-GPS/AppNotes%20-%20doc/_Module%20FAQ-2.pdf

دیدگاه

پاسخ : SIM300 GPRS

راستش من دقیقا نمیآ‌دونم که چطور با ماژول کار میآ‌کنید.
                  ولی اینو میآ‌دونم برای حرف زدن با یه سرور وب مثل مال گوگل باید با زبان HTTP باهاش حرف زد.
                  شما اینارو به پورت ۸۰ سرور www.google.com ارسال کنید تا گوگل صفحهٔ اول خودشو بهتون بده :

کد:
                  GET /index.html HTTP/1.1<CR><LF>
                  HOST:www.google.com<CR><LF>
                  <CR><LF>

کد دسیمال CR عدد 13هست و کد دسیمال LF عدد 10 هست.
                  چگونه هوشمندانه بپرسیم

دیدگاه

پاسخ : GSM و ارتباط آن با AVR

دوست عزیز baud اولیه 115200 هست
                    تنظیم کردی؟
                    در ضمن این ماژول نیازی به max نداره

موفق باشی
                    علم چندانکه بیشتر خوانی چون عمل در تو نیست نادانی

دیدگاه

سلام من تازه این بخش رو دیدم فکر هم نمیکردم چنین بخشی باشه واقعا ممنون
                      چند تا سوال

من میخوام ببینم که ی sms ایا send شده یا نه اما دستورat command مربوطه رو پیدا نکردم.اگه شما میدونید تربخدا هر چه سریعتر بهم بگید.خیلی فوری بوده

راستی میشه بمن بگید که ایا دستور از پیش تعیین شده ای واسه ی ارسال با پرت سریال هست یا نه یا باید برنامه نوشت؟
                      میشه ی نمونش رو بهم بگید که من چه طوری متنatcommmandها را با پرت سریال بفرستم
                      بازم ممنون

دیدگاه

سلام
                        به جمع ما خوش آمدید
                        مودم بعد از ctrl+z که شما می زنید فقط ok ارسال رو میده اما احتمالا منظور شما delivert هست که متاسفانه من تو تنظیمات at + command ها نتونستم چیزی پیدا کنم .
                        این موضوع به مودم شما نیز بستگی داره اما من از کسانی که با مودم های مختلف هم کار کردند پرسو جو کرده ام هیچ یک به این کامند نرسیده اند .
                        اما
                        منظورتون دستورات از پیش تعیین شده چیست ؟
                        برای ارسال کامند ها باید از ارتباط سریال استفاده کنید و این ارتباط برای ارسال و در یافت دستورات خاص خود را دارد .
                        برای مثال printf"atd+9800000000;"
                        این دستور متن atd+980000000; را ارسال میکند . بعد هم شما باید دستور اینتر را ارسال کنید .
                        اطلاعات بیشتری نیاز داشتید بفر مایید تا کامل تر توضیح داده شود .

دیدگاه

سلام
                          وممنون بابت جواب
                          من میخوام ببینم که smsمنsendشده یا نه چون مهم اینه که smsمنsend بشه حالا بهدش میره تو سرور و بعدش بالاخره ی وقتی ارسال میشه
                          بعد در مود سوال دومم
                          میخوام ببینم اگه من بخوام متنAT+CMGF=1 رو ارسال کنم چی باید بنویسم
                          ببخشید بابت سوالای زیادم
                          سوم اینکه من برایctrl+zفقط کد26 رو بفرستم کافیه یعنی منظورم اینه سیستم چه شکلی فرق این رو با عدد 26 میفهمه؟

دیدگاه

سلام

sms شما با در یافت ok بعد از ارسال ctrl +z از طریق سریال از مودم خارج شده است .
                            اما در مورد رسیدن به مقصد نمی توان حرفی زد .
                            در مورد سوال دومتون کد های زیر یک نمونه ارسال sms است .
                            printf("AT+CMGF=1\r" //for mode
                            printf("AT+CMGS=\"+98912693....\"\r " //for phone number
                            در این مرحله شما باید منتظر کاراکتر < باشید سپس متن ارسالی را وارد می کنید
                            printf("salam" // for text
                            حال باید ctrl +z را داشته باشیم که ابتدا ان را به عنوان یک کاراکتر در نظر میگیریم
                            unsigned char ch=0x1a; //ctrl +z
                            حال آن را ارسال می کنیم
                            printf("%c",ch); //send
                            و منتظر دریافت ok می مانیم .
                            در صورتی که باز هم مشکل داشتید . ایمیل : khosravi.ma00@yahoo.com

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mohamad07
                              اما در مورد رسیدن به مقصد نمی توان حرفی زد .
                              دوست عزیز
                              معنی این جمله چیه ؟

یعنی AT Command نداره ؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مجید نصراله زاده

دوست عزیز
                                معنی این جمله چیه ؟
                                یعنی AT Command نداره ؟
                                سلام
                                درسته بنده هیچ گونه کامندی برای delivert پیدا نکردم . البته تو مودم هایی که هم اکنون تو بازار ایران هست .
                                شما نظر دیگری در این مورد دارید استفاده می کنیم . با تشکر

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X