strange جان ما باید برای هر گوشی دنبال Command مخصوص خودش یگردیم.برای همین بود که من دنبال یک گوشی میگشتم که همه بریم دنبال اون و Command ها هم ثابت باشن
خدا گفت : به جهنم ببریدش، او برگشت و با تعجب به خدا نگاه کرد. خدا گفت : به بهشت ببریدش. فرشتگان پرسیدند: چرا؟! خدا گفت : او هنوز به من امیدوار است...
strange جان ما باید برای هر گوشی دنبال Command مخصوص خودش یگردیم.برای همین بود که من دنبال یک گوشی میگشتم که همه بریم دنبال اون و Command ها هم ثابت باشن
با سلام
سخن شما متین
ولی میتونین بگین کامند های k750i رو میشه از کجا گیر آورد
سلام
من مطالب دوستان رو خوندم و روی k510i تونستم بعضی کارا مثل شارژ و مدل و خواندن دفترچه تلفن و نوشتن در دفترچه تلفن و
خواندن sms , ارسال sms رو انجام بدم ولی برای نوشتن و ارسال sms فقط از طریق hyper terminal موفق بودم یعنی من سوالم اینه که
<ctrl-z > رو در بقیه محیط ها چطوری باید بنویسیم ؟
یه مشکل دیگه اینکه وقتی یه SMS ذخیره شده رو می فرستم فقط به همون شماره ای میشه ارسالش کرد که باهاش ذخیره شده و
شماره بعدی رو لحاظ نمی کنه .کسی میدونه چطوری میشه اون رو به شماره دیگه ای فرستاد؟
مشکل دیگه در برقراری تماس است که وقتی شماره ای را از داخل دفترچه تلفن می گیریم فوری قطع می شود و پیغام NO CARRIER
می دهد اگر اینو هم کار کردید لطفا راهنمایی کنید.
( با نرم افزار pduspy هم میشه هر جور کاری با sms ها کرد )
در ضمن کسی نسخه کامل rapiddrive رو نداره ؟
سلام
tanbakoo میشه مداری که با اون کار کردی رو برای ما هم بزاری ............... مرسی
ببخشید من کجا نوشتم که با میکرو یا مدار خاصی این کار رو کردم؟
من فعلا دارم با کامپیوتر at command ها رو تست می کنم تا نحوه ارسال کدها و
نحوه دکد کردن sms ها و غیره دستم بیاد بعدش دیگه فکر نکنم ارسال همین دستورات
با میکرو خیلی کار سختی باشه .
اگر با c کد می نویسی ctrl+z میشه x1A\
منظورتون همون کاراکتر ( → ) است ؟
اگه هست خودتون این کار رو انجام دادین و جواب گرفتین ؟
سلام
با تشکر از آقای یار محمدی من اون نکته ای رو که فرمودید فعلا در6.0 vb نوشتم و تونستم با برنامه ای که روی پرت
مربوطه نوشتم یه sms بفرستم
من روی کامپیوتر و با گوشی خودم دیگه جواب گرفتم حالا بخوام برم سر میکرو بازم می تونم
با گوشی خودم کار کنم منتها می خواستم بدونم برای یه پروژه عملی که نیاز به ارزانترین گوشی که
بشه روش کار کرد هست چه مدل هایی مطرح است و حدود چه قیمتی باید یاشند ؟
آیا همه گوشی ها از at command ها پشتیبانی می کنند و در گذشته می کرده اند ؟
سلام
ببین دوست من عدد 26 رو وقتی بصورت ارسال اسکی میفرستی یعنی CTRL+Z .
تو VB هم با دستور chr(26) برات ارسال میکنه
و نحوه ارسال با میکرو هم اصلا کار سختی نیست همون ارتباط با USART هست.ارسال و دریافت.
در ضمن تمامی گوشیها حتی اونا که با USB کار میکنن از RS232 استفاده میکنن.USB فقط یک تبدیل هست.
چون همه به یک مودم تبدیل میشن و یک پورت COM بهشون اختصاص داده میشه.
وقتی گوشی رو به هر شکلی متصل میکنیدیک مودم به مودم هاتون اضافه میشه.
خدا گفت : به جهنم ببریدش، او برگشت و با تعجب به خدا نگاه کرد. خدا گفت : به بهشت ببریدش. فرشتگان پرسیدند: چرا؟! خدا گفت : او هنوز به من امیدوار است...
سلام روباه جان ... آقا حالا من که 1100 دارم چطوری اونو به کامپیوتر وصل کنم . منظورم مدارشه . حالا با 1100 ا با هر گوشی که خودتون انجام دادید .1100 یا هر گوشی دیگه......
سلام آقا بلاخره من هم یه چیزی پیدا کردم :biggrin: برای 2600 یه نگاه بندازید ببینید با دونستن این پین ها میتونم من هم این 2600 رو وصل کنم به کامپیوتر یا نه...
اگر دید به درد بخوره بگید حالا کدوم پین رو بزنم به کجا تا بتونم وصلش کنم به کامپیوتر :applause:
یه توضیحی در مورد کار این پین ها هم اگر دارید بدید ممنون می شم.... :nice:
دیدگاه