سلام دوستان.
من این مدار رو بستم و وصل کردم به پورت 9pin .بسکام رو باز کردم و رفتم قسمت terminal emulator تا توسط پورت سریال اطلاعات بفرستم و بگیرم ولی امکان تایپ تو پنجره terminal emulator نیست.با ترمینال امولاتور خود ویندوز xp هم تست کردم نشد.
مشکل کجاست؟ کسی کار کرده تا بحال؟
پایه های 11و12 رو هم بهم وصل کردم تا تست کنم و هرچی تو محیط ترمینال تایپ کردم برگردونه ولی نشد.
من می گم اول با یک میکرو کنترلر ساده امتحان کن مطمئن شو که مدارات 232 درسته
اگه جواب نداد اونوقت باید بدنبال مشکل داخل مدار باشی
ممنون مدار شکل بالا رو بستم و پایه 11 و 12 رو بهم وصل کردم و هرچی تو محیط ترمینال امولاتور زدم همون رو برگردوند و جواب گرفتم.
تا اینجای کار درسته به شکر خدا.اشکال از قطعی یکی از سیمها بود.
حالا پایه 11و12 رو وصل کردم به ماژول و همه چی اوکی هست و ماژول شبکه رو پیدا میکنه ولی تو محیط ترمینال امولاتور هرچی میزنم عددهای قروقاطی تایپ میشه!!!
ولتاژ پایه های 11 و 12 رو که میگیرم یکی 5V هست و یکی 3.9V!!!!
کار مکس232 اینه که به سطح ttl تبدیل کنه ولی نمیدونم چرا یک پایه 3.9V هست !!!!
دوستان من واسه برد راه انداز sim900 به مشکل خوردم. :cry:
چجوری برد راه انداز رو تهیه کنم؟ :cry:
میخوام بردی باشه که آنتن و جای سیم کارت داشته باشه و فقط من پایه های سریالش رو وصل کنم به میکرو و باهاش کار کنم.
دوستان خواهشا کمک کنید خیلی ضروریه. :cry:
مث این برد میخوام http://www.parsmadar.com/list_sub.asp?CatID=63&subid=28
میترسم سفارش بدم ولی سالم نرسه دستم تو مشهد هم کسی رو ندیدم که همچین بردی بزنه. :cry:
نوشته اصلی توسط برادر
آقا من این برد رو خریدم. باید بگم بین بردهای موجود در بازار اصفهان این بهترین بود. مدارش هم تقریبا میشه گفت استانداردتر از بوردهای دیگه بود.
درضمن من خودم دارم یه بورد میزنم که همه نکات و ریزه کاریها توش رعایت شده. تغذیه رگوله شده و میکرو و جامپر پروگرامرش هم روی خودشه. تا دو سه روز دیگه میرسه دستم اگه عجله نداری صبر کن به دستم برسه امتحانش کنم اگه مطمئن جواب داد برات میفرستم. البته من چون میکرو رو روی خودش گذاشتم هیچ پایه ای رو بیرون ندادم.
اساتیدی که اینجا سوال جواب میدن خواهشا یکمی برن بالا یه گوشه چشمی هم به سوالهای ما داشته باشن. راه دوری نمیره. :cry:
چرا خودتو میزنی؟ :biggrin: تو روشن کردنش اینقدر اعصابت خرد بشه برای راه اندازیش خودکشی میکنی.
همون کلیده مال خاموش و روشن کردنشه. البته پایه PWRKEY هم اومده بیرون و میشه با میکرو روشن و خاموشش کرد.
متاسفانه پایه باتری نیومده بیرون.
پایه های در دسترس:
PWRKEY
RI
NETLIGHT
STATUS
میکروفون
اسپیکر
RX و TX
چرا خودتو میزنی؟ :biggrin: تو روشن کردنش اینقدر اعصابت خرد بشه برای راه اندازیش خودکشی میکنی.
همون کلیده مال خاموش و روشن کردنشه. البته پایه PWRKEY هم اومده بیرون و میشه با میکرو روشن و خاموشش کرد.
متاسفانه پایه باتری نیومده بیرون.
پایه های در دسترس:
PWRKEY
RI
NETLIGHT
STATUS
میکروفون
اسپیکر
RX و TX
ممنون یک سوال ناشی
این pwrkey را باید دادش به منفی یا مثبت یا ... اخه باید به یکی از پایه های خودش(sim) وصل بشه! oo:
[glow=red,2,300]برنامه های آموزشی تست شده برای NXP LPC1768 با توابع CMSIS[/glow]
http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=76623.0
ممنون مدار شکل بالا رو بستم و پایه 11 و 12 رو بهم وصل کردم و هرچی تو محیط ترمینال امولاتور زدم همون رو برگردوند و جواب گرفتم.
تا اینجای کار درسته به شکر خدا.اشکال از قطعی یکی از سیمها بود.
حالا پایه 11و12 رو وصل کردم به ماژول و همه چی اوکی هست و ماژول شبکه رو پیدا میکنه ولی تو محیط ترمینال امولاتور هرچی میزنم عددهای قروقاطی تایپ میشه!!!
ولتاژ پایه های 11 و 12 رو که میگیرم یکی 5V هست و یکی 3.9V!!!!
کار مکس232 اینه که به سطح ttl تبدیل کنه ولی نمیدونم چرا یک پایه 3.9V هست !!!!
کسی نیست که بدونه چرا عدد های قاطی پاتی تو محیط ترمینال امولاتور تایپ میشه؟!!!!
پایه 11و 12 رو که وصل میکنم همه چی درسته و همونی که تو ترمینال امولاتور تایپ میکنم همون رو بر میگردونه ولی به ماژول که میزنم عددهای قاطی پاتی تایپ میشه و چیزی رو برنمیگردونه با اینتر زدن.
با باود ریت های مختلف هم امتحان کردم ولی نشد که نشد.
اگه 1.2ثانیه به صفر وصل بشه روشن میشه. و اگه دوباره 1.2ثانیه به صفر وصل بشه خاموش میشه. دقیقا همون کاری که کلید پاور رو گوشی موبایلت انجام میده.
یکی از کتابهای مربوط به SIM900 موجود در بازار رو تهیه کن به همه سوالاتت جواب میده.
خیلی از سوالات هم تو همین 54صفحه جواب داده شده یه مطالعه ای بکن. اگر هم زبانت خوبه دیتاشیت خودش خیلی عالیه. SIM900 Hardware Design و SIM00 ATCommands رو تو گوگل بزن میاد.
بچه ها من یک مشکل ابتدایی دارم :redface:
هایپر ترمینال ویندوزم بالا میاد اطلاعات رو از میکرو میخونه ولی من نمیتونم توی محیطش چیزی بنویسم. مشکل از چیه تنظیم دیگه ای داره؟
ویندوزمم xp سرویس پک2
دیدگاه